مشاهده نسخه کامل
: نیاز به راهنمایی اساتید ؟ من تازه میخوام 3d کار کنم
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه میخوام 3d کار کنم و نمی دونم چطوری و از کجا شروع کنم ، می خواستم پیشنهاد شما دوستان رو بدونم ، کسی هست که این نرم افزار آموزش 3d رو از فروشگاه انجمن تهیه کرده باشه برای یه مبتدی که میخواد از اول شروع کنه خوبه؟
یا علی./
Aminzikzak
09-01-2008, 11:46
اینی که تو فروشگاه انجمنه رو شخصا ندیدم ولی تعریفشو شنیدم ...
اما اگه میخوای از صفر شروع کنی بهتره یه آموزش فارسی از همینا که دوتا یا سه تا سی دی هستن گیر بیاری و مبانی رو کامل یاد بگیری بعد بری سراغ آموزشهای لاتین.
لطفا عنوان مناسب برای تاپیکهای خود انتخاب کنید. (ویرایش شد)
ممنون.
linkin_park
09-01-2008, 11:48
من میخوام اینی که تو انجمنه رو بخرم ... با لاتین مشکلی ندارم ... پیش زمینه هم که دارم ... فک کنم خوب باشه !
gladiator group
10-01-2008, 00:27
خوب تو که میگی زبانت خوبه پس برو help خود برنامه رو بخون به نظر من خیلی عالیه آخه من خودم از هلپ برنامه شروع کردم تا به اینجا رسیدم.
BehzadKiNG
10-01-2008, 16:44
منم این آموزش رو یک هفته اس سفارش کردم ولی هنوز به دستم نرسیده !اگه فردا پس فردا رسید یه نگاهی می کنم ببینم چه جوریاس ... فکر کنم خوب باشه ! منم مثل شما هیچی نمی دونم ولی می خواهم از عید شروع کنم به صورت حرفه ای ! این آموزش های ویدیویی هم خیلی تاثیر داره حتما" همشو دانلود خواهم کرد ...
سلام
من در بخش فروشگاه سایت مطرح کردم مسول مربوطه جواب داد که برای مبتدی ها هم خوبه چون از اول 3d آموزش میده .
linkin_park
11-01-2008, 22:57
فک کنم چون برف بازاره دیر به دستتون برسه ... واسه همینم من فعلن سفارش نمیدم تا اوضاع بهتر شه ... بعد !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.