ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیغام خصوصی من کی باز می شه

Gigawarn
10-01-2008, 12:02
من حدود 22 پست دادم ولی پیغام خصوصی باز نشده

Lovelyman
10-01-2008, 13:32
پيغام خصوصي باز نميشه بايد يكي واست بفرسته بعد بگيري...مثل ايميل

Gigawarn
10-01-2008, 16:44
بابا اصلا لینکشم نیست که بخوام برم توش چه برسه کسی بفرسته

y91z
10-01-2008, 17:21
من واست یه پیغام خصوصی دادم.ببین میتونی بخونیش

™Enter_The_Love
10-01-2008, 17:22
فکر کنم به مدت زمان گذشته از ثبت نام هم بستگی داشته باشه

y91z
10-01-2008, 17:23
اه ببخشید.نمیشه واستون پیغام خصوصی فرستاد.شاید خودتون غیرفعالش کردین.یه سر به تنظیمات کاربریتون بزنید

Gigawarn
10-01-2008, 17:44
عجب بدبختیه ها از اون موقع که وزر قبلی رو بستن بدبتی پیغام خصوصی اینم کار نم کنه
بدبختی با ما لج شدن
خیلی مسخرس واقعا

jooya
10-01-2008, 17:51
بابا اصلا لینکشم نیست که بخوام برم توش چه برسه کسی بفرسته

تا وقتی که عنوانت از عضو جدید تغییر نکنه نمی تونی بفرستی .

اه ببخشید.نمیشه واستون پیغام خصوصی فرستاد.شاید خودتون غیرفعالش کردین.یه سر به تنظیمات کاربریتون بزنید

به خاطر اون نیست ، تازه گی ها نمی دونم چرا ادمین ها تصمیم گرفتن که تازه واردها بعد از مدتی نمی دونم زمانی یا بر اساس تعداد پستاش بگذره تا پیغام خصوصیشون غعال بشه .

شاید به خاطر تبلیغاتی بوده که بعضی از دوستان به وسیله pm در بدو ورد به انجمن انجام میدادن .

pmjaberi
10-01-2008, 19:29
بله من هم اين مشکل دارم جز اين حتی اختيار اشتراک هم ندارم و يا دسترسی به ليست اشتراک ها هم بسته هست.

jooya
10-01-2008, 20:44
من فکر می کردم بعد 30 تا پست قضیه pm حل میشه ولی مثل اینکه از این خبر نیست .

مدیر ها و ادمین های محترم که نمیان جواب بدن . ولی فکر این رو هم باید بکنن که با این روش مسخره ای که در پیش گرفتن کابر بیچاره برای باز شدن pm'ش میاد و الکی پست میده تا پستهاش بره بالا تا pm'ش باز بشه .

لااقل یه جای توی اطلاعیه ها یا اولش موقع ثبت نام به کاربر بگن تا اینقدر علاف نشن .

یه چیزه دیگه هم برای کاربرای قدیم که قبلا عضو شدن ولی پستاشون خیلی کمه پی امهاشون بازه احیانآ گفتم شاید این سوال هم واستون پیش بیاد گفتم پیش ا پیش جواب بدم .

pmjaberi
10-01-2008, 21:16
من فکر می کردم بعد 30 تا پست قضیه pm حل میشه ولی مثل اینکه از این خبر نیست .

مدیر ها و ادمین های محترم که نمیان جواب بدن . ولی فکر این رو هم باید بکنن که با این روش مسخره ای که در پیش گرفتن کابر بیچاره برای باز شدن pm'ش میاد و الکی پست میده تا پستهاش بره بالا تا pm'ش باز بشه .

لااقل یه جای توی اطلاعیه ها یا اولش موقع ثبت نام به کاربر بگن تا اینقدر علاف نشن .

یه چیزه دیگه هم برای کاربرای قدیم که قبلا عضو شدن ولی پستاشون خیلی کمه پی امهاشون بازه احیانآ گفتم شاید این سوال هم واستون پیش بیاد گفتم پیش ا پیش جواب بدم .

