ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آيا گوشیهاي فنلانى تقلبي اند؟

secretman
07-01-2008, 09:51
من الان یه مدته که دنبال n73 موزیکال میگردم که اصل فنلاند باشه ولی چند جا مغازه گوشی فروشی که رفتم تک و توک میگفتن داریم ولی بیشتر جا ها میگفتند نداریم حتی بعضی جاها میگفتند اگه فنلاند دیدی سلام
برسون ولی من جدی نگرفتم تا اینکه یکی از دوستام که تو کار گوشی است داشتم باهاش در همین مورد صحبت میکردیم گفت که راست میگن الان توی تهران یه دستگاهی اومده که چندین میلیون قیمتشه و توی پاساز علا الدین همه این کاره اند شاید تعجب آور باشه ولی این دستگاه گوشی های نوکیا ی چینی رو که آشغاله آرم فنلاند رو میرنه روش که با فنلاند مو نمیزنه وبعد از یه مدت ال یس دی گوشی میسوزه وازاین حرفا وگفت که دلیل پایین اومدن قیمت گوشی ها هم همین بود چون اولین سری n73 موزیکال 700000تومن قیمتش بود.
الان هم اگه میخوای بگیری باید همون قیمت رو داشته باشه بعد کلی حالم گرفته شد ویاد اون گوشی فروشی
افتادم که میگفت آلمان بگیر فکر کنم دلش واسه من سوخته بود
میخواستم از صحت اون با خبر بشم چون گوشی فروشا به خاطر منافع خودشون هیچ حرفی نمی زنن

befermatooo
10-01-2008, 14:26
من 3 روز پیش گرفتم 440 تومن بدون گارانتی ...
اولین کاری هم که کردم تطبیق سریال گوشی با پشت جعبه و کد #06#* بود که خوشبختانه هماهنگ بودند ...
و دوم سریال رو در سایت Numberingplans وارد کردم که خوشبختانه اونم موردی نداشت و N73 معرفی کرد ...
سوم کد پشت باتری گوشی بود که در سایت Europe.nokia.com/A4305060 وارد کردم و ورژن نرم افزارشو با #0000#* چک کردم و دیدم فعلا اپدیت هست و احتیاجی به اپدیت نیست ....
تمامه قطعاتشم مثل رم 2 گیگ و هندزفری 2 تیکه دقیقا مثل عکس بالا و ...... درسته و مشکلی نداره ....
و الان 4 3 روزه دستمه نه تا حالا هنگ کرده و نه پرش انتن داشته و .....
خدا رو شکر فکر نکنم این گوشی موردی داشته باشه .....

در ضمن برای چک کردن شماره سریال به سایت زیر برو که شماره سریال همون IMEI هست در یه کادر وارد میکنی اگه اصل باشه باید نام گوشیتو بهت بگه اینم سایتش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamed1282
10-01-2008, 21:53
دوست عزيز imei پشت باتري بايد وارد كنيم يا اوني كه با اس ام اس فرستاده مي شود

nima_949
10-01-2008, 21:57
به نظرم برای خرید گوشی یا به نمایندگی اصلی گوشی بری بهتره یا آشنا داشته باشی واست اصلشو بیارن

Sharim
16-01-2008, 19:15
اگه کارهایی که توی پست دوم نوشته همه رو انجام دادی و مشکلی پیش نیومد به احتمال خیلی زیاد گوشی اصل فنلانده ولی قبلش نمیشه به برچسب و ... اعتماد کرد