مشاهده نسخه کامل
: فایل نیمه کاره dap رو چجوری دربیارم تا بعد از تعویض ویندوز دوباره کاملش کنم
با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم ببینم این dap فایل های نیمه کاره رو چجوری نگه میداره تا اونو در بیارم و بعد از مثلا عوض کردن ویندوز دوباره اونو سر جاش بزارم تا ذانلود رو تکمیل کنم .اگه کسی جواب بده سپاسگذار خواهم شد.:40:
namber_one
11-01-2008, 17:29
ميتوني بري توي my documents
توي My Completed Downloads
ميتوني فايلت رو از روي اسمش كپي كني يه جاي ديگه تا بعد استفاده كني
ميتوني بري توي my documents
توي My Completed Downloads
ميتوني فايلت رو از روي اسمش كپي كني يه جاي ديگه تا بعد استفاده كني
این روش جواب نمیده:13::13::13:
namber_one
25-01-2008, 17:56
شما میتونی یه راه دیگه معرفی کنی.......
Lovelyman
25-01-2008, 18:22
بحث در اين انجمن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
!!!
pejman_vh
31-01-2008, 00:08
:8::5::20::41::46::10:
با سلام
یه مدتی نبودم . در باره جواب اول باید بگم که کپی کردن از my document در صورتی جواب میده که قبلا از منوی خود برنامه export کرده باشی اون فایل رو . اما مشکل اینه که من قبل از اکسپورت ویندوزم رو عوض کردم حالا من موندمو یه فایل ناقص که با دیال آپ یه روز گذاشته بودم دانلود بشه آخرشام بود لا مصب.
از دوستان با تجربه در زمینه ور رفتن با برنامه ها یه نفر کمک کنه.فکر کنم خیلی ها تو این زمینه مشکل دارن.
بازم ممنون.:40:
بهمن تیماس
03-02-2008, 10:43
اگه فهمیدیش به من هم بگو!
راستش قضیه از این قراره که یه history تو فایل هاش هست که هرچی دانلود کنی اطلاعاتش میره اونجا ولی بازم نفهمیدم چه جوری میشه این کارو کرد ولی یه راه واسه جلوگیری از خراب شدن فایلها بعد از عوض شدن ویندوز بک آپ گیری از کل program file هست که واسه دانلود های سنگین خوبه. مخصوصا وقتی مجبوری ویندوز رو عوض کنی.
Gamemaster
04-02-2008, 21:35
بحث در اين انجمن :
majid_kntu
04-02-2008, 23:53
البته همونطور كه دوستان گفتن اين جز "مسائل و مشکلاتی که اعضای انجمن در حین فعالیت نسبت به تنظیمات ، امکانات و قابلیت های انجمن دارند "حساب نميشه.
Mr.reCoder
05-02-2008, 07:22
هیچ کدام از روشهایی که دوستان گفتند جواب نخواهد داد! اما من جواب کاملش رو در زیر توضیح میدم. چون خودم dap کارم!!!!
1. به رجیستری میروی(start-> run -> regedit)
2. به آدرس زیر میری و از منوی فایل روی Export کلیک میکنی و توی درایوی بجز درایو ویندوز save میکنی:
3. آدرس زیر رو توی رجیستری پیدا کن و از منوی فایل روی Export کلیک میکنی و توی درایوی بجز درایو ویندوز save کن:
خوب backup گیری از رجیستری همینچا تموم میشه! حالا فایلها رو backup گیری میکنیم!
