مشاهده نسخه کامل
: این خبرها رو نگاه کنید کف کنید!الجی ببینید چیکار میخواد بکنه!!!
rainysky50
07-01-2008, 09:31
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، کمپانی کره ای ال جی سه تلفن دوربین دار جدید را معرفی کرد که شامل مدل های KH2100 , SH210 و LH2100 می باشد .
هر سه مدل از HSDPA پشتیبانی می کنند و دارای یک دوربین 5 مگاپیکسل با ویژگی ISO 800 ، کانون دستی و اتوماتیک برای عکسبرداری در 120 fps ، سرعت انتقال داده در 7.2 مگابایت در هر ثانیه ، نرم افزار پخش چند رسانه ای ، محل کارت حافظه microSD و بلوتوث 2.0 می باشد . این گوشی برای دوستداران موسیقی بسیار مناسب است .
خبر بعدی اینکه:
به گزارش پايگاه اطلاع رسانی موبايل ايران ، شرکت نوکيا در روز های آغازين سال 2008 فروش عمده ی اين مدل را آغاز نمود . N810 دارای پردازشگری مانند مدل های مشابه پيشين N800 و N770 می باشد ، ولی برخلاف ظاهر کوچکش يک گوشی تلفن همراه نيست بلکه يک رايانه ی جيبی نيمه حرفه ای بر پايه ی سيستم عامل لينوکس است که به کاربران امکان آن را می دهد که به راحتی اينترنت را با خود به همراه داشته و از شبکه های بی سيم WI-FI استفاده نمايند . علاوه بر اين ويژگی قادر خواهند بود از طريق بلوتوث به يک گوشی موبايل يا لوازم جانبی بر پايه ی بلوتوث ارتباط بر قرار نمايند .
مشخصاتی که از اين مدل معرفی شده است عبارت است از :
- فرم ظاهری کشويی
- صفحه کليد QWERTY به قابليت Function
- ابعاد 2.8 در 5 در 0.55 اينچ
- قاب فلزی 7.9 اونسی
- صفحه نمايش لمسی تمام رنگی 4.1 اينچی
- وضوح تصوير 800 در 480 پيکسل
- دوربين VGA قرار داده شده برای مکالمه تصويری
- طراحی ويژه برای قرار گرفتن روی ميز
قيمت در نظر گرفته شده برای اين محصول از کمپانی نوکيا 480 دلار می باشد .
rainysky50
07-01-2008, 09:36
خوب نوکیا هم گوشیهای بر پایه ی سیستم عامل لینوکس رو عرضه کرد!البته فکر کنم ان800 هم لینوکس بوده!اما الجی هم مثل اینکه میخواد با 5 مگاپیکسلیهاش بازار رو قبضه کنه!!120 فریم در ثانیه!!!سونی اریک هنوز توی کف 15 یا 30 فریم مونده(من یک انتی سونی اریکسونی هستم!!)ایزو 800!!!!!معععععععععععععععععععع !!دوربین کانن 3is ایزوی 800 داره!!!کف میکنیم!!!!
rainysky50
07-01-2008, 09:43
به گزارش پايگاه اطلاع رسانی موبايل ايران ، يک خبر خوشايند برای علاقه مندان به گوشی نوکيا N95 8 گيگابايتی ، کمپانی نوکيا پس از يک تاخير طولانی نسخه ی نرم افزاری اين مدل را از v11 به v15 ارتقا داد . به گزارش سايت AllAboutSymbian در اين نگارش از نرم افزار مذکور تعدادی از اشکالات نرم افزاری نوکيا N95 8 گيگابايتی برطرف و علاوه بر آن سرعت کارکرد منو ها و نرم افزار های پيش فرض گوشی تا 0.5 برابر افزايش يافته است .
تغييرات اعمال شده روی نرم افزار گوشی :
- مشکل هنگ در گالری در هنگام جستجو برطرف و سرعت آن نيز افزايش يافته است .
- سرعت دسترسی به پرونده ها در حافظه ی 8 گيگابايتی تا چند برابر ارتقا يافته است .
- مکث در هنگام بارگذاری صفحه ی آغازين گوشی تا 20% کاهش يافته است
- تم های حاوی اشکال از گوشی حذف و تم های جديد بدون نقص جايگزين شده اند .
امکانات اضافی و بروز رسانی شده :
- اضافه شدن نسخه ی آخر نرم افزار Flash Lite
- اضافه شدن نسخه ی آخر نرم افزار Flash Video برای سازگاری کامل گوشی با ويدئو های سايت Youtube
- نصب نرم افزار سرگرم کننده ی Video Editor برای تدوين قطعات ويدئويی در گوشی
- سيستم پيشرفته ی آب و هوايی برای با خبر شدن از وضع آب و هوا در نقاط مختلف جهان
- نصب نرم افزار Web Run Time با قابليت پشتيبانی از جديد ترين فرمت صفحات تحت وب
rainysky50
07-01-2008, 09:59
و خبری بد برای سونی اریکسونیها:
کمپانی چينی Cect که در توليد گوشی های شبيه سازی شده يا کلون بسيار معروف شده است اين بار مدلی پر فروش از سونی اريکسون به نام P1 را در هدف خود قرار داده است . البته اين محصول با نام رسمی P1 ارائه نشده است بلکه با نام هايی مانند P700 ، M610 و Elena به ثبت رسيده است ولی در بازار به نام P1 چينی شناخته می شود .
مشخصاتی که از مدل شبيه سازی شده ی P1 در دسترس است عبارتند از :
- پشتيبانی از زبان های : انگليسی ، فرانسوی ، اسپانيايی و ...
- قابليت دريافت شبکه های تلويزيونی
- راديو FM
- پشتيبانی از WAP
- مرورگر پرونده های چند رسانه ای
- ضبط خبرنگاری
- اجرای کتاب های الکترونيک PDF
- بازی و تم
- تقويم ، هشدار ، ساعت زنگ دار ، ماشين حساب و...
