مشاهده نسخه کامل
: آنتی ویروس کاسپر اسکای 7
monana61
08-01-2008, 15:05
سلام من آنتی ویروس کاسپر اسکای رو دارم و اونو همیشه آپدیت میکنم کلید اون هم تا 4/2008 اعتبار داره ولی حالا مرتب پیغام میده که کلید من در لیست سیاهه و کامپیوترم آلوده می شه و ....
چکار باید بکنم ؟
siavash2death
08-01-2008, 15:23
صبر کن ببین دیگرون می تونند برات کرک یا سریال جدیدش رو بذارند یا نه.من که فکر نمی کنم.بهتره به نظر من فکر یه آنتی ویروس دیگه باشی.چون هر سریال جدیدی هم گیر بیاری تو یه مدت کوتاه اون هم شناسایی و بسته می شه.نظر من برای جایگزینی این آنتی ویروس symantec corporate edition 10 هستش.مزایای اون هم
رایگان بودن و آپدیت بدون دردسر-بدون نیاز به کرک و سریال-پیدا کردن انواع تهدیدات کامپیوتری از قبیل تروجان-اسپایور-ویروس-سبک بودن برنامه
bloodrayne
09-01-2008, 12:20
من تنها راه موجود تو این تاپیک نوشتم اول key رو که فکر میکنم تا 2009 مهلت داره از پستای قبلی بگیر و بعد به فایل و راهنماییهایی که تو پایینش گذاشتم مراجعه کن موفق باشی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا اونجا که کسی فایل و راهنمایی ما رو ملاقه نزد یا شاید استفاده کردند زورشون اومد بگن کار کرده یا کار نکرده موردشورت ببره
اگه جواب داد یا نداد من خبر کن تا یه فکری بکنم
میبینمت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
monana61
12-01-2008, 00:31
سلام
ممنون از راهنماییت من هر کاری که گفته بودی انجام دادم البته key تا 2009 پیدا نکردم ولی تا 8/2008 پیدا کردم که اونم خوبه بعد از آپدیت و restart کردن برنامه رو اجرا کردم و تا حالا هیچ پیغامی ندیدم و ظاهرا از دستش راحت شدم در ضمن گفته بودی 3 بار باید کرک را وارد کنیم اما من که هنوز پیغامی نگرفتم که key رو وارد کنم!
به هر حال خیلی ممنون واقعا به درد خورد.
monana61
13-01-2008, 00:01
سلام من بعد از آپدیت کردن دیگه اون مراحل رو انجام ندادم و هیچ مشکلی هم پیدا نکردم انگار که 100% کرک شده!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.