مشاهده نسخه کامل
: Prototype
خدارو شکر من که تو این بازی باگی ندیدم ! پدرام مال XBOX360 رو بگیر و وفاداریت رو نشون بده : دی !
به نظر من هم باید نسخه ی xbox رو گرفت من خودم ایکس باکس ندارم اما همیشه ایکس باکس رو تایید می کنم.
خدارو شکر من که تو این بازی باگی ندیدم ! پدرام مال XBOX360 رو بگیر و وفاداریت رو نشون بده : دی !
جالب اینجاست که من این بازی رو هم تو ویندوز xp بازی کردم و هم ویندوز 7 و هیچ باگی هم تا حالا که اخرای بازی هستم ندیدم نه صدا مشکل داشت و نه ... حالا نمیدونم چرا این قدر دوستان از باگ های بازی شکایت میکنند !!!! :18:
جالب اینجاست که من این بازی رو هم تو ویندوز xp بازی کردم و هم ویندوز 7 و هیچ باگی هم تا حالا که اخرای بازی هستم ندیدم نه صدا مشکل داشت و نه ... حالا نمیدونم چرا این قدر دوستان از باگ های بازی شکایت میکنند !!!! :18:
اشکال در کرک بازی هست.بعضی از شرکت ها به دلیل کرک اشتباه توش ایراداتی گذاشتن.واسه من و شما که بازی ایراد نداره شانس اوردیم.:40:
havas_1980
02-07-2009, 00:19
مشکلات نصب و اجرا در Prototype - نسخه PC
بخش دوم
مشکل لود سیوها: وقتی که قصد دارین سیوتون رو لود کنین در حین لودینگ از بازی خارج میشین. ولی وقتی که New Game میزنین هیچ مشکلی وجود نداره.
تنها راهی که به فکر میرسه اینه که وقتی بازی رو شروع کردین تا آخرش برین!
راه حل : بلاخره راه حل این مشکل پیدا شد. البته به نوعی کلک زدن حساب میشه:
- در منوی بازی رو New کلیک کنین و سپس سختی بازی رو تعیین کنین.
- یکی از اسلات ها, به غیر از اسلاتی که سیو شما در اون قرار گرفته رو انتخاب کنین. (بالفرض سیو شما در اسلات 2 قرار گرفته و اسلات 1 خالیه که اون رو انتخاب میکنین.)
- با زدن کلید Space, فیلم رو رد کنین و سپس کلید Esc رو بزنین.
- گزینه Quit و بعد Quit To Main Menu رو انتخاب و تایید کنین.
- حالا رو Continue کلیک کرده و سپس اسلاتی که قبلا در حال بازی بودین رو لود کنین. (2 فرض کرده بودیم.)
- دیگه با این مشکل رو به رو نمیشین.
اون طور که من متوجه شدم حداقل باید یک اسلات با نام Memory in Death در بازی وجود داشته باشه که با این مشکل رو به رو نشین!
پس دیگه دست به این اسلات (1) نزنین.
(خوشبختانه این روش هم برای من هم برای دوستم مجید جواب داده و به راحتی پیش میریم.)
توجه: تاکید میکنم که هر گونه مشکلات صدای بازی هیچ ربطی به کرک بازی نداره و یک کرک هم بیشتر نیست. راه حل مشکلات صدا رو عنوان کرده بودم.
مشکل لود سیوها هم که در بالا شرح دادم از خود بازیه چه کپی چه اصلی. در نتیجه هیچ فرقی هم نداره که بازی شما 2 DVD باشه و چه 3 DVD (زیپ شده و دستکاری شده) اگه هم براتون پیش نیومده شانس داشتین.
مشکل اجرای آهسته بازی: در صورتی که سیستم شما برای اجرا بازی مناسب و درایور کارت گرافیک اپدیت باشه ولی ملاحظه میکنین که افت شدید فریم در بازی دارین, حتی در منوی بازی, و میبینین که با پایین اوردن تنظیمات گرافیکی هنوز هم این مشکل پابرجاست, به صورت زیر عمل کنین:
- وارد Device Manager بشین و سپس بخش Human Interface Devices رو انتخاب کنین.
- همه مورد به غیر از موس و کی بورد رو غیر فعال کنین.
پایان...
Masoud King
02-07-2009, 11:02
سلام
منم همین مشکل سیو رو داشتم که طب اون چیزی که هومان جان گفتن رفتم و درست شد!
خدا خیرش بده, وگرنه این بازی رو گذاشته بودم کنا : دی
نسخه ی من دو DVD بود و اوایل این مشکل رو نداشتم ولی اواسط این مشکل برام پیش اومد!
پس ربطی به 3 یا 2 DVD بودن نداره!
صدا هم ربطی به کرک نداره!
همین کارایی که هومان جان گفتش رو انجام بدبد مشکل تون حل میشه!
موفق باشید!
:king:
اين فايل رو تو فولدر خود بازيextract كن و با گيم پدت حال كن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلش اون فايل xinputtestرو اجرا كن.
آقا دمت گرم خیلی حال دادی خدا بهت حال بده:10:
hassan_magic2000
03-07-2009, 00:20
دوستان بازی بدی هم نیستا
میشه باهاش سرگرم شد
اخه بعضی دوستان بد جوری کوبوندنش D:
سلام
منم همین مشکل سیو رو داشتم که طب اون چیزی که هومان جان گفتن رفتم و درست شد!
خدا خیرش بده, وگرنه این بازی رو گذاشته بودم کنا : دی
نسخه ی من دو DVD بود و اوایل این مشکل رو نداشتم ولی اواسط این مشکل برام پیش اومد!
پس ربطی به 3 یا 2 DVD بودن نداره!
صدا هم ربطی به کرک نداره!
همین کارایی که هومان جان گفتش رو انجام بدبد مشکل تون حل میشه!
موفق باشید!
:king:
مال من که بی زبون جیکش هم درنیومد:27:
مثل باقلوا نصب شد و حتی یه بار هم باهاش به مشکل برنخوردم(خدا پدر ناشر رو بیامرزه:31:)
دوستان بازی بدی هم نیستا
میشه باهاش سرگرم شد
اخه بعضی دوستان بد جوری کوبوندنش D:
به شدت موافقم:46:
aghamajid1369
03-07-2009, 09:28
مال من که بی زبون جیکش هم درنیومد:27:
مثل باقلوا نصب شد و حتی یه بار هم باهاش به مشکل برنخوردم(خدا پدر ناشر رو بیامرزه:31:)
به شدت موافقم:46:
ایشالا که به حق 5 تن به مشکل بر بخوری مهدی :دي
اینا همش از شانسته هیچ کاری به ناشر و ماشر نداره :دي
ایشالا 1 باگ ناشناخته که خورد به هم میرسیم :دي
فقط اگه به مشکل برخوردی بیا و بگو .
موفق باشی.
دوستانی که مشکل صدا دارن این روش را امتحان کنن شاید مشکل صدا بر طرف بشه
اول به کنترول پنر بروید و بعد Sonds and audio را باز کنید و بعد طبق عکس عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amir_Ariamehr2003
03-07-2009, 11:44
سلام دوستان یه جا گیر کردم کمک میخوام
میری DNA یکی رو که کنار هلیکوپتر هست میگیری و بعد سوار هلیکوپتر میشی کارایی که میگه انجام میدی بعد به علامت آبی رنگ میری سه تا چی رو پشتبام هست شنیدم باید بترکونیم ولی کل تیر و موشک رو رو یکیش خالی میکنم بازم آخ نمیگه
میگه Tab بزن میزنم و بعد میگه تب رو نگه دار و منم نگه میدارم وبعدش عین خر تو گل میمونم
تو رو خدا بگید چیکار باید بکنم
سلام دوستان یه جا گیر کردم کمک میخوام
میری DNA یکی رو که کنار هلیکوپتر هست میگیری و بعد سوار هلیکوپتر میشی کارایی که میگه انجام میدی بعد به علامت آبی رنگ میری سه تا چی رو پشتبام هست شنیدم باید بترکونیم ولی کل تیر و موشک رو رو یکیش خالی میکنم بازم آخ نمیگه
میگه Tab بزن میزنم و بعد میگه تب رو نگه دار و منم نگه میدارم وبعدش عین خر تو گل میمونم
تو رو خدا بگید چیکار باید بکنم
من اینکارو کردم.تا میتونی برو بالا (زیاد نه)بعد رو یکی tab کن بعد نگهش دار ببر طرف اون یکی ها.اونجا یکم کار داره با راهنمایی نمیشه زیاد توضیح داد.باید خودت پیداش کنی.:40:
Amir_Ariamehr2003
03-07-2009, 13:26
حالا من سعیم رو میکنم اگه نشد مجبورید منو خرفهم کنید
در ضمن این بازی سیمز3 که داری میکنی جالب هست یا نه و چند تا دی وی دی هست؟
saeed_cpu_full
03-07-2009, 13:43
حالا من سعیم رو میکنم اگه نشد مجبورید منو خرفهم کنید
در ضمن این بازی سیمز3 که داری میکنی جالب هست یا نه و چند تا دی وی دی هست؟
اينجا تاپيك Prototype هست ... سيمز هم تاپيك داره
توی تاپيك خودش بحث بشه لطفا :46:
pedram_sad
03-07-2009, 18:03
خوب امروز پسر خالم بازی رو خودش ور داشت اورد نصب کرد رو سیستم من
در مورد مشکل صدا اولش صدا نداشت ولی بعد که unimodem رو disable کردیم صدا حل شد
save هم درست کار میکنه و هر جا بیام بیرون از همون جا میاد و از اول نمیاد
اما مشکل جالب تو Frame rate هست
بازی رو که نصب کردیم تو مرحله اول وقتی شروع شد فریم دوروربره 48 تا 50 بود رو maximum تنظیمات
ولی مواقع درگیری تا 24 میاد پایین که به نظر من غیر طبیعی هست
جال تر از اون این که زمانی که تو همون صحنه ها بالا پایین صفحه سیاه هست
و با اصطلاح مشغول نشون دادن cutscence هست دمو تا 58 میره بالا ولی وقتی سیاهی رد شد
و کنترل رو بدست gamer میده یهو 6 فریم میاد پایین تو همون صحنه
نمونش اوایل مرحله دوم که باید از روی اون gate بپری
اخرین درایور یعنی 185.85 نصبه
اخرین dx هم از تو خود Dvd بازی نصبه
جالب تر از همه این ها اینه که overclock و حتی downclock کزدن کازت گرافیک و حتی overclock کردن cpu و ram ها هم هیچ تاثیری تو کم و زیاد شدن فریم نداره
سیستم من اینه :
cpu : intel core 2 dou E7300 running at 3.0ghz
Ram : 3x1gb ddr2 800
Vga : Inno3D GeForce 9600 GT 1024MB DDR3
ماله خود پسر خالم اینه :
CPU : Intel E2200
ram : 3x1gb ddr2 800
Vga : Point of view GeForce 9500 GT 512MB DDR2
که اونجا بازی 22 فریم داشت و بالاتر نمیرفت
بازی x-men که از همین Activison بود هم رو سیستم نصب هست و تو بازی بین 58 تا 62 فریم دارم رو maximum تنظیمات
کم و زیاد شدن فریم طوری نیست که تو بازی محسوس باشه
ولی با نرم افزار riva tuner مشخص میشه
در مورد بازی هم بازی فوق العاده مهیج و قوی هست
خوب امروز پسر خالم بازی رو خودش ور داشت اورد نصب کرد رو سیستم من
در مورد مشکل صدا اولش صدا نداشت ولی بعد که unimodem رو disable کردیم صدا حل شد
save هم درست کار میکنه و هر جا بیام بیرون از همون جا میاد و از اول نمیاد
اما مشکل جالب تو Frame rate هست
بازی رو که نصب کردیم تو مرحله اول وقتی شروع شد فریم دوروربره 48 تا 50 بود رو maximum تنظیمات
ولی مواقع درگیری تا 24 میاد پایین که به نظر من غیر طبیعی هست
جال تر از اون این که زمانی که تو همون صحنه ها بالا پایین صفحه سیاه هست
و با اصطلاح مشغول نشون دادن cutscence هست دمو تا 58 میره بالا ولی وقتی سیاهی رد شد
و کنترل رو بدست gamer میده یهو 6 فریم میاد پایین تو همون صحنه
نمونش اوایل مرحله دوم که باید از روی اون gate بپری
اخرین درایور یعنی 185.85 نصبه
اخرین dx هم از تو خود Dvd بازی نصبه
جالب تر از همه این ها اینه که overclock و حتی downclock کزدن کازت گرافیک و حتی overclock کردن cpu و ram ها هم هیچ تاثیری تو کم و زیاد شدن فریم نداره
سیستم من اینه :
cpu : intel core 2 dou E7300 running at 3.0ghz
Ram : 3x1gb ddr2 800
Vga : Inno3D GeForce 9600 GT 1024MB DDR3
ماله خود پسر خالم اینه :
CPU : Intel E2200
ram : 3x1gb ddr2 800
Vga : Point of view GeForce 9500 GT 512MB DDR2
که اونجا بازی 22 فریم داشت و بالاتر نمیرفت
بازی x-men که از همین Activison بود هم رو سیستم نصب هست و تو بازی بین 58 تا 62 فریم دارم رو maximum تنظیمات
کم و زیاد شدن فریم طوری نیست که تو بازی محسوس باشه
ولی با نرم افزار riva tuner مشخص میشه
در مورد بازی هم بازی فوق العاده مهیج و قوی هست
در مورد فریم ریت این توضیح رو باید بدم که اگه با یه برنامه درست وحسابی مثل riva tuner چک کنی می بینی در جاهایی که فریمت پایینه حتی وقتی داری زیر 30 فریم میگیری به احتمال زیاد کلاک gpu در حالت بیکاریه و در اکثر مواقع میزان استفاده از gpu زیر 60 درصد هست که اینه باعث افت فریم در بازی میشه(که طبعا بعد از driver گرافیک مشکل بر میگرده به خود موتور بازی)
حالا هوس جون یه راه حل پیشنهاد کرده در صفحه قبل یه چکی بکن ببین چی میشه...
pedram_sad
03-07-2009, 18:36
در مورد فریم ریت این توضیح رو باید بدم که اگه با یه برنامه درست وحسابی مثل riva tuner چک کنی می بینی در جاهایی که فریمت پایینه حتی وقتی داری زیر 30 فریم میگیری به احتمال زیاد کلاک gpu در حالت بیکاریه و در اکثر مواقع میزان استفاده از gpu زیر 60 درصد هست که اینه باعث افت فریم در بازی میشه(که طبعا بعد از driver گرافیک مشکل بر میگرده به خود موتور بازی)
حالا هوس جون یه راه حل پیشنهاد کرده در صفحه قبل یه چکی بکن ببین چی میشه...
اون کاری که ایشون گفتن رو انجام دادم
و بازی حدودا 8 تا 9 فریم رفت بالا
مثلا تو اون قسمتی که اولین بار داره اموزش پرت کردن تاکسی به هلی کوپتر رو اموزش میده
بدون unistall کردن HID- Consumer control panel فریم 39 تا 40 بود
اما حالا شد 48 تا 49
تو اون قسمت برای من 2 تا Device بود کی یکیش mouse ام بود و دیگیری نمیدونم چی بود :31:
گرچه واقعا نمیدونم نرم افزاری مثل riva tuner static server که فریم رو گوشه تصویر نشون میده چقدر دقیق هست
چون تو بازی مثل velvet assasin وقتی یک جا ثابت واسادم میده 45 اما با نیم درجه تکون دادن خیلی کم موس به یک سمت طوری که به سختی محسوس میشه
فریم میشه 54 :31:
Desperados
04-07-2009, 14:54
سلام
دوستانی که این بازی رو انجام دادن این سیو هایی که ما در میان مراحل انجام میدیم کشک هست ؟
چون من هرجا ذخیره میکنم بعد که میخواهم لود کنم از اول همان مرحله بازی شروع میشه.
مشکل از بازی من هست یا کلاً حالش اینجوریه ؟
aghamajid1369
04-07-2009, 15:48
سلام
دوستانی که این بازی رو انجام دادن این سیو هایی که ما در میان مراحل انجام میدیم کشک هست ؟
چون من هرجا ذخیره میکنم بعد که میخواهم لود کنم از اول همان مرحله بازی شروع میشه.
مشکل از بازی من هست یا کلاً حالش اینجوریه ؟
نه والا کشک که نیست.
