مشاهده نسخه کامل
: آپلود نشدن عکس
با سلام
من یه مشکلی داشتم که خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید
وب سایتی که باهاش کار می کنم عکس رو آپلود نمی کنه
یعنی وقتی به قسمت مدیریت می رم ومی خوام عکس رو در وب سایت آپلود کنم پیغام زیر رو می ده
Microsoft VBScript runtime error '800a004c'
Path not found /cpanel/Editor16/filemanager/browse/sample_asp/browse.asp, line 47
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم .
mgfaster
03-01-2008, 00:51
اینجور مشکلات میتونه دلایله زیادی داشته باشه که پیش و پا افتاده ترینش ممکنه بخاطر اسم یا پسوند فایل عکستون باشه که معمولا باید gif یا png, یا jpg باشه تا مشکلی پیش نیاد.
گاهی اوقات مشکل از نرم افزار مدیریت فایل سرور شماست که بخاطر ترافیک بالای خطوط دچار اختلال میشه
شما میتونید از یک نرم افزار ftp برای آپلود کردن استفاده کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و ممنون از توجهتون
من نرم افزار ftp رو دانلود کردم اگه ممکنه یه مقدار در مورد روش کار با اون توضیح بدید
اینکه چطور عکس رو آپلود کنم و به وب سایت بفرستم
mgfaster
04-01-2008, 07:31
ببخشید اگه دیر جواب میدم مشغول طراحی یک سایت هستم !!!بگذریم
-------------
کار با نرم افزار WS_FTP Professional 2006 بسیار ساده است پس از اتصال به اینترنت نرم افزار رو باز کنید سپس در بالای صفحه رو connection wizard کلیک کنید (دقیقا پایین منوی help هست) صفحه ای باز میشه که باید توی کادر
یک اسم برای سایتتون در نظر بگیرید بعدش Next کنید در صفحه جدید از منوی کشویی ftp رو انتخاب کنید در صفحه بعدی باید آدرس رو وارد کنید مثال ftp.yoursite.com در گام بعدی باید یوزر نیم و پسورد سایتتون رو وارد کنید .Next کنید وسرانجام رو finish کلیک کنید تا نرم افزار با هاست شما ارتباط برقرار کنه .
--------------------------------------
اگه تمامی مراحل بالا رو درست انجام داده باشی ارتباط بر قرار میشه و در سمت راست نرم افزار فایهایی که در سایت شما وجود دارن نشون داده میشن حالا به سادگی میتونید هر فایلی رو که میخواهید به سمت راست صفحه درگ کنید تا آپلود بشه هر چیزی رو هم که میخواهید پاک کنید روش راست کلیک کنید و اون رو پاک کنید
------------------------------------
مشکلات احتمالی
اگه نرم افزار در حین ارتباط با هاست شما eror داد میتونه مشکل خود هاست باشه یا اینکه فایروال شما پورت هایی که نرم افزار احتیاج داره رو بسته باشه در این صورت باید اون رو غیر فعال کنید
موفق باشید MGfaster
mgfaster
04-01-2008, 07:42
یادم رفت این سریال برنامه
123450-123450-123450-123450-123450
اینم کرکش
مشکلات احتمالی
اگه نرم افزار در حین ارتباط با هاست شما eror داد میتونه مشکل خود هاست باشه یا اینکه فایروال شما پورت هایی که نرم افزار احتیاج داره رو بسته باشه در این صورت باید اون رو غیر فعال کنید
موفق باشید MGfaster
از راهنمایی هاتون خیلی ممنون
ولی طبق پیش بینی که کرده بودید موقع اتصال ارتباط رو برقرار نمی کنه و error می ده
حالا من باید از کجا این پورتها رو غیر فعال کنم ؟
ممنون
mgfaster
09-01-2008, 07:44
آیا روی سیتم شما فایروال نصب ؟
اگه اینطوره هر وقت میخواهید آپلود کنید نرم افزار فایروال رو موقتا disable کنید مشکل حل میشه!
---------------------------------
اگه بازم نشد یعنی هاست با خطوط اینترنت شما مشکل داره!
میتونید از یک هاست دیگه فضا بگیرید که من یه سری از خوب هاش رو پایین براتون میذارم .
mgfaster
09-01-2008, 07:58
خیلی ممنون
راه حل دوم عملی شد یعنی ثبت نام کردم و فعلا مشکلم حل شده
باز هم متشکر م .
tabriz-info
10-01-2008, 20:10
با سلام
من یه مشکلی داشتم که خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید
وب سایتی که باهاش کار می کنم عکس رو آپلود نمی کنه
یعنی وقتی به قسمت مدیریت می رم ومی خوام عکس رو در وب سایت آپلود کنم پیغام زیر رو می ده
Microsoft VBScript runtime error '800a004c'
Path not found /cpanel/Editor16/filemanager/browse/sample_asp/browse.asp, line 47
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم .
فکر میکنم این اروری که گفتید مربوط میشه به اون سایتی که میخواستید اپلود کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.