PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت در خصوص خرید سیستم جدید

MEMA
09-01-2008, 01:08
سلام رفقا
آقا من تصمیم دارم بعد از سالها سیستمم رو ارتقا بدم.کارم هم طوری شده که دیگه لازمه یه سیستم قوی بخرم. اینه که در نهایت مجبور شدم حسابی ولخرجی کنم و یه سیستم قوی بخرم. حالا میخواستم قبل از اینکه برم قطعات رو بخرم، نظر شمارو بدونم در خصوص قطعاتی که انتخاب کردم.قطعات رو هم برای کارای سنگین میخوام.شاید در روز نیاز باشه که سیستم یه چیزی تو مایه های 8-9 ساعت متوسط کار کنه و البته مشغول Render حالا من یه سری قطعات انتخاب کردم و میخوام نظرتون رو در موردشون بدونم.قطعاتی که من انتخاب کردم از این قراره:

CPU : Intel Core 2Due E6850 3.0GHZ (310 T)
RAM : DDR2 – CRUCIAL – DualChannel 2GB – 1066 – (2 * 1 GB ) (155T)
MAIN : Intel Asus – P5K3 Deluxe/WiFi-AP (270T)
MONITOR : SAMSUNG LCD – 19" – BF1931 (285T)
Graphic Card : Sparkle – Geforce 8800 GTX (Nvidia Geforce-768MB DDR3) (615T)
H.D.D : Maxtor – SATA2 – 500GB+ (125T) / WesternDigital-SATA2-500GB+ (136T)
POWER : Green GP1030B-EPS (200T)
CASE : Green TUNIQ2 (100T)
DVDRW : Plextor PX-800 A IDE Drive (18XDVD Writer-Dual format +/- Double Layer) (87T)
KEYBOARD : A4TECH KX-2810 (28T)

من با قیمتی که از تو اینترنت پیدا کردم جلوی همشون گذاشتم.(داخل پرانتز جلوشون رو میگم)حالا یه سری سوال هم من داشتم. مثلا اینکه:
1: به نظر شما، POWER توانائی این سیستم قوی رو داره؟
2:Main رو برای این از این مدل انتخاب کردم که در آینده توانائی آپدیت کردن رو به رم DDR3 داشته باشه.به نظرتون Main خوبه؟
3: مانیتور مدل BF بهتر هست یا مدل BW ؟
4: قطعات سیستم خوب با هم ست شده؟
5: قیمتش رو میدونم که یکمی بالا میشه ولی با احتساب اینکه سیستم باید کارای سنگین بکنه و من هم دیگه تا 5-6 سال دیگه تصمیم ندارم سیستم عوض کنم، بنابراین مهم نیست.پس در خصوص هزینش نیازی نیست حساسیت بخرج بدین.
در کل هر چیزی هم که فکر میکنید مهم هست بگید.
ممنون از اساتید گرامی

MEMA
10-01-2008, 01:40
آقا یعنی هیچ کسی نمیتونه کمکی بکنه!!!
مدیر محترم این بخش کیه؟

Mezzo
10-01-2008, 02:06
دوست عزيز جاي نامناسب تاپيك زدي محلش اينجاست:

اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سيستم انتخابي هم خوب و قوي هست. فقط اون مادربرد DDR3 ساپورت هست و رم انتخابي DDR2 . اگه محدوديت بودجه نيست يك برد X38 مثل Asus Maximus Formula بگير. كارت گرافيك انتخابي هم براي بازي ساخته شده و براي Rendering و طراحي سه بعدي سري Quadro FX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خيلي كارامد تر هست و البته قيمتهاش هم خيلي بالاتره. در عوض اينها هم براي بازي خيلي مناسب نيستند. پردازنده هم حتما Q6600 بگير به نظر من براي كارت مناسب تره.

بهتره بحث اينجا ادامه پيدا نكنه و يه تاپيك تو بخش گفته شده بزني
ممنون

MEMA
11-01-2008, 03:34
سلام Mezzo
ممنون که راهنمائی کردی.
اقا اولا من که نمیتونم یه تاپیک دیگه برا یک موضوع بزنم. پس شما زحمتش رو بکش انتقال بده اونجا تا ادامه بحث اونجا مطرح بشه.
دوما:
در خصوص مادربرد، الان وضعم زیاد تعریفی نداره.گفتم یه مادر برد بگیرم که DDR3 رو ساپورت کنه، فعلا روش DDR2 بزارم. در اینده یه DDR3 بزارم روش. به نظرن اشکالی داره؟
در مورد Main دیگه بهترش رو من نمیدونم. اگه میشه یه آدرس دقیق بدی در مورد این قطعه که گفتی (X38 مثل Asus Maximus Formula) که برم یه تحقیقی بکنم و یه توضیحی در مورد کارائی بدی ممنون میشم.قیمتش رو هم اگه بگی که بدونم چقدره ممنون میشم.
در مورد کارت گرافیک هم دیگه نمیخوام بیشتر از 600 بدم.حالا تو این قیمتها چی به نظرت بهتره؟
در مورد بقیه سوالام چی؟ بقیه رو جواب نمیدی؟ اون پاور (POWER) توانائی این قطعات رو داره؟

MEMA
11-01-2008, 15:19
یه تاپیک همونجا که گفتین ساختم.
اگه خواستین اینو ببندین.آدرس اون تاپی هم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Stream
11-01-2008, 15:25
پس ادامه بحث در اون تاپیک ...