مشاهده نسخه کامل
: بازی برای w810
سلام
اگر می شود لینک دانلود تعدادی بازی برای گوشی w810i بزارید هرنوع بازی باشد عیب ندارد
سلام
اگر می شود لینک دانلود تعدادی بازی برای گوشی w810i بزارید هرنوع بازی باشد عیب ندارد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جاوا داری این ها رو میتونی دانلود کنی!!!
Noob Saibot
02-01-2008, 17:19
با سلام به شما.
همون جور که دوستمون سایت mobile9 رو معرفی کردن، من سایت:
رو معرفی میکنم. البته از سابت:
هم استفاده کن تا دلت میخواد بازی دانلود کن. اگر خودت تلاش میکردی و در نت جستجو میکردی، کلی سایت برای گوشیت پیدا میکردی. یا در قسمت بازی های جاوا، در قسمت سونی اریکسون یا نوکیا، کلی بازی گیر میاد.
ممنون از همه شما حالا چه طور اونا رو رو گوشی بازی کنم من چن تا اوردم ولی اونا رو وقتی با کابل کپی میکن تو بازی ها هیچ نشونی از اونا نیست چطور نصب کنم
Noob Saibot
02-01-2008, 18:59
با سلام به شما.
دوست عزیز بازی های دانلود شده خودتون روی رم، در فولدر Otehr بریزید. بعد با فایل منیجر گوشی به این فولدر بروید و بر روی فایل مورد نظر کلیک کنید. بازی سریع Install و بعد از شما پرسیده میشود که مایل هستید در فولدر بازی ها ذخیره شود؟ دکمه تایید رو بزنید و از شما برای اجرای آن سئوال میشود. اگر دوست داشته باشی اجرا میکنی و گرنه که هیچ. به همین سادگی.
سلام من فایل هارو در داخا هارد خودم از حالت فشرده باز کردم وسپس آنها رو به قسمت مدیا و بعد other ریختم و با فایل منیجر رفتم داخلش ولی هیچ عکس العملی نشان نداد
دو سه تا هم بازی امتحان کردم ولی نشد
Noob Saibot
02-01-2008, 23:24
یعنی چی از حالت فشرده درآوردی؟ بازی ها باید با پسوند jar باشند. یعنی همون جاوا. شما لازم نیست چیزی رو از حالت جاوا دربیاری. و یا اگه به صورت zip بود، حتما یه فایل با پسوند jar باید در این فایل zip قرار داشته باشه. اون فایل درون zip رو به گوشی انتقال بده. برای مثال از لینک زیر بازی را دانلود کن و همون فایل رو بریز تو گوشیت. یا از طریق بولوتوث یا کابل. فرقی نمی کنه.
آدرس زیر هم لیست بازی های جاوا برای گوشی های جاوا و سیمبیان. ( به گوشیه شما میخوره )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.