ولی وقتی که 1 ماموریت گرفتی باید تا آخرش بری. یعنی تا وقتی که mission complete بشه.
نمیشه وسطش save کنی.یعنی اگه سیو کنی از اول مرحله میاد.
Desperados
04-07-2009, 16:18
نه والا کشک که نیست.
ولی وقتی که 1 ماموریت گرفتی باید تا آخرش بری. یعنی تا وقتی که mission complete بشه.
نمیشه وسطش save کنی.یعنی اگه سیو کنی از اول مرحله میاد.
خوب کشکه دیگه :D
آخر هر مرحله که خودش سیو میکنه.
aghamajid1369
04-07-2009, 16:39
خوب کشکه دیگه :D
آخر هر مرحله که خودش سیو میکنه.
خوب آره شاید هم کشک باشه :دي
من که برای اطمینان سیو میکنم چون ندیدم اسلاتی برای اتو سیو داشته باشه.شاید هم روی آخرین اسلاتی که داشتی سیو کنه.
میترسم سیو نکنم 1 دفعه بپره.
حوصله امتحان کردنش رو نداشتم.
خوب آره شاید هم کشک باشه :دي
من که برای اطمینان سیو میکنم چون ندیدم اسلاتی برای اتو سیو داشته باشه.شاید هم روی آخرین اسلاتی که داشتی سیو کنه.
میترسم سیو نکنم 1 دفعه بپره.
حوصله امتحان کردنش رو نداشتم.
auto save نداره.حتما دستی سیو کنید.
swastika
04-07-2009, 17:35
auto save نداره.حتما دستی سیو کنید.
چرا auto save داره. بعده هر مرحله ي جانبي يا اصلي خودش سيو ميكنه.
چرا auto save داره. بعده هر مرحله ي جانبي يا اصلي خودش سيو ميكنه.
واسه من که اینطور نبود.عزیز محکم کاری لازمه.شما فکر واسه یه غول 1 ساعت وقت گذاشتی وقتی کشتیش شاد و شنگول میای بیرون بعد که میای میبینی سیو نیست بعدش ....:31:
swastika
04-07-2009, 18:29
واسه من که اینطور نبود.عزیز محکم کاری لازمه.شما فکر واسه یه غول 1 ساعت وقت گذاشتی وقتی کشتیش شاد و شنگول میای بیرون بعد که میای میبینی سیو نیست بعدش ....:31:
عجب! وقتي وارد بازي ميشي قبل از لود main menuيه پيغام مياد كه ميگه بازي خودش اوتوماتيك سيو ميكنه.واسه توام حتما همين طوره. ولي شما محكم كاريتو بكن...
Desperados
04-07-2009, 18:56
برای من هم پایان هر مرحله سیو میکنه روی سیو هم اسم مرحله رو می نویسه.
در نهایت این سیوش کشک بودا D:
bleu2u4u
04-07-2009, 20:21
من امروز بازی رو از وست بصورت زیرمیزی گرفتم ولی وقتی اومدم خونه نصبش کردم بازی صدا نداره !!
این مشکل رو کسی دیگه ای هم داشته
اگه یه مشکل همگانیه میشه درستش کرد یا نه برم بازی رو پس بدم
aghamajid1369
04-07-2009, 20:49
من امروز بازی رو از وست بصورت زیرمیزی گرفتم ولی وقتی اومدم خونه نصبش کردم بازی صدا نداره !!
این مشکل بستگی به شانست داره که به پستت بخوره یا نه.
توی همین تاپیک بگردی صفحه ها رو جوابت رو پیدا میکنی.
من خوشبختانه این مشکل رو نداشتم.
pedram_sad
04-07-2009, 21:20
دوست عزیز
ماله من هم اول صدا نداشت
در کل ماله همه کسایی که unimodem رو disable نکنن بی صدا هست
شما اون رو disable کن از Device manager حله
این مشکل تو بازی Call of juraez هم به همین ترتیبه
Turok-71
05-07-2009, 12:55
من اینجا گیر کردم.چکار باید کرد تا ماموریت رو بگیری؟؟
havas_1980
05-07-2009, 13:08
من اینجا گیر کردم.چکار باید کرد تا ماموریت رو بگیری؟؟
تو خود تصویر مشخصه که باید چی کار کنین.
برای انجام این ماموریت لازمه قبلش وارد منو اپگرید بشین و آپگرید Knuckle Shockwave رو خریداری کنین.
ویرایش: جای دقیقش اپگریدهای COMBAT - بخش Area Effect
bleu2u4u
05-07-2009, 13:30
من اوایل بازی اونجا که میره توی یه ساختمونی (از سقف میپره توش) و چند تا غول میاد گیر کردم
غول اول رو میکشم بعدش 2 تا دیگه میان اونا رو هم یکشون رو میکشم وقتی میام دومی رو بکشم یهو سه تا دیگه میان هیچ رقمه نمیشه جلوشون وایساد
شما به اون غولا کاری نداشته باش اونجا 6 تا Fuel Tanker هست که باید اونارو بزنی تا مرحله تموم بشه.
bleu2u4u
05-07-2009, 14:58
این Fuel Tanker که میگه چی چیه و چجوری نابود میشه؟
توی این ساختمون 2 تا تانک چند تا کامیون چند تا بشکه چند تا سوله مانند که تخریب نمیشند و چند تا هم سربازه من همه رو ترکوندم ولی هیچ اتفاقی نافتاد
Amir_Ariamehr2003
05-07-2009, 15:02
سلام دوستان فکر کنم توی ماقبل آخر گیر کردم که باید هلیکوپتری که داره میره رو بترکونیم و توی راهنما نوشته به وسیله سوار شدن بر هلیکوفترهای دیگه باید از بین ببریش ولی لامصب نه هلیکوپتری میبینم که اگه هم ببینم تا بیام سوار شم اون فرار کرده چی کار کنم؟؟؟
در ضمن یه مرحله ای بود یه توضیح داد که میپری یه جای هلیکوپتر رو میگیری و بعد سوارش میشی من این کارم نتونستم بکنم
دوستان لطفا راهنماییم کنن
Turok-71
05-07-2009, 15:05
منظور دوستمون اون تانکر ها که چسبیدن به دیوارها نه تانک ها.
یه مشکلی واسه من پیش امده می خاستم بدون مشکل از سی دی من یا کلا اینطوری یا حل شدنی
یه دمویی هست که خودشو شبیه مامورای دیگه کرده که سرفه می کنه بهش شک میکنن و دنبالش میرن همونجا صفحه مانیتور سیاه میشه و هر چی هم واستادم دوروست نشد
دوبار هم امتحان کردم
خواهشا کمککککک
سلام دوستان فکر کنم توی ماقبل آخر گیر کردم که باید هلیکوپتری که داره میره رو بترکونیم و توی راهنما نوشته به وسیله سوار شدن بر هلیکوفترهای دیگه باید از بین ببریش ولی لامصب نه هلیکوپتری میبینم که اگه هم ببینم تا بیام سوار شم اون فرار کرده چی کار کنم؟؟؟
در ضمن یه مرحله ای بود یه توضیح داد که میپری یه جای هلیکوپتر رو میگیری و بعد سوارش میشی من این کارم نتونستم بکنم
دوستان لطفا راهنماییم کنن
من که همشو با آرپیحی زدم.بهترین راه اینکه یه چیزه مثل طناب اونرو آپگرید کنی بعد رو هلی کوپتر تب رو بزنی بعد E رو بزنی.:31:
Amir_Ariamehr2003
05-07-2009, 15:57
یه مشکلی واسه من پیش امده می خاستم بدون مشکل از سی دی من یا کلا اینطوری یا حل شدنی
یه دمویی هست که خودشو شبیه مامورای دیگه کرده که سرفه می کنه بهش شک میکنن و دنبالش میرن همونجا صفحه مانیتور سیاه میشه و هر چی هم واستادم دوروست نشد
دوبار هم امتحان کردم
خواهشا کمککککک
منم یه جای بازی کلا گیر کرد آوردمش بیرون یه ریاستارت کردم و دوباره اجرا کردم درست شد
در ضمن میخواسته یه نفسی تازه کنی :8::5:اونجا بدبختت میکنن البته بعد چن تا خنثی کردن هلیکوپترا میریزن سرت بدبختت میکنن:19:
pedram_sad
05-07-2009, 16:09
خوب من تا DAY 12 OF INJECTION رسیدم
بازی فوق العاده هیجان انگیزه
به قول نوید واقعا بعد از X-MEN دومین بازی خفنیه که این مدت اومده
درگیری ها و شدت اونها وخصوصا تو میحط های شلوغ جلوی HIVE ها که از زمین و زمان تیر اندازی میشه
و مخصوصا مراحلی که باید با HELI سر باز ها رو جابجا کنیم یا مرحله Chasing توسط lead hunter عالی کار شده
تنها نکته منفی بازی گرافیک نسبتا پایین بازی هست
به خصوص تو cutscence ها که اصلا مدل ها و چهره های اونها خوب کار نشده
تو فروم های خارجی حتی به این مساله اشاره شده که بعضی obejct های توی بازی ادم رو یاد نسل قبل و حتی بعضی هاشون یاد 2 نسل قبل میاندازه
که خوب با توجه به open world بودن و نداشتن load تو این وسعت بازم خوب کار شده
در کل بازی فوق العاده ای هست
منم یه جای بازی کلا گیر کرد آوردمش بیرون یه ریاستارت کردم و دوباره اجرا کردم درست شد
در ضمن میخواسته یه نفسی تازه کنی :8::5:اونجا بدبختت میکنن البته بعد چن تا خنثی کردن هلیکوپترا میریزن سرت بدبختت میکنن:19:
وای نگو!
در ضمن من دو بارو تو رو روز رفتم پس مشکل از ری استارت کردن نیست
خواهشا یکی مارو راهنمایی کنه:19::41:
bleu2u4u
05-07-2009, 16:56
منظور دوستمون اون تانکر ها که چسبیدن به دیوارها نه تانک ها.
اگه منظورت همون هاییه که مثل سوله هستند که اونها رو هیچ رقمه نمیشه نابود کرد با بازوکا 5 تا به یکیشون زدم اخ نگفت
این Fuel Tanker که میگه چی چیه و چجوری نابود میشه؟
توی این ساختمون 2 تا تانک چند تا کامیون چند تا بشکه چند تا سوله مانند که تخریب نمیشند و چند تا هم سربازه من همه رو ترکوندم ولی هیچ اتفاقی نافتاد
من تو صفحه های قبل راهنمایی کامل گذاشتم.رو سوله ها علامت اسکلت هست.شما بازوکا بردار روش tab رو بزن/بعد شلیک کن.:40:
titanium_zarin
05-07-2009, 19:47
سلام.
من اولای بازی هستم.یه جا هست که اپگرید میکنه.2جا هم عکس پای سبز هست رو نقشه...
اما یگه برو خونه اون دختره...از کجا باید برم؟؟؟اخه رو نقشه معلوم نیست؟؟؟؟
اقا من هر چی گشتم راهنمای بازی رو که شما گفتین پیدا نکردم.میشه ادرسش رو بزارید؟؟؟
سلام.
من اولای بازی هستم.یه جا هست که اپگرید میکنه.2جا هم عکس پای سبز هست رو نقشه...
اما یگه برو خونه اون دختره...از کجا باید برم؟؟؟اخه رو نقشه معلوم نیست؟؟؟؟
ماموریتهای اصلی فقط اونهایی هستند که به صورت ستاره زرد رنگ هست و بقیه فقط برای کسب امتیاز برای خریدن پاور هست...
منم به سلامتی این بازی رو تموم کردم:27:
اساسی حال داد حالا یه نقد کوچولو براش میدم برای کسانی که هنوز این بازی رو نگرفتند:
1-گرافیک بازی به نظر من خوب بود...یادمون نره که این یه بازی open world بود با بینهات object در محیط که اگه میخواستند او رو یه کم سنگینتر کنند چه بسا میشد یه چیزی شبیه gta!!!ولی این بازی با اینکه محیط قابل دسترسی خیلی بزرگتر از هر بازی دیگه ای بود وسرعت اون هم تقریبا می تونم بگم حتی 70-60 درصد سریعتر از gta بود ولی واقعا خیلی کم اذیت میکرد(فقط در چند مورد که راه حلشون خیلی ساده بود وبچه ها گفتند)
2-گیم پلی بازی که به نظر من محشر بود و واقعا alex تواناییهای خیلی زیادی داشت که هر کدومشون به نوبه خودشون در جای خودش واقعا عالی بود و اساسی به آدم حال می داد...در مورد تکراری شدن بازی هم به نظر من خیلی کم تکرار توی این بازیبه چشم میومد من واقعا موندم بعضی از بچه ها میگفتند که ماموریتهای این باز تکراریه در صورتیکه در هر ماموریت شما باید به یه نحو عمل میکردید:یه جا باید میکشتید...یه جا حمایت میکردید...یه جا به سرعت باید عمل میکردید...یه جا باید با صبر وحوصله پیش میرفتید...درکل گیم پلی این بازی که اساسی به من چسبید:20:
3-داستان هم که به نظر من قابل قبول بود و آدم رو تا یه حدی جذب خودش میکرد که ببینه بالاخره چی میشه؟
در کل من یکی که این بازی رو به همه طرفداران بازیهای اکشن پیشنهاد میکنم:46:
موفق باشید...
اساسی حال داد حالا یه نقد کوچولو براش میدم برای کسانی که هنوز این بازی رو نگرفتند:
1-گرافیک بازی به نظر من خوب بود...یادمون نره که این یه بازی open world بود با بینهات object در محیط که اگه میخواستند او رو یه کم سنگینتر کنند چه بسا میشد یه چیزی شبیه gta!!!ولی این بازی با اینکه محیط قابل دسترسی خیلی بزرگتر از هر بازی دیگه ای بود وسرعت اون هم تقریبا می تونم بگم حتی 70-60 درصد سریعتر از gta بود ولی واقعا خیلی کم اذیت میکرد(فقط در چند مورد که راه حلشون خیلی ساده بود وبچه ها گفتند)
2-گیم پلی بازی که به نظر من محشر بود و واقعا alex تواناییهای خیلی زیادی داشت که هر کدومشون به نوبه خودشون در جای خودش واقعا عالی بود و اساسی به آدم حال می داد...در مورد تکراری شدن بازی هم به نظر من خیلی کم تکرار توی این بازیبه چشم میومد من واقعا موندم بعضی از بچه ها میگفتند که ماموریتهای این باز تکراریه در صورتیکه در هر ماموریت شما باید به یه نحو عمل میکردید:یه جا باید میکشتید...یه جا حمایت میکردید...یه جا به سرعت باید عمل میکردید...یه جا باید با صبر وحوصله پیش میرفتید...درکل گیم پلی این بازی که اساسی به من چسبید:20:
3-داستان هم که به نظر من قابل قبول بود و آدم رو تا یه حدی جذب خودش میکرد که ببینه بالاخره چی میشه؟
موفق باشید...
کاملا موافقم.به نظر من هم این بازی خیلی عالی و خوب بود و جا برای ساخت نسخه های بعدی داره چون آخر داستان کاملا تموم شده نبود.شوخی:شما فکر الکس تو شهر gta iv چی میشد.خیلی خوب میشدا:31:
bleu2u4u
06-07-2009, 16:37
من زیاد جلو نرفتم (نزدیک 30 درصد)
ولی تا همین جا که اومدم دو تا نکته حسابی توجهم رو به خودش جلب کرد
اولی شباهت خیلی خیلی زیاد گیم پلی بازی (در کلیات نه جزییات) به بازی هالکه (اون بازی ای که 5-6 سال پیش توی 3 cd بودش)
طوری که ادم احساس میکنه این بازی ادامه ای برای اون بازیه
و نکته ی بعدی هم اینه بود که توی اوایل بازی سازنده ها هیچ تلاشی نکردن که بگن باید چجوری یه مرحله رو رد کنی
من خودم دوسه جا از بازی رو نزدیک به نیم ساعت دور خودم گیج میزدم و نمیدونستم چه کار کنم (جاهایی که رد کردنش 30 ثانیه هم زمان نمیبرد)
ولی خب با همه ی اینا بازی واقعا ادم رو درگیر خودش میکنه و میشه ضربان قلب رو بالای 150 نگه میداره
بازی بدی نیستش ! ولی یکمی تکراری میشه !