- دوربين VGA با قابليت فيلمبرداری
- پشتيبانی از 2 سيم کارت
- پشتيبانی از USB
- دارای 2 عدد باطری و ...
پی1 خودش شبیه سازیه!!دی: :21::21:
rainysky50
07-01-2008, 10:07
قطعه ی 2 سانتی متری گیرنده ی رادیو fm برای ایفون اومده!این قطعه به گوشی وصل میشه و خیلی کوچیکه!برای دیدن خبر کامل برید به سایت gsm .ir !!!حوصله ندارم copy paste کنم اینجا!!:5::5::5::31:
Highbury
07-01-2008, 10:13
به به می بینم که خبرگزاری جدید هم تاسیس شده:31:
اون گوشی ال جی خیلی خفنه عکسی مکسی :31:قیمتی میمتی:31:چیزی ازش ندارید.
مهم تر از همه سال ورود به ایران :اواخر 2009:18:
rainysky50
07-01-2008, 10:32
زیمکی جون کجا نوشته 2009؟؟؟؟
SAEED_BARCELONA
07-01-2008, 10:45
از ساعت 9:31 تا 10:07 میدونی چه کردی آسمون؟ چه خبره؟ همشو میکردی 1 پست. تو هم دلت خوشه با الجی.
mahyarSAMSUNG
07-01-2008, 11:40
4.1 اینچچچچچچچچچچچچچچچ؟ خوب این که توی جیبت جا نمیشه !!!!! با این همه امکانات 480 دلارررررررررررر ؟؟!!!!!!!!!1 مگه میشه !
rainysky50
07-01-2008, 13:41
از ساعت 9:31 تا 10:07 میدونی چه کردی آسمون؟ چه خبره؟ همشو میکردی 1 پست. تو هم دلت خوشه با الجی.
خداییش سعید جان چند سالته؟؟؟وجدانا راستشو بگو!!:31:
شما هم بااون شرکت فلج پیوندیتون خوش باشین!سونی اریکسون!خود اریکسون 10 تا بابا بزرگ داشته!سونی هم ......
الجی تا بوده الکترونیک بوده!!اول گلداستار و حالا:
LG Life'sGood!!!:8::8::8:
120 فريم در ثانيه واسه فيلمبرداري؟؟؟ چه خبر استاندارد جديد ميخواد راه بندازه؟؟؟؟ :)
Sasan Info
07-01-2008, 14:43
تاییدیه اساسی
میدونی تا حالا شرکت سونی و اریکسون بد جور ورشکست شدن که الان با هم شریک هستن
حالا هم که از ال جی کم اورده و اگه چین نبود الان شرکت سونی اریکسون با کله ورشکست میشد
پس تعجب نکنید که چرا سونی اریکسون هیچ مقامی تو عرصه جهانی نداره
تاییدیه اساسی
حالا هم که از ال جی کم اورده و اگه چین نبود الان شرکت سونی اریکسون با کله ورشکست میشد
خبر جدید: شرکت ال جی در طی یک شب از رتبه پنجم تولیدکنندگان موبایل به رتبه اول دست یافت و با ارائه محصولات جدید(2سال دیگه وارد بازار میشوند) باعث ورشکستگی سونی اریکسون شد:27::27::27:
perjixen
07-01-2008, 15:10
به! ال جی نمیخوره از این کارا بلد باشه!!!
120 فریم رو که الان هم داره !!! که با کیفیت qvga هست (تا ببینیم این چی باشه )
یه سری به فون آرنا بزنید و کیفیت دوربین ال جی رو ببینید !!!
تاییدیه اساسی
معلومه !!!
هزار بار گفتم بازم میگم
سونی اریکسون تازه 5 سالشه (یعنی چند ماه دیگه میره تو 6 سال)
ولی نوکیا چی ؟؟؟؟
در ضمن بهترین کمرافون پارسال و بهترین موزیک فون امسال (و هنوز معلوم نیست شاید بهترین کمرا فون امسال هم نصیب سونی اریکسون بشه)
rainysky50
07-01-2008, 15:53
یک لحظه صبر کنید!!اینقدر تند نرید!ما رو هم سوار کنید!مثل اینکه خبر ندارید تا قبل از این ku990 الجی که 5 مگاپیکسل دوربین داره هم با 120 فریم در ثانیه فیلم میگیره!!در ضمن مگه قرار فریم در ثانیه بشه فریم در میلی ثانیه که میگید استاندارد جدید راه بندازه!!!یک دوربین دیجیتال فسقلی الان میتونه 60 فریم در ثانیه فیلم بگیره!در ضمن شما توی نرم افزارهای کانورت کردن فایلها اعداد مختلفی رو میتونید برای fps فیلم کانورت شدتون در نظر بگیرید!!مثل اینکه شرکتهای کره ای رو دست کم گرفتید؟؟؟این همه شرکت المانی و کلا اروپایی وجود داره ولی هیچ کدومشون نمیتونه توی مواردی مانند لوازم خانگی و بازار مانیتور و تلویزیون به پای سامسونگ و الجی برسه!درسته ممکنه عمرشون با محصولات شرکتهایی مثل سونی و پاناسونیک برابر نباشه اما از لحاظ امکانات و تکنولوژی جلوتر هستند!در ضمن فراموش نکنید شرکت فیلیپس هلند رو الجی کشونده بالا!الجی شرکت فیلیپس رو خرید و شرکت الجی فیلیپس رو راه اندازی کردند!الان هم فیلیپس مانند الجی جز باشگاه ال سی دی های 100 اینچیه!بعد از الجی فیلیپسه و سپس فکر کنم پاناسونیک باشه!تابستون ضمیمه ی کلیک در مورد باشگاه 100 اینچی ها توضیح داده بود که اون موقع الجی اول و فیلیپس و پاناسونیک فکر کنم دوم و سوم بودند!الان سامسونگ هم به این باشگاه اضافه شده!اصلا از بحث منحرف شدم!به هر حال شما با همون شرکت پیوند اعضا شدتون(سونی اریکسون )حال کنید!!!
