ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک از فروشندگان محترم

s_optimize
05-01-2008, 02:35
با سلام خدمت عزیزان
امیدوارم تاپیکم رو در جای نامناسبی نزده باشم بحر حال از این بابت معذرت میخوام
من تازه وارد کار سخت افزار شدم کشش شهرستان جهت خرید وی جی ای زیاد در حد بالا نیست منم نمیدونم چه گرافیکهای رو بیارم که در حد 500000 الی 1000000 ریال باشن و قابلیت ارتقا هم داشته باشن ومهمتر از همه بیدردسر باشن .اگه امکانش هست چند جنس رو با این مشخصات معرفی کنید تا من اونا رو به مغازه بیارم و سرم کلاه نره .اکثر مشتریان سیستمهای مورد تقاضاشون برای خونه . اکثرا بازی و فتوشاپ هست.. واگه ممکنه بعضی گرافیکا که نباید اونا رو خرید کنم رو هم بگید ..
خیلی ممنونم .امیدوارم کمکم کنید من کسی جز اینجا رو برای راهنمایی ندارم ..متشکرم

chaos theory
05-01-2008, 12:22
سلام دوست عزیز
بنده هم مثل شما در شهرستان هستم و تو کار سخت افزار هستم .
ببین دوست من بقول خودت شهرستان زیاد کشش نداره واسه کارت های گران قیمت بنابر این امکان داره شما یه کارت با قیمت 200 تومان که خرید خودت هست رو ماه ها تو مغازه بخوابونی و خاک بخوره بنابر این هر قطعه ای نه فقط کارت گرافیک بلکه در تمام موارد مثل CPU , MOTHERBOARD و غیره.... شما باید یه حد معمول تو همون حدود قیمتی که گفتی رو تو مغازه داشته باشی تا برای کاربرای معمولی بتونی سیستم رو با قیمت خوب و مناسب جم و جور کنی . اما اگه سیستم های تقریبا حرفه ای و نیمه حرفه ای میخوای ببندی باید بودجه مشتری رو در نظر بگیری و قطعات رو با ذکر مشخصات و یه مقایسه با مدل های پایین تر به مشتری نشون بدی تا متوجه باشه که فرق قیمت بخاطر کیفیت کاری هستش. و قطعات گرونتر رو سفارشی خرید کنی.
و در اینصورت میتونی با قطعات بالا هم کار کنی .
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی.
در مورد کارت های گرافیک در رنج قیمتی که گفتی میتونی اینها رو داشته باشی.
کارتهای Geforce :
سری 7300 GT/GS/LE
8400
8500GT
7600GS
که معمولا از سری Geforce ما خودمون تو انبار 8500GT و 7300GT و 7600GS رو داریم اینها در این رنج قیمت بهترین ها هستند.
کارتهای ATI:
سری 2400/XT/PRO
2600PRO
سری ATI X/800/1300
که من بیشتر 2600PRO و X1300 رو کار میکنم.
بیشتر هم با مارکهای ASUS,XFX,GIGABYTE با گارانتی های سازگار ارقام و آواژنگ و الماس(یا پخش ویستا) کار میکنم .
بازم امری بود ما در خدمتیم.

chaos theory
05-01-2008, 13:32
سلام دوست عزیز
ببین دوست من بقول خودت شهرستان زیاد کشش نداره واسه کارت های گران قیمت بنابر این امکان داره شما یه کارت با قیمت 200 تومان که خرید خودت هست رو ماه ها تو مغازه بخوابونی و خاک بخوره بنابر این هر قطعه ای نه فقط کارت گرافیک بلکه در تمام موارد مثل CPU , MOTHERBOARD و غیره.... شما باید یه حد معمول تو همون حدود قیمتی که گفتی رو تو مغازه داشته باشی تا برای کاربرای معمولی بتونی سیستم رو با قیمت خوب و مناسب جم و جور کنی . اما اگه سیستم های تقریبا حرفه ای و نیمه حرفه ای میخوای ببندی باید بودجه مشتری رو در نظر بگیری و قطعات رو با ذکر مشخصات و یه مقایسه با مدل های پایین تر به مشتری نشون بدی تا متوجه باشه که فرق قیمت بخاطر کیفیت کاری هستش. و قطعات گرونتر رو سفارشی خرید کنی.
کارتهای Geforce :
سری 7300 GT/GS/LE
8400
8500GT
7600GS
که معمولا از سری Geforce ما خودمون تو انبار 8500GT و 7300GT و 7600GS رو داریم اینها در این رنج قیمت بهترین ها هستند.
کارتهای ATI:
سری 2400/XT/PRO
2600PRO
سری ATI X/800/1300
بیشتر هم با مارکهای ASUS,XFX,GIGABYTE با گارانتی های سازگار ارقام و آواژنگ و الماس(یا پخش ویستا) کار میکنم .

Actros
05-01-2008, 17:22
سلام دوست عزیز
کارتهای Geforce :
سری 7300 GT/GS/LE
8400
8500GT
7600GS
کارتهای ATI:
سری 2400/XT/PRO
2600PRO
سری ATI X/800/1300

درسته شهرستان کسی زیاد پول به سیستم نمیده
به نظر من کارتهای
ATI 2400XT
ATI 2600 PRO
aTI ها برد ASUS
NVIDIA
8500GT
یا نهایتا XFX 8600GT GDDR3
البته منم فروشنده نیستم
ولی به نظر اینا فروش میره

yasser1680
05-01-2008, 22:30
البته میتونی کارتهای گران قیمت یا جدید رو که تو شهر تون پیدا نمیشن رو سفارش بگیری براشون بیاری...

reza_graphic
06-01-2008, 00:24
بیشترین گرافیکی که فروخته میشه 7200GS هستش.
8400gs هم بیار. یه تعداد هم 8500GT با برد ارزون مثل biostar هم بیار.
ati هم 2400Pro , XT بیار.