ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : » بهترین رپر ایالات متحده از نظر شما

*PiNk PaNTHeR*
06-01-2008, 21:08
سلام.
لطفا تک خط ننویسین و با دلیل باشه. در ضمن اضافه کردن نظر سنجی یکم طول میکشه. ممنون:10:
در ضمن تنها کسایی که اسم و رسمی دارن گذاشتم اما کامل نیست در هر صورت.
بازهم ممنون.

s.w.a.t
12-01-2008, 18:04
50CENT از هیکلش خوشم میاد اینم دلیلش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramyar.v
12-01-2008, 18:09
اسمی از kanye west نمی بینم
با این حال به jay_z رای دادم :دی

kiarash3500
12-01-2008, 20:00
جاستين تيمبرليك هم آمريكاييه؟
اسمي از اون نبردي؟

Asalbanoo
13-01-2008, 06:14
سلام
nelly
رپر نیست؟

H.M.D
14-01-2008, 11:26
اصولا هيچ وقت نميشه گفت كي بهترينه
چون بهترين بودن يه چيز سليقه ايه
ممكنه من از يه نفر خوشم بياد ولي يكي ديگه از همون خواننده بدش بياد!

Big-Boss
14-01-2008, 13:09
باید تو زمانخودشون بررسی کرد 1دوره emin3m بود الانم 50cent تو بورسه ولی 2pac همیشه سمبل رپ هست و همه یه جوری ازش تقلید میکنن
از کنار dr.dre و snoop هم نمیشه الکی رد شد

Big-Boss
14-01-2008, 13:09
باید تو زمان خودشون بررسی کرد 1دوره emin3m بود الانم 50cent تو بورسه ولی 2pac همیشه سمبل رپ هست و همه یه جوری ازش تقلید میکنن
از کنار dr.dre و snoop هم نمیشه الکی رد شد

corey
14-01-2008, 14:34
من تا چند وقت پیش امینم خیلی دوست داشتم ولی تو این چند سال اخیر 50سنت واقعا کولاک کرده

Big-Boss
14-01-2008, 17:55
جاستين تيمبرليك هم آمريكاييه؟
اسمي از اون نبردي؟
داداش رپ گفتن مثلا جاستین کجاش رپ می خونه

sajadlog
14-01-2008, 19:17
eminem خیلی خوبه.
دوست عزیز مطمئنی ویل اسمیت رپ میخونه؟
ضمنا از ice cube هم خوشم میاد.چون خیلی خوب فیلمم بازی میکنه.فیلم torque رو دیدید.

SEPIDEH JAN
15-01-2008, 13:19
:40:به نظر من امينم كه بهترينه .:40: 50 سنت و اسنوپ داگ هم كاراشون بد نيست .

thecrow
15-01-2008, 21:19
ببینید دوستان یه چیزهائی هست که اصلا سوال کردن نداره
ببینید وقتی صحبت از سینما می شه چارلی چاپلین همیشه حرف اولو می زنه شما نمی تونین کسی به بزرگی چارلی چاپلین تو سینما پیدا کنید کسی که بعد از اینکه 4 نسل ازش می گذره هنوز مردم با دیدن فیلم هاش از خنده روده بر می شن
یا وقتی صحبت از فوتبال می شه دیگه همه می دونن که روی دست مارادونا کسی نبوده و نیست و به نظر من نخواهد بود اگر بازی هاشو ببینید به وضوح می تونید این حرف منو درک کنید
پس چاپلین اسطوره ی سینما و مارادونا اسطوره ی فوتباله اگر کسی این حرف منو رد کنه یعنی یا فقط قصدش لج کردنه یا اطلاعات کافی نداره
شما اگر فقط یک بار زندگی Eminem رو همینجوری الکی خونده باشید واقعا می فهمید که توی این ژانر موسیقی کسی رو نمی شه بالاتر از اون پیدا کرده البته من نمی تونم کارهای بزرگ و زیبای خواننده های دیگه مثل 2pac یا 50cent یا سsnoopdogg یا خیلی های دیگه رو رد کنم ولی اگر کمی با موسیقی رپ آشنا باشید می فهمید که Eminem هم اسطوره ی موسیقی رپه

*PiNk PaNTHeR*
15-01-2008, 21:33
سلام
nelly
رپر نیست؟

اسمی از kanye west نمی بینم
با این حال به jay_z رای دادم :دی

من دو سه تا لیست تاپ رو با هم قاطی کردم.
رپرهای خوب اما بی سبک و صیغه نبودن من هم نذاشتم.

