ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتباط vb.net با اكسس

alex1000
04-01-2008, 13:53
سلام
من يك مشكلي تو ارتباط وي بي 2005 با اكسس دارم.
وقتي ميخواهيد يك db به برنامه اضافه كنيد يك سوال از شما ميشه؟
ميگه ميخواهيد يك كپي از db بگيرم. من yes رو ميزنم چون ميخوام براي اين برنامه setup بسازم تا روي سيستمهاي ديگه اجرا بشه. تا اينجا مشكلي نيست.
مشكل وقتي برنامه رو اجرا ميكنم و دكمه save روي navigator رو ميزنم عمل بدون هيچ خطايي اجرا ميشه ولي وقتي از حالت اجرا خارج ميشم و دوباره اجرا ميكنم ميبينم تغييرات اعمال نشده!!!!!!!
خود اكسس رو هم باز ميكنم اونم تغيير نكرده!!!!!!!!
نكته: اگر تو اون قسمت اول no رو بزنم يعني از db كپي نگيرم برنامه كاملا درسته!!!!!
لطفا راهنمايي كنيد.
ممنون

shalineh
04-01-2008, 14:27
دقیقا. پاسخ yes باعث read only شدن دیتابیس شما میشود. پس بهتره که No رو بزنید. در ضمن کپی شدن یا نشدن دیتابیس ربطی به ستاپ سازی نداره. یک متغیر استرینگ تعریف کنید و آدرس Db رو در اون قرار بدید. میتونید کاری کنید که این متغیر توسط کاربران قابل تغییر باشه یا نه. در هنگام ستاپ سازی میتونید مسیر فایل db رو در همون دایرکتوری مشخص شده توسط متغیر استرینگ فوق الذکر قرار دهید.

alex1000
05-01-2008, 00:41
دقیقا. پاسخ yes باعث read only شدن دیتابیس شما میشود. پس بهتره که No رو بزنید. در ضمن کپی شدن یا نشدن دیتابیس ربطی به ستاپ سازی نداره. یک متغیر استرینگ تعریف کنید و آدرس Db رو در اون قرار بدید. میتونید کاری کنید که این متغیر توسط کاربران قابل تغییر باشه یا نه. در هنگام ستاپ سازی میتونید مسیر فایل db رو در همون دایرکتوری مشخص شده توسط متغیر استرینگ فوق الذکر قرار دهید.

سلام
از توجهتون متشكرم
ولي يك جاي ديگه و يك دوست ديگه اينطوري پاسخ داد:

روي ديتابيس كليك راست در properteis گزينه دوم را از copy alwaye به copy if newer تغيير دهيد.
كه جواب هم داد.

ولي حالا يك سوال از شما: گفتيد

یک متغیر استرینگ تعریف کنید و آدرس Db رو در اون قرار بدید. میتونید کاری کنید که این متغیر توسط کاربران قابل تغییر باشه یا نه. در هنگام ستاپ سازی میتونید مسیر فایل db رو در همون دایرکتوری مشخص شده توسط متغیر استرینگ فوق الذکر قرار دهید
اينو اگه ميشه بيشتر توضيح بديد.
ممنون