ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برندگان مسابقه شركت آواژنگ هنوز اعلام نشده است ؟؟؟؟

hamid2006gh
08-01-2008, 01:18
آقايان يه سوال در مورد مسابقات شركت آواژنگ داشتم .
اين شركت در اوايل نوامبر مسابقه اي تحت عنوان مسابقه بهترين مادربورد دنيا برگزار كرد كه فكر كنم خيلي از شما هم در اون شركت كرده باشيد . برندگان اين مسابقه قرار بود در 25 دسامبر در اين سايت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اعلام بشه . ولي الان حدود دو هفته گذشته و خبري هم از اسامي نشده است . لازم به ذكر است كه من به طور مرتب اين سايت رو چك ميكردم ولي چيزي اعلام نشد ه است . كسي ميدونه قضيه چيه ؟؟؟

resident
08-01-2008, 12:40
آقايان يه سوال در مورد مسابقات شركت آواژنگ داشتم .
اين شركت در اوايل نوامبر مسابقه اي تحت عنوان مسابقه بهترين مادربورد دنيا برگزار كرد كه فكر كنم خيلي از شما هم در اون شركت كرده باشيد . برندگان اين مسابقه قرار بود در 25 دسامبر در اين سايت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اعلام بشه . ولي الان حدود دو هفته گذشته و خبري هم از اسامي نشده است . لازم به ذكر است كه من به طور مرتب اين سايت رو چك ميكردم ولي چيزي اعلام نشد ه است . كسي ميدونه قضيه چيه ؟؟؟

آره، من هم شرکت کردم ولی تا جایی که یادمه 15 نوامبر بود! و گیگابایت یا آواژنگ چه برنده بشی، چه نشی از طریق ایمیل بهت خبر می دن. اسپم ایمیل من هم بسته است و هیچ آدرسی رو بلوکه نکردم!
من هم مثل شما در انتظار هستم........

hamid2006gh
08-01-2008, 15:13
درسته 15 نوامبر مسابقه شروع شد و تا 15 دسامبر ادامه داشت . برنده ها هم قرار بود در تاريخ 25 دسامبر اعلام بشه .
جالب اينجاست كه هنوز هم امكان شركت در مسابقه وجود داره . لوگوي شركت در مسابقه هنوز تو اون سايت بالا كه نوشتم هست .
از آواژنگ واقعا بعيده .

MOHAMMAD2010
11-01-2008, 14:50
دقیقا منم همین سوالو دارم

dizgah
11-01-2008, 15:05
اگه غیر از این بود جای تعجب داشت
کدوم شرکت ایرانی جایزه هاشو داده که اینا دومیش باشن؟

MOHAMMAD2010
11-01-2008, 16:28
اگه غیر از این بود جای تعجب داشت
کدوم شرکت ایرانی جایزه هاشو داده که اینا دومیش باشن؟

تا حالا فقط این مسابقه اینجوری بوده مسابقه های دیگه همه برنده هاشو گفته و جایزه ها رو هم فرستاده (این هنوز برنده ها رو هم نگفته)

hamid2006gh
11-01-2008, 18:25
تا حالا فقط این مسابقه اینجوری بوده مسابقه های دیگه همه برنده هاشو گفته و جایزه ها رو هم فرستاده (این هنوز برنده ها رو هم نگفته)

اين مسابقه با بقيه فرق داره . چون اون مسابقه هاي ديگه جوايزش يا cd/rom يا dvd/rom يا فلش مموري و از اين جور چيزهاست كه ارزش شركت نداره ولي اين مسابقه جايزه اش مادر بورد ست .

arman_linkin
12-01-2008, 18:54
سلام
اگه میشه بازم شرکت کرد جواباشو اعلام کنید ما هم یه فیضی ببریم.:20:
البته شانس خودتونم پایین می آید!
--------------------------------------
پ.ن : اگه احساس می کنید یه مقدار پرتوقعانه بوده ولش کنید!:5:

hamid2006gh
13-01-2008, 09:46
سلام
اگه میشه بازم شرکت کرد جواباشو اعلام کنید ما هم یه فیضی ببریم.:20:
البته شانس خودتونم پایین می آید!
--------------------------------------
پ.ن : اگه احساس می کنید یه مقدار پرتوقعانه بوده ولش کنید!:5:

جالبي اين مسابقه اين بود كه اگه جواب رو اشتباه انتخاب ميكرد error ميداد .
فكر كنم هنوز هم همينطور باشه .
حالا يه بار امتحان كن اگه اينطورنبود بگو تا جواباش رو بهت بگم .

MOHAMMAD2010
26-01-2008, 23:44
برندگان مسابقه اعلام شدند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamid2006gh
27-01-2008, 06:49
برندگان مسابقه اعلام شدند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چه عجب بعد از يك ماه تاخير بالاخره اعلام شدند .