ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالاتی در مورد ام پی فور (فوری)

dhoom
09-01-2008, 09:18
سلام
اسم ام پی فور من سونی کشویی سیاه وسفید و روش نوشته مید این زاپن.
ایا این دستگاه اصل ژاپن است؟
1-اولا میشه توی ام پی فور برنامه مخصوص خودش را ریخت؟
2-اگر میشه یه برنامه معرفی کنید برای بهتر فیلم گرفتن با ام پی فور.
3-میشه توی دستگاه صفحات وب ریخت؟
4-یک برنامه برای فیلمهایی که ضبط کردیم برای دیدنشون از طریق کامپیوتر معرفی کنید؟

5-ایا میشه از تلویزیونهای معمولی تو دستگاه فیلم یا تصویر ریخت؟چطوری؟

seymour
09-01-2008, 12:25
دوست عزیز ، من نمی دونم جوابی که می خوام بدم به اندازه کافی فوری بوده یا نه ... بهرحال :

1. به احتمال بسیار زیاد ، متفرقه اس ... دقیقا چه مدلیه ؟ ... چند خریدی ؟ ... (سونی مدل تصویری زیر 100 تومن نداره)

2. سوالت واضح نیست ، دوست من ... "بهترین فیلم گرفتن با ام.پی.فور پلیر" ؟ ... پس یعنی دستگاهت می تونه فیلم بگیره ؟ ...

3. نخیر ... فرمت صفحات وب ، html هستش که تقریبا 90% دستگاه های مشابه نمی تونن حمایت کنن ... ولی چون صفحات html به txt نزدیکه ، اگه دستگاهت بتونه txt حمایت کنه ، می تونی یه چیزایی بخونی ..

4. فیلمهایی که ضبط کردی ؟ ... یعنی با دستگاهت ضبط کردی ؟ ..

5. منظورت اینه که مثلا TV رو با سیم وصل کنی به دستگاهت ؟ ... بله ، اینم عملیه ، بشرطیکه دستگاهت قابلیت video in رو داشته باشه ... یعنی بتونه capture کنه ...

محسن مهری
11-08-2009, 08:03
سلام من یک mp4سونی4gچینی دارم که روشن نمیشه فقط وقتی پاور میکنی چراغ سبزش یک لحظه روشن میشه میتونین کمکم کنین ممنون میشم اگر فلش لازم داره لطفا فایل فلش را هم برام بزارین

seymour
11-08-2009, 12:43
سلام من یک mp4سونی4gچینی دارم که روشن نمیشه فقط وقتی پاور میکنی چراغ سبزش یک لحظه روشن میشه میتونین کمکم کنین ممنون میشم اگر فلش لازم داره لطفا فایل فلش را هم برام بزارین
درایور مدلهای متفرقه گیر نمیاد ... مدلش رو ذکر کن ... اگه هم مدلی نداره ، باید با مسوولیت خودت بازش کنی و شماره چیپ رو بخونی تا شاید بشه کاری کرد ... معمولاً دوستان قیدش رو می زنن و میرن یه دونه دیگه می خرن ... (دقیقا مثل وضعیتی که با کول دیسک های متفرقه پیش میاد)

killJ0y
11-08-2009, 15:55
چرا میرید از ایم مدل های fake میگیرید خوب همون پولو بدید یه مدل معروف تر بگیرید /!

H a m e e d
11-08-2009, 21:09
چرا میرید از ایم مدل های fake میگیرید خوب همون پولو بدید یه مدل معروف تر بگیرید /!
البته یه خورده بیشتر باید مایه روش بذارن:5:
و یه خورده هم بیشتر بگردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جنس اصل و تضمین شده گیرشون بیاد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برعکس، مدل های Fake همه جا پیدا میشن؛ تا حد امکان با کمترین قیمت.

seymour
12-08-2009, 13:45
اشاره پست بالایی درست بود ... من از روی تجربه می تونم بگم به ازای هر یه پلیر مارک معتبر که به فروش سه تا پلیر مارک متفرقه به فروش میره (فرض کنیم کارای apacer و leono و کینگستون و زولتریکس و اینا هم در همین وادی بگنجه) ...

دلایلش اولا اینه که همه در تهران زندگی نمی کنن و بسیاری از شهرستانها اصلا دسترسی به این مارکهای اصلی ندارن ... طرف میره توی مغازه و فروشنده هم طبعاً براحتی راضی اش می کنه ...

ثانیا بودجه بسیار مهمه که شما فرض رو به این بذارید که اصلاً بیش از 50% کاربرها اصلا حاضر نیستن بیشتر از 50-60 تومن واسه این چیزا بودجه بذاره ... شما فوروم رو نبینید ؛ کلان نگاه کنید به قضیه ... همونطور که 70% هدفونهایی که دست مردمه ، هدفون های 10 تومن به پایینه ، همین رو تسری بدید به پلیرها ...

ثالثا پلیر همیشه جایگاهش از طرف gadget های دیگه تهدید شده و ضربه خورده ... دیگه اصلش موبایله ، که واضحه اکثریت رو راضی نگه میداره (و البته کمپانی ها هم می دونن این قضیه رو و سعی می کنن حتی الامکان این رضایت رو حفظ کنن ؛ با عرضه گوشی هایی که واسه پلیر بودن هم مناسب هستند) ... و در کنارش PDA و لپ تاپ (که اون اقلیت پولدارتر رو هم جذب خودش می کنه)

عیناً مساله اسپیکر هم خیلی از این مختصات بالا رو در خودش داره ... کلاً جایگاه صدا در فرهنگ ما ضعیف بوده و هست... همونطور که ما از نظر موسیقی، یه سبقه چند صد ساله پرباری نداریم ؛ خیابونها و شهرهامون پر از آلودگی صوتیه ؛ صدا و سیما همچنان داره صدای mono پخش می کنه! ... و همون نگاه بعداً به تک تک آدمها هم منتقل میشه ؛ غیر از اینه؟