ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف برنامه از قسمت processes

soltanmahdi
08-01-2008, 10:04
چطوری می شه برنامه رو از قسمت processes در task manager حذف کرد؟
البته می تونم برنامه رو از قسمت application حذف کنم ولی از processes نمی تونم

NoneForce
08-01-2008, 10:15
چطوری می شه برنامه رو از قسمت processes در task manager حذف کرد؟
البته می تونم برنامه رو از قسمت application حذف کنم ولی از processes نمی تونم

سلام
فكر كنم بايد اسم اين قسمت را عوض كرد(يه اسمي تو مايه هاي "دلفي براي مسخره بازي") ، چند بار بايد گفت كه از امكان جستجو استفاده كنيد؟!!
من هرتاپيكي كه زده ميشه يكبار اينو عنوان مي كنم، ولي مثل اينكه ...
مديريت اين بخش هم فكر كنم رفتن به خواب زمستاني و تا بهار بايد صبر كرد.

اگه از امكان جستجو استفاده مي كرديد(اگر) ، شايد اگر خدا ميخواست به اين نتيجه ها دست پيدا مي كرديد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

F A R H A D
08-01-2008, 10:47
مديريت اين بخش هم فكر كنم رفتن به خواب زمستاني و تا بهار بايد صبر كرد
واقعا به نكته خوبي اشاره كردي كه درد دل من و دوستان ديگه هست. مديران اين بخش كجا هستن كه كمي به اوضاع اينجا سر و سامان بدن؟
تاپيك هاي تكراري، پست هاي بي محتوا، درخواست پروژه كامل و ...
همه رو ميشه اينجا ديد.

soltanmahdi
09-01-2008, 09:34
سلام
فكر كنم بايد اسم اين قسمت را عوض كرد(يه اسمي تو مايه هاي "دلفي براي مسخره بازي") ، چند بار بايد گفت كه از امكان جستجو استفاده كنيد؟!!
من هرتاپيكي كه زده ميشه يكبار اينو عنوان مي كنم، ولي مثل اينكه ...
مديريت اين بخش هم فكر كنم رفتن به خواب زمستاني و تا بهار بايد صبر كرد.

اگه از امكان جستجو استفاده مي كرديد(اگر) ، شايد اگر خدا ميخواست به اين نتيجه ها دست پيدا مي كرديد :

اولا قرار نیست که هر کاری به نظر شما مسخره بیاد انجام نشه، دوما من برای خودم این کارو نمی خواستم برای همین حوصله search و از این مسخره بازی ها نداشتم. سوما اگه ناراحتی می تونستی جواب ندین در نهایت مدیر می یامد و تاپیک رو پاک می کرد. چهارما لینک هایی هم که دادی به درد همون اشخاصی می خوره که نمی فهمن کی هستن و چطوری باید صحبت کنن.
ok

delphianddotnet
09-01-2008, 13:01
اولا قرار نیست که هر کاری به نظر شما مسخره بیاد انجام نشه، دوما من برای خودم این کارو نمی خواستم برای همین حوصله search و از این مسخره بازی ها نداشتم. سوما اگه ناراحتی می تونستی جواب ندین در نهایت مدیر می یامد و تاپیک رو پاک می کرد. چهارما لینک هایی هم که دادی به درد همون اشخاصی می خوره که نمی فهمن کی هستن و چطوری باید صحبت کنن.
ok

جناب soltanmahdi شما با این کارتون انجمن رو به بیراهه میبربد.
هشدار! از مدیران انجمن خواهش میشود با کسانی که در صدد انزوای بخش دلفی اقدام میکنند از فروم اخراج نمایند.

romixery
09-01-2008, 13:17
تأييد ميشه. آقاي سلطان مهدي كه همسايه امام رضايي، NoneForce جان يكي از عزيزان و بزرگان اين انجمن هستن و اصلا حق نداريد اينگونه صحبت كنيد. اگه اين انجمن ارزش پيدا كرده (هرچند كم كم با اين بحثهاي بيهوده ارزشش داره كم ميشه) به خاطر افرادي مثل Noneforce جان هست.
من هم از مدير انجمن مي خوام جهت بالا بردن كيفيت انجمن يه فكري بردارن. متشكرم.

soltanmahdi
09-01-2008, 21:25
تأييد ميشه. آقاي سلطان مهدي كه همسايه امام رضايي، NoneForce جان يكي از عزيزان و بزرگان اين انجمن هستن و اصلا حق نداريد اينگونه صحبت كنيد. اگه اين انجمن ارزش پيدا كرده (هرچند كم كم با اين بحثهاي بيهوده ارزشش داره كم ميشه) به خاطر افرادي مثل Noneforce جان هست.
من هم از مدير انجمن مي خوام جهت بالا بردن كيفيت انجمن يه فكري بردارن. متشكرم.