rainysky50
07-01-2008, 15:58
یک لحظه صبر کنید!!اینقدر تند نرید!ما رو هم سوار کنید!مثل اینکه خبر ندارید تا قبل از این ku990 الجی که 5 مگاپیکسل دوربین داره هم با 120 فریم در ثانیه فیلم میگیره!!در ضمن مگه قرار فریم در ثانیه بشه فریم در میلی ثانیه که میگید استاندارد جدید راه بندازه!!!یک دوربین دیجیتال فسقلی الان میتونه 60 فریم در ثانیه فیلم بگیره!در ضمن شما توی نرم افزارهای کانورت کردن فایلها اعداد مختلفی رو میتونید برای fps فیلم کانورت شدتون در نظر بگیرید!!مثل اینکه شرکتهای کره ای رو دست کم گرفتید؟؟؟این همه شرکت المانی و کلا اروپایی وجود داره ولی هیچ کدومشون نمیتونه توی مواردی مانند لوازم خانگی و بازار مانیتور و تلویزیون به پای سامسونگ و الجی برسه!درسته ممکنه عمرشون با محصولات شرکتهایی مثل سونی و پاناسونیک برابر نباشه اما از لحاظ امکانات و تکنولوژی جلوتر هستند!در ضمن فراموش نکنید شرکت فیلیپس هلند رو الجی کشونده بالا!الجی شرکت فیلیپس رو خرید و شرکت الجی فیلیپس رو راه اندازی کردند!الان هم فیلیپس مانند الجی جز باشگاه ال سی دی های 100 اینچیه!بعد از الجی فیلیپسه و سپس فکر کنم پاناسونیک باشه!تابستون ضمیمه ی کلیک در مورد باشگاه 100 اینچی ها توضیح داده بود که اون موقع الجی اول و فیلیپس و پاناسونیک فکر کنم دوم و سوم بودند!الان سامسونگ هم به این باشگاه اضافه شده!اصلا از بحث منحرف شدم!به هر حال شما با همون شرکت پیوند اعضا شدتون(سونی اریکسون )حال کنید!!!
در ضمن اضافه کنم که نه خیلی کا850 که بعد از کایو 990 الجی اومده دوربینش عالیه که حالا توی عکاسی این هم خوب باشه!در ضمن کیفیت عکسهای الجی توی شب بدلیل فلاش ضعیف خوب نبود!در بقیه ی موارد عالی بود و تونست فکر کنم سوم بشه!!!در ضمن یه چیز دیگه الجی لنزهاش سایبر شات مایبر سات و اینجور خزعبلات نیست!!فکر کنم مال اشنایدر باشه!یه اسم نه چندان معروف!ولی همینش هم از کا850 شما برتر بوده!!
بابا dvd با 30 فیم میگیره...این با 120 ؟!؟!
ما نفهمیدیم الجی فیلیپس رو خرید
فیلیپس سونی رو خرید
فیلیپس ارکسون رو خرید
خوبه حالا یه فیلیپس میدونید چیه !!!
ما که با سونی مون حال میکنیم
شما هم با الجی ت حال کن
در ضمن اضافه کنم که نه خیلی کا850 که بعد از کایو 990 الجی اومده دوربینش عالیه که حالا توی عکاسی این هم خوب باشه!در ضمن کیفیت عکسهای الجی توی شب بدلیل فلاش ضعیف خوب نبود!در بقیه ی موارد عالی بود و تونست فکر کنم سوم بشه!!!در ضمن یه چیز دیگه الجی لنزهاش سایبر شات مایبر سات و اینجور خزعبلات نیست!!فکر کنم مال اشنایدر باشه!یه اسم نه چندان معروف!ولی همینش هم از کا850 شما برتر بوده!!
دوست عزیز الجی شما توی فون آرنا ششم شد
نه سوم
در ضمن خودت عکساشو دیدی ؟؟؟؟!!!
الجی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماکرو فلشاش منو کشته
کنون :
B L A S T E R
07-01-2008, 16:37
به به به به چه عکسایی گرفته الجی.استعداد نهفته...
به به به به چه عکسایی گرفته الجی.استعداد نهفته...
بابا این حرفا چیه ناراحت میشن اونوقت گوشی های خوبشو نمی زنه کل دنیا تو کف می مونه دیگه هیچ کس گوشی نمیخره:27:
Highbury
07-01-2008, 17:46
زیمکی جون کجا نوشته 2009؟؟؟؟
همینجوری از خودم در وکردم اخه همچین گوشی توی بازار ایران:41:به این زودی ها و به اون قیمت ناچیز نمیاد
4.1 اینچچچچچچچچچچچچچچچ؟ خوب این که توی جیبت جا :41:نمیشه !!!!! با این همه امکانات 480 دلارررررررررررر ؟؟!!!!!!!!!1 مگه میشه !
اونایی که پی990 و ان93 رو حمل میکردن مثل ماها آدم بودنا:31:480 دلار به غیر از ایران توی ایران980 دلار مثل آیفون که اونجا مفت و اینجا...:37:یادش بخیر اون زمان که یهو قیمت گوشی ها افت کرد و ان73 معمولی به قیمت 380-90 بود و موزیکلش هم گرونتر از اون بود یه سفر اجباری به کابل داشتیم اونجا با اون بازار تخیلی خودش قیمت ان73 موزیکال اصل فنلاند 350 دلار بود.یعنی توی ماه خرداد.
تازه توی سوریه و تاجیکستان هم قیمتها خیلی کم هستش
120 فريم در ثانيه واسه فيلمبرداري؟؟؟ چه خبر استاندارد جديد ميخواد راه بندازه؟؟؟؟ :)
کایو990 هم با همین سرعت میگرفت
به! ال جی نمیخوره از این کارا بلد باشه!!!
