مشاهده نسخه کامل
: لينك دانلود ++C و ++Visual C
Dolphin 7
02-01-2008, 11:57
كسي لينك دانلود ++C و ++Visual C رو داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجيحا از RapidShare يا سايتايي كه Resume نداره نباشه ( لطفا :31: ) :27:
عزیز میدونم دنبال لینک دانلودی ولی آخه CD ی ++Visual C رو خیلی راحت میتونی بخری. فکر نکنم چیزی باشه که ارزش دانلود کردن داشته باشه مگه اینکه حتما دنبال جدیدترین نسخه باشی...
در مورد ++C هم , ++C یک زبان هست و میشه گفت چیزی نیست که دانلود کنی :D شما یه IDE مثل همین ++Visual C یا ++ Turbo رو که داشته باشی میتونی برنامه ای به زبان ++C بنویسی
Dolphin 7
02-01-2008, 13:49
عزیز میدونم دنبال لینک دانلودی ولی آخه CD ی ++Visual C رو خیلی راحت میتونی بخری. فکر نکنم چیزی باشه که ارزش دانلود کردن داشته باشه مگه اینکه حتما دنبال جدیدترین نسخه باشی...
در مورد ++C هم , ++C یک زبان هست و میشه گفت چیزی نیست که دانلود کنی :D شما یه IDE مثل همین ++Visual C یا ++ Turbo رو که داشته باشی میتونی برنامه ای به زبان ++C بنویسی
آخه من سي دي رام و سي دي رايترم هر دوش خرابه واسه همين هر چيو مي خوام دانلود مي كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جديدترين نسخشم اگه باشه كه ديگه خيلي بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بس اين بر و بچ جواب درس حسابي نمي دن كه فرق اين برنامه و زبونا و اين حرفا چيه آخرش گاف دادم :31:
اصن فرق اين ++C و ++Visual C چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مي خوام يه تاپيك ديگم تو همين انجمن زدم اگه بياي اون جا حرف بزنيم ممنونيت از خودم در وكنم :31:
اينم لينكشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها پس بگو قضیه چیه :lol:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.