ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگوگي اتصال سايتم به كامپيوترم؟

hamed valizadeh
07-01-2008, 09:54
فرض كنيم من يك سايت خريده ام و درست كرده ام كه توش ميشه فايل آپلود كرد. مي خوام فايل هايي كه كاربران آپلود كرده اند مستقيما تو كامپيوتر من آپلود بشه و بشه مستقيما از تو كامپيوترم دانلودشون كرد.
در حقيقت يعني اين كه يكي از فولدر ها ي كامپيوترمم رو تو اينترنت به اشتراك بذارم.

لطفا در مورد اين كار كمكم كنين. و بگين چجوري ميشه يه فولدر رو تو اينترنت به اشتراك گذاشت.

peyman1987
07-01-2008, 22:00
عزیز من به همین راحتی هام نیست.
شما باید سیستمت رو به یه وب سرور تبدیل کنی.
برای این کار کلی دنگ و فنگ داری + یه IP ثابت و Valid.
بنظر من بیخیال شو.

Mohsen khan
08-01-2008, 09:30
اون جوري كه بايد دائم آنلاين باشين
ولي مي توني فرم تماس و از چيزهاي ديگر استفاده كنيد تا فايل به ايميل شما و به هاستت بياد
بعدا خودت دانلود كني

DaRiOuShJh
08-01-2008, 13:16
آره به نظره منم اصلا نه به صرفه هست و نه با مصارفه خونگی با عقل جور در میاد
شما همون طور که محسن خان هم گفتن رو هاسته خودت یا هر جایه دیگه ای با فرمه آپلود آدرس بده که رو فضات آپلود کنن بعد خودت دریافتش کن
البته احتمالا با این تفاصیل مشکله شما سرعته اینترنت و کمبوده فضا هم هست

tabriz-info
10-01-2008, 20:20
اگه به همین سادگی بود که شما می فرمائید چی میشد

دائما انلاین باید باشی تازه اگه یه بار دیس بشی همه چی به هم میریزه دوباره باید کارایی روکه انجام دادی تکرار کنی
یعنی میخوای هاست بشی تازه حتما سیستمتم ویندوزه
کار خوبیه تحقیق کن حتما خیلی چیزا تو این راه یاد میگیری

hamed valizadeh
10-01-2008, 22:28
Ok, متشكر.
نه، من نمي خوام آپلود سرور راه بندازم. من فقط مي‌خوام يك فولدر از تو هاردم رو تو اينترنت به اشتراك بزارم(البته وقتي كه آنلاينم)، همين. يعني انقدر سخته؟

peyman1987
11-01-2008, 20:13
بله اونقدر سخت و هزینه بر هست

Far Va Har
11-01-2008, 23:14
اگه آسون بود که الان هممون سایت هایی که میساختیمو تو کامپیوتر خودمون میذاشتیم نه چند هزار کیلومتر اونور تر البته یه چند سالی میشه که ایران هم دارای سرور های ایرانی شده شما هم میتونی با انجام همون هزینه ها سرور راه بیندازی. تنها کسانی سرور راه می اندازند که می خوان فضا بفروشن یا تجارت کنند مثلا گوگل 1000000 سرورش رو برای جستجو و انجام محاسبات پیچیده فراهم کرده که این سروت عظیم رو براش به ارمغان آورده نگهداری سرور - امنیت سرور - و هزینه ی خود سرور و کارمندانی که باید سرور رو 24 ساعت شبانه روز 7 روز هفته Up نگهدارن (چون شما که نمی تونید تا آخر عمر بیدار بمونید - البته من میتونم چون می دونم ظرف چند روز از بی خوابی میمیرم :31: )

tabriz-info
11-01-2008, 23:41
تازه اونوقت هاردامونم میفروختیم مثلا به عنوان هاست

شایدم خودمونو میگرفتیم و برای استفاده از هاردمون یه دعوتنامه هم میزاشتیم