فلفل نبین چه ریزه بشکن بببین چه تیزه:24::22:
هر وقت یکی پست شونصد خطی میداد اصلا حوصله خوندش رو نداشتم ولی کلک تو هم خوب بلدی داستان بنویسیا اگه بری بن بئی من چی کار کنم:45:شبا چطور بخوابم:26:
الجی :
ماکرو فلشاش منو کشته
کنون :
انصافا ماکرو فلاشش خیلی باحاله:16::16::16:
rainysky50
07-01-2008, 18:18
باشه!!تا میتونید بکوبید!!حالا یه عکس از عکسهایی که شاهکار سونی اریکسون گرفته بزارید اینجا حال کنیم!!!!!شما عکس یه گوشی رو با کانن مقایسه کردید!!در ضمن زیمکی جون کلک تیکه میندازی!؟؟
B L A S T E R
07-01-2008, 18:58
شبا چطور بخوابم
اقا من چن بار بگم زشته زشته.
B L A S T E R
07-01-2008, 19:03
k800
باشه!!تا میتونید بکوبید!!حالا یه عکس از عکسهایی که شاهکار سونی اریکسون گرفته بزارید اینجا حال کنیم!!!!!شما عکس یه گوشی رو با کانن مقایسه کردید!!در ضمن زیمکی جون کلک تیکه میندازی!؟؟
داداش ک800 اش اینی که بالاست
ک850 .......
rainysky50
07-01-2008, 19:45
خسته نباشی!!!!گفتم با کا850!!در ضمن کایو 990 هم اگه مثل شرایط این عکس شما باشه حتما بهتر میندازه!!
یه مقایسه کوچیک ک800 با S3IS کنان :
S3IS :
ک800 :
خسته نباشی!!!!گفتم با کا850!!در ضمن کایو 990 هم اگه مثل شرایط این عکس شما باشه حتما بهتر میندازه!!
ک850 که از این بهتره
در ضمن توی همون فون آرنا عکس هست دیگه برو ببین
SAEED_BARCELONA
07-01-2008, 20:09
خداییش سعید جان چند سالته؟؟؟وجدانا راستشو بگو!!:31:
شما هم بااون شرکت فلج پیوندیتون خوش باشین!سونی اریکسون!خود اریکسون 10 تا بابا بزرگ داشته!سونی هم ......
الجی تا بوده الکترونیک بوده!!اول گلداستار و حالا:
LG Life'sGood!!!:8::8::8:
19سالمه. ما حداقل اگه به یه شرکت به قوله خودت فلج پیوندی علاقه داریم محصولشو میخریم نه مثل تو از الجی خوشت میاد میری نوکی میخری!!!!
میشه بگی قبلا اسم سونی چی بوده؟
الان هم فیلیپس مانند الجی جز باشگاه ال سی دی های 100 اینچیه!بعد از الجی فیلیپسه و سپس فکر کنم پاناسونیک باشه!تابستون ضمیمه ی کلیک در مورد باشگاه 100 اینچی ها توضیح داده بود که اون موقع الجی اول و فیلیپس و پاناسونیک فکر کنم دوم و سوم بودند!الان سامسونگ هم به این باشگاه اضافه شده!اصلا از بحث منحرف شدم!به هر حال شما با همون شرکت پیوند اعضا شدتون(سونی اریکسون )حال کنید!!!
با اجازت اولین شرکتی که lcd بالای 100 اینچ زد شارپ بود بعدشم پاناسونیک و سامسونگ و توشیبا و ... سونی هم داره رو OLED کار میکنه که وقتی بیاد اینا همه میشن پشم. الان lcd حداکثر کنتراستش 1:25000 ولی OLED کنتراستش 1:1000,000 میدونی یعنی چی؟
پس اینقد برا من الجیو فیلیپس راه ننداز!!!
ایول بابا دمت گرم.به کوریه چشم بعضیا که دیدم توی تمام پستهای نوکا همزمان پست دادن(نخد همه اش).همیشه اینجور خبرارو بده.حالا یهنفر زحمت کشیده بجای دستت درد نکنه ادم جه جیزایی رو میبینه(میخونه).همیشه از این کارا بکنیدranysky50
B L A S T E R
07-01-2008, 20:20
تاریخچه شرکت نوکیا رو بخونید کف کنید.منبع:ویکی پدیا
تاریخچه
چیزی که هم اکنون ما به عنوان نوکیا میشناسیم، در سال ۱۸۶۵ به عنوان یک شرکت تبدیل چوپ به ورقه های کاغذ توسط Knut Fredrik Idestam در حاشیه Tammerkoski در شهرستان Tampere در جنوب غربی فنلاند تاسیس شد. بعدها شرکت به اطراف رود Nokianvirta در نوکیا(شهر) که منبع بهتری برای تولینیروی هیدرولیک بود، تغییر مکان داد. این همان نامی است که این شرکت هم اکنون از آن استفاده میکند. شرکت نوکیا که در سال ۱۸۶۷ ساخته شد به چند بخش از جمله تولید محصولات کاغذی دوچرخه وتایر اتومبیل، [کفش]، رایانههای شخصی، کابلهای ارتباطی، تلویزیون، لوازم برقی، باطری، الومینیم و .. تقسیم شد.
نوکیا هنوز حس همون نجاری رو داره
Highbury
07-01-2008, 20:27
یه مقایسه کوچیک ک800 با S3IS کنان :
S3IS :
ک800 :
خداییش دهنم اب افتاد
نه بابا چه تیکه ای راستش رو میگم:31:
رین اسکای این 5700 ما رو کشت از یکی پول میخوایم هی امروز و فردا میکنه مام تو کفش موندیم فکر کنم این دفه هم قسمت نیست بگیرمش:41:تنها ایراد این گوشی یعنی 5700 صدای ضعیفتر نسبت به 3250:41:و دوربینش هست ببخشید اینجا جاش نبود:31:
rainysky50
07-01-2008, 21:11
اگه نمیدونی سعید خان بدون که اولین شرکتی که ال سی دی 100 اینچی تولید کرد الجی بود!بعدش شرکتهای دیگه دست به کار شدند!!خوشم میاد میاد همه چیزو کشوند طرف سونی و حتی اریکسون!!!!!در ضمنالان هم میزان کنتراست ال سی دی الجی جزئ بیشترینهاست!شما اگه 5 مانیتور برتر ایران رو نگاه کنید از میزان کنتراست مانیتور الجی تعجب خواهید کرد!ok???در ضمن به من چی که سونی چی بوده قبلا(اسمشو میگم)!!مهم اینکه که الان پیوند اعضاست!!!حالا دیگه شرکتتون توی نو اوری کم اورده دارید به تاریخچه و ماکرو و این خزعبلات گیر 8 پیچ میدید؟؟؟بابا سونی اریکسون تموم شد!عین اریکسون!!!!مطمئن باش همین روزها خبر ورشکستگیش اشک هواداری متعصبشو در میاره!!خیش!!!الهی!چقدر تحملش سخته!زیمکا جون تا دیر نشده بیا به متفقین بپیوند !!!سونی اریکسونیهای فاشیست باختن!!!دی:!!مثل بچه ها افتادیم جون هم!!
