ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Matlab

yazi8766
08-01-2008, 21:56
من باید برای درس محاسبات عددی یک برنامه با matlab برای حل عددی معادلات دیفرانسیل مرتبه اول به 4 روش: اولر، تیلور،رونگه کوتای مرتبه 2 و 4 بنویسم. به این صورت که برنامه تابع و نوع حل و شرط اولیه و طول تقسیمات و نقطه ی دلخواه A رو از کاربر دریافت کنه و جواب رو در نقطه ی A محاسبه کنه.
من با C کار کردم و متاسفانه آشنایی کافی با matlab ندارم.
لطفا بگید چطوری باید از کاربر تابع دو متغیره تحویل بگیرم و چطوری باید مشتقات جزیی رو برای اون تابع به دست بیارم.(لطفا یه جوری باشه که من بفهمم!!)
ممنون

bad_boy_2007
08-01-2008, 22:11
من باید برای درس محاسبات عددی یک برنامه با matlab برای حل عددی معادلات دیفرانسیل مرتبه اول به 4 روش: اولر، تیلور،رونگه کوتای مرتبه 2 و 4 بنویسم. به این صورت که برنامه تابع و نوع حل و شرط اولیه و طول تقسیمات و نقطه ی دلخواه A رو از کاربر دریافت کنه و جواب رو در نقطه ی A محاسبه کنه.
من با C کار کردم و متاسفانه آشنایی کافی با matlab ندارم.
لطفا بگید چطوری باید از کاربر تابع دو متغیره تحویل بگیرم و چطوری باید مشتقات جزیی رو برای اون تابع به دست بیارم.(لطفا یه جوری باشه که من بفهمم!!)
ممنون

این نمونه کد رو نگاه بنداز ، اول یک M فایل ایجاد کن و این برنامه رو توش ذخیره کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و بعد برای اجرا این کد رو بنویس :

این برنامه بخشی از پروژه آنالیز عددی 1 ام بود و سه تا برنامه دیگه هم هست که روشهای دیگه حل معادلات هست . فکر کنم تو نوشتن سینتکس کمکت میکنه اگه اونا رو هم خواستی میلت رو بده واست میل کنم
برنامه بالا در مورد دریافت بهت کمک میکنه و برای مشتق هم از تابع polyder استفاده کن

این هم نمونه ای که با مشتق کار میکنه :