مشاهده نسخه کامل
: کامپوننت تاریخ فارسی
afshinaghasi
03-01-2008, 15:19
با این کامپوننت می تونید تاریخ میلادی رو به فارسی تبدیل کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون زحمت کشیدید.
afshinaghasi
03-01-2008, 15:32
ویژوال استودیو سیخی چند فقط دلفی . تو دلفی کاربرد داره
MasterData
04-01-2008, 10:05
ویژوال استودیو سیخی چند فقط دلفی . تو دلفی کاربرد داره
این یعنی چی؟ میشه توضیح بدی؟؟؟؟؟
romixery
04-01-2008, 13:08
البته من هم نفهميدم.
از Afshinaghasi عزيز هم تشكر ميكنم. ولي اگه جستجو مي كردين مي ديدين كه از اون نوع كامپوننت ها زياد معرفي شده بود. لذا بهتره كه از ارسال كامپوننت ها تكراري پرهيز بشه. (كافيه عبارت shdate رو جستجو مي كردين و كامپوننتي كه نانفورس جان معرفي كردن رو نگاه مي كردين)
بازم از زحماتي كه مي كشين ممنونم
موفق باشين
باي
afshinaghasi
08-01-2008, 02:03
بچه ها دمتون گرم .خواهشن سرچ رو بیخیال شید مثل این میمونه که دنباله یه سوزن تویه انبار کاه یا سنجاق قفلی بگردی. در ضمن اونی که نوشته بودم ویژوال سیخی چند یکی نوشته بود تو ویژوال کاربرد داره که من انجوری جواب دادم یکمی لوتی حرف زدیم دیگه دمتون گرم وجدانن
F A R H A D
08-01-2008, 08:28
سرچ رو بیخیال شید مثل این میمونه که دنباله یه سوزن تویه انبار کاه یا سنجاق قفلی بگردی
با سلام. فكرش رو كرديد كه چندين تاپيك براي يك موضوع ايجاد شه چه بازار شامي راه ميفته؟ لا اقل براي معرفي كامپوننت اين موضوع خيلي مهم هست. پس سرچ رو بیخیال شید تاييد نميشه دوست عزيز
afshinaghasi
08-01-2008, 13:02
خوب این مشکله این وب سایتا هست دیگه تقصیره من نیست جستجو به صورت حرفه ای نیست ولی اگر تو گوگل سرچ بشه خیلی بهتر به نتیجه میرسیم در ضمن من سرچ کردم نبود اگرم بود لینکش خراب بود جیگر
F A R H A D
08-01-2008, 14:13
من سرچ کردم نبود اگرم بود لینکش خراب بود جیگر
چه چيزي رو جستجو كرديد؟
بخشي از نتايج:
afshinaghasi
08-01-2008, 16:12
:27:اینا درست ولی هر کدومش مربوط به یه چیزی میشه کار باهاشم همچین راهتم نیست . قبلا دیدم زیاد جواب نمیده اونی که من گذاشتم بهتره
afshinaghasi
08-01-2008, 16:13
:27:اینا درست ولی هر کدومش مربوط به یه چیزی میشه کار باهاشم همچین راهتم نیست . قبلا دیدم زیاد جواب نمیده اونی که من گذاشتم بهتره کار باهاش خیلی ساده هست .من خودم خمه اینارو قبلا دیدم ولی اون چیزی نیست که می خواستم وجدانن این بهتره
با سلام
شما كه زحمت كشيديد و گذاشتيد حداقل از جاي بهتر معرفي مي كرديد آخه رپيد هم شد سايت.
البته هنوز هم دير نشده پس لطا زحمتش رو بكش
قربانت
afshinaghasi
13-01-2008, 11:42
با سلام
شما كه زحمت كشيديد و گذاشتيد حداقل از جاي بهتر معرفي مي كرديد آخه رپيد هم شد سايت.
البته هنوز هم دير نشده پس لطا زحمتش رو بكش
قربانت
مگه خرابه لینکش بزار ببینم چش شده ولی همشون همینطوری هستن باید یه چند ثانیه ای بهش مهات بدی تا دانلودش بیاد یا اون فرم save ش
لینک سالمه برار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.