SAEED_BARCELONA
07-01-2008, 21:56
اگه نمیدونی سعید خان بدون که اولین شرکتی که ال سی دی 100 اینچی تولید کرد الجی بود!بعدش شرکتهای دیگه دست به کار شدند
اولیش شارپ بود!!!!
در ضمنالان هم میزان کنتراست ال سی دی الجی جزئ بیشترینهاست!شما اگه 5 مانیتور برتر ایران رو نگاه کنید از میزان کنتراست مانیتور الجی تعجب خواهید کرد!ok???
اون کنتراستایی که میکنه تو پاچتون همه dynamic تشریف دارن یعنی کنتراست واقعیش اینی که گفته نیست ok؟؟؟؟
در ضمن به من چی که سونی چی بوده قبلا(اسمشو میگم)
سونی از اولش سونی بوده
حالا دیگه شرکتتون توی نو اوری کم اورده دارید به تاریخچه و ماکرو و این خزعبلات گیر 8 پیچ میدید؟؟؟
eeeeeeeeeee? تو نو آوری کم آورده؟ اصلا جوابتو ندم بهتره بر با lifes good حال کن
بابا سونی اریکسون تموم شد!عین اریکسون!!!!مطمئن باش همین روزها خبر ورشکستگیش اشک هواداری متعصبشو در میاره!!خیش!!!الهی!چقدر تحملش سخته!زیمکا جون تا دیر نشده بیا به متفقین بپیوند !!!سونی اریکسونیهای فاشیست باختن!!!دی:!!مثل بچه ها افتادیم جون هم!!
به همین خیال باش. این آرزو رو به گور میبرید:دی
به به سعید خان:40:..زیمکا جان :40:...امین :40:..چه کردین..یادش بخیر من و سعید هم از این دعواها میکردیم.:20:..حالا قراریه سعید بیاد شیراز با هم دعوا کنیم..بزنیم همدیگرو بکشیم :31::31: ..نه سعید..فکر خوبیه ها ..شما هم همین کارو کنید..:31::31::31:
SAEED_BARCELONA
07-01-2008, 22:17
به به سعید خان..زیمکا جان ...امین ..چه کردین..یادش بخیر من و سعید هم از این دعواها میکردیم...حالا قراریه سعید بیاد شیراز با هم دعوا کنیم..بزنیم همدیگرو بکشیم ..نه سعید..فکر خوبیه ها ..شما هم همین کارو کنید..
باشه. میایم همدیگرو به قصد مرگ میزنیم. آقا یه مسابقه: میایم می ایستیم روبرو هم مثل دوئل. بعد گوشیامونو پرت می کنیم سمت همدیگه هر کی بیشتر زخمی شد برندس. اینطوری مسابقه گذاشتم چون میدونم اگه این گوشکوبتون خورد به یکی کارش تمومه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
rainysky50
07-01-2008, 22:27
در ضمن برای امضات هم بگم که سعید جان برای کسانی که پلیرهای جدید الجی رو بخرند هیچ فرمتی فرق نمیکنه!حدود چند ماه پیش خبری که خیلی ترکید این بود که الجی اولین پلیر که قابلیت ساپورت هر دو فرمت اچ دی و بلو ری رو داره تولید کرده!اما با قیمتی بسیار گزاف!پس به خاطر همین بعد از اون خبر بحث در مورد این دو فرمت کم شد تا اینکه همین برادران نمیدونم چی چی اعلام کردند که مثل اینکه میخوان از فرمت بلو ری استفاده کنندو دوباره بحث این فرمتها داغ شده!!اگه اینو تکذیب کنی خودم میکشمت!!دی:!!!!!!!!!!!!!
باشه. میایم همدیگرو به قصد مرگ میزنیم. آقا یه مسابقه: میایم می ایستیم روبرو هم مثل دوئل. بعد گوشیامونو پرت می کنیم سمت همدیگه هر کی بیشتر زخمی شد برندس. اینطوری مسابقه گذاشتم چون میدونم اگه این گوشکوبتون خورد به یکی کارش تمومه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اااا کدوم گوشکوب ؟! اهان...اوه اوه ..من شرکت نمیکنم...اگر k800 خورد بهمون که میمیریم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rainysky50
07-01-2008, 22:29
برای مسابقه ی پرت گوشی هم نوکیا برندست!هم به قول خودت گوشکوبه هم اینکه یدنه اش محکمه و اونی که نوکیا داره تو فکر خرابی بدنه نیست فقط پرت میکنه طرفت!در ضمن من دزفولی هستم اقای هم استانی لاف زن!!دی:!!!