H.M.D
16-01-2008, 13:41
ببینید دوستان یه چیزهائی هست که اصلا سوال کردن نداره
ببینید وقتی صحبت از سینما می شه چارلی چاپلین همیشه حرف اولو می زنه شما نمی تونین کسی به بزرگی چارلی چاپلین تو سینما پیدا کنید کسی که بعد از اینکه 4 نسل ازش می گذره هنوز مردم با دیدن فیلم هاش از خنده روده بر می شن
یا وقتی صحبت از فوتبال می شه دیگه همه می دونن که روی دست مارادونا کسی نبوده و نیست و به نظر من نخواهد بود اگر بازی هاشو ببینید به وضوح می تونید این حرف منو درک کنید
پس چاپلین اسطوره ی سینما و مارادونا اسطوره ی فوتباله اگر کسی این حرف منو رد کنه یعنی یا فقط قصدش لج کردنه یا اطلاعات کافی نداره
شما اگر فقط یک بار زندگی Eminem رو همینجوری الکی خونده باشید واقعا می فهمید که توی این ژانر موسیقی کسی رو نمی شه بالاتر از اون پیدا کرده البته من نمی تونم کارهای بزرگ و زیبای خواننده های دیگه مثل 2pac یا 50cent یا سsnoopdogg یا خیلی های دیگه رو رد کنم ولی اگر کمی با موسیقی رپ آشنا باشید می فهمید که Eminem هم اسطوره ی موسیقی رپه

اصلا اينطور كه ميگي نيست!

حتي اگه همه هم بگن مارادونا اسطوره فوتباله بازم من قبول نميكنم چون من يه تيم فونبال ديگه و يه بازيكن ديگه رو دوست دارم.

چارلي چاپلين هم يه اسطورست ولي هيچ كس نميتونه بگه اون بهترين بازيگر تاريخ سينماست.

thecrow
16-01-2008, 14:24
اصلا اينطور كه ميگي نيست!

حتي اگه همه هم بگن مارادونا اسطوره فوتباله بازم من قبول نميكنم چون من يه تيم فونبال ديگه و يه بازيكن ديگه رو دوست دارم.

چارلي چاپلين هم يه اسطورست ولي هيچ كس نميتونه بگه اون بهترين بازيگر تاريخ سينماست.

ما می خواهیم حالت کلی رو در نظر بگیریم یعنی نظر اکثریت مهمه نظر شما که به خودتون مربوط میشه و کسی هم نمی تونه ردش کنه شاید شما اصلا میرزاپورو به عنوان اسطوره ی فوتبال قبول داشته باشی من کلی گفتم
مردم دنیا مارادونا رو اسطوره ی فوتبال می دونن البته تو زمینه ی فوتبال اشخاص زیادی می تونن اسطوره بوده باشن ولی در زمینه ی سینما به چارلی چاپلین شک نکنید مطمئنا اسطوره ی سینما چارلی چاپلینه من هیچ شکی ندارم
و در موسیقی رپ هم Eminem اسطوره است شک نداشته باشید (من نمی خوام نظرمو به کسی تحمیل کنم باور کنید خودم اصلا از مارادونا خوشم نمیاد ولی اسطوره بودن مارادونا برام چیز واضحیه)

H.M.D
16-01-2008, 14:44
ما می خواهیم حالت کلی رو در نظر بگیریم یعنی نظر اکثریت مهمه نظر شما که به خودتون مربوط میشه و کسی هم نمی تونه ردش کنه شاید شما اصلا میرزاپورو به عنوان اسطوره ی فوتبال قبول داشته باشی من کلی گفتم
مردم دنیا مارادونا رو اسطوره ی فوتبال می دونن البته تو زمینه ی فوتبال اشخاص زیادی می تونن اسطوره بوده باشن ولی در زمینه ی سینما به چارلی چاپلین شک نکنید مطمئنا اسطوره ی سینما چارلی چاپلینه من هیچ شکی ندارم
و در موسیقی رپ هم Eminem اسطوره است شک نداشته باشید (من نمی خوام نظرمو به کسی تحمیل کنم باور کنید خودم اصلا از مارادونا خوشم نمیاد ولی اسطوره بودن مارادونا برام چیز واضحیه)

خب اينجا هم نوشته بهترين رپر ايالات متحده از نظر شما

البته بين رپر ها من خودم از امينم خوشم مياد ولي به نظر من نميشه گفت اون بهترين خواننده رپه

حيف كه Sean Paul رپ نميخونه وگرنه خودم روي همتونو كم ميكردم! :31:

در ضمن چرا حرف ميزاري تو دهن من...من كي گفتم ميرزاپور اسطورس!!! :31:

LeBron
16-01-2008, 20:24
eminem چون خیلی از شعراش معنی داره و درباره پول و ho و این چیزا نیست
grammy هم برده
همین!

divoonejoon
17-01-2008, 17:15
s.w.a.t ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان قربونت برم این عکس پستت ( پست شماره 2) رو ویرایش کن و بصورت لینک بزار یا کوچکترش کن .

thecrow
17-01-2008, 18:07
خب اينجا هم نوشته بهترين رپر ايالات متحده از نظر شما

البته بين رپر ها من خودم از امينم خوشم مياد ولي به نظر من نميشه گفت اون بهترين خواننده رپه

حيف كه Sean Paul رپ نميخونه وگرنه خودم روي همتونو كم ميكردم! :31:

در ضمن چرا حرف ميزاري تو دهن من...من كي گفتم ميرزاپور اسطورس!!! :31:

ok آقا تسلیم :27:
اصلا از نظر من بهترین رپر همونیه که H.M.D جان می گه
:20::11:

arash n
17-01-2008, 19:53
Eminem و Tupac

راستی چرا فقط یه نفر به 2pac رای داده کاشکی به اون رای می دادم..