راستی کسی عکس قشنگ و تمام قد از Alex mercer داره ؟
pedram_sad
06-07-2009, 18:35
موفق باشید...
کاملا موافقم.به نظر من هم این بازی خیلی عالی و خوب بود و جا برای ساخت نسخه های بعدی داره چون آخر داستان کاملا تموم شده نبود.شوخی:شما فکر الکس تو شهر gta iv چی میشد.خیلی خوب میشدا:31:
خوب منم بازی رو امروز تمام کردم
ضمن تایید گفته های دوستان اینم اضافه کنم که تو بعضی ماموریت ها و مراحل واقعا
جزو سخت ترین بازی ها بود به خصوص final boss
و برای خود من به شخصه ولین بازی بود که تا این حد ازادی عمل و قدرت رو بدست gamer میداد
بازی بدی نیستش ! ولی یکمی تکراری میشه !
راستی کسی عکس قشنگ و تمام قد از Alex mercer داره ؟
بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2fwp-content%2fuploads%2f2007%2f08%2fprototype4.jpg
Abolfazl3007
06-07-2009, 21:36
منم کارتم اومد بازی رو تموم کردم
واقعا بازی بیاد ماندنی بود
هر سوپر هیرو که میشناختم(هالک,ولورین و...) جمع کرده بودند شده بود ALEX MERCER
bleu2u4u
06-07-2009, 21:39
واقعا این بازی اعصاب ادم رو خرد میکنه . نشد 20 دقیقه بدون دردسر بازی کنم
الان رسیدم به اون مرحله ای که باید 4 تا از اون بیل بیلک ها (همونهایی که دورش 4 تا سربازه داخل چراغ سبزه و وقتی بهش نزدیک میشه نارنجی میشه) رو بری جلوش راست کلیک کنی و بعدش یه عددی بالاش ظاهر میشه و هم زمان یه کرنومتر راه میفته که ظرف 5 ثانیه اژیر رو راه میندازه
دیگه دیونه شدم نمیدونم باید چیکار کنم
aghamajid1369
06-07-2009, 22:50
من هم تمومش کردم.
عجب بازی مشتی بود.
من تقریبا همه ماموریت های فرعی رو طلا گرفتم به جز 4 تاش.
اصلا غیر ممکن بود بعضی هاش.
کسی هست که همه ماموریت های فرعی رو طلا گرفته باشه؟؟
ولی در کل خیلی حال داد اگه این گیر و ویرای مسخره مثل اشکال توی صدا و لود شدن و . . . رو نداشت دیگه عالی بود.
ولی من آخرش نفهمیدم بچه الیزابت کی بود؟؟؟؟
چرا به الکس گفت من مادرتم اولای بازی؟؟؟
مگه بچه رو نکشتن؟؟؟
الیزابت قاط زده بود یا جریان بچه چیز دیگه ای بوده؟؟؟
اگه کسی فهمیده برای من 1 توضیح کوچولو بده.
خواهرش هم که معلوم نشد چی شد؟؟؟؟
نامرد دکتره بردش کجاااااااااااااا . . . :دي
موفق باشید.
واقعا این بازی اعصاب ادم رو خرد میکنه . نشد 20 دقیقه بدون دردسر بازی کنم
الان رسیدم به اون مرحله ای که باید 4 تا از اون بیل بیلک ها (همونهایی که دورش 4 تا سربازه داخل چراغ سبزه و وقتی بهش نزدیک میشه نارنجی میشه) رو بری جلوش راست کلیک کنی و بعدش یه عددی بالاش ظاهر میشه و هم زمان یه کرنومتر راه میفته که ظرف 5 ثانیه اژیر رو راه میندازه
دیگه دیونه شدم نمیدونم باید چیکار کنم
عزیز به جای بدگویی از بازی ( تو این تاپیک چندین گیمر حرفه ای از بازی تعریف کردن) شما سوالتو بپرس.عزیز شما باید شکل اون سربازا شی رو دستگاه کلیک راست کنی اون شماره هارو بزنی تا غیر فعال بشه.
بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2fwp-content%2fuploads%2f2007%2f08%2fprototype4.jpg
یه عکس تمام قد مثل عکسای الطیر توی AC نداره این الکس ؟
bleu2u4u
07-07-2009, 09:52
عزیز به جای بدگویی از بازی ( تو این تاپیک چندین گیمر حرفه ای از بازی تعریف کردن) شما سوالتو بپرس.عزیز شما باید شکل اون سربازا شی رو دستگاه کلیک راست کنی اون شماره هارو بزنی تا غیر فعال بشه.
من 100 بار این مرحله رو رفتم
بعد از اینکه راست کلیک رو میزنم اون شماره رو هم زدم ولی انگار نه انگار دوباره ثانیه شمار 0 شده و اژیر صداش دراومده
در ضمن همینجا از خدای امون بخاطراین گناه بزرگی که مرتکب شدم طلب مغفرت میکنم(گناه بزرگم هم همون توهین به بازی بود)
من 100 بار این مرحله رو رفتم
بعد از اینکه راست کلیک رو میزنم اون شماره رو هم زدم ولی انگار نه انگار دوباره ثانیه شمار 0 شده و اژیر صداش دراومده
در ضمن همینجا از خدای امون بخاطراین گناه بزرگی که مرتکب شدم طلب مغفرت میکنم(گناه بزرگم هم همون توهین به بازی بود)
خواهش می کنم عزیز.پس احتمالا بازی ایراد داره.
سیو گیم کامل بازی :
مسیر:
C:\Users\user shoma\Documents\Prototype
bleu2u4u
07-07-2009, 11:37
خواهش می کنم عزیز.پس احتمالا بازی ایراد داره.
نه ایراد از بازی نیست
احتمالا یه قلقی داره که من رعایت نمیکنم
aghamajid1369
07-07-2009, 12:54
نه ایراد از بازی نیست
احتمالا یه قلقی داره که من رعایت نمیکنم
شما از سیو قبلیت برو ببین درست میشه؟؟
من هم 1 جا بود 1 ساخنمون hive رو میزدم بعد که میزدمش انگار نه انگار. علامتش همینجوری میموند.
از سیو قبلیم رفتم درست شد.
شما از سیو قبلیت برو ببین درست میشه؟؟
من هم 1 جا بود 1 ساخنمون hive رو میزدم بعد که میزدمش انگار نه انگار. علامتش همینجوری میموند.
از سیو قبلیم رفتم درست شد.
موافقم . واسه منم یه بار اینطور شد.فکر کنم همونطور که آقا مجید گفت اونطوری درست شه.
titanium_zarin
07-07-2009, 18:43
میشه یکی بگه وتی سوار هلی کوپتر شدیم چه کار باید کنیم؟؟؟؟من که نفهمیدم...
MAHDIAGENT47
07-07-2009, 18:46
يه سوال دارم سيستم بازي كه چيزي نيست تازه سيستم من بالا تره ولي با اين وجود حركات الكس خيلي كنده و خيلي هم گير مي كنه لطفا كمكم كنيد
میشه یکی بگه وتی سوار هلی کوپتر شدیم چه کار باید کنیم؟؟؟؟من که نفهمیدم...
خوب اين كه كاري نداره انقدر كليك چپو ميزني تا پتركه:31::31::31::31:البته سوالت واضح نبود درست نفهميدم
havas_1980
07-07-2009, 18:50
میشه یکی بگه وتی سوار هلی کوپتر شدیم چه کار باید کنیم؟؟؟؟من که نفهمیدم...آسونترین روش برای رسیدن به هلی کوپتر در حال پرواز به اینصورته که کلید TAB رو برای قفل کردن رو هلی کوپتر نگه دارین. قدرت WHIPFIST رو فعال کنین و کلید E رو بزنین.
يه سوال دارم سيستم بازي كه چيزي نيست تازه سيستم من بالا تره ولي با اين وجود حركات الكس خيلي كنده و خيلي هم گير مي كنه لطفا كمكم كنيد
در صورتی که سیستم شما برای اجرا بازی مناسب و درایور کارت گرافیک اپدیت باشه ولی ملاحظه میکنین که افت شدید فریم در بازی دارین, حتی در منوی بازی, و میبینین که با پایین اوردن تنظیمات گرافیکی هنوز هم این مشکل پابرجاست, به صورت زیر عمل کنین:
..Parsa..
07-07-2009, 19:30
چجوري ميشه game pad رو توي بازي فعال كرد؟؟
من game pad رو زدم به كامپيوتر رفتم تو بازي
اول بازي 1 پيغام داد كه وارد قسمت option - contoroller setup بشو
رفتم ولي نميشد موس و كيبورد رو به game pad يا joy stock تغيير داد
titanium_zarin
07-07-2009, 19:48
خوب اين كه كاري نداره انقدر كليك چپو ميزني تا پتركه:31::31::31::31:البته سوالت واضح نبود درست نفهميدم
آسونترین روش برای رسیدن به هلی کوپتر در حال پرواز به اینصورته که کلید TAB رو برای قفل کردن رو هلی کوپتر نگه دارین. قدرت WHIPFIST رو فعال کنین و کلید E رو بزنین.
ببینید الان تقریبا 50% بازی رو انجام دادم. رفتم dna یه خلبان رو گرفتم و تبدیل شدم به خلبان. یه هلیکوپتر روی زمین بود که سوتر شدم و بلندش کردم و پرواز کردم الان رسیدم به سه تا هدف که داخلشون چراغ سبز هست. این سه تا چه جوری از بین ببرم. همه بمبهایی رو که داشت روی یکیشون خالی کردم ولی هــــــــــیـــــــچـــــ ی نشده. حالا چه وکنیم؟؟
MAHDIAGENT47
07-07-2009, 19:50
آسونترین روش برای رسیدن به هلی کوپتر در حال پرواز به اینصورته که کلید TAB رو برای قفل کردن رو هلی کوپتر نگه دارین. قدرت WHIPFIST رو فعال کنین و کلید E رو بزنین.
در صورتی که سیستم شما برای اجرا بازی مناسب و درایور کارت گرافیک اپدیت باشه ولی ملاحظه میکنین که افت شدید فریم در بازی دارین, حتی در منوی بازی, و میبینین که با پایین اوردن تنظیمات گرافیکی هنوز هم این مشکل پابرجاست, به صورت زیر عمل کنین:
ببخشيد الان بازي نصب نيست بايد نصبش كنم بعدا امتحان ميكنم ولي اينا كه دسته هارو غير فعال ميكنه چه ربطي به گرافيك داره تو ضيح دهيد لطفا
titanium_zarin
08-07-2009, 11:45
من اینجا گیر گردم.تو رو خدا جواب بدین.مردددددددددددددددددد ممممممممممممممممم
من که خودم عکسایی که گذاشتم و نمیتونم ببینم...به صورت کد گذاشتم...
havas_1980
08-07-2009, 13:20
ببینید الان تقریبا 50% بازی رو انجام دادم. رفتم dna یه خلبان رو گرفتم و تبدیل شدم به خلبان. یه هلیکوپتر روی زمین بود که سوتر شدم و بلندش کردم و پرواز کردم الان رسیدم به سه تا هدف که داخلشون چراغ سبز هست. این سه تا چه جوری از بین ببرم. همه بمبهایی رو که داشت روی یکیشون خالی کردم ولی هــــــــــیـــــــچـــــ ی نشده. حالا چه وکنیم؟؟
من اینجا گیر گردم.تو رو خدا جواب بدین.مردددددددددددددددددد ممممممممممممممممم
من که خودم عکسایی که گذاشتم و نمیتونم ببینم...به صورت کد گذاشتم...
کلید TAB رو بزنین و روی یکی از دستگاه ها قفل کنین و بعد موس رو به به اروومی به روی یک دستگاه دیگه بکشونین که روی اون قفل کنه.
(فاصله تون با دستکاه ها باید زیاد باشه)
ببخشيد الان بازي نصب نيست بايد نصبش كنم بعدا امتحان ميكنم ولي اينا كه دسته هارو غير فعال ميكنه چه ربطي به گرافيك داره تو ضيح دهيد لطفا
نمیتونم توضیح بدم... در فروم اکتیویژن به این مورد اشاره شده بود که اینجا عنوان کردم. (دلیلش و ارتباطش عنوان نشده بود)
ویرایش: یکی از دوستان همین مشکل در این بازی رو داشت که به این صورت برطرف شد.
MAHDIAGENT47
08-07-2009, 14:41
سيستم مورد نيازشو بذاريد شايد من اشتباه كردم سيستمم پاييينه حداكثرشو بنويسيد لطفا
سيستم مورد نيازشو بذاريد شايد من اشتباه كردم سيستمم پاييينه حداكثرشو بنويسيد لطفا
این بازی سیستم بالایی نمی خواد فقط در بعضی از نسخه ها باگ زیادی داره.
Prototype :
* Windows® XP (with Service Pack 3) and DirectX® 9.0c or (Windows Vista® with Service Pack 2)
* 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3 support*
* Pentium(R) Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+ or better
* 1 GB of RAM for Windows ® XP / 2 GB Windows ® Vista systems
* 8 GB of uncompressed hard disk space (Plus 500MB for swap file
mohamad_beauty
08-07-2009, 19:14
بالاخره بازی رو تموم کردم
hosseincode2008
08-07-2009, 21:25
سلام دوستان ، بازي تازه رسيد دستم و يكمي بازي كردم بازي خوب و بزرگيه فقط چند نكته برام مبهمه :
1. با اينكه گرافيك بازي زياد بالا نيست ولي كند اجرا ميشه ، منم مجبور شدم رو تنظيمات پايين بازي رو اجرا كنم . خود بازي اينطوريه ؟
2. بازي آموزش مناسبي نداره با اينكه آلكس حركات زيادي رو بلده ، جايي هست كه كل حركات آلكس و نحوه ي انجام دادنش رو يك جا نوشته باشه ؟ مثل بازي ايكس من جديد
3. نقشه ي بازي فقط همونيه كه فقط Esc رو ميزنيم مياد ؟ نميشه جا به جاش كرد يا من نتونستم ؟
فعلا يك عزيز اينا رو جواب بده تا سري جديد سوالات يادم بياد !
aghamajid1369
08-07-2009, 22:32
سلام دوستان ، بازي تازه رسيد دستم و يكمي بازي كردم بازي خوب و بزرگيه فقط چند نكته برام مبهمه :
1. با اينكه گرافيك بازي زياد بالا نيست ولي كند اجرا ميشه ، منم مجبور شدم رو تنظيمات پايين بازي رو اجرا كنم . خود بازي اينطوريه ؟
2. بازي آموزش مناسبي نداره با اينكه آلكس حركات زيادي رو بلده ، جايي هست كه كل حركات آلكس و نحوه ي انجام دادنش رو يك جا نوشته باشه ؟ مثل بازي ايكس من جديد
3. نقشه ي بازي فقط همونيه كه فقط Esc رو ميزنيم مياد ؟ نميشه جا به جاش كرد يا من نتونستم ؟
1- اگه سیستمت خوبه 1 اشکال از بازی هست که هومان باید بیاد توضیح بده. من بلد نیستم :دي
چند تا از صفحه ها رو بگردی به جوابت میرسی.
راهنمایی برای درست کردنش گذاشتن.
2-نه جای خاصی که من ندیدم. شما باید خودت کشف کنی.
کم کم بهت قدرت ها رو میده و خودت باید باهاش کار کنی و توی هر کدوم قوی بشی یا کمبو های خاص اون قسمت رو بخری. هر کومبو رو هم که بخری تریغه اجراش رو مینویسه برات.
3-آره نقشه همینه. برای تکون دادن نقشه هم مثل بازی های استراتژیک عمل کن که مثلا موس رو میبری به سمت بالای صفحه همینجوری.
titanium_zarin
08-07-2009, 22:39
1.واسه من که کند نبود.سیستمت رو بنویس اساتید نظر بدن.
2.توی اپگرید نگاه کن شاید بدردت خورد.من تمام حرکاتش اونجا فهمیدم.
3.اره همونه نقشه.موس رو تکون به میتونی جابججا کنی.
اگه چیز دیگه بود بپرس.بلد باشم میگم واست...:10:
titanium_zarin
09-07-2009, 10:58
یکی میشه بگه این پایان یعنی چی؟؟؟؟
من که هیچی نفهمیدم؟؟؟؟!!!