Highbury
07-01-2008, 22:41
اگه نمیدونی سعید خان بدون که اولین شرکتی که ال سی دی 100 اینچی تولید کرد الجی بود!بعدش شرکتهای دیگه دست به کار شدند!!خوشم میاد میاد همه چیزو کشوند طرف سونی و حتی اریکسون!!!!!در ضمنالان هم میزان کنتراست ال سی دی الجی جزئ بیشترینهاست!شما اگه 5 مانیتور برتر ایران رو نگاه کنید از میزان کنتراست مانیتور الجی تعجب خواهید کرد!ok???در ضمن به من چی که سونی چی بوده قبلا(اسمشو میگم)!!مهم اینکه که الان پیوند اعضاست!!!حالا دیگه شرکتتون توی نو اوری کم اورده دارید به تاریخچه و ماکرو و این خزعبلات گیر 8 پیچ میدید؟؟؟بابا سونی اریکسون تموم شد!عین اریکسون!!!!مطمئن باش همین روزها خبر ورشکستگیش اشک هواداری متعصبشو در میاره!!خیش!!!الهی!چقدر تحملش سخته!زیمکا جون تا دیر نشده بیا به متفقین بپیوند !!!سونی اریکسونیهای فاشیست باختن!!!دی:!!مثل بچه ها افتادیم جون هم!!
بابا کنتراست منتراست:31:کیلویی چنده مهم اینه که تلویزیون رو روشن کنی بتونی برنامه گزارش ورزشی رو ببینی و مهمتر از همه اینه که رنگی باشه حالا چه فرقی میکنه کنتراست منتراستش:31:نمیدونم چند باشه
(با این حرفم نهایت دهاتی بودنم رو اثبات کردم):31::25:
خوشبختانه من یکی از معدود کاربرایی هستم که در هر جبهه ای طرفدار دارم وقتی سامسونگ (یادش بخیر الان داره برلین جه حالی میکنه)از من تعریف کرد دیگه فهمیدم اخرشم
اولیش شارپ بود!!!!
اون کنتراستایی که میکنه تو پاچتون همه dynamic تشریف دارن یعنی کنتراست واقعیش اینی که گفته نیست ok؟؟؟؟
سونی از اولش سونی بوده
eeeeeeeeeee? تو نو آوری کم آورده؟ اصلا جوابتو ندم بهتره بر با lifes good حال کن
به همین خیال باش. این آرزو رو به گور میبرید:دی
اینکه من نوکیایی بشم یا اینکه سون ی اریکسون ورشکست میشه؟:31:
به به سعید خان:40:..زیمکا جان :40:...امین :40:..چه کردین..یادش بخیر من و سعید هم از این دعواها میکردیم.:20:..حالا قراریه سعید بیاد شیراز با هم دعوا کنیم..بزنیم همدیگرو بکشیم :31::31: ..نه سعید..فکر خوبیه ها ..شما هم همین کارو کنید..:31::31::31:
مستر کا2:40:امروز عصر یه فیلم نشون داد فتح قله ی ک 2 بود به یاد تو افتادم :laughing:
باشه. میایم همدیگرو به قصد مرگ میزنیم. آقا یه مسابقه: میایم می ایستیم روبرو هم مثل دوئل. بعد گوشیامونو پرت می کنیم سمت همدیگه هر کی بیشتر زخمی شد برندس. اینطوری مسابقه گذاشتم چون میدونم اگه این گوشکوبتون خورد به یکی کارش تمومه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خدا نکنه ان93 و ای90 به یکی بخوره.:9::24::24::24::24:منم امادم:47::47:
در ضمن برای امضات هم بگم که سعید جان برای کسانی که پلیرهای جدید الجی رو بخرند هیچ فرمتی فرق نمیکنه!حدود چند ماه پیش خبری که خیلی ترکید این بود که الجی اولین پلیر که قابلیت ساپورت هر دو فرمت اچ دی و بلو ری رو داره تولید کرده!اما با قیمتی بسیار گزاف!پس به خاطر همین بعد از اون خبر بحث در مورد این دو فرمت کم شد تا اینکه همین برادران نمیدونم چی چی اعلام کردند که مثل اینکه میخوان از فرمت بلو ری استفاده کنندو دوباره بحث این فرمتها داغ شده!!اگه اینو تکذیب کنی خودم میکشمت!!دی:!!!!!!!!!!!!!
حالا فرمت MP3 رو هم قبول میکنه؟:8::38::laughing:بابا این حرفا چیه خیلی باکلاس شدین.
برای مسابقه ی پرت گوشی هم نوکیا برندست!هم به قول خودت گوشکوبه هم اینکه یدنه اش محکمه و اونی که نوکیا داره تو فکر خرابی بدنه نیست فقط پرت میکنه طرفت!در ضمن من دزفولی هستم اقای هم استانی لاف زن!!دی:!!!
برای اولین بار توی عمرم هستش که از بودنم در قم ابراز رضایت میکنم:2::2:
SAEED_BARCELONA
07-01-2008, 23:47
در ضمن برای امضات هم بگم که سعید جان برای کسانی که پلیرهای جدید الجی رو بخرند هیچ فرمتی فرق نمیکنه
غیر از خودت هیشکی الجی نمیگیره
تا اینکه همین برادران نمیدونم چی چی اعلام کردند که مثل اینکه میخوان از فرمت بلو ری استفاده کنندو دوباره بحث این فرمتها داغ شده!!اگه اینو تکذیب کنی خودم میکشمت!!دی:!!!!!!!!!!!!!
تو عمرت یه بار حرف درست زدی. برادران وارنر به صورت انحصاری اومد طرف بلوری تا قبلش هردوشونو داشت
خیلیم دلت بخواد که هم استانی هستیم. اگه ابراز نارضایتی کنی میگم بچه ها از خوزستان بیرون بکننت:دی!!!
اااا کدوم گوشکوب ؟! اهان...اوه اوه ..من شرکت نمیکنم...اگر k800 خورد بهمون که میمیریم...
چه قد سوسول. k800 اگه بهت خورد که هیچیت نمیشه. اگه 5700 بهت خورد رو به قبله میشی گوشیه هم به فاک میره
B L A S T E R
07-01-2008, 23:55
سعید k800 لبه هاش تیزه.
ولی خدا n93 رو نصیب کسی نکنه....
چه قد سوسول. k800 اگه بهت خورد که هیچیت نمیشه. اگه 5700 بهت خورد رو به قبله میشی گوشیه هم به فاک میره
وزن هردوتاشون 115 گرم هست !!....
