مشاهده نسخه کامل
: قفل سخت افزاری
p30vahid
10-01-2008, 01:22
سلام دوستان
بعضی از نرم افزارهای موجود در بازار دارای قفلی هستند به شکل فلش که به usb وصل میشود و تا زمانی که به سیستم متصل نشوند قابل اجرا نیستند. می خواستم بدانم برای این قفلها که در تهران نمایندگی دارند راه حلی هست یا نه؟:10:
Reza goli
12-01-2008, 14:34
بسم رب شهدا!
راه که هست نخستین راه کرکش هست و راه بعدی ساخت سخت افزار به صورت مجازی!!!
راه دوم که من در پیش هستم طول می کشه و لی راه نخست من شرمنده و دیگران هم که همه این کارند.
Morteza_SOS
13-01-2008, 05:30
به نام خدا
سلام دوست من اگر می خواهی کرک شه قفل سی دیت باید آن را در انجمن کرک قرار بدی تا دوستان کرکش کنند ...
اگر آنجا قرار دادی منو با خبر کن ببینم می تونم کاری کنم ( برات کرکش کنم ) .
winer3549
17-05-2008, 21:55
به نام خدا
سلام دوست من اگر می خواهی کرک شه قفل سی دیت باید آن را در انجمن کرک قرار بدی تا دوستان کرکش کنند ...
اگر آنجا قرار دادی منو با خبر کن ببینم می تونم کاری کنم ( برات کرکش کنم ) .
سلام دوست عزیز
من یه نرم افزار خریدم به اسم : به دليل قانون شماره 12 نام شركت حذف شد(هخامنش)
که یه قفل usb داشت و بعد از 7 ماه این دانگل زیر پا افتاد و شکست ، از شرکت تقاضا کردم اما گفت باید دوباره خریداری کنید (حتی دانگل شکسته رو ارائه کردم ، اما قبول نکردند و گفتند قانونه !)
حالا به نظر شما راهی جز خرید مجدد هست ؟؟؟؟ دقیقا اینکه میشه کرکش کرد ؟؟؟؟
NoneForce
18-05-2008, 09:52
سلام
قانون شماره 12
redjoker
18-05-2008, 10:21
سلام دوست عزیز
من یه نرم افزار خریدم به اسم : به دليل قانون شماره 12 نام شركت حذف شد(هخامنش)
که یه قفل usb داشت و بعد از 7 ماه این دانگل زیر پا افتاد و شکست ، از شرکت تقاضا کردم اما گفت باید دوباره خریداری کنید (حتی دانگل شکسته رو ارائه کردم ، اما قبول نکردند و گفتند قانونه !)
حالا به نظر شما راهی جز خرید مجدد هست ؟؟؟؟ دقیقا اینکه میشه کرکش کرد ؟؟؟؟
معمولا شرکتها اگه ببینن قفل وتقعا شکسته( نه نرم افزاری منظورم فیزیکی شکسته یا سوخته یا... ) یه مبلغ کمی میگیرن یه قفل دیگه بهتون میدن...
این چیزی که اونا گفتن یه کم غیر عادیه...
هر مدل قفلی میشکنه ، فرقی نمیکنه ( الخصوص اگه ایرانی باشه که فقط ادعا روی امنیتش میکنن نه هیچ چیز دیگه)
منتها بستگی داره طرفت که درخواست کرک را داره واقعا مشکل داره و اون شرکته هم واقعا همچین حرفی زده و قراره دل کرکر بسوزه تا ایرانی کرک کنه یا نه
اینم غیر رسمی : سایتهای ایرانی هستند که پره از آدمهایی که عشق کرک دارن ( شما برداشت کن عشق کمک به همنوع ) و براشون فرقی نمیکنه یه شرکت یا یک برنامه نویس بدبخت بشه یا نه ، به اونا مراجعه کن ....
mahramasrar2
18-05-2008, 12:01
در صورتي كه تمايل داريد تا برنامه هاي ساخت چنين قفل هائي را بررسي كنيم اعلام كنيد تا يكي دو عدد از آنها را نام ببرم در اين صورت با شناسائي برنامه هاي مادر كار ساخت كرك آسان تر مي شود
winer3549
11-06-2008, 23:44
ممنون دوستان
من هنوز هم همون مشکل رو دارم و شرکت هم حسابی باهام لج کرده .
فعا که بیخیال شدم
در صورتي كه تمايل داريد تا برنامه هاي ساخت چنين قفل هائي را بررسي كنيم اعلام كنيد تا يكي دو عدد از آنها را نام ببرم در اين صورت با شناسائي برنامه هاي مادر كار ساخت كرك آسان تر مي شود
معرفی کنید لطفا
lvl@ster
29-06-2008, 16:49
ممنون دوستان
من هنوز هم همون مشکل رو دارم و شرکت هم حسابی باهام لج کرده .
فعا که بیخیال شدم
اگر می تونی سی دی ات را برام بفرست تا کرک کنم
کاری نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.