Contractor
02-01-2008, 16:35
من تا بحال فكر ميكردم اين دو پردازنده يكي هستند ولي وقتي با يك مهندس كامپيوتر ديگه بحثم افتاد و رفتيم توي سايت اينتل،هر دومون دچار حيرت شديم......................!!
مشخصات دقيق اين دو CPU و لوگوي متفاوت اين دو پردازنده:
Intel® Pentium® dual-core processor
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel® Pentium® D processor
يك چيز جالب توي تست بنچماركهاي tomshardware بود يا جاي ديگه ديدم كه بدجور فكرم رو مشغول كرده و ونم اگه اشتباه نكنم Codename مربوط به اين سري معروف به Pentium dual core بود كه نوشته بود هسته اش conroe است!!!!!!!!!!شايدم من اشتباهي ديدم اون موقع شبي.......................و اون شايد مال Core2 بوده ولي هنوز دارم گيج ميزنم.......................يكي بياد تفاوت اين دو سري رو كه در بالا نوشتم دقيقا بگه هر چند از نظر من خيلي فرقي در معماري با هم نبايد داشته باشن ولي فركانس P D بطرز عجيببي بالاتر از Dual Core
مشخصات دقيق اين دو CPU و لوگوي متفاوت اين دو پردازنده:
Intel® Pentium® dual-core processor
Intel® Pentium® D processor
يك چيز جالب توي تست بنچماركهاي tomshardware بود يا جاي ديگه ديدم كه بدجور فكرم رو مشغول كرده و ونم اگه اشتباه نكنم Codename مربوط به اين سري معروف به Pentium dual core بود كه نوشته بود هسته اش conroe است!!!!!!!!!!شايدم من اشتباهي ديدم اون موقع شبي.......................و اون شايد مال Core2 بوده ولي هنوز دارم گيج ميزنم.......................يكي بياد تفاوت اين دو سري رو كه در بالا نوشتم دقيقا بگه هر چند از نظر من خيلي فرقي در معماري با هم نبايد داشته باشن ولي فركانس P D بطرز عجيببي بالاتر از Dual Core