ببخشید پریدم وسط دعوا ولی قبلش در جواب دوستانی که هیچ مشکلی توی 120fps نمبینین یا دو دوستی که جواب مارو دادن با یه سری خبرهای داغ ........ :::
نکته اول اینکه لزومی نداره که فریم ریت بالا بره یعنی در هر جائی به اندازه مثلا روی یه صفحه گوشی و واسه نمایش های کم تحرکی که گوشی میخواد بده ۱۵ فریم ریت بالاست واسه همین توی 3gp معمولا ۱۵ fps نیست. توی بازهائي پرتحرکی که روی پی سی پخش میشه خوب فریم ریت باید بالاتر باشه یعنی کلا میخوام بگم شما اضافه شدن فریمت ریت لزوما به معنی اضافه شدن کیفیت تصویر نیست یعنی تا یه جائي اضافه میشه و ازون به بعد دیگه تاثیری نداره یا خیلی زیاد نیست.
در این بین تاریک بودن و شدت تابش هم موثره مثلا یه فریم سفید کامل میخواد سیاه کامل بشه......
نکته دو: فریم در میلی ثانیه نداشتیم همیشه fpsهمون fps بوده.
نکته ۳:ولی اگه سوال بشه نه در تئوری بلکه در عمل چه مقداری لازم هست که کاربر بتونه مطمئن بشه که نمایش رو کاملا سیال و پیوسته میبینه جواب چیزی بین ۷۰ تا ۱۰۰ fps خواهد بود.
نکته ۴:تکنولوژی هنوز به اینجا نرسیده که یه دوبین فیلمبرداری با 100fps بیرون بده نه فقط به خاطر اینکه کار سختیه بلکه به خاطر اینکه چندان هم لزومی نداشته.
نکته ۵:بهرحال بحث به این سادگی هم نیست یعنی در عمل فریم ریت بالا لزومی نداره مثلا وقتی یه پیکسل با ۱۰ تا میزنن بسته به نوع و .. میشه فرض کرد که دو پیکسل عکس هم میزنن مثل وقتی اون خاموشه این روشنه و بلعکس خوب در لحظاتی حداقل ۲۰ تا فریم در ثانیه عملا داری نمیدونم کارکرد چشم و البته مغز اینو چه چور استنباط میکنه ولی بهرحال این مسائل هم هست که نیاز به فریمهای بالا رو از بین میره.....در مورد پیکسلها هم همچین مسائلی هست.
نکته ۶: ۱۰۰ تا کافیه حالا جهنم ۱۲۰ تا اصلا نمیشه دقیقا گفت چقدر کافیه ولی موضوع اینه که نشنیدم دوربینهای معمولی ۶۰۰fps فریم ریتشون باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی عجیبه؟؟؟ خوشحال میشم لینکی مطلبی ارائيه بدین اگه اینجوریه چون موضوع جالبی هست. حالا اگه دوربین با ضبط ۶۰fps هم داشتین ممنون میشم.
نکته ۷: خوب گاهی از یه سری تکنیکها استفاده میشه که کیفیت رو یا حداقل سرعت انتقال رو یا حجم داده رو یا.... بهتر کنن و اینم توی دوربینهای دیجیتال بیشتر انجام میشه یعنی دوربین 25fps عکس میگیره ولی پردازنده اونو به ۵۰ تا عکس تبدیل میکنه (یعنی عکس میانی رو میسازه) و به این ترتیب کار بهتر میشه......
نکته ۸:من نا طرفدار LG ام نه بازار یاب Nokia یا هر کوفت و زهر مار دیگه من فقط یه کاربرم که میخوام بهترین استفاده رو ببرم خیلی خنده داره که بعضیها طرفداریشون از یه شرکت (منظور بیشتر Nokia , SE) هست چنان هست که یه طرفدار دو اتیشه پرسپولیس یا استقلال.
این خیلی خوبه که به عنوان استفاده کننده و کسی که بابت محصولات پول میده روشون بحث بشه و مزایا و معایبش به بحث گذاشته بشه ولی تعصب روی برند خاص خنده داره؟؟؟؟؟؟؟
توی خیلی چیزا اینجوریم ماشین؟؟ مدرک؟؟ شماره موبایل؟؟؟ گوشی موبایل؟؟ نوع پردازنده؟؟؟
:)نصحیت پدرانه...........:)
نکته ۹: لزومی داشت اینهمه بنویسم؟؟؟ ولی نوشتم..........باباجو.و.ون (مثل یه پیرمرد فرتوت بخونین)
حیفم میاد پاکش کنم واسه همین ارسال کردم خلاصه ببخشین اگه زیاد شده دیگه همیجوری گازو میگیرم میرم.......................................... ..........................
rainysky50
08-01-2008, 01:31
عزیز دل برادر ما کی گیفتیم 600 فریم در ثانیه؟؟؟در مورد دوربین دیجیتالی هم بنده با دوربین کانن s3 is با 60 فریم در ثانیه و رزولوشن 600 فکر کنم در 480 میتونم فیلم بگیرم!
