مشاهده نسخه کامل
: مشکل با asp
سلام
من یه صفحه asp دارم طراحی میکنم که باید از داخل یه صفحه html اجرا بشه.
این صفحه باید چند تا لینک رو روی صفحه چاپ کنه.
حالا مشکلم اینجاست که وقتی خود صفحه asp رو اجرا میکنم، لینک ها نمایش داده میشن ولی وقتی صفحه html رو اجرا میکنم هیچی نمایش داده نمیشه.
باید از متد خاصی استفاده کنم؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
سلام.
می شه بپرسم که با Asp کار می کنید یا Asp.net ؟
سلام.
ممنون، کدهات رو بزار.
توي صفحهي asp يه سري كد هست كه چند تا لينك رو نمايش ميده.
توي صفحهي html هم براي فراخواني صفحه asp از Script استفاده كردم.
<script src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"></script>
سلام.
به خاطر تاخیرم معذرت می خوام.
____
نه عزیزم این جوری نمی شه که شما بتونید با تگ Script فایل asp خودتون رو فراخوانی کنید. در صفحه ی html چنین چیزی شدنی نیست.
شما باید کدهای asp و html رو با هم قاطی کنید و به فرمت asp سیو کنید و بعد اون صفحه ای که با فرمت asp سیو کردید رو باز کنید.
یه مثال خیلی ساده می زنم تا بهتر متوجه بشی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و با فرمت ASP ذخیره کن.
این یک مثال تا بهتر متوجه بشی.
اگر مشکلت رو فهمیدی که هیچ اگر هنوز نیاز به کمک داشتی کدهایی رو که بتونم باهاش صفحه رو تست کنم بزار.
فعلا
چرا نميشه؟!!!
فكر كنم شما منظور منو متوجه نشدي.
من ميگم ميخوام يه چيزي تو مايههاي كانتر وبگذر بشه. يعني يه اسكريپت فقط توي صفحات html قرار ميگيره.
كه به صفحه Asp مون ارجا داده ميشه.
اينجوري
<script src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"></script>
اگه بازم ميگي نميشه يه نگاه به كد كانتر وبگذر بنداز. تا متوجه منظورم بشي.
سلام.
والا من زیاد Asp کار نکردم ولی تا اونجایی که یاد داشته باشم راهنمایی می کنم.
منظورتون این قسمته:
به نظر من این همون کدهای جاوا اسکریپت هست که مثلا به جای دادن اسم as.js به این صورت آدرس رو دادن، اینها کدهای همون اسکریپت هایی هست که در
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به کار برده شده.
اگه یکم به این اسکریپت دقت کنی متوجه می شی که اصلا چنین چیزی نیست.
اگه خوب توضیح ندادم بگو.
شما دارید اشتباه میکنید.
چون اگه این یه اسکریپت جاوا بود. موقعی که آدرس اون رو توی مرورگر وارد میکنید باید پیغام ذخیره کردن فایل رو بده.
یه بار برای یه فایل .js امتحان کنید.
ولی اگه یه صفحه Asp باشه یه سری کد رو توی همون صفحه نمایش میده.
پس این یه صفحه asp هست نه js
سلام.
حالا شد خوب شما بگو واسه چی نشون نمی ده به خاطر این قسمت:
همونطور که می بینی هیچ تابعی برای این اسکریپت تعریف نشده و با تگ Script تمام کدها اجرا می شه واضحه که توی این اسکریپت این آدرس رو دادن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با اجرای این اسکریپت محتوای داخل این آدرس نمایش داده می شه.
برای امتحان شما اسکریپت پست قبلی رو به یک فایل JS تبدیل کن و اون اسکریپت رو با فایرفاکس باز کن اون وقت متوجه منظورم می شی.
حالا هرچی من می گم نره شما می گی بدوش.
خب یعنی هیچ راهی وجود نداره که من بتونم محتوای یه صفحه asp رو مستقیم داخل یه صفحه html نشون بدم؟
David.Jn
10-01-2008, 10:56
دوست عزیز تمام راهمایی هایی که دوست عزیز amin_ehelp کردند درسته
بزار لپ کام بهت بگم اون کدی که شما گذاشتین غلطه چون شما میخواید یه فایل asp را باز کنید که حتمآ case داره
یعنی این که با رفتن به صفحه ای که کد شما قرار داره نمیدونه کدوم case را باید select کنه
برای مثال کد ساده زیر را زیر را در نظر بگیر :
کاربر با قرار دادن د زیر در سایت یا وبلاگ خود :
how r u را در سایت خود مشاهده خوهد کرد
در ضمن شما هم میتونید فایل asp در وبلاگ خود قرار بدید هم javascript کسی نمیگه شما نمیتونید ولی باید از کدهای درست استفاده کنید.
امیدوارم مک کرده باشم
اینایی که گفتی رو میدونم.
در ضمن صفحه asp من هیچ دستور شرطی نداره.
اون کد رو هم فقط به عنوان مثال نوشتم.
با توجه به این چیزی که شما نوشتی من می تونم یه صفحه Asp رو داخل یه صفحه html نمایش بدم.
راستی این دستور Response.write فقط برای چاپ متن روی صفحه استفاده میشه یا میشه از تگ های html هم داخلش استفاده کرد؟
David.Jn
10-01-2008, 18:30
فکر می کنم شما خودتون هم نمیدانید میخواید چی کار کنید چون توضیحاتتون خیلی گنگ و پیچیده
بزار براتون یه توضیحاتی بدم از اون چیزایی که من از نوشته هاتون برداشت کردم
1-اگه میخواید لینک یه سایتی یا یه صفحه ای در وب ساییتون قرار بدبد لزومی نداره براش کد بنویسید میتونید یه hyperlink بزارید.
2-اگه میخواید یه کد asp در سایتتون قرار بدید که بتونه چیزهای خاصی را نمایش بده (مثل کانتر) باید به روش زیر عمل کنید:
کد خود را باید در prompt مخصوص asp یعنی:<% %> قرار دهید.
و این کد را در داخل یک جدول قرار بدید (اگر در جدول قرار ندهید امکان به هم ریختگی در سایت را خواهید داشت) اینو من زیاد تاکید نمیکتم اما اگه اونجوری باشه بهتره.
3-شما میتونید به طور مستقیم در اینترنت به صفحه ایکه با asp نوشته شده لینک کنید اما اگه اون فایل به درستی نوشته شده باشه چون در غیر این صورت پیام خطا میده
4-اگه صفحه شما مخلوطی از کدهای asp , html می باشد باید فرمت اون را به asp ذخیره کنید.
اینم پاسخ اون سوالتون که گفته بودید میشه به response.write چیزهای دیگه را هم نوشت
پاسخ:
بله میشه شما میتونید تگ های html و مقدار متغیر ها و محتوای database را با این دستو نشان بدید
اگه شما بخواهید تگ html را با این دستور بنویسید باید نکات زیر را رعایت کنید
دابل کوتیشن ها تبدیل به تک کوتیشن میشن
تک html در داخل دابل کوتیشن قرار میگیره
برای مثال :
اگه کد asp اون صفحه را بزاری بهتره
سلام.
مرسی zibatarin nam توضیحاتتون کامل بود. با این توضیحات فکر نکنم جای سوالی باقی مونده باشه.
در ضمن شما چرا از ASP قدیمی استفاده می کنید، برید سراغ ASP.NET...
سلام
خيلي از توضيحاتت ممنون.
بايد ببخشيد اگه مشكلمو بد توضيح داده بودم.
David.Jn
12-01-2008, 10:18
خواهش می کنم قابلی نداشت.
نگفتید مشکلتون حل شد یا نه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.