به نظر من اين کار درست نيست
هم باعث ايجاد spam ميشه هم يه جور توهين هست !

jooya
10-01-2008, 21:53
مطئنآ این کارشون بدون حکمت نیست ولی کلا تو P30 تا بوده همین بوده خشک و تر با هم میسوزن .

توی خوده سایتشون شاید ایمیل داشته باشند . زیر آواتور مدیرها هم به احتمال زیاد باید ایمیلشون باشه البته اگه داشته باشند با این شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون داده میشه که خودن هم داری روش کلیک کن و بهشون ایمیل بزن .

چون همونطور که میبینی این بخش مدیر نداره که بیاد سرکشی کنه و اکثر خوده کابران که میان مدیرها و ادمین ها هم که به خودشون زحمت نمیدن بیان .

کاش ادمین های P30 متوجه میشدند که P30World اگه الان اینطوری شده به خاطر کاربراشه باید در حفظشون کوشا باشه و براشون احترام قائل باشند .

اوه راستی یه روشه دیگه هم میشه البته غیر متعارف هست ولی از اونجا که اینجا مدیرها دست به اخطارشون خوبه میتونی از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی و توی توضیحات بگی البته شاید به خاطر اون کارت هم اخطار بگیری "دی"

pmjaberi
10-01-2008, 21:59
مطئنآ این کارشون بدون حکمت نیست ولی کلا تو P30 تا بوده همین بوده خشک و تر با هم میسوزن .

توی خوده سایتشون شاید ایمیل داشته باشند . زیر آواتور مدیرها هم به احتمال زیاد باید ایمیلشون باشه البته اگه داشته باشند با این شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون داده میشه که خودن هم داری روش کلیک کن و بهشون ایمیل بزن .

چون همونطور که میبینی این بخش مدیر نداره که بیاد سرکشی کنه و اکثر خوده کابران که میان مدیرها و ادمین ها هم که به خودشون زحمت نمیدن بیان .

کاش ادمین های P30 متوجه میشدند که P30World اگه الان اینطوری شده به خاطر کاربراشه باید در حفظشون کوشا باشه و براشون احترام قائل باشند .

آره
ولی برای من خيلی مهم نيست که بخوام پيگيری کنم.
در هر صورت ممنون از کمک شما البته وظيفه شما هم نيست ولی خوب لطف کرديد.

pesareabi4000
11-01-2008, 16:06
خواهش ميكنم يكي يك پيغام خصوصي براي من بفرسته شاي مشكل من حل بشه هرچي ميخواد باشه ازتون ممنونم:11:

pesareabi4000
11-01-2008, 16:07
خواهش ميكنم يكي يك پيغام خصوصي براي من بفرسته شاي مشكل من حل بشه هرچي ميخواد باشه ازتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

pesareabi4000
11-01-2008, 16:12
آقايان ادمين كسي از شما براي من يك پيغام خصوصي نميفرسته تا مشكل پيغام خصوصي من حل بشه

jooya
11-01-2008, 16:34
دوست عزیز این مشکل نیست سیاست نابخردانه ی ادمین های سایت است .

شما این عکس رو ببین : از مال خودته هنوز PM شما باز نشده .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا کسی نمیاد جوابت رو بده اگه می خوای جواب بگیری برو توی متفرقه پست بده . اونجا سه سوته می بینند .

یا یه چیزی ، اعتراضی بزار توی امضات .

Babak
11-01-2008, 16:43
سلام . بدلیل اینکه عده ای فقط به قصد تبلیغ به انجمن میان . مدیریت انجمن امکان ارسال پی ام رو براشون محدود کرده . بعد از یک بازه زمانی این امکان فعال میشه .
پست های اسپم در هر صورتی حذف میشن . و تکرار اسپم باعث اخراج کاربران میشه . کسی نمیتونه به این راحتی با اسپم زدن صرف پست هاشئ بالا ببره .

دوست عزیز همینطور که میبینید امکان ارسال پی ام به شما وجود نداره .

Babak
11-01-2008, 16:45
جویا شما یک سر دارید از واژه های توهین آمیز استفاده میکنید . لطفا دفت کنید .