مشاهده نسخه کامل
: كمك و راهنمايي در خصوص شبكه
سلام
واحد ما توسط خطوط اي دي اس ال به اينترنت وصله و تا جايي كه اطلاع دارم با دامنه 512 مگابايت . ميخوام كامپيوتر خودم رو هم از اين طريق به اينترنت وصل كنم آيا راهي وجود داره .
تا جايي كه متوجه ميشم
خط مورد نظر بعد از ورود به يك مودم خارجي به لن مادربرد كامپيوتر مربوطه وصله !
خوب بايد كامپيوتر خودت را هم وارد اين شبكه كني از طريق كارت شبكه و سيم............ اطلاعات كامل تر بده
MB_Danger
05-01-2008, 17:32
سلام ...
تاپیک به بخش شبکه های کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتقل شد .
موفق باشید .
خوب بايد كامپيوتر خودت را هم وارد اين شبكه كني از طريق كارت شبكه و سيم............ اطلاعات كامل تر بده
باشه .
توجه كنين كه يك پورت لن موجود در كيس توسط ورودي مودم اشغال شده ميخواستم هاپ بذارم بعد از مودم و از آنجا يكي رو به پي سي خودم و ديگري رو به پي سي مربوطه منتقل كنم ولي يك يوزر وكانكت بيشتر ندارم آيا بعد از اين عمل دو كاربر با يوزر ميتونن كانكت كنن و بلفرض اتفاق اشغالي و تداخل به وجود نمي ياد ؟
آيا بايد راه ديگري رو پيش بگيريم ؟
jalal_ghm
14-01-2008, 08:31
سلام.یه سوال داشتم. من یک مودم ای دی اس ال دارم که دو پورت هست مدل asus am602 میخواستم بدونم میشه با برادرم همزمان از طریق این یک مودم به اینترنت وصل شیم یا نه در حقیقت سوالم اینه که این مودم به عنوان هاب عمل میکنه یا نه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.