مشاهده نسخه کامل
: پیغام خصوصی من کی باز می شه
Gigawarn
10-01-2008, 12:02
من حدود 22 پست دادم ولی پیغام خصوصی باز نشده
Lovelyman
10-01-2008, 13:32
پيغام خصوصي باز نميشه بايد يكي واست بفرسته بعد بگيري...مثل ايميل
Gigawarn
10-01-2008, 16:44
بابا اصلا لینکشم نیست که بخوام برم توش چه برسه کسی بفرسته
من واست یه پیغام خصوصی دادم.ببین میتونی بخونیش
™Enter_The_Love
10-01-2008, 17:22
فکر کنم به مدت زمان گذشته از ثبت نام هم بستگی داشته باشه
اه ببخشید.نمیشه واستون پیغام خصوصی فرستاد.شاید خودتون غیرفعالش کردین.یه سر به تنظیمات کاربریتون بزنید
Gigawarn
10-01-2008, 17:44
عجب بدبختیه ها از اون موقع که وزر قبلی رو بستن بدبتی پیغام خصوصی اینم کار نم کنه
بدبختی با ما لج شدن
خیلی مسخرس واقعا
بابا اصلا لینکشم نیست که بخوام برم توش چه برسه کسی بفرسته
تا وقتی که عنوانت از عضو جدید تغییر نکنه نمی تونی بفرستی .
اه ببخشید.نمیشه واستون پیغام خصوصی فرستاد.شاید خودتون غیرفعالش کردین.یه سر به تنظیمات کاربریتون بزنید
به خاطر اون نیست ، تازه گی ها نمی دونم چرا ادمین ها تصمیم گرفتن که تازه واردها بعد از مدتی نمی دونم زمانی یا بر اساس تعداد پستاش بگذره تا پیغام خصوصیشون غعال بشه .
شاید به خاطر تبلیغاتی بوده که بعضی از دوستان به وسیله pm در بدو ورد به انجمن انجام میدادن .
pmjaberi
10-01-2008, 19:29
بله من هم اين مشکل دارم جز اين حتی اختيار اشتراک هم ندارم و يا دسترسی به ليست اشتراک ها هم بسته هست.
من فکر می کردم بعد 30 تا پست قضیه pm حل میشه ولی مثل اینکه از این خبر نیست .
مدیر ها و ادمین های محترم که نمیان جواب بدن . ولی فکر این رو هم باید بکنن که با این روش مسخره ای که در پیش گرفتن کابر بیچاره برای باز شدن pm'ش میاد و الکی پست میده تا پستهاش بره بالا تا pm'ش باز بشه .
لااقل یه جای توی اطلاعیه ها یا اولش موقع ثبت نام به کاربر بگن تا اینقدر علاف نشن .
یه چیزه دیگه هم برای کاربرای قدیم که قبلا عضو شدن ولی پستاشون خیلی کمه پی امهاشون بازه احیانآ گفتم شاید این سوال هم واستون پیش بیاد گفتم پیش ا پیش جواب بدم .
pmjaberi
10-01-2008, 21:16
من فکر می کردم بعد 30 تا پست قضیه pm حل میشه ولی مثل اینکه از این خبر نیست .
مدیر ها و ادمین های محترم که نمیان جواب بدن . ولی فکر این رو هم باید بکنن که با این روش مسخره ای که در پیش گرفتن کابر بیچاره برای باز شدن pm'ش میاد و الکی پست میده تا پستهاش بره بالا تا pm'ش باز بشه .
لااقل یه جای توی اطلاعیه ها یا اولش موقع ثبت نام به کاربر بگن تا اینقدر علاف نشن .
یه چیزه دیگه هم برای کاربرای قدیم که قبلا عضو شدن ولی پستاشون خیلی کمه پی امهاشون بازه احیانآ گفتم شاید این سوال هم واستون پیش بیاد گفتم پیش ا پیش جواب بدم .