اون مرد مو سفید چی شد؟؟
چرا اون یکی شد رییس اخر؟؟؟
جریان چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی میشه بگه این پایان یعنی چی؟؟؟؟
من که هیچی نفهمیدم؟؟؟؟!!!
اون مرد مو سفید چی شد؟؟
چرا اون یکی شد رییس اخر؟؟؟
جریان چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما سخت نگیر.مو سفید که مرد.کی شد رییس.کسی نبود.
سلام
منم بازی را تموم کردم
بازی در حد تیم ملی بود
من که خیلی حال کردم
سلام
منم بازی را تموم کردم
بازی در حد تیم ملی بود
من که خیلی حال کردم
آقا شما مشکلتون با تیم ملی چیه.:31: تیم ملی به خاطر یه سری احمق که فامیل باجناق ... بودن اومدن رئیس کردن اینطوری شد.:31:(سیاسی نبود جک بود جک که سیاسی و خلاف قانون نیست.) این بازیو اصلا با تیم ملی مقایسه نکنید بازی خیلی خوبیه.
hosseincode2008
09-07-2009, 16:17
خيلي حال ميده ، آدم ياد GTA:SA ميوفته!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخيلي حال ميده ، آدم ياد GTA:SA ميوفته!
عکس قشنگی گرفتی.یکم هم سیاسی هست.:31: اگه دستگیر نکردنت (به عنوان جاسوسی) به کارت ادامه بده.
سلام دوستان
من یه جای بازی گیر کردم که فک کنم طرفای 60 , 70 درصد بعد از اون اگه به یه قول بزرگ حمله می کنم بعد میگه برو تو یه پایگاه همون Base وبعد فلش میره و یه چیز اون بالا هست نوشته HIVE MINE مثه اینکه او باید پر شه ولی هر کار می کنم نمیشه ): اگه راهنمایی دارین بهم بکنین
havas_1980
11-07-2009, 14:32
سلام دوستان
من یه جای بازی گیر کردم که فک کنم طرفای 60 , 70 درصد بعد از اون اگه به یه قول بزرگ حمله می کنم بعد میگه برو تو یه پایگاه همون Base وبعد فلش میره و یه چیز اون بالا هست نوشته HIVE MINE مثه اینکه او باید پر شه ولی هر کار می کنم نمیشه ): اگه راهنمایی دارین بهم بکنین
برای پر شدن اون نوار, شما باید تو اون پایگاه به حدودا 4 سرباز آلوده رو فورا مصرف (Consume) کنین. (اگه کم شد دوباره)
برای شناسایی سربازان الوده, هم باید قدرت Iinfectd Vision رو فعال کرده باشین. سربازای الوده به رنگ زرد مشخص هستن.
capitan prise
11-07-2009, 19:51
آقا سلام بر اساتید
سیستم من اینه
cpu:3.2 core 2
vga :hd3850 512 ddr3
ram:4 gig
به شدت افت فریم دارم لطفا کمک کنید
Torch Bearer
11-07-2009, 21:13
بالا خره بعد از مدت ها بازی های دیگه کردن،دیشب عزمم رو جزم کردم و تمومش کردم.این غول مرحله آخر که از یک هفته پیش به خاطرش بازی رو ول کرده بودم فنا ناپذیرهD:
مجبور شدم همون تیکه آخر رو با cheat خون برم.ولی حیف که بعد از اتمام بازی قابلیت جدیدی باز نمیشه اخه من از حدودای level 25 همه ی upgrade هاش رو با عرق جبین خریدم.الان دیگه حال نمیده واسه خودت بپلکی.
آقا سلام بر اساتید
سیستم من اینه
cpu:3.2 core 2
vga :hd3850 512 ddr3
ram:4 gig
به شدت افت فریم دارم لطفا کمک کنید
سیستمتون که خیلی بالاست.احتمالا بازیت باگ داره.
سلام
من اینجا گیر کردم و نمیدونم باید چکار کنم اگه میشه کمکم کنید
با تشکر
aghamajid1369
11-07-2009, 22:25
سلام
من اینجا گیر کردم و نمیدونم باید چکار کنم اگه میشه کمکم کنید
با تشکر
خوب باید این منبع آب رو بزنی نابود کنی دیگه.
اگه نابود نکنی توی 1 مدت زود 1 هانتر از توش میاد بیرون که اونوقت باید هانتر رو بکشی.
همین.
وقتی این کار رو کردی اون مستطیل بالا هی کم کم پر میشه.
Amir_Ariamehr2003
12-07-2009, 16:28
بچه ها من توی مرحله ای که باید هلیکوپتر رو بگیریم گیر کردم
یکی یه سایت آپلود معرفی کنه تا سیو خودم رو آپلود کنم و زحمت این مرحله رو بندازم رو دوش یکیتون
بچه پر رو هم بچه پر رو های قدیم
capitan prise
12-07-2009, 17:29
سیستمتون که خیلی بالاست.احتمالا بازیت باگ داره.
عزیز جان باگ چیه؟ چهجوری میشه رفعش کرد
:11:ممنون میشم توضیح کامل بدین
capitan prise
12-07-2009, 17:43
اقا جان تو win vista جهچوری میشه Human Interface Devices رو غیر فعال کرد چون من همین مشکلو دارم وقتی غیر فعال می کنم موسم از کار میفته( usb موس) :41:
بچه ها من توی مرحله ای که باید هلیکوپتر رو بگیریم گیر کردم
یکی یه سایت آپلود معرفی کنه تا سیو خودم رو آپلود کنم و زحمت این مرحله رو بندازم رو دوش یکیتون
بچه پر رو هم بچه پر رو های قدیم
سخت نیست که.یاید شبیه اونا شی هلی کوپتر رو برداری.
hosseincode2008
12-07-2009, 18:55
مثل اينكه من بدبخت هم دچار Bug هاي نسخه ي PC اين بازي شدم تقريبا 60 70 درصد بازي رو رفته بودم كه مشكل گير كردن تو لودينگ پديدار شد ، بعضي ها مشكل مشابه داشتن كه موقع لودينگ از بازي ميپريد بيرون ولي ماله من همينطوري ميمونه تا فردا . از سيو قبليم بازي رو لود كردم وارد شهر شد ولي وقتي خواستم ماموريت اصليش رو برم تو لود مرحله گير كرد . ماموريت هاي فرعي رو ولي ميشد انجام داد . روش هو.س جان رو هم امتحان كردم كه اثري نداشت و باز رو لودينگ گير ميكرد . جالبه فروشنده ميگفت دوستم بازي رو تا ته رفته و مشكلي نبوده ، ميشه اين نتيجه رو گرفت كه به سيستم بستگي داره ؟ لطفا يك عزيز بگه من خاك كدوم منطقه رو بريزم تو سرم ؟
Amir_Ariamehr2003
12-07-2009, 20:20
sinak3 جان این از اون نمونست که تو آسمون داره میره و من با تب و زدن دکمه e باید بگیرمش که از انجام اون عاجزم با دستهای زنجیر سکل البته که من نمیتونم
hosseincode2008 کدوم فروشنده راست میگه که این دومیش باشه
sinak3 جان این از اون نمونست که تو آسمون داره میره و من با تب و زدن دکمه e باید بگیرمش که از انجام اون عاجزم با دستهای زنجیر سکل البته که من نمیتونم
hosseincode2008 کدوم فروشنده راست میگه که این دومیش باشه
چرا نمیتونی؟مشکل از کجاست؟
Amir_Ariamehr2003
12-07-2009, 21:40
sinak3 جان از دو چیز میتونه باشه یا مخ معیوب من نمیتونه سریع تجزیه کنه که زودی تب رو بزنم و بگیرمش
یا دستهای چلاق من
بهر حال یکی از این دوتاست
حالا اگه تکنیک خاصی داره گرفتنش که بگو والا همونی که گفتم زحمت این مرحله با شما دوستان هست و اگر زحمتش با شماست یه سایت آپلود لطف کنید معرفی نمایید
sinak3 جان از دو چیز میتونه باشه یا مخ معیوب من نمیتونه سریع تجزیه کنه که زودی تب رو بزنم و بگیرمش
یا دستهای چلاق من
حالا اگه تکنیک خاصی داره گرفتنش که بگو والا همونی که گفتم زحمت این مرحله با شما دوستان هست و اگر زحمتش با شماست یه سایت آپلود لطف کنید معرفی نمایید
ببین تیکه تیکه میگم.
1-تب رو بزن رو هلی کوپتر قفل کن.بعد اون دست زنجیری رو بردار.
3-به طرف هلی کوپتر بپر(space رو نگه دار بلند بپر)
4-بعد E رو بزن.
aghamajid1369
12-07-2009, 21:55
یا دستهای چلاق من
دوست من شاید شما هنوز اون قدرت رو نخریدی که وقتی e رو بزنی موجودی رو که هدف گرفتی بگیره.
قدرتش رو خریدی؟؟؟؟
1 راه دیگه هم داره.
شما با tab هلیکوپتر رو هد ف بگیر.
بعد برو 1 مقدار نزدیکش بپر هوا و left click کن تا توی هوا بهش لگد بزنه.
وقتی دیدی حالت لگد رو به خودت گرفتی همینجور تند تند E رو بزن تا وقتی رسید به هلیکوپتر بدون این که بهش آسیب بزنه بگیردش.
بازم میگم . در 1 فاصله تقریبا نزدیک باید باشی که لگد بهش برسه.
Amir_Ariamehr2003
12-07-2009, 22:22
ممنون دوستان فقط یه چیزی این وسط موند
این قدرتی که میگید اسمش چیه تا ببینم خریدم یا نه توی کدوم یکی از تبهاش هست پاور یا.....
در ضمن آق مجید کاکو نوکرتم بچی کوجوی شیرازی
من که خیابون شمس دنیا اومدم
کمک می خواستم که خوشبختانه ردش کردم اون مرحله رو
aghamajid1369
12-07-2009, 23:25
این قدرتی که میگید اسمش چیه تا ببینم خریدم یا نه توی کدوم یکی از تبهاش هست پاور یا.....
در ضمن آق مجید کاکو نوکرتم بچی کوجوی شیرازی
من که خیابون شمس دنیا اومدم
ووی کاکو قربونت برم. چرو زودتر نگفتی کاکام :دي
فکر میکنم توی tab پاور بود.
یکی از زیر مجموعه های همون قدرت دست زنجیری هست.
اسم دقیقش یادم نیست.
متن انگلیسی سمت راستش رو بخونی میفهمی.
Amir_Ariamehr2003
13-07-2009, 08:57
محید آقو دمت گرم امتحان میکنم بیبینم چیطو میشه
hosseincode2008
13-07-2009, 11:42
مثل اينكه من بدبخت هم دچار Bug هاي نسخه ي PC اين بازي شدم تقريبا 60 70 درصد بازي رو رفته بودم كه مشكل گير كردن تو لودينگ پديدار شد ، بعضي ها مشكل مشابه داشتن كه موقع لودينگ از بازي ميپريد بيرون ولي ماله من همينطوري ميمونه تا فردا . از سيو قبليم بازي رو لود كردم وارد شهر شد ولي وقتي خواستم ماموريت اصليش رو برم تو لود مرحله گير كرد . ماموريت هاي فرعي رو ولي ميشد انجام داد . روش هو.س جان رو هم امتحان كردم كه اثري نداشت و باز رو لودينگ گير ميكرد . جالبه فروشنده ميگفت دوستم بازي رو تا ته رفته و مشكلي نبوده ، ميشه اين نتيجه رو گرفت كه به سيستم بستگي داره ؟ لطفا يك عزيز بگه من خاك كدوم منطقه رو بريزم تو سرم ؟
بعد از كلي سرچ و مرچ بالاخره خودم درستش كردم ، يه چيز جالبي كه ديدم اين بود كه همين مشكل تا ابد بودن لودينگ تو نسخه هاي PS3 و Xbox360 هم گزارش شده ! اگر كس ديگري اين مشكل رو داشت بايد Firewall رو Off كنه و اگر احيانا Codec Pack هم نصب كرده Uninstalش كنه و بعد از Restart دوباره بازي رو اجرا كنه .
ولي خودمونيما عجب بازي سختي هست اونجايي كه بعد از پيدا كردن Dana اون دختر دشمنه يكي از اين موجودات كه غول اخر هم هست رو داخل HIVE ميندازه جلومون و ما هم بايد بكشيمش و نيروهاي نظامي هم براي كمك ميان به جاي اينكه اون همه اجق وجق رو بكشن همشون افتاده بودن سر من!!!
اين آلكس هم اينقدر قدرت داره كه آدم ميمونه از كدومش استفاده كنه ، EP هم خيلي آسون ميشه به دست آورد كافيه يك هلي كوپتر Hijack كنيم و بريم همه ي HIVE رو بدون دردسر نابود كنيم خيلي زياد هم امتياز ميده . بين Event ها هم من اوني كه بايد بيوفتي وسط دايره خيلي دوست دارم كه متاسفانه از همشون كمتره ، من تو همه ي اين Event ها طلا گرفتم . اين Upgrade فكر كنم Pasty هم خيلي جالب و نامردانست!
خلاصه خيلي حال ميده
سلام
میگم شما اینجاشو چجوری رد کردین آیا بعد از این بازی تموم میشه یا هنوز ادامه داره و چقدر مونده تا بازی تموم بشه ؟
با تشکر
aghamajid1369
13-07-2009, 12:51
سلام
میگم شما اینجاشو چجوری رد کردین آیا بعد از این بازی تموم میشه یا هنوز ادامه داره و چقدر مونده تا بازی تموم بشه ؟
با تشکر
این رو که آدم دهنش سرویس میشه تا بکشتش.
بهترین راه اینه که با 1 تانک بری سراغش یا هلیکوپتر.
ولی به نظر من تانک بهتر بود.
بعدش هم به قول یکی از دوستان 1 کم تیغ کاریش کن تمومه :دي
بعد از این هم بازی ادامه داره ولی دیگه زیاد نمونده. آخراشی.
سلام...گير كردم...اونجا كه يه غوله...كل ارتش ريختن سرش...تو يه جايي شبيه جزيره...نميدونم گرفتيد يا نه؟...غوله همه توانايي هاي مارا داره...اگه بميريم شهر منفجر ميشه...چه جوري بايد بكشمش؟...راستي چه قدر ديگه مونده تموم بشه؟...
سلام...گير كردم...اونجا كه يه غوله...كل ارتش ريختن سرش...تو يه جايي شبيه جزيره...نميدونم گرفتيد يا نه؟...غوله همه توانايي هاي مارا داره...اگه بميريم شهر منفجر ميشه...چه جوري بايد بكشمش؟...راستي چه قدر ديگه مونده تموم بشه؟...
اون مرحله آخره.چه جوری کشتن نداره باید با قدرتات بکشیش.بعضی وقت ها وایمیسته باید بزنیش.(نتونستی ترینرش تو صفحات قبل هست) کلا کشتنش سخته:46::31:
aghamajid1369
13-07-2009, 13:05
این رو که بکشی بازی تمومه.
برای کشتنش باید 1 مدت همینجوری بزنیش. یا با هلیکوپتر یا خودت تا جونش تا 1 اندازه معین کم بشه.
بعد شمارش معکوس شروع میشه که فکر کنم 2 دقیقه بود بعد توی این مدت زمان باید بکشیش.
کشتنش 1 مقدار دهن سرویسیه.
این رو که بکشی بازی تمومه.
برای کشتنش باید 1 مدت همینجوری بزنیش. یا با هلیکوپتر یا خودت تا جونش تا 1 اندازه معین کم بشه.
بعد شمارش معکوس شروع میشه که فکر کنم 2 دقیقه بود بعد توی این مدت زمان باید بکشیش.
کشتنش 1 مقدار دهن سرویسیه.
خیلی خوب توضیح دادی کلا دهن رو سرویس که میکنه هیچ مغز رو هم سرویس میکنه:31:
cyrus_ln
13-07-2009, 13:32
منم شدیدا افت فریم دارم اون کاری که هوس گفت رو انجام دادم خیلی فرق نکرد
راه دیگه ای نداره؟
سلام
کسی می دونه این قسمت رو چجوری باید رد کنم؟(دور جایی که خط کشیدم)منظورش از apc چیه؟
سلام
کسی می دونه این قسمت رو چجوری باید رد کنم؟(دور جایی که خط کشیدم)منظورش از apc چیه؟
گفته باید برو خونه ی اون زنه.