Highbury
08-01-2008, 07:51
خب بگذریم این گوشیها ایا رسمی معرفی شدن؟اون اولیه که خفن تر از همه هستش کی به بازار میاد؟
سامسونگ گوشی جدید نمیخواد بزنه 5 مگا پیسلی از سری آلترا؟
بالاخره اين 120 فريم در ثانيه ميگيره يا نه؟؟؟؟اگه اينجوريه پس قبول كنيد كه يه استاندارد جديده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :)
Sasan Info
08-01-2008, 12:29
عزیز من محکم بودن گوشی به سایز و اندازه نیستش
سونی اریکسون هم آلت قتاله داره مثل p990 و p1 که منتها اگه حواست بهش نباشه باید باهاش خداحافظی کنی
پس اگه n93 بهتون پرت کردن فقط فاتحه خودت خوندست ولی اگه p1 بهتون پرت کردن هم فاتحه خودت و هم فاتحه گوشی خوندست
ای بابا این حرفها چیه مال من بهتره .مال من بهتره مهم اینه که خودت خوبی خوشی در سلامتی کامل بسر میبری هو
اينم از لينك اون دوربيني كه گفتين 60 تا فريم ريتش هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
30fps VGA movies with stereo sound and Photo in Movie feature
بيچاره خود شركتش نوشته 30 تا يعني كيفيت خوب بازار هم 30 تا بيشتر نيست حالا هنوز تو كفيم با اين 120 تاي ال چي چيكار كنيم؟؟؟
Highbury
08-01-2008, 15:13
بالاخره اين 120 فريم در ثانيه ميگيره يا نه؟؟؟؟اگه اينجوريه پس قبول كنيد كه يه استاندارد جديده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :)
اره میگیره.ال جی رو دست کم گرفتین؟
تازه چند ماه قبل هم کایو990 هم معرفی شده بود و فکر کنم الانم توی بازار(غیر ازایران)باید باشه.اونم 120 فریم در ثانیه میگرفت با کیفیت qvga
rainysky50
08-01-2008, 17:49
نه عزیزم!این سایت مال ریویو هست که گفته 30 فریم در ثانیه!توی تنظیمات high با دوربین کانن s3is میشه 60 فریم در ثانیه فیلم گرفت!یعنی کور نیستم که !!میبینم نوشته 60 فریم در ثانیه!!!!!!!
من لینک میدم مستند حرف میزنم شما هم همین رویه رو پیش بگیرین چون اطلاعرسانی باید درست باشه و چه بهتر ازهمین مسائل کوچیک هم نگذریم.
بازم میگم اگه معتقدین دوربینی با ۶۰ تا میگیره یا اون دوست دیگه که روی ۱۲۰ تاکید دارن لینک معتبری بدن یکم مستفیض میشیم.
علت اینه که در گیر ساخت تکنولوژی و وسیله ای شدن که ۱۲۰ فریم در ثانیه (به شکل واقعی) یا حتی ۶۰ رو داشته باشه در حالیکه استاندار پخش Pal و Ntsc و توی سیناش از ۳۰ بیشتر نمیره چه برسه که با موبایل هم بخوای فیلمبرداری بکنی.............قبول کنید که یه کم عجیبه..........دوربینهای چند ده ملیونی صدا و سیما هم اینجوری نیستن واسه همین به این بخش خبرش شک دارم...........
S3is 30 فریم هست
الان که دمه دستم نیست
ولی حتمآ نگاه میکنم میگم بهتون چنده
در ضمن در جواب ساسان :
من موندم کجای پ1 بزررگه ؟؟؟؟؟؟
تو روخدا ؟؟
rainysky50
08-01-2008, 22:33
خوب فهمیدم جریان از چه قراره!همین الان دوربین کانن s3is رو یه نگاهی انداختم!توی تنظیمات برای 60 فریم در ثانیه رزولوشن به 320 در 240 تغییر پیدا میکنه!برای رزولوشنهای بالاتر میشه30 فریم در ثانیه رو انتخاب کرد!
نتیجه اینکه دوربین کایو990 الجی در تنظیماتش مطمئنا قسمتهای مختلفی رو قرار داده و شما میتونید حتما
با fps های پایینتر مثلا 30 و 15 با رزولوشن بالا فیلم بگیرید و اگه 120 یا 60 فریم در ثانیه رو میخواهید پس از رزولوشن کاسته میشه!
نتیجه ی کلی!!:با 120 فریم در ثانیه فکر کنم میشه مثلا با رزولوشن 176 در 144 یا شاید مقداری بیشتر فیلم گرفت!!پس به نظر من قدرت فیلمبرداری کایو990 واقعا عالیه!!اگر کسی به این گوشی دسترسی داره حتما یه نگاهی به تنظیمات فیلمبرداری این گوشی بندازه!باید بفهمیم که حالا این گوشی با چه فرمتی فیلم میگیره!اگه avi باشه دیگه واقعا توپ و عالیه!!
در کانن برای رزولوشن 640 در 480 میشه از 30 و 15 فریم در ثانیه استفاده کرد!
SAEED_BARCELONA
09-01-2008, 00:14
با 120 فریم در ثانیه فکر کنم میشه مثلا با رزولوشن 176 در 144 یا شاید مقداری بیشتر فیلم گرفت!!پس به نظر من قدرت فیلمبرداری کایو990 واقعا عالیه!!
کجاش عالیه؟ وقتی رزولوشنش 176*144 باشه بزار 1200 fps بشه. به چه درد میخوره؟
دوستان لینک بدین میخوام مشخصات این دوربین رو ریز تر و با جزئیات بیشتر ببینم.....................wait
rainysky50
09-01-2008, 11:36
سعید خان نگرفتی!!وقتی با 120 فریم میتونه توی رزولوشن پایین فیلم بگیره در عوض میتونه مثل یک دوربین دیجیتال با رزولوشنهای بالاتر تا 60 فریم در ثانیه یا 30 فریم در ثانیه فیلم بگیره!مقداری که تا حالا هیچ گوشی ای نداشته!ok???
Highbury
09-01-2008, 12:35
این گوشی الجی کایو990 با کیفیت Qvga که انصافا خیلی خوبه با سرعت 120 فریم میگیره
با کیفیت Vga 30 فریم در ثانیه میگیره.
حوصله ی لینک گذاشتن ندارم ولی توی سایت جی اس ام و سایتایی که این گوشی رو معرفی کردن این مطلب رو ذکر کردن
خوب دوستان گوشی جالبیه حیف ۲ مگ دوربین داره (KU800) رو میگم:
اینم یه لینک واسه نمونه فیلمی که با ۱۲۰ گرفته شده فیلمهای دیگه هم هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه کنید به خاطر فریمریت بالا اسلوموشنش باز نرم درومده تا حدی...........
ولی بازم میگم ۱۲۰ خیلی خاصیت کلیدی نیست....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.