1. توی Dap فایلی رو که میخواهی Backup بگیری (همون فایل نیمه کاره) انتخاب و راست کلیک کن و سپس در کادر باز شده درست در وسط صفحه دوتا دکمه به نامهای Browse و Change خواهی دید در کنار اون دوتا جعبه متنهایی وجود دارند. حالا متن دخل جعبه متنی که کنار دکمه ی Browse هست رو انتخاب کن. این جعبه ی متن حاوی آدرس فایل ذخیره شده در کامپیوتر است. میتونی به استفاده از این آدرس فایل رو توی کامپیوترت پیدا کنی. حتی پوشه کل فایلهارو پیدا کنی و اونها رو توی پوشه ای غیر از درایو ویندوز کپی کنی.(جعبه ی متنی که کنار دکمه ی Change قرار دارد آدرس فایل توی اینترنت است!!). (اگه نفهمیدی راه دوم رو انتخاب کن! در زیر->)
راه دوم: البته روش دیگری هم برای پیدا کردن پوشه ی داونلودها وجود دارد و اون اینست: ابتدا از منوی Tools گزینه ی Options را انتخاب کن. از سمت چپ کادر ظاهر شده روی SaveTo کلیک کن. حال دوتا دکمه Browse با دوتا جعبه ی متن کنار آنها خواهی دید، داخل آن جعبه متنها آدرس فایلهایی که باید ذخیره شوند وجود دارد. به آن آدرسها برو و محتویات آنها را به پوشه ای غیر از درایو ویندوز کپی کن.
نکته: این آدرسها رو به یاد داشته باش چون باید بعد از تعویض ویندوز فایلها رو به همونجا برگردونی!
نکته ی کنکوری!! بعد از تعویض ویندوز باید dap رو همونجایی نصب کنی که حالا نصب هست. وگرنه کار نخواهد کرد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تمام مراحل backup گیری تموم شد. اگه مطمئن نیستی که کار میکنه یک اکانت تازه توی ویندوز درست کن اگه dap رو باز کنی چیزی نخواهی دید. اما اگه فایلهای رجیستری رو به رجیستری بریزی همه چیز رو خواهی دید. (برای ریختن فایلهای رجیستری به رجیستری روی آنها دوبار کلیک کن و سپس دکمه yes و بعد ok رو بزن! )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد از تعویض ویندوز و نصب دوباره ی dap در همون مکان سابق تمام فایلهای رجیستری رو به رجیستری بریز و فایلهایی رو که کپی کردی به مکانی که از اونجا کپی کردی برگردون. و dap رو اجرا کن. همه چیز را مثل اولش خواهی دید.
نکته» تمام فایلهای نیمه کاره ی DAP با پسوند .dap میباشند.
Danoosh Pichgahe
08-02-2008, 08:52
ایول با با دست راست و چپت درد نکنه!
Mr.reCoder
09-02-2008, 06:15
قابلی نداشت. هر سوالی - پیشنهادی - انتقادی بود درخدمتیم.:10:
آقا دمت وری وری گرم.خداییش خوشم اومد از مرام و اطلاعاتت. من که به dap باز بودنت ایول آوردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون آدرس اول رجیستری واسه من کفایت کرد.
فقط این export که توی منوی فایل نرم افزار هست دیگه چه صیغه ایه؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مدیران عزیز: اگه جای نامناسبی این بحث رو مطرح کردم شرمنده
Mr.reCoder
10-02-2008, 08:39
آقا دمت وری وری گرم.خداییش خوشم اومد از مرام و اطلاعاتت. من که به dap باز بودنت ایول آوردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون آدرس اول رجیستری واسه من کفایت کرد.
فقط این export که توی منوی فایل نرم افزار هست دیگه چه صیغه ایه؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مدیران عزیز: اگه جای نامناسبی این بحث رو مطرح کردم شرمنده
ممنون از لطفتون!
فرمان Export در منوی فایل در برنامه Dap برای ذخیره ی تمام آدرسها و توضیحات مربوط به فایلهایی که میخواهید دانلود کنید بکار میرود که با export کردن این اطلاعات و بعدا import دوباره ی آنها به برنامه ی Dap (در منوی فایل هر دوی این فرامین هست) میتوانید اطلاعات را بازیابی کنید. همون کاری که ما در رجیستری کردیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.