مشاهده نسخه کامل
: میخوام یه هارد به سیستمم نصب کنم(راهنمایی از بچه های گل متخصص)
سلام به همه دوستان متخصص:31:
یه سوال داشتم نه البته یه سوال بلکه.....
سوال اول: هاردی که نمیدونم مادربوردم ساپورد میکنه یا نه اگر به سیستمم وصل کنم و روشن کنم برای سیستمم اتفاقی میوفته؟
سوال دوم: من رو سیستمم یه هارد 40 دارم یه هارد از کسی هست کهگرفتم 140 گیگ هستش میخوام ببینم رو سیستمم قرار بدم مشکلی پیش میاره؟ آیا مادربوردم ساپورت مینکنه یا نه؟
اطلاعات سیستمم:
سیستم من برای سال 82 هستش
مادربوردم GIGABAYTE 8 X
RAM 512
VGA 64 MB
HARD 40 GB
اگر اطلاعات دیگه ای هم خواستید بگید
سوال سوم: از کجا بفهمم که مادربوردم این هارد رو یا هر هارد دیگه ای رو ساپورت میکنه
یه سوال دیگه
من میخوام اگه نشد یه هارد بخرم چی بخرم تا هم خوب باشه و 140 گیگ باشه و سیستمم ساپورد کنه؟
MOHAMMAD2010
02-01-2008, 13:07
شما اول باید بدونید مادربوردتون sata رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
بعد بدونین اون هارد دوستتون sata هست یا معمولی ( ide )
شما مدل دقیق مادربورد رو بدین همه چیز مشخص میشه همین طور هارد دوستتون که sata هست یا ide ؟( که با توجه به قدیمی بودن به احتمال زیاد ide هست
دوست عزیز از کجا میشه فهمید هارد sata هستش یا نه؟
مشخصه یا چیزی روی هارد نوشته یا ......
مشخصات دقیق مادربورد یعنی چی؟ بالا مشخصش کمه؟
chaos theory
04-01-2008, 00:56
در شکل اولی هارد ساتا رو میبینی با کابل مخصوص خودش و در شکل دومی IDE که قدیمی تر هست رو میبینی با کابل مخصوصش حالا شما ببین هارد خودت از کدوم و هارد دوستت از کدوم نوع هستش.
1-
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] qBHBndANhdHdfaW1nX3Jlc3VsdARzZWMDc3I-/SIG=12v05if6o/EXP=1199481127/**[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] qBHBndANhdHdfaW1nX3Jlc3VsdARzZWMDc3I-/SIG=13dpap7f5/EXP=1199481911/**[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
1-هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط مادر برد نمیشناسه
2-مشکلی پیش نمیاد (البته هاردی با ظرفیت 140 نداریم هارد دوستتون یا 160 یا 120)
3- می تونی به سایت سازنده مادر برد سر بزنی (البته اگه دقیق اسمشو بگی شاید بهتر بشه راهنمایی کرد)
4-هارد ها البته برای سیستم شما تفاوت زیادی نمی کنه (البته 160 یا 120)
یا علی
در شکل اولی هارد ساتا رو میبینی با کابل مخصوص خودش و در شکل دومی IDE که قدیمی تر هست رو میبینی با کابل مخصوصش حالا شما ببین هارد خودت از کدوم و هارد دوستت از کدوم نوع هستش.
1-
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] qBHBndANhdHdfaW1nX3Jlc3VsdARzZWMDc3I-/SIG=12v05if6o/EXP=1199481127/**[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] qBHBndANhdHdfaW1nX3Jlc3VsdARzZWMDc3I-/SIG=13dpap7f5/EXP=1199481911/**[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
برای دوستم از نوع اول هستش یعنی sata
برای خودم هم مثل شکل اولی هستش اما کابلهای اون مثل شکل دوم هست
البته بگم کابلهای هارد دوستم روش نوشته SATA و دقیقا مثل شکل اول هستش
شکل دوم یزره خوب نیوفتاده اما فکر میکنم هارد من sata نیست
حالا چیکار کنم
chaos theory
09-01-2008, 18:19
شما میتونی یه مبدل ide به sata بگیری و مشکلت رو حل کنی در غیر اینصورت نمیتونی رو مادربردت هارد sata بذاری.
شهرام_ایرانی
09-01-2008, 18:58
ببینم تبدیل sata به ide نداریم
chaos theory
10-01-2008, 18:13
ببینم تبدیل sata به ide نداریم
یعنی چی؟:13:
شما میتونی یه مبدل ide به sata بگیری و مشکلت رو حل کنی در غیر اینصورت نمیتونی رو مادربردت هارد sata بذاری.
یعنی بدون مشکل میشه و راحت هارد کار میکنه؟
من میخوام هارد خودم رو بردارم از روی سیستمم و هارد دوستم که sata هستش رو ببندم رو مادربوردم
بیشتر توضیح میدی که این مبدل چیه ؟ چطوریه؟ قیمتش چنده؟ و نصب رو هم بگی ممنون میشم
یا علی
chaos theory
13-01-2008, 18:26
این دستگاه رو که یه دستگاه اکسترنال هستش میتونی از فروشگاه های لوازم جانبی کامپیوتر پیدا کنی و کارش هم اینه که sata و ide و usb رو به هم تبدیل میکنه. قیمتی حدود 17 یا 18 تومن داره . و کار باهاش هم خیلی ساده هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه مدلی بود قبلا که مشکل بوت داشت یعنی مادربرد به عنوان درایو برای بوت نمیشناختش قبل از اینکه هارد رو بخری برو در مورد این از فروشنده ها سوال کن اگه این مشکل رو نداشت حتما بخر.
یه سوال دیگه:
میشه هارد من که ide هستش رو رو مادربورد سیستم دیگه ای که روش هارد sata نصبه وصل کنم
مشکلی برای مادربورد رفیقم پیش نمیاد؟ یا هارد خودم به درستی رو سیستم دوستم کار میکنه یا نه؟
ممنون
glc_engineer
29-02-2008, 19:26
یه سوال دیگه:
میشه هارد من که ide هستش رو رو مادربورد سیستم دیگه ای که روش هارد sata نصبه وصل کنم
مشکلی برای مادربورد رفیقم پیش نمیاد؟ یا هارد خودم به درستی رو سیستم دوستم کار میکنه یا نه؟
ممنون
معمولا مشكلي پيش نمي آد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.