خوشبختانه به یاری شما بازی رو به اتمام رسوندم
من رفتم خونه ی اون زنه وقتی میام بیرون میگه باید یه apc پیدا کنم تا اون زنه رو انتقال بدم.
تا حالا کسی از دوستان به این مرحله رسیده؟!
Torch Bearer
13-07-2009, 16:39
ممنون از راهنماییتون فقط می خواستم ببینم این غوله تو مرحله ی آخر خودش یهو وایمیسه یا اینکه باید دو یا سه تا ضربش بزنیم در ضمن با کدام قدرت الکس برم سراغش بهتره آخه هر کدوم رو میارم سریع گارد میگره و هیچی از جونش نمیره
با تشکر
باید شمشیر و زره رو برداری بعد اگه پشت سر هم بتونی 3-4 تا ضربه بهش بزنی می افته رو زمین و میتونی بپری رو پشتش که بزنی تو گردنش.
من رفتم خونه ی اون زنه وقتی میام بیرون میگه باید یه apc پیدا کنم تا اون زنه رو انتقال بدم.
تا حالا کسی از دوستان به این مرحله رسیده؟!
فکر کنم باید یه تانک پیدا کنی
این بهم میگه باید خودمو به شکل یه سرباز در بیارم و برم به پایگاه.منم این کار رو می کنم ولی وقتی که می خوام برم میگه Return to infected zone و بعد یه خورده ی دیگه که میرم جلو پیغام Mission Failed روی صفحه ظاهر میشه.همه ی اون کارهایی رو که میگه درست انجام میدم ولی نمی دونم چرا بازم بهم گیر میده!
در ضمن من ماموریت 5 هستم.تو رو خدا یکی به داد ما برسه اعصاب برام نموند.
capitan prise
13-07-2009, 17:39
اینم از بازی بلاخره تمومش کردم ولی افت فریم سرویسم کرد
واسه شرکتهای ایرانی متاسفم که یه بازی رو نمی تونن درستو حسابی کپی کنن بدن دست ملت
این بهم میگه باید خودمو به شکل یه سرباز در بیارم و برم به پایگاه.منم این کار رو می کنم ولی وقتی که می خوام برم میگه Return to infected zone و بعد یه خورده ی دیگه که میرم جلو پیغام Mission Failed روی صفحه ظاهر میشه.همه ی اون کارهایی رو که میگه درست انجام میدم ولی نمی دونم چرا بازم بهم گیر میده!
در ضمن من ماموریت 5 هستم.تو رو خدا یکی به داد ما برسه اعصاب برام نموند.
من تو چند صفحه ی قبل آموزش کامل گذاشتم.ببین به دردت میخوره.
Amir_Ariamehr2003
13-07-2009, 23:44
حاج مجید از قدیم گفتن مستی و راستی
بابا من الان مستم و غیر مستی هم حال این مرحله هلیکوپتری رو ندارم یه سایت آپلود بگو تا من آپ کنم و دوستان این مرحله رو واسم رد کنن
خدایی ستم هست یه مرحله فکر کنم به آخر بیخیال بازی بشم
capitan prise
13-07-2009, 23:54
عزیزم شما بهتره بی خیال بازی بشی بهتره
aghamajid1369
14-07-2009, 01:00
حاج مجید از قدیم گفتن مستی و راستی
بابا من الان مستم و غیر مستی هم حال این مرحله هلیکوپتری رو ندارم یه سایت آپلود بگو تا من آپ کنم و دوستان این مرحله رو واسم رد کنن
خدایی ستم هست یه مرحله فکر کنم به آخر بیخیال بازی بشم
ای بابا.
نمیشه که.
بعدا میخوای چیکار کنی؟؟؟
میتونی تو
rapidshare.com
2shared.com
اپلود کنی.
Amir_Ariamehr2003
14-07-2009, 09:04
با توجه به راهنمای مراحلش میدونم این مرحله یکی مونده به آخر هست
اینم لینک دانلود
shahabprince
14-07-2009, 11:39
مشکل صدا رو پیا کردم باید اول برید تو کنترل پنل بعد برید تو سیستم از گزینه های بالایی hardware رو انتخاب بکنید بعد باید برید سراغ device manager بعد باید روی عکس بلندگو برید و روی به علاوه ی سمت چپش کلیک کنید و در اخر روی گزینه ی Unimodem Full-Duplex Audio Device راست کلیک کنید وگزینه ی Disable رو بزنید بعدش برید بازی کنید و کیف کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif:10:
سلام دوستان من تازه بازی را شروع کردم...
توی اون مرحله که باید منبع آب را نابود کنی تا اون مستطیل بالا پر شود بعد باید به طرف آن ساختمان برویم... آنجا باید چه کار کنیم...
وقتی مشغول مبارزه هستم اون مستطیل زود پر میشود و ساختمان خراب میشود و میسوزد و من بازی را می بازم...
آیا ما باید اون ساختمان را زودتر نابود کنیم یا نه...
swastika
14-07-2009, 19:16
مشکل صدا رو پیا کردم باید اول برید تو کنترل پنل بعد برید تو سیستم از گزینه های بالایی hardware رو انتخاب بکنید بعد باید برید سراغ device manager بعد باید روی عکس بلندگو برید و روی به علاوه ی سمت چپش کلیک کنید و در اخر روی گزینه ی Unimodem Full-Duplex Audio Device راست کلیک کنید وگزینه ی Disable رو بزنید بعدش برید بازی کنید و کیف کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif:10:
خسته نباشي:5:
دوستان اون جایی که مشکل دارم اینجاست...
بعد از اینکه بشکه ها را از بین بردم باید با این ساختمان چه کار کنم وقتی در حال مبارزه هستم آتش می گیرد و من بازی را از دست می دهم...
من این بازی رو با easy تموم کردم حالا هم دارم با medium می رم واقعا بازی عالییه من که هنوز ازش سیر نشدم
به کسانی که این بازی تموم کردم توصیه می کنم که اگر دوست دارن یک بار دیگه این بازی برن البته با medium (چه با کد تقلب و چه بدون کد تقلب که به نظر من بدون کد تقلب باشه خیلی بهتره و بازی هم جذاب تره)
با تشکر
من این بازی رو با easy تموم کردم حالا هم دارم با medium می رم واقعا بازی عالییه من که هنوز ازش سیر نشدم
به کسانی که این بازی تموم کردم توصیه می کنم که اگر دوست دارن یک بار دیگه این بازی برن البته با medium (چه با کد تقلب و چه بدون کد تقلب که به نظر من بدون کد تقلب باشه خیلی بهتره و بازی هم جذاب تره)
با تشکر
من که با هارد بازی کردم(میتونی تصور کنی چه بلایی سرم آوردن)مخصوصا اون غول آخری.:31:
دوستان اون جایی که مشکل دارم اینجاست...
بعد از اینکه بشکه ها را از بین بردم باید با این ساختمان چه کار کنم وقتی در حال مبارزه هستم آتش می گیرد و من بازی را از دست می دهم...
یه چیزهای زردی هست.تو عکستم معلومه.اونارو بخور.
Amir_Ariamehr2003
14-07-2009, 20:32
با توجه به راهنمای مراحلش میدونم این مرحله یکی مونده به آخر هست
اینم لینک دانلود
مجید جون جون خودتون یکی این رو برام رد کنه و سیو کنه تا مرحله بعد رو خودم برم
یه چیزهای زردی هست.تو عکستم معلومه.اونارو بخور.
دوست عزیز من اونها را میخورم ولی تا چه قدر...
بعد از چند دقیقه ساختمان منفجر میشود و بازی تمام میشود...
دوست عزیز من اونها را میخورم ولی تا چه قدر...
بعد از چند دقیقه ساختمان منفجر میشود و بازی تمام میشود...
عزیز باید زیاد بخوری اونقدر که نوار بالا سمت راست پرشه.سریع باید بخوری.
Dark Soul
15-07-2009, 15:50
من این بازیو نصب کردم اما صدا نداره چه کنم ؟
من این بازیو نصب کردم اما صدا نداره چه کنم ؟
تو چند صفحه قبل هم پچاش هست هم راهنماییهاش.
لطفا مدیران محترم راه حل های رفع مشکلات صدا و مشکلات دیگررو بذارن صفحه اول.
سلام
دوستان یک کمک به این بنده خدا بکنید. می خواستم بدونم بعد از اینکه برای اولین بار سوار هلیکوپتر میشم باید چه کار کنم.؟
من میرم دو سه تا از این خونه های آلوده رو خراب میکنم وبعد مسیر منو به سمت این رادارا هدایت میکنه که سه تاس ولی هرچی تیر میزنم نابود نمی شن. لطفا بگید باید چه کار کنم. ؟
با تشکر...
aghamajid1369
16-07-2009, 12:39
مجید جون جون خودتون یکی این رو برام رد کنه و سیو کنه تا مرحله بعد رو خودم برم
شرمنده. من چند وقته بازی رو تموم کردم و پاکش کردم.
سلام
دوستان یک کمک به این بنده خدا بکنید. می خواستم بدونم بعد از اینکه برای اولین بار سوار هلیکوپتر میشم باید چه کار کنم.؟
من میرم دو سه تا از این خونه های آلوده رو خراب میکنم وبعد مسیر منو به سمت این رادارا هدایت میکنه که سه تاس ولی هرچی تیر میزنم نابود نمی شن. لطفا بگید باید چه کار کنم. ؟
با تشکر...
الان من نمیدونم کجا رو میگین ولی اگه ماموریتتون نابود کردن جایی هست ولی هرچی تیر میزنین نابود نمیشه باید اون مرحله رو از اول برین چون قاط زده.
برای من هم همچین اتفاقی پیش اومد.
سلام
من این مرحله رو بدون اینکه خودم بفهمم چی شد رد کردم :27::27::20::20::27:
منم خودم مشکل شما رو داشتم ولی خوشبختانه ردش کردم
فکر کنم شما باید یک جوری بالای اونها قرار بگیرید تا وقتی tab رو میزنید همشون نشانه گیری بشن اونمبه طور سریع (یعنی سریع تک تک و پشت سر هم شما با ید اونا را با tab نشونه بگیرید):46::46:
با تشکر
M . Sayid
16-07-2009, 19:18
من فعلا یه مرحلشو تموم کردم
بازی کلا چند مرحلس و اینکه چند ساعت طول می کشه تمومش کنی؟
hosseincode2008
16-07-2009, 21:11
سلام
با تشکر...
منم تو سومي هر چي ميزدم خونش كم نميشد ارتفاع هلي كوپتر رو بالا پايين كردم درست شد
من فعلا یه مرحلشو تموم کردم
بازی کلا چند مرحلس و اینکه چند ساعت طول می کشه تمومش کنی؟
بستگي به خودت داره ، حالت داستاني كلا 31 مرحله هست كه كمتر از 10 ساعت هم ميشه تموم كرد ولي توصيه ميشه كه با آزاد شدن Event ها ( مراحل فرعي ) اونارو هم براي به دست اوردن EP انجام بدي ، همچنين ميشه برخي جمع شدني هم جمع كرد و يا 150 نفر مخصوص رو Consume كرد يا آزادانه تو شهر گشت و ... الان من با 13 ساعت و 2 دقيقه و 22 ثانيه 28 مرحله ي اصلي و اكثر Event ها رو انجام دادم . هنوز چند تا آپگريد مونده و بايد تو همه ي Event ها حد اقل مدال بگيرم و قصد دارم همه ي قدرت هام رو روي شهروندان و غير شهروندان تمرين كنم كه به دليل بي شمار بودن حركات و قدرت هاي آلكس بسيار هم لذت بخش هست .
بازم ميگم به خودت بستگي داره ...
bia4beat
17-07-2009, 10:40
دوستان راهي هست كه با دسته بازي كرد
hosseincode2008
17-07-2009, 14:26
واقعا مسخرست! با هزار زحمت تو مرحله ي 29م 8 تا ----- رو نابود كردم و اومدم با خيال راحت فيلمشو ببينم كه از شانس بد وسط پخش فيلم بازي فريز شد !! مجبور شدم با Task Manager از بازي بيام بيرون و بازي هم سيو نشد . اولم فكر كردم اتفاقي شده و دوباره با زحمت چند برابر مرحله رو از اول رفتم و اينبار هم درست تو همون نقطه فريز شد .
واقعا متاسفم ؛ هم براي خودم ، هم براي باعث اين مشكلات و هم براي PC ...
aghamajid1369
17-07-2009, 15:03
واقعا مسخرست! با هزار زحمت تو مرحله ي 29م 8 تا ----- رو نابود كردم و اومدم با خيال راحت فيلمشو ببينم كه از شانس بد وسط پخش فيلم بازي فريز شد !! مجبور شدم با Task Manager از بازي بيام بيرون و بازي هم سيو نشد . اولم فكر كردم اتفاقي شده و دوباره با زحمت چند برابر مرحله رو از اول رفتم و اينبار هم درست تو همون نقطه فريز شد .
آره من هم 2 بار همچین مشکلی برام پیش اومد.
اون هم 2 تا مرحله سخت که دهنم سرویس شده بود تا ردش کردم.
ولی شما دیگه خیلی ضد حال بوده که 2 بار توی 1 جا فریز شده :دي
hosseincode2008
17-07-2009, 15:21
آره من هم 2 بار همچین مشکلی برام پیش اومد.
اون هم 2 تا مرحله سخت که دهنم سرویس شده بود تا ردش کردم.
ولی شما دیگه خیلی ضد حال بوده که 2 بار توی 1 جا فریز شده :دي
خب چطوري حل شد ؟
aghamajid1369
17-07-2009, 15:30
خب چطوري حل شد ؟
کار خاصی نمیخواد
باید ار اول بری :دي
و شانس بیاری که فریز نشه.
دوباره امتحان کن احتمالا باید درست بشه دیگه.
Dark Soul
17-07-2009, 19:33
اگه تمام اونت ها رو مدال طلا بگیریم چی میشه؟
اول بازی یه چیزی گفت ولی یادم نیست
باعث میشه امتیاز بیشتری بگیری و سریعتر آپگرید کنی.
کلا دیگه تو pc بازی کردن دردسر شده.من که خودم 1 2 ماهه ایکس باکس میگیرم.خیلی هم بهتره.باگ نداره.همه بازیها براش میان.لازم نیست هی سخت افزار عوض کنم.
aghamajid1369
17-07-2009, 19:57
این کار رو تقریبا میشه گفت غیر ممکنه.هر کی تونسته همش رو طلا بگیره واقعا دمش گرم.
من که هر کاری کردم فکر کنم 4 تاش بود که نتونستم طلا بگیرم.
یکیش بود که اصلا مدال نمیتونستم بگرم.
دیگه نزدیک بود کیبورد رو خورد کنم :دي
این کار رو تقریبا میشه گفت غیر ممکنه.هر کی تونسته همش رو طلا بگیره واقعا دمش گرم.
من تا حالا اصلا اونت نگرفتم.یکشو رفتم هر چی سرباز بود زدم نقره داد.اعصابم داغون شد دیگه نرفتم.
Amir_Ariamehr2003
17-07-2009, 21:04
بچه ها کسی نتونست این مرحله کذایی(واسه من) رو رد کنه؟؟؟
aghamajid1369
17-07-2009, 21:20
من تا حالا اصلا اونت نگرفتم.یکشو رفتم هر چی سرباز بود زدم نقره داد.اعصابم داغون شد دیگه نرفتم.
اینجوری که بازی اصلا حال نمیده.
پس چه جوری الکس پیشرفت میدادی؟؟؟؟
با همین ایونت ها EP میگرفتی.
اینجوری که بازی اصلا حال نمیده.
پس چه جوری الکس پیشرفت میدادی؟؟؟؟
با همین ایونت ها EP میگرفتی.
یکی ماموریت میرفتم یکی هم پلیسارو میگرفتم میخوردم.کلا تو آپگرید پدرم در اومد.:31:
Dark Soul
18-07-2009, 11:29
باعث میشه امتیاز بیشتری بگیری و سریعتر آپگرید کنی.
فهمیدم ، اگه همه رو طلا بگیریم یه مدال دیگه به نام پلاتینیوم باز میشه که ای پی بالایی داره
برای من هلیکوپتری هاش سخته البته هنوز سختاش برای من باز نشده
havas_1980
18-07-2009, 11:49
فهمیدم ، اگه همه رو طلا بگیریم یه مدال دیگه به نام پلاتینیوم باز میشه که ای پی بالایی داره...