بعد از اوونا:

50Cent
Jay-Z
Dr.Dre

Kasra 91
17-01-2008, 20:16
امینم قبل از یک البوم جلوتر از Encore واقعا عالی بو د همه یاهنگاش ریتم داشت یعنی توپ بود از موقعی که شروع کرده به feat دادن با خواننده های دیگه خیلی افت کرده
چه روزایی داشت با The Eminem Show و Slim Shady LP عالی بودن ولی الان یکم نسبت به امینم نا امید شدم اگه بخوام اهنگاشو گوش کنم اهنگای قدیمیشو گوش میکنم
ولی بازم جزء بهتریناست:8:

s.w.a.t
20-01-2008, 11:11
من از بین اهنگ های eminem فقط از اهنگ re up خوشم میاد که با 50cent خونده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir_olympia
22-01-2008, 17:44
به نظر من snoop dogg یه چیز دیگس . هم به خاطر صداش هم سبکش هم حرکاتش smock
همچنین خوانندگان r krlly . akon . chingy .will i am . pussycat dools . rim k . daddy yankee . rihana
اسمی ازشون نیست

mkhavari2000
31-01-2008, 09:27
من هم موافقم که snoop dogg بهترینه و روی دستش خواننده نیست:10:

armin-radin
31-01-2008, 21:29
به نظر من
1-2pack
2-eminem
3-50cent

*PiNk PaNTHeR*
31-01-2008, 21:42
به نظر من snoop dogg یه چیز دیگس . هم به خاطر صداش هم سبکش هم حرکاتش smock
همچنین خوانندگان r krlly . akon . chingy .will i am . pussycat dools . rim k . daddy yankee . rihana
اسمی ازشون نیست

سلام.
این رپرها برای پول رپ میکنن... اصلا به هنر توجهی ندارن.
اگه بخوان هوکرها رو جمع اوری کنن اینها بی لیریک میمونن!(البته اسنوپ داگ نه اونهایی که گفتی اسمشون نیست)

victorman
12-02-2008, 20:46
شما مثل اینکه dr,dre رو فراموش کردن مطمئن باشید اگر dr.dre و tupac نبودند رپ تا اینجا پیشرفت نمیکرد تو ایران همه فقط امینمو میشناسن و همش میگن امینم امینم نمیگم بده عالی هم هست ولی دیگه بی انصافی نکنید و بزرگان رو فراموش نکنید
dr.dre یک آهنگ داره برایه شماها که اونو فراموش کردید به نام (Forgot about dre )

*PiNk PaNTHeR*
12-02-2008, 20:57
شما مثل اینکه dr,dre رو فراموش کردن مطمئن باشید اگر dr.dre و tupac نبودند رپ تا اینجا پیشرفت نمیکرد تو ایران همه فقط امینمو میشناسن و همش میگن امینم امینم نمیگم بده عالی هم هست ولی دیگه بی انصافی نکنید و بزرگان رو فراموش نکنید
dr.dre یک آهنگ داره برایه شماها که اونو فراموش کردید به نام (Forgot about dre )

Dr. Dre در لیست هست و 8 تا رای آورده.

victorman
13-02-2008, 11:05
عزیز من دقت کن اون فقط یک رای اورده اونم من دادم

coyote
14-02-2008, 15:39
جاستین که رپر نیست بابا

David_Gilmoore
03-03-2008, 19:52
دوست عزیز ای کاش نام Akon رو هم اضافه می کردی.
یکی از بهترین رپر های آمریکایی هست که من با کارهاش حال می کنم.
sean paul که خواننده نیست.

H.M.D
06-03-2008, 13:28

اصولا فرق sean paul با رپرها اینه که وقتی یکی اسم یه رپر رو میاره و میگه بهترین خواننده سبک رپه هزار تا مخالف پیدا میکنه و هرکی اسم یکی دیگه رو میاره و میگه فلانی بهتر میخونه
ولی وقتی یکی میگه SP بهترین خواننده موزیک دنس هاله هیشکی مخالفتی نمی کنه و همه تاییدش میکنن.

saeed_joon9
07-03-2008, 17:42

دوست من akon رپ نمیخونه rnb می خونه
sean paul هم که اصلا رپ خون نیست

MAXXX
07-03-2008, 18:27
من زیاد گوش نمیکنم ولی بع نظرم Game جالبتر مبیخونه

Ali Pacino
13-03-2008, 23:03
جای تاسفه که به توپاک فقط 3 نفر رای دادن اصلا اون بود که سبک رپ رو متحول کرد واینقدر شاخ شد که کشتنش اما بعد توپاک فقط و فقط امینم