من خودم از آقای noneForce خیلی خوشم می یاد چون بارها تو همین انجمن به من کمک کردن، ولی وقتی دیدم ایشون دارن کار منو مسخره تلقی می کنن بهم برخورد. باز اگه راهنمایی هاشون در مورد لینک ها درست بود می گفتم من مقصر هستم و باید search می کردم ولی دوستانی که تو تاپیک های قبلی همین سوال رو کرده بودن هم به نتیجه نرسیدن. برای همین نتونستم دهنمو ببندم و بی احترامی کردم.
من اشتباه کردم و search نکردم و تاپیک تکراری زدم(قبول) ولی باید ایشون باید بفرماین؟

فكر كنم بايد اسم اين قسمت را عوض كرد(يه اسمي تو مايه هاي "دلفي براي مسخره بازي")
باز هم من از این پست و تاپیک بی محتوا عذر خواهی می کنم

NoneForce
10-01-2008, 10:09
من خودم از آقای noneForce خیلی خوشم می یاد چون بارها تو همین انجمن به من کمک کردن، ولی وقتی دیدم ایشون دارن کار منو مسخره تلقی می کنن بهم برخورد. باز اگه راهنمایی هاشون در مورد لینک ها درست بود می گفتم من مقصر هستم و باید search می کردم ولی دوستانی که تو تاپیک های قبلی همین سوال رو کرده بودن هم به نتیجه نرسیدن. برای همین نتونستم دهنمو ببندم و بی احترامی کردم.
من اشتباه کردم و search نکردم و تاپیک تکراری زدم(قبول) ولی باید ایشون باید بفرماین؟

باز هم من از این پست و تاپیک بی محتوا عذر خواهی می کنم

سلام
من سعي ميكنم مسائلي كه مربوط به دلفي نيست را در اين انجمن دنبال نكنم، ولي فكر كنم سوء تفاهم شده، منظور من از "دلفي براي مسخره بازي" ربطي به سوالي كه شما مطرح كرديد نداره، منظورم اين بود كه اينجا كم كم داره به يك انجمن تبديل ميشه كه كاربرها بدون رعايت مقررات شروع به ايجاد تاپيك ميكنند و اين باعث بي محتوا شدن مطالب ميشه و در كل به ضرر همه است.
قصد توهين و بي احترامي به كسي را ندارم، ولي وقتي از يك اصول و مقرراتي پيروي نميكنيد بايد منتظر برخورد باشيد.
در مورد لينك ها هم هميشه قرار نيست لينكي كه داده مي شود حاوي جواب باشد، منظور اين بود كه موضوع مطرح شده توسط شما قبلا مطرح شده و بهتره در اون تاپيكها به بحث ادامه دهيد.

delphianddotnet
10-01-2008, 10:54
لطفا", یا این تاپیک را پاک کنید یا پست من به عنوان اخرین پست این تاپیک ختم بشه.
Hide a Process in the 'Close Program' Window

-----------------------------------------------------------
اینم یه نمونه دیگه :

NoneForce
10-01-2008, 11:00
لطفا", یا این تاپیک را پاک کنید یا پست من به عنوان اخرین پست این تاپیک ختم بشه.
Hide a Process in the 'Close Program' Window

-----------------------------------------------------------
اینم یه نمونه دیگه :

سلام
روش رجيستر كردن برنامه به عنوان سرويس فقط روي ويندوز 9x جواب مي دهد، تمام مشكل و بحث هاي انجام شده براي انجام اين كار روي ويندوز NT است.

يك راه براي انجام اينكار هوك كردن NtQuerySystemInformation است، ولي انتظار نداشته باشيد بتونيد به راحتي سورسي براي انجام اين كار پيدا كنيد.

در مورد پاك كردن يا بستن تاپيك هم بايد تا بهار صبر كنيد.

soltanmahdi
11-01-2008, 07:19
اولا باز هم اگه به کسی توهین شد عذر خواهم (.خصوصا آقای None Force). کد هایی که دادید رو امتحان می کنم، ولی یه سوال هست که تو لینک هایی که دادید در مورد تزریق برنامه تو برنامه های دیگه صحبت شده بود. آیا کاری که دارید انجام می دید همین تزریقه یا نه؟!
کلا برای تزریق یک برنامه باید چی کار کرد؟
البته باز اگه دعوا نمی کنید و نمی گید تکراری. اگر هم نباید سوال اینجا می کردم جواب ندید.

ghoghnoose_dana
14-01-2008, 23:36
منم واسه یه برنامه خیلی دنبال چنین چیزی گشتم تا اینکه یه کد خوب پیدا کردم که باهاش خیلی کارها میشه کردکه یه کد injection هست که کد رو به shelllistview32تزریق میکنه من باهاش برناممو از بخش پروسس تسک منجر رجیستری اکسپلورر و msconfig برناممو برداشتم شمام میتونین ازش استفاده کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ghoghnoose_dana
16-01-2008, 23:35
اینم کد یونیتش

// listview injection by: lord_viper//
//[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

unit lviinjection;
interface
uses
classes,windows,messages,commctrl,sysutils;
procedure lviw32injection(h:hwnd;item:string);
implementation