ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد Lyric

yoosef_st
06-01-2008, 19:20
سلام.
من برای یه آهنگ Lyric نوشتم.با Jet Audio. توی خود برنامه نشونش میده. اما توی مدیا پلیر یا توی برنامه ی گوشیم نشونش نمیده. گوشیم N73 هست و با برنامه Juke Box آهنگ رو باز میکنم که قابلیت نمایش Lyric رو داره. اما نمیدونم چرا اینجوری میشه. چکار کنم؟

moein_drj
06-01-2008, 23:10
سلام

من برای یه آهنگ Lyric نوشتم.با Jet Audio. توی خود برنامه نشونش میده. اما توی مدیا پلیر یا توی برنامه ی گوشیم نشونش نمیده. گوشیم N73 هست و با برنامه Juke Box آهنگ رو باز میکنم که قابلیت نمایش Lyric رو داره. اما نمیدونم چرا اینجوری میشه. چکار کنم؟

اگه منظورتون media player ویندوز هست :
باید برید : play---->captions and subtitle -----> on if availabe رو کلیک کنید.

ولی juke box رو نمیدونم. شرمنده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید فقط kaorak ساپورت میکنه.

yoosef_st
06-01-2008, 23:27
خیلی ممنون از کمکتون. اما توی خود برنامه نوشته Lyric. خب kaorak چجوریه؟

yoosef_st
06-01-2008, 23:32
باید برید : play---->captions and subtitle -----> on if availabe رو کلیک کنید.
این کار رو توی مدیا پلیر کردم. بازم جواب نداد.

moein_drj
07-01-2008, 11:30
یه سوال شما lyric رو کجا وارد کردین.؟

مسیرش اینه :

اول روی ترک راست کلیک میکنید. propertiesرو میزنید. تب summary رو بزتید. روی advanced اون پایین کلیک کنید.
یه قسمت داره lyrics. اون جا فایل نوشته رو paste کنید.
------------

ببخشید یه وقت جسارت نکرده باشم.!

گفتم شاید شما با jet-audio لودش کردین.( شرمنده راجب jet audio خیلی نمیدونم.)

ولی من تا به حال مشکلی نداشتم.(با همین روش)

چارتا از اساتید هم نمیان نظرشونو بگن.
--------------

خب kaorak چجوریه؟kaorak یه جورایی همون lyrics هست. ولی مثل زیرنویس فیلم. زمان بندی شده.

maxeemo
08-01-2008, 02:35
yoosef_st جان، سلام. Lyric از متعلقات Tag فايل هاي MP3 به حساب مياد. Tag فايل هاي MP3 هم از ابتدا تا امروز، خيلي پيشرفت داشته، يعني الان و تا اين تاريخ، سه لايه ي Tag مختلف براي فايل هاي MP3 وجود داره:

Basic كه اطلاعات در اون به صورت Meta Data ذخيره ميشن
ID3v1
و
ID3v2

هينطور تصاوير و Lyric ها، تحت استاندارد هاي مختلفي روي فايل هاي MP3 ذخيره ميشن كه متاسفانه بعضي هاشون هم من درآوردي هست. هنوز استاندارد واحدي براي همه ي اطلاعات ضميمه شده در فايل هاي MP3 وجود نداره و مشكلي كه شما عنوانش كردين پيش مياد.

فعلا تنها راه ممكن، آزمون و خطا هست كه ببينيد Lyric ايجاد شده توسط كدوم برنامه (يا حتي خود ويندوز)، براي شما پاسخ گو هست...

ممنون... :11:

:40::40::40::40::40:

yoosef_st
08-01-2008, 14:45
خیلی از لطفتون ممنون.
آقای معین عزیر من همه جوره امتحان کردم اما بازم جواب نداده. این رو خودم نوشتم. مال آهنگ سونامی مهدی مقدم هست. کوتاهه.
آقای (یا شایدهم خانومه! :دی) maxeemo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چجوری میتونم این فایل Lyric رو توی تمام این تگها قرار بدم؟ خب وقتی توی همش باشه بالاخره با یکیش جواب میده دیگه.

maxeemo
09-01-2008, 00:09
yoosef_st جان، دوباره سلام. خدمتتون عرض كردم، با توجه به استانداردهاي اخير Tag فايل هاي MP3، ميتونيم هزاران Lyric يا هر اطلاعات ديگه اي رو در فايل ضميمه كنيم. نميشه يك روش رو تعميم داد. من پيشنهاد ميكنم با هر دو نرم افزار Jet Audio و Windows Media Player و همينطور ويرايشگر Properties خود ويندوز Lyric مورد نظر رو وارد كنيد. اين سه روش از بقيه رايج ترند. ممنون... :11:

:40::40::40::40::40:

Doyenfery
09-01-2008, 03:26
خیلی از لطفتون ممنون.
آقای معین عزیر من همه جوره امتحان کردم اما بازم جواب نداده. این رو خودم نوشتم. مال آهنگ سونامی مهدی مقدم هست. کوتاهه.
آقای (یا شایدهم خانومه! :دی) maxeemo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چجوری میتونم این فایل Lyric رو توی تمام این تگها قرار بدم؟ خب وقتی توی همش باشه بالاخره با یکیش جواب میده دیگه.

یه سوال ؟
لیریک رو که به زبان انگلیسی وارد می کنی ؟
اگه فارسی باشه یه تعداد AAAAA نشون میده !!!