توضیج کاملترش به اینصورته که... وقتی شما تمامی 53 رویداد رو تموم میکنین (جدا از رویدادهای مصرف یا Consume) و همه مدالها طلا هستن, امتیازهای Platinum که به رنگ سفید هستن ظاهر میشن. بعد از گرفتن این امتیازات, آخرین امتیازت به نام Radical که به رنگ قرمز هستن براتون باز میشن.
hosseincode2008
18-07-2009, 12:32
راه حل مشكلم رو بعد از چندين روز آزمايشات فراوان يافتم = فشار دادن دكمه ي Space جهت رد كردن ميان پرده !
البته مجبور شدم دوباره اون مرحله رو برم و درست وقتي فيلم شروع ميشه space رو بزنم . سه بار اونم مرحله ي 29 ام رو رو درجه ي نرمال رفتم ، پدرمان نيز در آمد
Torch Bearer
18-07-2009, 13:14
دوستان عجیبه که من هیچ کدوم از مشکلات مطرح شده در این تاپیک رو نداشتم!فقط یه بار رفتم تو بازی و تصویر به یک طرف کشیده شده بود و موج داشت!که اونم وقتی از بازی خارج شدم دوباره رفتم توش حل شده بود.
دوستان عجیبه که من هیچ کدوم از مشکلات مطرح شده در این تاپیک رو نداشتم!فقط یه بار رفتم تو بازی و تصویر به یک طرف کشیده شده بود و موج داشت!که اونم وقتی از بازی خارج شدم دوباره رفتم توش حل شده بود.
مال منم هیچ ایرادی نداشت:5: فقط با دعای خیر بعضی از بچه ها توی call of juarez اساسی جبران شد ولی اونم چون نیت رفیقمون صاف و صادق نبود یه جوری درستش کردم:31::21:
aghamajid1369
18-07-2009, 15:55
مال منم هیچ ایرادی نداشت:5: فقط با دعای خیر بعضی از بچه ها توی call of juarez اساسی جبران شد ولی اونم چون نیت رفیقمون صاف و صادق نبود یه جوری درستش کردم:31::21:
منو میگه هااااااااااااااااااااا :دي
خوب خوش شانسین دیگه.
به جاش مال من بدبخت اشکال های خوشکل فراوون داشت.
منو میگه هااااااااااااااااااااا :دي
خوب خوش شانسین دیگه.
به جاش مال من بدبخت اشکال های خوشکل فراوون داشت.
مال من ایراد نداشت.تازه گیا چرا همه بازیها ایراد دار شدن؟تو هر تاپیکی من میرم همه شاکین.ای بابا .:41:
مال من ایراد نداشت.تازه گیا چرا همه بازیها ایراد دار شدن؟تو هر تاپیکی من میرم همه شاکین.ای بابا .:41:
بله جدیدا دیگه این کمپانیهای بازیساز دارن زیادی شورش رو درمیارند:41:
یه بازی نشد بیاد کسی نیاد بگه فلان جاش خراب نیست:13:
حالا قبلا یه خورده بیشتر رعایت میکردند یادمه دو سه سال پیش خیلی کم پیش میومد کسی بیاد بگه یه بازی از بیخ و بن خرابه!!!
Amir_Ariamehr2003
18-07-2009, 18:42
کاکو مجید اون دست زنجیری رو هم گرفتم و وقتی Tab رو میزنم و قفل میکنه رو هلیکوپتر و E رو میگیرم وبه طرف هلیکوپتر میره و معلومه هلیکوپتر رو گرفتم باید چیکار کنم که بگیرمش باید بپرم باید چه غلطی کنم بعد از قفل کردن و نگه داشتن دکمه بعدش رو بگو که اگه خدا بخواد این مرحله رو رد کنم
کاکو مجید اون دست زنجیری رو هم گرفتم و وقتی Tab رو میزنم و قفل میکنه رو هلیکوپتر و E رو میگیرم وبه طرف هلیکوپتر میره و معلومه هلیکوپتر رو گرفتم باید چیکار کنم که بگیرمش باید بپرم باید چه غلطی کنم بعد از قفل کردن و نگه داشتن دکمه بعدش رو بگو که اگه خدا بخواد این مرحله رو رد کنم
باید زود زود E رو بزنی.
hosseincode2008
19-07-2009, 11:46
خب من با يك مشكل كاملا جديد رو به رو شدم كه نمونش تا به حال ديده نشده اونم تو كل جهان !
حالا به نظر شما اين مشكل از خود بازيه يعني باگه ؟
بازم داشتم وسط يه ماموريت سخت با تانك آدم له ميكردم كه رسيدم به يه خيابون و مثل باتلاق يواش يواش تانك رفت زير زمين و صفحه ي لودينگ اومد كه تمومي نداشت ...
خب من با يك مشكل كاملا جديد رو به رو شدم كه نمونش تا به حال ديده نشده اونم تو كل جهان !
حالا به نظر شما اين مشكل از خود بازيه يعني باگه ؟
بازم داشتم وسط يه ماموريت سخت با تانك آدم له ميكردم كه رسيدم به يه خيابون و مثل باتلاق يواش يواش تانك رفت زير زمين و صفحه ي لودينگ اومد كه تمومي نداشت ...
ای بابا این بازیو از کی گرفتی؟این همه هم باگ.ببر بده اونی که ازش خریدی.
Hitman67
19-07-2009, 13:15
دوستان من توی یه جا گیر کردم همون مرحله ای که الکس با یه کماندو درگیر میشه و یارو به الکس یه چیزی تزریق میکنه بعد میرم پیش دکتر بعد بازم اون مرحله رو رد میکنم دوباره میرم پیش دکتر همونجایی که میاد توی بیمارستان میفته بعد الکس میشینه دکتر معاینش میکنه بعد اون باید چیکار کنم هیچ علامتی روی نقشه نیست همه ی قدرتاش از دست رفته یه نفر منو راهنمایی کنه
دوستان من توی یه جا گیر کردم همون مرحله ای که الکس با یه کماندو درگیر میشه و یارو به الکس یه چیزی تزریق میکنه بعد میرم پیش دکتر بعد بازم اون مرحله رو رد میکنم دوباره میرم پیش دکتر همونجایی که میاد توی بیمارستان میفته بعد الکس میشینه دکتر معاینش میکنه بعد اون باید چیکار کنم هیچ علامتی روی نقشه نیست همه ی قدرتاش از دست رفته یه نفر منو راهنمایی کنه
ببینم شما یه تانک که میگه بیار رو میاری؟بعد با تانک میبریش بعد یه آمپول میسازه.میده بهت اونجاهاش رو رفتی؟
havas_1980
19-07-2009, 14:13
به قول دوستمون, شما اول کار باید یه تانک بدزدین. بعدش تانک رو به جلوی مرده خونه (محل کار دکتر) میارین... بقیه کار دیگه مشخصه.
ببینم شما یه تانک که میگه بیار رو میاری؟بعد با تانک میبریش بعد یه آمپول میسازه.میده بهت اونجاهاش رو رفتی؟من هم مطمئن هستم این کارا هنوز انجام نشده.
Amir_Ariamehr2003
19-07-2009, 14:21
باید زود زود E رو بزنی.
دوستان این مرحله هلیکوپتری رو رد کردم کاملا مسخره ردش کردم و بماند
و حالا میخوام بدونم مرحله بعدیش باید چی کار کنم
میرم دموها رو نشون میده به قسمت آبی رنگ میرسم که یه کله اسکلت قرمز میاد رو نقشه که نمیدونم باید چی کار کنم
توی راهنما گفته باید ساختمون بلک واچ رو خراب کنم: چه جوری نمیدونم!!!!
دوستان این مرحله هلیکوپتری رو رد کردم کاملا مسخره ردش کردم و بماند
و حالا میخوام بدونم مرحله بعدیش باید چی کار کنم
میرم دموها رو نشون میده به قسمت آبی رنگ میرسم که یه کله اسکلت قرمز میاد رو نقشه که نمیدونم باید چی کار کنم
توی راهنما گفته باید ساختمون بلک واچ رو خراب کنم: چه جوری نمیدونم!!!!
اون ساختمون مال همون سربازا هستش.یک ساختمونه که از توش سرباز درمیاد.یه تانک بردار روش قفل کن.بعد شلیک کن.با هلی کوپتر هم میشه.
Amir_Ariamehr2003
19-07-2009, 21:49
صلوات
میگم آخرش فاطی موند و تنبونش(تنبانش)
بازم که ویروس تو شهر پخش شد
چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور
صلوات
میگم آخرش فاطی موند و تنبونش(تنبانش)
بازم که ویروس تو شهر پخش شد
چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور
خدارو شکر.کشتی مارو- شوخی:31:
اون جمله آخرت کاملا درسته.ای کاش میزاشتیم همه ویروسی میشدن.از دست اون سربازا با اون هلی کوپتر های پدر دربیارشون هم خلاص میشدیم.
Leon-117
20-07-2009, 10:16
بازم بازي رو ريختم.هنوز هم كيف ميكنم مردمو تيكه تيكه ميكنم خيلي حال ميده.در كل يكي از بهترين بازي هامه.راستي اين boys team كه بازي رو زده يكي از دوستام گرفت درسته رو 4 تا كامپيوتر امتحان كرديم.
Hitman67
20-07-2009, 15:44
نمیشه گفت که خیلی عالی بود یا شاهکار بود ولی در نوع و سبک خودش خوب بود.
نمیشه گفت که خیلی عالی بود یا شاهکار بود ولی در نوع و سبک خودش خوب بود.
بالاخره واسه شروع خوب.کلا به نظر من اگه activison رو بازی هایی مثل cod تمرکز کنه خیلی خوب نتیجه میگیره.
Leon-117
20-07-2009, 18:43
بالاخره واسه شروع خوب.کلا به نظر من اگه activison رو بازی هایی مثل cod تمرکز کنه
خیلی خوب نتیجه میگیره.
آره موافقم.اما توروخدا به كس ديگه اي جزinfinity بازي ها رو نده(منظورم بيشتر codهست.):19:
Torch Bearer
20-07-2009, 21:00
من وقتی بازی رو تموم کردم یه صفحه مثل راهنماش اومد و گفت مبارزه هنوز تموم نشده و می تونی Hive و Base های بلک واچ رو خراب کنی و از این جور حرفا...خلاصه منم یه هلیکوپتر کش رفتم و شروع کردم به خراب کردن Hive ها.به این امید که ویروس دیگه پخش نشه ولی 4-5 تا رو خراب کرده بودم که دیدم رو نقشه یکی دیگه جای اولی ظاهر شد.منم بی خیالش شدم.
کلا بازی بدی نبود ولی میتونستن خیلی خیلی بهترش کنن...من خیلی بهش امید داشتم ولی وقتی بازی کردم ناامید شدم یه کمی...
من وقتی بازی رو تموم کردم یه صفحه مثل راهنماش اومد و گفت مبارزه هنوز تموم نشده و می تونی Hive و Base های بلک واچ رو خراب کنی و از این جور حرفا...خلاصه منم یه هلیکوپتر کش رفتم و شروع کردم به خراب کردن Hive ها.به این امید که ویروس دیگه پخش نشه ولی 4-5 تا رو خراب کرده بودم که دیدم رو نقشه یکی دیگه جای اولی ظاهر شد.منم بی خیالش شدم.
کلا بازی بدی نبود ولی میتونستن خیلی خیلی بهترش کنن...من خیلی بهش امید داشتم ولی وقتی بازی کردم ناامید شدم یه کمی...
واسه منم اونطوریه.نمی دونم باگ هست یا خود بازی اینطوریه.اگه خراب میشدن خیلی خوب بود.هلی کوپتر ها واقعا رو اعصابم را میرن.
bleu2u4u
21-07-2009, 01:40
من تو مرجله ی The Last Man (که باید هلی کوپتر رو بگیری و بری باهاش هیگوپترهای دیگه رو نابود کنی) گیر کردم
هر کاری میکنم نمیتونم هلیکوپتر رو بدون اینکه اونا متوجه بشن بگیرم!!!
بعد از اینم که اونا متوجه بشن سه سوته دخل ادم رو میارن
البته یه بار با هزار دردسر فرار کردم که دوباره بعد از اینکه دو تا هلیگوپتر رو ترکوندم زدنم
Turok-71
21-07-2009, 06:07
بهترین کار اینه که بری پشت سرشون و با اون موشک های اتوماتیک بزنیشون که تعداد موشک ها هم 10 تاست.
bleu2u4u
21-07-2009, 06:34
بهترین کار اینه که بری پشت سرشون و با اون موشک های اتوماتیک بزنیشون که تعداد موشک ها هم 10 تاست.
کیارو بزنم !!!!
Leon-117
21-07-2009, 09:51
بابا هليكوپتر هارو ميگه ديگه!بازي يه سوتي داشت.يا شايدم بازي من اينجوري بود.وقتي مثل سربازا ميشديم حتي از يه ساختمون بلند ميپريدي اون سربازا نميفهميدن كه ما الكسيم.
hosseincode2008
21-07-2009, 10:43
نا مردا اين مبارزه با اون غول رو كشتي رو خيلي سخت دادن ، البته اگه time limit نبود راحت ميكشتمش ولي اينطوري خيلي سخت شده اما خودم ميكشمش.
Optimus Prime
21-07-2009, 17:17
بابا هليكوپتر هارو ميگه ديگه!بازي يه سوتي داشت.يا شايدم بازي من اينجوري بود.وقتي مثل سربازا ميشديم حتي از يه ساختمون بلند ميپريدي اون سربازا نميفهميدن كه ما الكسيم.
سوتی نبود برای اینکه نباید می فهمیدند. چون خود نیروهای ارتشی هم Super Soldier شبیه قدرت الکس ( بهتره بگیم Black Light Virus ) داشتند.
M . Sayid
21-07-2009, 19:03
عجیبن غریبا مال من می فهمن !!
سوتی نبود برای اینکه نباید می فهمیدند. چون خود نیروهای ارتشی هم Super Soldier شبیه قدرت الکس ( بهتره بگیم Black Light Virus ) داشتند.
کاملا درسته.اگه میفهمیدن بازی خیلی سخت میشد.
Leon-117
22-07-2009, 09:30
آره سخت ميشد اما باحال تر ميشد.من شكل يه آدم معمولي هم باشم از اون بالا بپرم بازم نميفهمن ديگه بايد آدما رو كه بفهمن.
بازی روند خوبی داره اما در وسطهای بازی به شدت از حالت تکراری بودن رنج میبره اما ارزش یک بار بازی کردن رو داره
یک مقدار بازی از حالت تخیلی بودن زیاد خارج شده
aghamajid1369
22-07-2009, 12:22
بازی روند خوبی داره اما در وسطهای بازی به شدت از حالت تکراری بودن رنج میبره اما ارزش یک بار بازی کردن رو داره
یک مقدار بازی از حالت تخیلی بودن زیاد خارج شده
ولی آپگرید هایی که کم کم بهت میده خوب میتونه بازی رو از یکنواختی در بیاره.
سلام دوستان!!
من بازی رو تا ماموریت هلیکوپتر بود رسوندم!!
اما اینجا موقعی که باید یک منبع رو اسکن کنه, بعد از اینکه با TAB تارگت می گیرم, کلیدی نشون داده میشه که تو خالی هست!!!
من تو فرومای خارجی پرسیدم, چند تا راه حل بهم گفتن ولی هیچ کدوم افاقه (افاقه اینجوریه؟) نکرد!!
یکی گفت باید Profile.bin رو پاک کنم, خودش وقتی اجرا کنم بازیو, دوباره می سازه و کلید SCAN که فکر کنم Defaultاش F باشه رو داره!
اما من هر کاری کردم, نتونستم این کلید scan رو توی کنترلر-هلیکوپتر پیدا کنم!!!
اگه کسی از دوستان این مرحله رو تموم کرده, ممنون میشم فایل Profile.bin خودش رو که کلید Scan هم تعریف شده باشه توش رو بزاره اینجا!!