به نظر من اين کار درست نيست
هم باعث ايجاد spam ميشه هم يه جور توهين هست !
مطئنآ این کارشون بدون حکمت نیست ولی کلا تو P30 تا بوده همین بوده خشک و تر با هم میسوزن .
توی خوده سایتشون شاید ایمیل داشته باشند . زیر آواتور مدیرها هم به احتمال زیاد باید ایمیلشون باشه البته اگه داشته باشند با این شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون داده میشه که خودن هم داری روش کلیک کن و بهشون ایمیل بزن .
چون همونطور که میبینی این بخش مدیر نداره که بیاد سرکشی کنه و اکثر خوده کابران که میان مدیرها و ادمین ها هم که به خودشون زحمت نمیدن بیان .
کاش ادمین های P30 متوجه میشدند که P30World اگه الان اینطوری شده به خاطر کاربراشه باید در حفظشون کوشا باشه و براشون احترام قائل باشند .
اوه راستی یه روشه دیگه هم میشه البته غیر متعارف هست ولی از اونجا که اینجا مدیرها دست به اخطارشون خوبه میتونی از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی و توی توضیحات بگی البته شاید به خاطر اون کارت هم اخطار بگیری "دی"
pmjaberi
10-01-2008, 21:59
مطئنآ این کارشون بدون حکمت نیست ولی کلا تو P30 تا بوده همین بوده خشک و تر با هم میسوزن .
توی خوده سایتشون شاید ایمیل داشته باشند . زیر آواتور مدیرها هم به احتمال زیاد باید ایمیلشون باشه البته اگه داشته باشند با این شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون داده میشه که خودن هم داری روش کلیک کن و بهشون ایمیل بزن .
چون همونطور که میبینی این بخش مدیر نداره که بیاد سرکشی کنه و اکثر خوده کابران که میان مدیرها و ادمین ها هم که به خودشون زحمت نمیدن بیان .
کاش ادمین های P30 متوجه میشدند که P30World اگه الان اینطوری شده به خاطر کاربراشه باید در حفظشون کوشا باشه و براشون احترام قائل باشند .
آره
ولی برای من خيلی مهم نيست که بخوام پيگيری کنم.
در هر صورت ممنون از کمک شما البته وظيفه شما هم نيست ولی خوب لطف کرديد.
pesareabi4000
11-01-2008, 16:06
خواهش ميكنم يكي يك پيغام خصوصي براي من بفرسته شاي مشكل من حل بشه هرچي ميخواد باشه ازتون ممنونم:11:
pesareabi4000
11-01-2008, 16:07
خواهش ميكنم يكي يك پيغام خصوصي براي من بفرسته شاي مشكل من حل بشه هرچي ميخواد باشه ازتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
pesareabi4000
11-01-2008, 16:12
آقايان ادمين كسي از شما براي من يك پيغام خصوصي نميفرسته تا مشكل پيغام خصوصي من حل بشه
دوست عزیز این مشکل نیست سیاست نابخردانه ی ادمین های سایت است .
شما این عکس رو ببین : از مال خودته هنوز PM شما باز نشده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا کسی نمیاد جوابت رو بده اگه می خوای جواب بگیری برو توی متفرقه پست بده . اونجا سه سوته می بینند .
یا یه چیزی ، اعتراضی بزار توی امضات .
سلام . بدلیل اینکه عده ای فقط به قصد تبلیغ به انجمن میان . مدیریت انجمن امکان ارسال پی ام رو براشون محدود کرده . بعد از یک بازه زمانی این امکان فعال میشه .
پست های اسپم در هر صورتی حذف میشن . و تکرار اسپم باعث اخراج کاربران میشه . کسی نمیتونه به این راحتی با اسپم زدن صرف پست هاشئ بالا ببره .
دوست عزیز همینطور که میبینید امکان ارسال پی ام به شما وجود نداره .
جویا شما یک سر دارید از واژه های توهین آمیز استفاده میکنید . لطفا دفت کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.