مشاهده نسخه کامل
: مشکل جدید من!!!
سلام بر دوستان
ببخشید من حدود دو ماه هست که احساس می کنم سیستمم یه کم کند شده(البته از یه کم بیشتر ) حتی گاهی اوقات موقعی که یه ویدئو رو باز می کنم و برنامه رو با موس می کشم یه لرزش توش هست.
ولی وقتی سیستم رو ریاستارت می کنم تا یه چند دقیقه ای سیستم سره حال میاد بعدش دوباره همین داستان. !
امکان داره مشکلم از ویروس باشه یا سخت افزار هست ؟
سلام
دوست عزیز اگر یک بار ویندوز رو عوض کنید مسلما معلوم میشه که از نرم افزاره یا سخت افزار ولی تجربه ی
شخصی من برای این مشکل:
1- ویندوز بعد از گذشت مدت زمانی از نصبش به طور صعودی فایل های غیر ضروریش زیاد میشه و در مکان فایل
ها نیز جابجایی ایجاد میشه و این می تونه باعث این مشکل بشه
2- ممکنه از کارت گرافیکت باشه ، چون من قبلا کارت گرافیکی داشتم که فن نداشت و بعد از 3 یا 4 ساعت
استفاده کردن از Pc سیستم کند میشد
3- ممکن است از کثیفی رم باشه که روی اون خاک نشسته باشه
4- ممکنه از فن Cpu باشه که خوب کار نمی کنه
5- وجود ویروس ، تروجان و اسپای ور تو سیستم
ولی در کل 90 درصد گزینه 1 ،70 درصد گزینه2 ، 75 درصد گزینه3 ،40 درصد گزینه4 ، 80 درصد گزینه 5
شما بهتره یک ویندوز عوض کنی و ببینی باز این مشکل رو داری یا نه بهترین راه هستش
البته اگر نمی خوای ویندوز عوض کنی بهتره با نرم افزارهایی که وجود داره سیستم رو پاک سازی و مرتب کنی
مثل: TuneUp یا System Mechanic و....
امتحان کنید و جواب رو بگید
موفق باشید
:10:سلام دوست من به احتمالا خیلی زیاد ویروس یا تروجان که قدرت cpu رو گرفته حتمان یک انتی ویروس نصب کن:11:
آنتی ویروس کسپرسکی دارم
همچنین با اسپای ور داکتر چندین تروجان گرفتم ولی باز هم...
یکی از دوستان میگفت شاید ایراد از پاور سیستمت هست...
سلام
شما یک بار ویندوز رو عوض کن ، اگر درست نشد احتمال این که مشکل سخت افزاری باشه زیاد میشه
موفق باشید
سه چهار بار عوض کردم ولی باز هم مشکل دارم...
samanvilli
08-01-2008, 22:36
بله خوب ميتونه از ويروس باشه ، نهايتش يه بار پارتيشن بندي رو عوض كن ، از ntfs استفاده كن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.