ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت Pentium D با Pentium Dual Core !!

Contractor
02-01-2008, 16:35
من تا بحال فكر ميكردم اين دو پردازنده يكي هستند ولي وقتي با يك مهندس كامپيوتر ديگه بحثم افتاد و رفتيم توي سايت اينتل،هر دومون دچار حيرت شديم......................!!
مشخصات دقيق اين دو CPU و لوگوي متفاوت اين دو پردازنده:

Intel® Pentium® dual-core processor
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Intel® Pentium® D processor

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

يك چيز جالب توي تست بنچماركهاي tomshardware بود يا جاي ديگه ديدم كه بدجور فكرم رو مشغول كرده و ونم اگه اشتباه نكنم Codename مربوط به اين سري معروف به Pentium dual core بود كه نوشته بود هسته اش conroe است!!!!!!!!!!شايدم من اشتباهي ديدم اون موقع شبي.......................و اون شايد مال Core2 بوده ولي هنوز دارم گيج ميزنم.......................يكي بياد تفاوت اين دو سري رو كه در بالا نوشتم دقيقا بگه هر چند از نظر من خيلي فرقي در معماري با هم نبايد داشته باشن ولي فركانس P D بطرز عجيببي بالاتر از Dual Core

Contractor
06-01-2008, 19:51
اساتيد سخت افزار كجايييييييييييييين؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Amin_0913
06-01-2008, 20:00
Intel® Pentium® D processor

من دقیق نمی دونم ولی این بالایی مشکل حرارتی داره
فکر کنم زیادی داغ میشه

Contractor
06-01-2008, 20:07
من دقیق نمی دونم ولی این بالایی مشکل حرارتی داره
فکر کنم زیادی داغ میشه
Great.......................thanks lot
آره اونكه بخاطر فركانس خيلي بالاترش هست كه خودمم نوشتم توي پست شماره1 ..................................
مثل پنتيوم4 پرحرارت و پرمصرفه بلكه بدتر چون 2 تا هسته ي پرحرارت توي يك CPU گذاشته:13:.....................
ولي سؤال من چيز خيلي دقيق تري هست....................

Stream
06-01-2008, 20:23
Pentium D كه همون CPU هاي پرمصرف اينتل هستند كه در سال 2005 توسط اينتل معرفي شدند و مدلهايي مثل Pentium D925 و ... داشتند.
Pentium Dual-Core در سال 2007 توسط اينتل به عنوان سري جديد پردازنده هاي low-end معرفي شدند و مدلهاشون مثل E2140 و ... است. قبليت اوركلاك Pentium Dual-Core ها در حد بسيار بالايي است. (بيشتر از 100 درصد قابليت اوركلاك شدن دارند...)
معماري دو سري كاملا با هم متفاوت است.

Contractor
06-01-2008, 21:06
Great........................so thanks dear Virgil for repling
But two request is remained......................
70 درصد جوابم رو گرفتم................... 30 درصد باقيمونده ايناست كه اگه لطف كني جواب بگي ممنون ميشم: اولي:اسم رمز هسته ي اين دوال كور همون Conroe هست يا چيز ديگه ايه و معماريش بيشتر به پنتيوم شباهت داره يا Core ؟؟؟؟؟
دومي:مگه اينتل قول نداده بود از اسم پنتيوم ديگه براي اسم گذاري پردازنده هاش استفاده نكنه پس چطور شد توي 2007!!!!!!!!!اين مساله رو نقض كرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

Stream
06-01-2008, 21:19
اولي:اسم رمز هسته ي اين دوال كور همون Conroe هست يا چيز ديگه ايه و معماريش بيشتر به پنتيوم شباهت داره يا Core ؟؟؟؟؟
اسم رمز هسته شان Allendale است و كاملا بر اساس معماري Core طراحي شده نه معماري Pentium .

دومي:مگه اينتل قول نداده بود از اسم پنتيوم ديگه براي اسم گذاري پردازنده هاش استفاده نكنه پس چطور شد توي 2007!!!!!!!!!اين مساله رو نقض كرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اينتل توي سال 2006 اعلام كرد كه دوباره براي پردازنده هاي low-end بر ميگرده به اسم Pentium . اواسط 2007 هم كه رسما مدلها رو معرفي كرد. ولي قبلا گفته بود ديگه از اين اسم استفاده نمي كنه!

Contractor
06-01-2008, 21:51
Right...........so thanks

:11:Have fun