ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلويزيون رژيم صهيونيستي : توليد رايانه پيشرفته در ايران تهديدي براي اسرائيل است

Pario
05-01-2008, 03:26
يكي از كانال هاي تلويزيون اسرائيل در گزارشي ساخت رايانه پيشرفته در ايران را بررسي كرد. اين شبكه همزمان با پخش تصاويري از اين رايانه گزارش داد اين رايانه فوق پيشرفته كار سازمانهاي اطلاعاتي و جاسوسي براي نفوذ به رايانه ها در تهران و نيز پيگيري برنامه هسته اي ايران را دشوار خواهد كرد.

يك كارشناس امنيت اطلاعات در مصاحبه با اين شبكه اسرائيلي گفت : در يك ماه و نيم گذشته ايران رايانه اي ساخته است كه مي تواند يك ميليارد عمليات را در يك ثانيه انجام دهد. اين رايانه شامل دويست « ام دي » است . در واقع اين فناوري آمريكايي است كه وارد امارات شده بود و به طريقي به دست ايران رسيده است . در ادامه اين گزارش آمده است : اين رايانه در همايشي در پشت درهاي بسته در ايران به نمايش درآمد. اين رايانه به اندازه رايانه هاي غربي پيشرفته نيست اما موفقيت فني بزرگي براي ايران است .

كارشناس اسرائيلي امنيت اطلاعات در بخش ديگري از اين گزارش گفت اين رايانه بسيار پيشرفته باعث مي شود ما در كشف رمزها و گذرواژه ها و كلمات محرمانه با دشواري بيشتري روبرو شويم . درباره امكان دستيابي به كدهاي محرمانه و نفوذ به رايانه ها در مدت زمان معقول ترديد جدي وجود دارد. امكان كدگذاري همه رمزها و ارتباطات فيبرهاي نوري و ماهواره اي با اين رايانه پيشرفته فراهم مي شود.

در بخش ديگري از اين گزارش آمده است : ايران تا چند سال پيش سامانه سوئيسي براي كدگذاري در اختيار داشت اما آمريكايي مي توانستند به آن نفوذ كنند به همين علت ايرانيها سامانه ويژه خود را به وجود آورند. كارشناس اسرائيلي امنيت اطلاعات افزود : بدون شك ايرانيها با اين رايانه پيشرفته مي توانند به نتايج مهمي دست پيدا كنند كه بدون آن امكان دسترسي به آنها براي ايرانيها غيرممكن بود. در ادامه اين گزارش آمده است در بنياد مطالعات دانشگاه تل آويو كارشناسان اسرائيلي تحولات مربوط به پيشرفت ايران در ساخت اين رايانه را پيگيري مي كنند. اسرائيل اين رايانه پيشرفته را تهديدي براي خود مي داند و راههاي تعامل و روبرو شدن با اين تهديد را بررسي مي كند.

Aminzikzak
05-01-2008, 05:42
حالا کی گفته که همچین کامپیوتری رو با این همه اطلاعات مهم به شبکه وصل میکنن که کسی بتونه نفوذ کنه؟

bahareh_bus
05-01-2008, 14:50
حالا کی گفته که همچین کامپیوتری رو با این همه اطلاعات مهم به شبکه وصل میکنن که کسی بتونه نفوذ کنه؟

قرار نیست که این کامپیوتر رو به شبکه اینتنرت وصل کنند!

کشور ایران هم مثله تمام کشورهای دیگه از اینترنت برای تبادلات اطلاعاتی استفاده میکنه(نظامی ، سیاسی ، ...)
خوب این وسط بحث امنیت داده ها و حفاظت از اطلاعات پیش میاد!
شاید بگید که خوب این همه پروتکل امنیتی و شیوه های رمزنگاری اطلاعات برای محافظت وجود داره پس خیالی نیست!

ولی اینطور نیست ! این روشها از ما تنها در برابر خطرات کوچک محافظت می کنند.

کشوری مثله امریکا با داشتن ابررایانه های عظیم با قدرت های محاسباتی باورنکردنی قادر است به پیچیده ترین سیستم های رمزنگاری اطلاعات نفوذ کنه و اصطلاحآ اطلاعات رو وبدل شده در اینترنت رو رمزگشایی کنه.

خوب برای مقابله با این ابررایانه ها به روش های بسیار پیچیده ای برای رمزنگاری اطلاعات نیاز است تا امکان رمزگشایی اطلاعات رو اگر نگیم ناممکن تا حدودی به تاخیر بندازه .خوب چنین روشهای پیچیده ای احتیاج به رایانه هایی قدرتمند داره که منظور مقامات اسراییلی هم همین موضوع بوده که کشور ایران با دستیابی به نرم افزار و سخت افزار مورد نیاز تونسته به یک امنیت نسبی اطلاعاتی برسه و کار امریکا و اسراییل رو برای جاسوسی از تبادلات اطلاعاتی انلاین مشکل تر کنه.

rezaete
05-01-2008, 15:27
سلام به جناب pario .
چند وقتی بود نمی دیدمیتون. از این ورا ؟؟؟

rainysky50
05-01-2008, 15:56
شرکت ibm به خدا هوز سالمه هان!!!یه دفعه به دل نگیرید!!اخه مرد حسابی تا وقتی شرکت ibm وجود داره اسراییل و امریکا از این ابر رایانه ی سی پی یو سلرون ایران میترسند؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

*PiNk PaNTHeR*
05-01-2008, 16:04
اسراییل جدیدا از لبنان هم میترسه! من حاظرم اگه دلیل موجه داشم برم اونجا رو با یک پیستول پاکسازی کنم این کشور با اینهمه کلاهک هسته ای جنگ روانی با این کشور راه انداخته که ارتش پشت مردم قایم میشه:2:
زیاد جدی نگیرید.

Persian_Gun's
05-01-2008, 16:31
اسراییل جدیدا از لبنان هم میترسه! من حاظرم اگه دلیل موجه داشم برم اونجا رو با یک پیستول پاکسازی کنم این کشور با اینهمه کلاهک هسته ای جنگ روانی با این کشور راه انداخته که ارتش پشت مردم قایم میشه:2:
زیاد جدی نگیرید.
تایید میشه :20:

Pario
06-01-2008, 00:20
سلام به جناب pario .
چند وقتی بود نمی دیدمیتون. از این ورا ؟؟؟

من اون یکی هستم SMR
پاریو فعلا محرومه.

زیاد جدی نگیرید.

بالاخره کی از کی میترسه؟؟ اونجا کجاست که قراره پاکسازیش کنی؟؟ ارتش لبنان یا اسراییل؟؟میتونی مثل پاریو شماره گزاری کنی تا مردم بهتر بفهمن.

دوستدار شما

SMR

mehdi_ok1
06-01-2008, 00:24
این که چیزی نیست

انگلیس گفته بر افروختن یک کبریت در ایران هم به ضرر منافع بریتانیای کبیر است

bagherigi
09-01-2008, 12:54
اقا محکم بشینید
«امریکا و اسراییل هیچ غلطی نمی توانند بکنند»
چون ما شیعه و مریدان حضرت علی (ع) هستیم و هیچ گاه تن به ذلت نمی دهیم

elyar...elite