ahmad_tarfand
04-01-2008, 00:08
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
به دلیل مشکلات فراوان از جمله مشکلات درسی متی هست که به سایت سر نزده ام:41:
من ترم اخرم تو دانشگاه است و از هیچ درسی نمی ترسم جز زبان ماشین !
حالا استادمون یه لطفی در حق ما کرده و سوالات امتحان رو داده ولی تو جواب هاش موندم که از کجا گیر بیارم
البته چند تا شو پیدا کردم ولی سوالات مهمشو نه!
از دوستان اگه کسی این برنامه ها رو به زبان اسمبلی داره یا میتونه بنویسه و کار ما رو راه بندازه بسیار ممنون میشم
تو رو خدا کمک کنید جای دوری نمیره :11:
1. برنامه ای بنویسید که دو عدد A و B را گرفته مجموع تمام اعداد از A تا B را محاسبه کند
2. برنامه ای بنویسید که ماکزیمم چهار عدد را محاسبه کند
3. برنامه ای بنویسید که عدد A را خوانده مجموع تمام مقسوم علیه های انرا بدست اورد
10. برنامه ای بنویسید که ارایه A با 10 عنصر را به صورتهای انتخابی – حبابی و درجی مرتب کند
12. برنامه ای بنویسید که تعداد دفعات تکرار کاراکتر A را در یک ارایه 100 تایی محاسبه کند
13. برنامه ای بنویسید که تعداد کلمات یک جمله را محاسبه کند . انتهای رشته با نقطه مشخص شده و کلمات با Space از هم جدا شده اند
18. برنامه ای بنویسید یک ماتریس 10*10 پایین مثلثی تولید کند
32. پروسیجری بنویسید که ادرس شروع یک رشته را گرفته و تمام کاراکترهای a را از این رشته حذف کند
با تشکر منتظر کمکتونم
تا آخر برج لازم دارم
2 /11 امتحان دارم
به دلیل مشکلات فراوان از جمله مشکلات درسی متی هست که به سایت سر نزده ام:41:
من ترم اخرم تو دانشگاه است و از هیچ درسی نمی ترسم جز زبان ماشین !
حالا استادمون یه لطفی در حق ما کرده و سوالات امتحان رو داده ولی تو جواب هاش موندم که از کجا گیر بیارم
البته چند تا شو پیدا کردم ولی سوالات مهمشو نه!
از دوستان اگه کسی این برنامه ها رو به زبان اسمبلی داره یا میتونه بنویسه و کار ما رو راه بندازه بسیار ممنون میشم
تو رو خدا کمک کنید جای دوری نمیره :11:
1. برنامه ای بنویسید که دو عدد A و B را گرفته مجموع تمام اعداد از A تا B را محاسبه کند
2. برنامه ای بنویسید که ماکزیمم چهار عدد را محاسبه کند
3. برنامه ای بنویسید که عدد A را خوانده مجموع تمام مقسوم علیه های انرا بدست اورد
10. برنامه ای بنویسید که ارایه A با 10 عنصر را به صورتهای انتخابی – حبابی و درجی مرتب کند
12. برنامه ای بنویسید که تعداد دفعات تکرار کاراکتر A را در یک ارایه 100 تایی محاسبه کند
13. برنامه ای بنویسید که تعداد کلمات یک جمله را محاسبه کند . انتهای رشته با نقطه مشخص شده و کلمات با Space از هم جدا شده اند
18. برنامه ای بنویسید یک ماتریس 10*10 پایین مثلثی تولید کند
32. پروسیجری بنویسید که ادرس شروع یک رشته را گرفته و تمام کاراکترهای a را از این رشته حذف کند
با تشکر منتظر کمکتونم
تا آخر برج لازم دارم
2 /11 امتحان دارم