مشاهده نسخه کامل
: تبدیل کدهای visual c++ به جاوا و اجرا روی موبایل :
cpplover
08-01-2008, 20:13
با عرض سلام
میخواستم بدونم آیا راهی وجود داره که بشه کدهای ویژال رو طوری کامپایل کرد یا
(احتمالا طوری به جاوا تبدیل کرد ) که این کد ها روی موبایل ها اجرا بشه ؟
اگه این کار امکان پذیر هست توسط چه نرم افزاری قابل اجرا است ؟ و آیا نرم افزار ها ش
پیدا میشن؟
اگه این کار امکان پذیر هست و احتمالا راهی رو سراغ دارید ممنون میشم منو بی اطلاع نگذارید
با تشکر. . .
دوباره سلام.
سوالتون کمی حاشیه داره!
ببینین در این جا بحث در مورد دو Pltaform جداگانه هست ، یعنی Windows و Mobile
فرض کنین شما برنامه ای برای Windows نوشتین که تنها پیغامی رو نشون میده مثلا MessageBox
در اینجا شما از یکی از API های Windows استفاده کردین و توجه کنین چنین تابعی در MpbilePlatform
وجود نداره. پس صرفا تبدیل فایل exe به مثلا jar و sis کمکی نمیکنه.
برای توسعه ی برنامه ای که در یک Platform خاص قرار کار کنه شما نیاز به SDK و API های همون سکوی خاص
دارین.
اما شما میتونین از بسته هایی که برای VS نوشته شدن استفاده کنین.
مثلا به سایت Nokia مراجعه کنین و ببنین برای توسعه برنامه های موبایل توسط ++C چه ابزارهایی رو
در اختیار شما قرار میده و آیا چنین بسته ای برای VS و یا Borland وجود داره یا نه.
خارج از این بحث چند نمونه Convertor برای تبدیل C (کدهای ساده و نه ++C) به JSE و یا J2SE وجود داره
که اونهام به خوبی عمل نمیکن و فکر نمی کنم مبدلی از C به J2ME داشته باشیم ، به همون دلایلی که گفتم
و اگه واقعا قصد دارین برای Mobile برنامه بنویسین من پیشنهاد می کنم به دنبال یادگیری J2ME باشین.
موفق باشین.
cpplover
09-01-2008, 00:39
با سلام
در تایپیک قبلی در مورد COM صحبت کرده بودید واسم جالب بود و اینکه بشه برنامه رو در سطح پلتفرم های دیگه اجرا کرد ، میخوام بدونم که آیا COM هم یک مبحث گسترده هست یا نه؟
یعنی نیاز به دانش خیلی زیادی در برنامه نویسی داره یا نه ؟ ویا اینکه میشه با استفاده از
COM یک کد فرضا C رو به کد جاوا تبدیل کرد؟ و آیا اون هم مثل برنامه هایی که گفتید
ممکنه در بعضی جاها درست جواب نده ؟
در مورد J2ME هم میشه بیشتر توضیح بدید؟
با تشکر
J2ME بر گرفته از Java 2 Platform Micro Edition هست و با استفاده از java برای توسعه سیستم های
Wireless و Mobile به کار میره. فکر میکنم در بازار ایران هم در موردش کتاب هایی وجود داشته باشه.
در مورد J2ME میتونین به لینک زیر مراجعه کنین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد COM :
هر Platformی که از تکنولوژی COM پشتیبانی کنه ، مولفه های اون میتونن روش اجرا بشن.
COM قرار نیست چیزی رو به چیزی تبدیل کنه.
برای اینکه واضحتر باشه شما یک Dll رو در نظر بگیرین ، از یک Dll چه کارهایی بر میاد؟
COM هم مثل یک DLL هست ، اگه قابلیت چند Platform ی بودن اون رو که microsoft وعده داده در نظر نگیریم
یک مزیت فوق العاده داره. و اون هم اینکه در تمامی زبان های برنامه نویسی میشه از اون استفاده کرد.
دقیقا مثل همین واسط IActiveDesktop که توسط هر زبانی قابل فراخوانی هست و یک مهمترین قابلیت یه
Object میتونه باشه.
COM Programing از قسمت های پیشرفته برنامه نویسی هست.
نمونه های خوب کمی در موردش وجود داره و همین طور Document های کمی
پیچیده گی COM بر میگرده به error Handling اون ، به جرات میتونم بگم در هر پروژه COM ی که شروع میکنین
اشکالاتی پیش میاد که واقعا گیج کننده هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.