پیشاپیش ممنون!
mojtaba57
23-07-2009, 20:50
دوستان من جز اون دسته ای هستم که گرافیک بازی برام خیلی مهمه. ولی متاسفانه این نسخه pc این بازی در مقایسه با نسخه xbox که عکساش گذاشته شده واقعا گرافیک پایینی داره که بازی کردنش رو کم حال میکنه! البته گرافیک من 8600 gt هست. دوستانی که کارت قویتر دارن گرافیکشون چه جوریاس؟
pedram_sad
23-07-2009, 22:24
دوستان من جز اون دسته ای هستم که گرافیک بازی برام خیلی مهمه. ولی متاسفانه این نسخه pc این بازی در مقایسه با نسخه xbox که عکساش گذاشته شده واقعا گرافیک پایینی داره که بازی کردنش رو کم حال میکنه! البته گرافیک من 8600 gt هست. دوستانی که کارت قویتر دارن گرافیکشون چه جوریاس؟
ربطی به کارت گرافیک نداره
این بازی کلا گرافیکش بالا نیست چون محیطش بزرگه
من هم برای XBOX 360 دارم هم PC
خوب اینم مثل خیلی بازی های دیگه چون port شده از نظر texture ضعیفتر از نسخه کنسولی هست
MAHDIAGENT47
24-07-2009, 08:26
دوستان من اون مرحله اي گير كردم كه اول بايد چند تا تانكرو كه توش غول هست بتركوني بعدم ميره جلوي يه ساختمون حالا بايد چي كاركنم ساختمونو وقتي ميتركونم با تانك فايلد ميگيرم كسي ميتونه كمك كنه
دوستان من اون مرحله اي گير كردم كه اول بايد چند تا تانكرو كه توش غول هست بتركوني بعدم ميره جلوي يه ساختمون حالا بايد چي كاركنم ساختمونو وقتي ميتركونم با تانك فايلد ميگيرم كسي ميتونه كمك كنه
مهدی جان ساختمونو نباید بترکونی.باید یه چیزای زرد روی زمین رو بخوری.
bleu2u4u
24-07-2009, 19:24
بالاخره منم بازی رو تموم کردم
ولی خب چه تموم کردنی
پیر شدم تا بعضی از غولها رو کشتم (مخصوصا اون الیزابت لعنتی)
بازی اینقدر مشکل داشت که هیچ رقمه دلم رضا نمیده نمره ی بالاتر از 6 بهش بدم
نمونه اش یه مشکل فوق العاده بزرگ توی هوش مصنوعی بازی بود که سازنده ها برای سختتر شدن گذاشته بودنش
اونم این بود که تو حتی اگر با لباس مبدل میرفتی جایی که نیروهای ارتش بودن (منظور جاییکه نیروها در حال جنگ با افراد الوده به ویروس بودن نه در اردوگاه ها) با اینکه اونا تو رو نمیشناختن ولی همشون تفنگهاشون رو به سمت تو میگرفتن
این کار رو بارها انجام دادم و همیشه هم همین کار رو میکردن
ولی خب چه تموم کردنی
نمونه اش یه مشکل فوق العاده بزرگ توی هوش مصنوعی بازی بود که سازنده ها برای سختتر شدن گذاشته بودنش
اونم این بود که تو حتی اگر با لباس مبدل میرفتی جایی که نیروهای ارتش بودن (منظور جاییکه نیروها در حال جنگ با افراد الوده به ویروس بودن نه در اردوگاه ها) با اینکه اونا تو رو نمیشناختن ولی همشون تفنگهاشون رو به سمت تو میگرفتن
واسه من که اصلا از این مشکلات نداشت.به غیر از گرافیک متوسط همه چیزش خوب بود.
از دوستانی که بازی رو تموم کردن, امکان داره خواهش کنم profile.bin خودتونو بذارید تا ما هم بازیمونو تموم کنیم؟!؟
خیلی خیلی ممنون میشم!
می خواستم به یکی دو تا از دوستانی که بازیو تموم کردن, PM بزنم, ولی متاسفانه اجازه ندارم!! (تعداد پست هام کمه!!!)
آدرس فایل profile.bin اینجاست:
C:\Documents and Settings\Your Username\My Documents\Prototype
MAHDIAGENT47
24-07-2009, 20:18
رفقا يه چيز ديگه الكس فقط سوار تانكو هليكوپتر ميشه يا چيزايه ديگه اي ام هست ؟
capitan prise
24-07-2009, 20:25
فقط تانك و هليكوپتر میدزده:21:
aghamajid1369
24-07-2009, 20:27
من که فقط همین 2 تا رو سوار میتونستم بشم.
فکر نمیکنم چیز دیگه ای بود.
MAHDIAGENT47
24-07-2009, 20:38
ايولا حالا اين ماموريت هاي فرعي چيه چيزي رو باز ميكنه يا فقط واسه سرگرميه
aghamajid1369
24-07-2009, 20:49
ايولا حالا اين ماموريت هاي فرعي چيه چيزي رو باز ميكنه يا فقط واسه سرگرميه
این ماموریتا برای گرفتن Ep هست تا بتونی آپگرید های بیشتری رو بگیری.
ولی خب چه تموم کردنی
منم موافقم واقعا این بازی رو بیشتر از یک ساعت نمی شه بازی کرد آدم حالش بد میشه بی حال میشی
هی باید سر و کله بزنی:31:
بازیه خوبیه،شروعش که خوب بود،زدیم آدم و پلیس و موجود و همه رو کشتیم : د ی
اما زیادی تخیلی بود!...
چقدر هم لباس پوشیدن شخصیت مثل الطئیر بود : د ی...مدرن اون میشد : د ی
این از دیوار بالا رفتناش هم آدمو یاد اسپایدرمن میندازهههه: دی
در کل بازی خوبیه!
..Parsa..
25-07-2009, 11:48
فكر كنم اون نقد مزخرف كليك روي همه تاثير گذاشته
خيلي كه بشه بي انصافي كرد نبايد كمتر از 7 بهش داد
بازي 1ايده جديد و خيلي جالب بود حركات الكس هر كسي رو ميتونه به وجد بياره
بازي شروع و پايان خوبي داشت
ولي داستانش لنگ ميزد
ولي داستانش لنگ ميزد
باز شروع کردیدا.خیلیم بازیه خوبیه.خیلی هم تعریف میکنن.حالا اگه شما بدتون میاد نباید تاپیک رو بهم بریزید.
aghamajid1369
25-07-2009, 12:19
باز شروع کردیدا.خیلیم بازیه خوبیه.خیلی هم تعریف میکنن.حالا اگه شما بدتون میاد نباید تاپیک رو بهم بریزید.
سینا جان دوستمون از بازی تعریف کرد که!!!!!!!!!!!!!!!!
گفت کلیک زده تو سر این بازی و دوستمون مخالفه.
pedram_sad
25-07-2009, 12:19
وقتی مصداق نقد رو چیز بی سر و ته و بی ارزش و زردی به نام click میزارید
بیش از این انتظاری نمیره
سینا جان دوستمون از بازی تعریف کرد که!!!!!!!!!!!!!!!!
گفت کلیک زده تو سر این بازی و دوستمون مخالفه.
آهان.درسته من باید pcali رو نقل قول میکردم.از پارسا جان معذرت میخوام.
MAHDIAGENT47
25-07-2009, 21:16
رفقا اين بازي همچيش عاليه من كه به شخصه بهش نمره 9 ميدم به جز گرافيك متوسطش بقيه چيزاش عاليه مخصوصا آپگريد كردن قدرت هاي الكس
mojtaba57
25-07-2009, 21:38
من اول بخاطر گرافیک بازی حالم گرفته شده بود و از طرفی از سبک بازی XMEN که تنها کاری که باید بکنی اینکه کلیک کنی و ضربه بزنی خوشم نمیاد ولی این بازی واقعا یه چیزه دیگست و GAMEPLAY بازی خسته کننده نیست.
آهان.درسته من باید pcali رو نقل قول میکردم.از پارسا جان معذرت میخوام.
ای با با همه دوست دارن اینجا با من کل کل کنن من نظرم چیز دیگه ای بود دوست عزیز چرا به من گیر میدی:19::19::19::19::19::19::19: با عرض پوزش از مدیر سایت
M . Sayid
26-07-2009, 16:24
ولي داستانش لنگ ميزد
به نظر من که بازی متوسطیه
ولی با این که دهن طه رسولی باید سرویس بشه موافقم
( از Fuel هم بد گفته بود)
d_a_n_t_e
27-07-2009, 07:45
من این بازی رو چند وقت قبل گرفته بودم و نصب کردم و خیلی هم جلو رفتم ولی از 2 روز پیش وقتی میخوام برم توی بازی وقتی بازی میاد یه دفعه ارور Don't Send میده مشکل از کجاست خواهشا راهنمایی کنید که خیلی گیرم
اگه مشکل از کرک هست لطفا یه لینک سالم بدین خیلی ممنون
aghamajid1369
27-07-2009, 09:22
من این بازی رو چند وقت قبل گرفته بودم و نصب کردم و خیلی هم جلو رفتم ولی از 2 روز پیش وقتی میخوام برم توی بازی وقتی بازی میاد یه دفعه ارور Don't Send میده مشکل از کجاست خواهشا راهنمایی کنید که خیلی گیرم
اگه مشکل از کرک هست لطفا یه لینک سالم بدین خیلی ممنون
شما اول برو توی بازی .
بعد برو new game و یه slot جدید برای سیو بساز و برو توی بازی وهمین که رفتی داخل بازی ESC رو بزن و از بازی خارج شو.
اون گزینه exit to window رو نزن. بزن exit to main menu بعدش برو اون سیو قبلی که خراب شده بود رو لود کن.
درست میشه.
korokodil_avareh
27-07-2009, 10:03
به نظر من که بازی متوسطیه
ولی با این که دهن طه رسولی باید سرویس بشه موافقم
( از Fuel هم بد گفته بود)
شما واقعا فکر میکنید مطالبی رو که کلیک یا همین طه رسولی مینویسه از خودشون هستند:2:
کلیه مطالب رو اینها از سایتهای دیگه ترجمه میکنند و مینویسند
اولا بگم که من اصلا جام جم نمیخرم ولی اونموقع که خوابگاه بودیم بچه ها میخریدند ما هم نگاه میکردیم
اونموقع که بازی Riddick اومده بود من از سایت GameSpot یه preview ترجمه کرده بودم در مورد بازی
بعد که کلیک رو دیدم ; دیدم که مطالب 100 درصد کپی شده از GameSpot هستند
متاسفانه اینها دزدی ادبی میکنند کاری که توی کشور ما زیاد هست
با کمال پررویی زیرش هم مینویسند : نویسنده:2:
کسی که مطلبی رو ترجمه میکنه باید منبع رو بنویسه ولی ایشون مینویسند نویسنده
البته یه صورت دیگه هم ممکنه که ایشون مطالب گیم اسپات رو هم خودشون مینویسند:31::-j
:P
Turok-71
27-07-2009, 11:24
بابا این چه حرفیه میزنی رسولی یکی از بهترین منتقد های ایران در زمینه گیم هستش
و حاضر نیست اعتبارش رو اینجوری زیر سوال ببره.
بازی به این باحالی!! :دی
من که خیلی حال کردم
راستی
سیو های بازی تو کدوم فولدرن؟
شما واقعا فکر میکنید مطالبی رو که کلیک یا همین طه رسولی مینویسه از خودشون هستند:2:
کلیه مطالب رو اینها از سایتهای دیگه ترجمه میکنند و مینویسند
اولا بگم که من اصلا جام جم نمیخرم ولی اونموقع که خوابگاه بودیم بچه ها میخریدند ما هم نگاه میکردیم
اونموقع که بازی Riddick اومده بود من از سایت GameSpot یه preview ترجمه کرده بودم در مورد بازی
بعد که کلیک رو دیدم ; دیدم که مطالب 100 درصد کپی شده از GameSpot هستند
متاسفانه اینها دزدی ادبی میکنند کاری که توی کشور ما زیاد هست
با کمال پررویی زیرش هم مینویسند : نویسنده:2:
کسی که مطلبی رو ترجمه میکنه باید منبع رو بنویسه ولی ایشون مینویسند نویسنده
البته یه صورت دیگه هم ممکنه که ایشون مطالب گیم اسپات رو هم خودشون مینویسند:31::-j
:P
سلام نظر شما درسته اما نقد بازی ها چون از روی سایتهای ذکر شده هستش من قبولشون دارم
حالا چون به اسم خودشون تموم میکنن دیگه باید نون بخورن از کجا بیارن بدبختها :31:
به نظر من بازی proto type می تونست یک بازی فوق العاده باشه.از نظر من ایده ی بازی خیلی جالبه!اگه کنار گیم پلی بازی یه گرافیک خوب قرار می دادیم ببینید بازی چی میشد!گیم پلی بازی نوع در گیری ها خشونت بازی و حتی جو بازی خیلی عالیه ولی گرافیک بازی-صدا گذاری-موزیک دشمنان افراد شهر اینا همه توی ذوق آدم می زنه.خوب Infamous هم یه بازیه! البته من هنوز Infamous رو بازی نکردم ولی می دونم که اونم سبکش open world هست و قدرت های خاصی داره و ...
ولی در اون بازی به همه چی توجه شده ای کاش گیم پلی بازی یه کمی ضعیف تر بود در عوض شاهد یه گرافیک بهتر بودیم.البته من با این حرف کلا مخالفم که گرافیک همه چیزه!ولی گرافیکی در این سطح جای تعجب داره.در کل به نظر من گیم پلی درگیرانه وخشن بازی و قدرت های خارق العاده ی آلکس همه تا حدودی کم و کاستی ها گرافیک رو از یاد آدم می بره.مثلا هوش مصنوعی هم در بازی یه جوریه شما از بالای یک ساختمان بسیار بلند می پرید پایی بعد مردم هم نه دادی و نه فریادی به راه خودشون ادامه می دن!به خدا این بازی می تونست یه نام بسیار بزرگ و به یاد ماندنی برای خودش دست و پا کنه!ولی موقعی که تعادل بین بخش تشکیل دهنده ی یک بازی برقرار نباشه این نتایج رو هم به دنبال داره!
در آخر هم باید بگم من که از دگیری ها واقعا لذت می برم مخصوصا خشونت بالای درگیری ها خیلی خیلی جذاب
ولی اگه به شب و روز در بازی اهمیت داده میشد
اگه ساختمان ها طبیعی خراب میشد
اگه چهره ها بهتر بود
اگه مردم هوش مصنوعیشون بالا تر بود الان شاهد یک بازی بی نظیر بودیم
ایده ی بازی خیلی عالیه و وسیع .بالا رفتن از تمام ساختمان ها! بلند کردن همه ی وسایل!پرتاب اشیا ولی برای اینکه هر یک از این خلاقیت ها به چشم بیاد باید به جزئیات خیلی بیشتر توجه میشدوخوب مثلا چی میشد ساختمان ها موقع بالا رفتن ما ازشون طبیعی تر خراب میشد؟
نظر من اینه که برای بازی وقت نذاشتن سازندگانوگرنه همه چیز بازی مثل گیم پلی عالی می شد!
d_a_n_t_e
27-07-2009, 12:35
ممنون دوست عزیز همونکاری که گفتی کردم درست شد :40::40:
راستی این بازی کدتقلب نداره ( منظورم Trainer نیست کدتقلب مثل GTA )
ممنون دوست عزیز همونکاری که گفتی کردم درست شد :40::40:
راستی این بازی کدتقلب نداره ( منظورم Trainer نیست کدتقلب مثل GTA )
اگه منظورتون کد دادن تو موبایل هست نه.
d_a_n_t_e
27-07-2009, 13:14
اما توی بخش extras یه قسمت به نام Cheat Code داره ، پس اون چیه ؟
Leon-117
27-07-2009, 13:46
به نظر من سازنده ها فقط ميخواستن يه بازي بسازن كه بفروشه و يكم سروصدا كنه نه يه بازي بياد موندني بشه.بازي اما حداقل ارزش يه بار بازي كردنو داره.داستان بازي خيلي خوبه اما اگه سه مواردي رو رعايت ميشن بازي ميتونست مثلcodاكتيويژن يه بازي خيلي معروف بشه.
korokodil_avareh
27-07-2009, 15:50
درسته دوستان همنوطوری که گفتید اگر بیشتر روش کار میشد(که البته خیلی کار شد و بیشتر از این نمیشد روش کار کرد چون چندین بار بازی تاخیر خورد اون هم طولانی مدت)بهتره بگیم اگر دست آدم کار بلد بود بازیش واقعا ماندگار میشد.
چون به نظر من یه ایده خوب رو تباه کرد
بابا این چه حرفیه میزنی رسولی یکی از بهترین منتقد های ایران در زمینه گیم هستش
و حاضر نیست اعتبارش رو اینجوری زیر سوال ببره.
