ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلیدهای گرافیکی

winxp
04-01-2008, 11:03
سلام دوستان

میشه بگین چه طوری میشه کاری کرد که وقتی موس رو میبری رو ایکون رنگش عوض بشه و وقتی روش کلیک میکنی باز رنگش تغییر کنه

درست مثل خود ویندوز xp که الان در حالت معمولی رنگ close قرمز و وقتی موس رو میبری روش قرمز لبویی میشه و وقتی کیلیک موس رو روش نگه میداری قرمز جگری میشه

خواهش میکنم کامل فقط توضیح بدین

موفق باشین

Ship Storm
04-01-2008, 12:15
دوست عزیز این رو دانلود کن خیلی خوبه من برای پروژه هام از این دکمه ها استفاده کردم واقعا عالیه و کلی Properties داره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

winxp
04-01-2008, 18:35
سلام عزیزم

اینو زدم دان بشه

از داخل ویژوال یه کامپونت داره که اسمش graphic botun iii هستش
اونو زدم ولی size کلید رو نمیشه بزرگ کرد و الا به کار من میاد

از داخل خود ویژوال امکان نداره همچین کاری رو انجام بدی

میرم این شما رو نگاه کنم باز میام سوالامو میپرسم
ممنون دوست عزیز

موفق باشی

Ship Storm
04-01-2008, 20:11
سلام عزیزم

اینو زدم دان بشه

از داخل ویژوال یه کامپونت داره که اسمش graphic botun iii هستش
اونو زدم ولی size کلید رو نمیشه بزرگ کرد و الا به کار من میاد

از داخل خود ویژوال امکان نداره همچین کاری رو انجام بدی

میرم این شما رو نگاه کنم باز میام سوالامو میپرسم
ممنون دوست عزیز

موفق باشی

چرا سایزش بزرگ نمیشه دوست عزیز؟ برای من خیلی راحت بزرگ میشه و خیلی هم خوب کار میکنه و مشکلی تو کارش نیست.به راحتی بزرگ میشه.

m3hrz4d
04-01-2008, 23:55
اگه فقط میخواهین که Style برنامه مثل ویندوز بشه میتونین این کار رو بکنین :
تابع ای پی آی InitCommonControls رو در Form_Initialize فراخوانی کنین :

و یک فایل با اسم FileName.Exe.Manifest که FileName.Exe اسم فایل exe ی شماست کنار فایل Exe بسازین و متن زیر رو توش قرار بدین :

البته با گذاشتن این فایل کنار خود فایل VB.EXE , خود محیط طراحی هم مثل XP میشه بجای Classic Style.

winxp
05-01-2008, 08:01
چرا سایزش بزرگ نمیشه دوست عزیز؟ برای من خیلی راحت بزرگ میشه و خیلی هم خوب کار میکنه و مشکلی تو کارش نیست.به راحتی بزرگ میشه.

سلام عزیزان

سایزش بزرگ نمیشه دیگه

یعنی من اون کامپونت رو Add کردم و روش دابل کایک کردم و یه دونه روی فروم اضافه شد
یه کلید
بعد هرچی با موس کادرشو میکشم که کلید بزرگ تر بشه نمیشه
از قسمت propeties هم هر چی hight و width رو تغییر میدم باز میشه مثل اول

اون ocx دوستمون خیلی جالب بود و چند تا سوال هم از اون دارم

من دو تا کلید تو محیط phtoshop طراحی کردم به صورت بیزی , حالا اونارو که میارم یه مربع میاد که توش یه بیزی هستش
من تو photoshop بیزی رو سلکت کردم و سپس select invers و بعدش Delete رو زدم تا back ground پاک بشه , بعد با فرمت jpg ذخیره کردم و اووردمش تو برنامه به خیال این که الان فقط یه بیزی میاد

حالا میخواستم ببینم اینو چی کارش کنم که تو بنامه فقط بیزی من دیده بشه و اون قسمت هایی از کلید که تو photoshop حذف کردم دیده نشه ؟

موفق باشی عزیزم
دستتون درد نکنه
:11:

Ship Storm
05-01-2008, 08:35
سلام عزیزان

سایزش بزرگ نمیشه دیگه

یعنی من اون کامپونت رو Add کردم و روش دابل کایک کردم و یه دونه روی فروم اضافه شد
یه کلید
بعد هرچی با موس کادرشو میکشم که کلید بزرگ تر بشه نمیشه
از قسمت propeties هم هر چی hight و width رو تغییر میدم باز میشه مثل اول

اون ocx دوستمون خیلی جالب بود و چند تا سوال هم از اون دارم

من دو تا کلید تو محیط phtoshop طراحی کردم به صورت بیزی , حالا اونارو که میارم یه مربع میاد که توش یه بیزی هستش
من تو photoshop بیزی رو سلکت کردم و سپس select invers و بعدش Delete رو زدم تا back ground پاک بشه , بعد با فرمت jpg ذخیره کردم و اووردمش تو برنامه به خیال این که الان فقط یه بیزی میاد

حالا میخواستم ببینم اینو چی کارش کنم که تو بنامه فقط بیزی من دیده بشه و اون قسمت هایی از کلید که تو photoshop حذف کردم دیده نشه ؟

موفق باشی عزیزم
دستتون درد نکنه

والا نمیدونم چجوری شده :18: من سعی میکنم یه عکس بگیرم از وقتی که این دکمه ها اندازش بزرگ شده تا ببیی که میشه شاید ایراد از خود ویندوز یا ویژوال بیسیک باشه من اصلا با چنین مشکلی برخورد نکردم :13:

winxp
06-01-2008, 00:39
دوست عزیز این رو دانلود کن خیلی خوبه من برای پروژه هام از این دکمه ها استفاده کردم واقعا عالیه و کلی Properties داره:

سلام عزیزم

من این رو باهاش کار کردم

برنامم که تموم شد save کردم و دوباره که اجراش کردم , اون کلیدهایی که با اون ocx درست کرده بودم همه جاش خالی شد :41:

اسم برنامه ی من icon بود و الان که بازش میکنم میگه icon.log پیدا نشد و برا همین کلیدهارو سفید نشون میده

فکر میکنین از چیه ؟