دوست من از شما که اینترنت میاید انتظار نمیره.منظورم اینه که میتونی به منابع دیگر دسترسی داشته باشی و ببینی آیا اینها مطالبشون رو خودشون مینویسند یا خدایی نکرده همه مطالبشون مثل اون نقد کپی کرده هست مطالب کلیک بدرد کسایی میخوره که هنوز توی غار هستند. البته منظورم هیچ شخص خاصی نیست!!!
مطالبشون که همیشه 2 هفته دیرتر میاد بیرون. بعدش هم کپی از سایتهای دیگر هست.
البته من کارشون رو زیر سوال نمیبرم بالاخره محدودیتها برای اونها هم هست ولی مساله یکجای دیگه است
من گفتم که شما اون شماره ای از روزنامه رو که مربوط به نقد بازی Riddick:Assault on Dark Athena هست رو بخون بعد بیا بگو حرف من درست نیست. نقد گیم اسپات رو هم بخون خودت متوجه میشی. یادم نیست تاریخش کی بود ولی یادم هست که یکی دو هفته بعد از اکران فیلم اخراجیها بود چون اون رفیق من بعد از سینما روزنامه رو گرفت
از اونجایی هم که خودم هم اون متن رو ترجمه کردم میتونم بگم 100 درصد مطلبشون کپی بود.
شک هم ندارم
البته من نمیگم 100 درصد مطابی روزنامه کلیک دزدی هست چون اکثر مطالبشون منبع زیرشون نوشته شده ولی در مورد این یکی شک ندارم. اگر خودم اون شماره رو پیدا کردم که واستون با نقد گیم اسپات تطابق میدم تا بفهمید چقدر شبیه هم هستند.
اگر هم تو پیداش کردی بیار من نقد گیم اسپات رو میزارم
درض من من تا وقتی از چیزی مطمئن نباشم حرفی نمیزنم و کار به باقی مطالبشون هم ندارم شاید بقیه مطالب رو خودش نوشته(ان شاالله که خودش نوشته باشه) ولی باز هم میگم منظور من فقط نقدRiddick هست
چیزی که من رو آزار میداد این بود که زیرش منبع رو ننوشته بود در ضمن باید بنویسه مترجم نه نویسنده که مردم فکر نکنند مطالب رو خودش مینویسه
اونوقت خود من 4 تا تشکر واسشون میفرستم
d_a_n_t_e
27-07-2009, 16:12
در واقع باید این بازی مدتها قبل میومد و برای سال 2008 و یا اوایل 2009 باید عرضه میشد برای همین هست که گرافیک بازی کمه ، چون برای اون زمان گرافیک رو ساخته بودن
mohammadaliarmin
27-07-2009, 23:21
اینم اسباب بازی alex البته کنارش altair هم هست
اینم اسباب بازی alex البته کنارش altair هم هست
اگه اینجاها میومد حتما می خریدم.خیلی قشنگن.
Leon-117
28-07-2009, 17:45
اينا ميان تا يه دوهفته ديگه.من مطمئنم اگه بازي دستUbi softميوفتاد بازي بهتري ميشد.نظر شما چيه؟
با اجازه ی دوستان من هم اینو گرفتم و دارم بازی می کنم.
این بازی یکم سلیقه ایه. خیلی ها از این شدت تخیل خوششون نمیاد. ( که مثل هالک می زنه تانک داغون می کنه. یا مثل اسپایدر من از در و دیوار بالا می ره.) پس اینا اصلا نباید برن طرف بازی.
ولی من از این بازی خیلی خوشم اومد. چون انگار عملا برای من ساختنش.
من عاشق پرش های بلندم. که توی بازی خاصی پیدا نکردم.
من عاشق سریع بودنم. که فقط توی سونیک بود و بازی های ماشین سواری. ( حالا یه چند تا دیگه هم بودن.)
از قدرت های منحصر به فرد خیلی خوشم میاد.( که کرایسیس خیلی قشنگ این خواسته ی منو براورده کرد.)
من عاشق بازی های هستم که محدود نیستی و می شه جاهای بسیاری رو رفت.( خیلی بازیا جدیدا این شکلی شدن.)
من کلی از گشتن روی ساختمونا حال می کردم.( اسپایدر من خیلی خیلی مذخرف بود. برای همین اصلا ازش خوشم نیومد.)
این بازی همه ی اینا رو با هم داره. برای همین به نظرم اختصاصی برای من ساختنش. فقط حیف که اونطور که شنیدم شاهکار نیست. مراحل تکراری و گرافیک نه چندان دلچسب.
حالا یه سوالی داشتم.
مشکل صدای این بازی رفع شده؟
چی کارش کنم.
بدون صدا که نمی شه بازی کرد.
pedram_sad
28-07-2009, 20:14
با اجازه ی دوستان من هم اینو گرفتم و دارم بازی می کنم.
این بازی یکم سلیقه ایه. خیلی ها از این شدت تخیل خوششون نمیاد. ( که مثل هالک می زنه تانک داغون می کنه. یا مثل اسپایدر من از در و دیوار بالا می ره.) پس اینا اصلا نباید برن طرف بازی.
ولی من از این بازی خیلی خوشم اومد. چون انگار عملا برای من ساختنش.
من عاشق پرش های بلندم. که توی بازی خاصی پیدا نکردم.
من عاشق سریع بودنم. که فقط توی سونیک بود و بازی های ماشین سواری. ( حالا یه چند تا دیگه هم بودن.)
از قدرت های منحصر به فرد خیلی خوشم میاد.( که کرایسیس خیلی قشنگ این خواسته ی منو براورده کرد.)
من عاشق بازی های هستم که محدود نیستی و می شه جاهای بسیاری رو رفت.( خیلی بازیا جدیدا این شکلی شدن.)
من کلی از گشتن روی ساختمونا حال می کردم.( اسپایدر من خیلی خیلی مذخرف بود. برای همین اصلا ازش خوشم نیومد.)
این بازی همه ی اینا رو با هم داره. برای همین به نظرم اختصاصی برای من ساختنش. فقط حیف که اونطور که شنیدم شاهکار نیست. مراحل تکراری و گرافیک نه چندان دلچسب.
حالا یه سوالی داشتم.
مشکل صدای این بازی رفع شده؟
چی کارش کنم.
بدون صدا که نمی شه بازی کرد.
خوب این ها هم نظراتیه و قابل احترام
اما میانگین نظرات و feedback های جهانی از عمق قدرتمند این بازی که اون در حد یکی از بهترین های سال بالا میبره حکایت داره
راجع به صدا اون کار هایی که دوستان گفتن رو انجام دادید ؟
راستش من وقت نداشتم هر 49 صفحه رو بخونم. البته بعد از زدن این پست می رم یه ذره می گردم ببینم چی گیرم میاد. ولی راستش اصلا خبر ندارم چه راهکار های پیشنهاد شده.
اخه اروری که می ده می گه یه فایل مشخص رو پیدا نمی کنه.( شایدم می گهخ یه چیزیو ساپورت نمی کنه. دقیق یادم نیست.) برای همین فکر نمی کردم کار خاصی بشه کرد جز این که فایلی چیزی دانلود کنم.
در مورد نظرات، من که تعریف کردم از بازی که.
در مورد نظرات منفی ، من فقط پست های اولیه ی همین تاپیک بعد از ریلیز شدنش رو خونده بودم که خیلی ها به نظر نا امید می اومدن. و همین طور تا بازی رو شروع کردم پسر عمم که کنارم بود گفت دیگه این خیلی تخیلیه.
وگرنه نظراتم منبع معتبری نداشت.
اگه خوبه که چه بهتر.
من که تا همین جاشم کلی حال کردم.
resident_evil
28-07-2009, 20:25
به نظر من که حتی مراحل خسته کننده ای هم نداشت ! اوایل بازی کمی خسته کننده بود اما بعدش خوب شد .
pedram_sad
28-07-2009, 20:29
ولی راستش اصلا خبر ندارم چه راهکار های پیشنهاد شده.
اخه اروری که می ده می گه یه فایل مشخص رو پیدا نمی کنه.( شایدم می گهخ یه چیزیو ساپورت نمی کنه. دقیق یادم نیست.) برای همین فکر نمی کردم کار خاصی بشه کرد جز این که فایلی چیزی دانلود کنم.
.
error میده ؟
مشکل صدا این بازی هم مثل همه اونهایی بود که نیاز به disable کردن unimodem ز device manager داشت
دقیقا چه ارروری میده ؟
error میده ؟
مشکل صدا این بازی هم مثل همه اونهایی بود که نیاز به disable کردن unimodem ز device manager داشت
دقیقا چه ارروری میده ؟
بله این کارو توی صفحات قبل الان پیدا کردم. ولی من اصلا چنین چیزی رو پیدا نکردم که بخوام دیسیبل کنم.
به نظر میاد ندارم از اینا.
اروری که میده به دایرکت مربوط می شه:
pedram_sad
28-07-2009, 21:31
شما اخرین Version مربوط به dx رو نصب کردید ؟
این طور که این error میگه مشکل از Dx هست احتمالا و همچنین کارت صدای شما
من خودم اولین باره error با این محتوی میبینم
aghamajid1369
28-07-2009, 21:36
بله این کارو توی صفحات قبل الان پیدا کردم. ولی من اصلا چنین چیزی رو پیدا نکردم که بخوام دیسیبل کنم.
به نظر میاد ندارم از اینا.
اروری که میده به دایرکت مربوط می شه:
من 1 بار بازی رو نصب کردم 1 بار تا وسطا رفتم مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم.
بعد که دوباره بازی رو نصب کردم 1 ارور تو مایه های همین میداد. دقیق یادم نیست چی بود. بعدش هم میرفتم توی بازی صدا نداشتم.
من دایرکت ایکس داخل dvd بازی رو نصب کردم درست شد.
احتمال زیاد مشکل از دایرکت ایکس هست.
مال خود dvd رو نصب کن.
اگه نبود از دایرکت ایکس بازی های جدید دیگه هم استفاده کن.
نگو آخرین ورژن دایرکت ایکس رو دارم. نصب کن.
دوستان روی vista 64bit service pack1 نصب میشه؟
aghamajid1369
28-07-2009, 22:08
دوستان روی vista 64bit service pack1 نصب میشه؟
بله. من خودم روی این ویندوز بازی کردم.
این ویندوز برای من تا حالا با هیچ بازیی مشکل نداشته.
خیلی ممنون.
اتفاقا می خواستم بگم جدید ترین dx رو دارم. اخه بازی های جدید می ریزم و هی هم خودشون برام dx های جدید می ریزن.
حالا مال خود بازی رو هم می ریزم ببینم چی می شه.
ویستا 64 سرویس پک سه رو من هم امتحان کردم و اجرا می شه.
فقط به نظر شخصی خودم روی اکس پی بهتر بود.
dx 10 هم اصلا با 9 هش هیچ تفاوتی نداشت توی این بازی.
aghamajid1369
28-07-2009, 22:59
خیلی ممنون.
اتفاقا می خواستم بگم جدید ترین dx رو دارم. اخه بازی های جدید می ریزم و هی هم خودشون برام dx های جدید می ریزن.
حالا مال خود بازی رو هم می ریزم ببینم چی می شه.
ویستا 64 سرویس پک سه رو من هم امتحان کردم و اجرا می شه.
فقط به نظر شخصی خودم روی اکس پی بهتر بود.
dx 10 هم اصلا با 9 هش هیچ تفاوتی نداشت توی این بازی.
هیچ وقت همچین فکری نکن که آخری دایرکت ایکس رو داری.
همیشه دایرکت ایکس داخل دی وی دی رو نصب کن
ویستا 64 سرویس پک سه
مگه اومد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
خاک به سرم :دي
از دنیا عقبم.
ویستا 64 سرویس پک سه
نه بابا سوتی بود. ویستا تا دو بیشتر سرویس پک نداده.رامینت هم که یک رو پرسیده بود. منم منظورم همون یک بود.
اقا ایول. مشکل همون دایرکت ایکس بود.
ریختم صداش اومد.
رفتم تمام سیوامو پاک کردم دوباره دارم از اول بازی می کنم.
که یه چیزی هم از داستانش بفهمیم.
واقعا از دوستانی که سریعا جواب میدن ممنونم اینجا کاربرهای خوب و حرفه ای زیاد داره
دوستان من چند سوال داشتم:
اولا میخوام از همین سایت بازی رو بخرم مشکلی نداره یعنی کامل و بدون دردسر نصب میشه؟
درثانی بازی رو نسبت به assassin cread چطور مقایسه میکنید از لحاظ گرافیک و همچنین از لحاظ هیجان...
بازی سوم شخص بهتری نسبت به این بازی در طی 6 ماه اخیر اومده که ارزش داشته باشه اون رو بخرم یا همین بازی عالیه؟
ممنون
alborz_k
29-07-2009, 16:01
واقعا از دوستانی که سریعا جواب میدن ممنونم اینجا کاربرهای خوب و حرفه ای زیاد داره
اولا میخوام از همین سایت بازی رو بخرم مشکلی نداره یعنی کامل و بدون دردسر نصب میشه؟
درثانی بازی رو نسبت به assassin cread چطور مقایسه میکنید از لحاظ گرافیک و همچنین از لحاظ هیجان...
بازی سوم شخص بهتری نسبت به این بازی در طی 6 ماه اخیر اومده که ارزش داشته باشه اون رو بخرم یا همین بازی عالیه؟
ممنون
سلام. کلأ بازی از نظر محتوا و محیط بازی خیلی با ASSASIN فرق داره و کلأ اکشن تره!! گرافیکش هم خیلی خوبه و زیاد هم سنگین نیست. بازی خیلی خوبیه!
ممنون
سلام دوست عزیز
تصویر کاراکتر اصلی بازی الکس یه و اون کلاهش آدمو یه کمی یاد assassins creed میندازه ولی این بازی کلا با assassins creed فرق داره.چه از لحاظ زمان چه از لحاظ دشمنان.چه از لحاظ سیسم مبارزه و ...
گرفیک و صداگذاری بازی و همین طور انیمیشن های بازی اصلا جالب نیست و در برابر assassins creed حرفی برای گفتن نداره ولی گیم پلی بازی به شدت درگیرانس و دوست داشتنی.قدرت های آلکس هم خیلی متنوعه.در اصل گیم پلی از assassins creed در گیرانه تره ولی سیستم مبارزات assassins creed رو من تا حدودی ترجیه میدم(نظر شخصی).این بازی بازیه خوبیه ولی نه از همه لحاظ بهترین بخشش هم گیم پلی بسیار درگیرانه و جو نسباتا خاص بازیه.
بازی سوم شخص بهتر هم در همین سبک
x-men origins wolverine
بوده که بازیه فوق العاده قشنگیه
موفق باشید:46:
با تشکر مجدد از دوستان عزیز اونهایی که هم این بازی هم fallout 3 هم dead space رو بازی کردن کدوم رو ترجیح میدن؟
من زیاد فرصت بازی ندارم میخوام فقط یکی رو امتحان کنم؟ کدوم یکی به نظرتون جالبتره؟ (میدونم سبکشون با هم فرق داره و مقایسه اشتباهی است ولی ممنون میشم راهنماییم کنید)
با تشکر مجدد از دوستان عزیز اونهایی که هم این بازی هم fallout 3 هم dead space رو بازی کردن کدوم رو ترجیح میدن؟
من زیاد فرصت بازی ندارم میخوام فقط یکی رو امتحان کنم؟ کدوم یکی به نظرتون جالبتره؟ (میدونم سبکشون با هم فرق داره و مقایسه اشتباهی است ولی ممنون میشم راهنماییم کنید)
به نظر من dead space خیلی بهتره البته بازی dead space از بازی های هراس آوره و سبکشthird person shooter-horror هست .اینم باید در نظر بگیرید:46:
alborz_k
29-07-2009, 16:54
به نظر من dead space خیلی بهتره البته بازی dead space از بازی های هراس آوره و سبکشthird person shooter-horror هست .اینم باید در نظر بگیرید:46:
DEAD SPACE وحشتناکه!! :دی احتمال سکته حین انجام بازی وجود داره!!:دی
aghamajid1369
29-07-2009, 17:14
دوست من بهتر بود اینجا نپرسید. چون جاش اینجا نیست.
لطفا اینجا مطرح کنید:
مجید جان حق با شماست معذرت میخوام
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.