ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نسخه 1.2.2 فارسی آجا نیوک منتشر شد

J4vad
02-01-2008, 09:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام به تمامي كابران گرامي ،

بعد از مدت ها تلاش موفق شديم نسخه جديدي از پرتال آجا را ارائه دهيم ، در اين نسخه امكاناتي از قبيل:

گالري تصاوير پيشرفته ، بهينه سازي كامل براي موتور هاي جست وجو ، سيستم امنيتي ورود IP هاي خاص به مديريت ، شمسي سازي كامل ماژول ها ، بلوك پيشرفته آخرين ارسال هاي انجمن براي VB و PHPBB ، تغيير سيستم ACCOUNTING ، مد پيغام ها به صورت js و ...

از مهمترين تغييرات اين نسخه است !

در گذشته اي نه چندان دور براي در اختيار داشتن يك وب سايت بايد مشقت زيادي را تحمل ميكرديد، ولي امروزه با در اختيار داشتن برنامه هاي مديريت محتواي وب داشتن وب سايت تقريبا به هيچ تخصص ويژه اي نياز ندارد. يكي از بهترين نرم افزارهاي مديريت محتواي وب ؛ پرتال آجا است.

اگر شما علاقمند هستيد يك وب سايت داشته باشيد ولي از مسايل فني و پيچيده سر در نمي آوريد ، فقط به يك چيز نيازمند هستيد: پرتال آجا !
با آجا نيوك بدون دانستن HTML يا PHP يا هر چيز ديگر ؛ فقط متن خود را تايپ كنيد ، عكس را قرار دهيد و روي دكمه ذخيره كليك كنيد! حالا شما يك وب سايت داريد و ميتوانيد با رابط كاربري تحت وب پرتال آجا آن را مديريت كنيد.
تارنماي آجا نيوك فارسي وظيفه فارسي سازي ، گسترش و پشتيباني اين سيستم را به عهده دارد و نمايندگي رسمي شركت MagtrbSoft مي باشد ! براي پشتيباني ، اخبار و ... اين سيستم مديريت محتوا پرقدرت كافي است به اين سايت مراجعه كنيد.
اين نسخه از پرتال آجا ! كاملا رايگان مي باشد !

براي اطلاعات بيشتر به سايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمراجعه كنيد

موفق باشيد

يا حق .:)

ifu
03-01-2008, 14:15
با سلام
جواد جان چطوری ؟ میثم هستم ( در آجا)
دوستان آجا نیوک نیوکی فوق العاده میباشد که امکانات بسیاری دارد امیدوارم حتما آجا نیوک را امتحان کنید
با آجا نیوک هرانجمن سازی را با آجا سازگار کنید !! امکانی که در هیچ سیستم مدیریت محتوایی پیدا نخواهید کرد
موفق باشید

darvish1900
03-01-2008, 16:15
از نظر نصب افتضاح.دنگ و فنگ خیلی داره و طبق نظم نیست مال مشهد تم خیلی جالب تر و بهتره.
فقط نکته خوبش ست کردن انجمن هاست.

ولی امیدارم در آینده نسخه های بهتری ارائه بدهید

J4vad
03-01-2008, 19:02
با سلام
جواد جان چطوری ؟ میثم هستم ( در آجا)
دوستان آجا نیوک نیوکی فوق العاده میباشد که امکانات بسیاری دارد امیدوارم حتما آجا نیوک را امتحان کنید
با آجا نیوک هرانجمن سازی را با آجا سازگار کنید !! امکانی که در هیچ سیستم مدیریت محتوایی پیدا نخواهید کرد
موفق باشید

ممنون ميثم جان ! لطف داريد پرتال خودتونه !

از نظر نصب افتضاح.دنگ و فنگ خیلی داره و طبق نظم نیست مال مشهد تم خیلی جالب تر و بهتره.
فقط نکته خوبش ست کردن انجمن هاست.

ولی امیدارم در آینده نسخه های بهتری ارائه بدهید

دوست عزيز ! ما اينستالري براي اين پرتال ساختيم كه حتي سايت اصلي ارائه نكرده ! خيلي خيلي هم ساده است ! اگر شما نتوانيد يك پرتال را نصب كنيد بهتر است امور تخصصي سايت را به كس ديگري بسپاريد چون نصب يك پرتال از جزئي ترين مراحل كار با يك پرتال است !

در خصوص امكانات به هيچ عنوان آجا با ديگر پرتال هاي موجود با نام نيوك قابل قياص نيست ! چون كلا Base و پايه پرتال آجا متحول شده ! براي روشن شدن بيشتر مي توانيد فقط يك جزء اشاره بنده به سيستم قالب ها را مقايسه كنيد ! فقط فايل ها را نگاه كنيد نياز نيست كد نويسي بدانيد ! .....

موفق باشيد

يا حق .

darvish1900
04-01-2008, 00:30
دوست عزیز من نگفتم پرتال نتونستم نصب کنم شما همچین چیزی میبنید. بهت چرا بر میخوره.من برای جاهایی برنامه نویسی کردم که تو پیام خصوصی برات میفرستم خودت ببینی. که شما آرزوش رو داری.
تعریف هم کردیم. کسی که یک کاری رو شروع میکنه باید انتقاد پذیر هم باشه. برای یک آدم مبتدی کمی گنگ بعدش منو مدیریت کامل فارسی نیست.

J4vad
04-01-2008, 00:52
darvish1900 دوست عزيز ! من هم نگفتم شما ! چرا به خودتون مي گيريد ! گفتم كسي كه نتونه ! بهتر سراغ پرتال نره !واگذار كند افرادي مانند شما براش انجام بدن ..... (كمي خنده و شوخي)

دوست گرامي من ! پرتال آجا به اندازه كافي از شروع كارش گذشته ! دقيقا با تحويل سال 1387 تولد يك سالگي پرتال آجا را جشن خواهيم گرفت خوشحال مي شود ! شما هم حضور داشته باشيد !

هر كاري كه مي كنيد ! اميدوارم در آن موفق باشيد ! حال چه ما را از در راه بدهند ! چه ندهند ! هر دوي ما ايراني و خواهان موفقيت هر ايراني ! در هر عرصه !

موفق و پيروز باشيد

يا حق .

darvish1900
08-01-2008, 01:39
آقای تراش مدیر پاک کردن پستها چرا انگتر خیلی خوشت اومده از پاک کردن پستها
الکی پست پاک میکنی.
سایت مذبور بالا نمیاد اعلام این موضوع کجاش چرت و پرت یا خلاف قوانین.
پستهای نوحه رو هم پاک کردی مگه مسلمون نیستی

Babak
08-01-2008, 12:27
This message has been deleted by Babak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). دليل: پست های شخصی]جناب درويش . در متن حذف دليل رو براتون نوشتم . پست ها عمومي نبود و عملا گفتگوي خصوصي بود . حذف شد . ميونيد از پي ام براي اين نوع صحبت ها استفاده كنيد .
پست هاي نوحه رو هم نديدم حذف شده باشه كه اگر ميخواستم حذف كنم ( بي دين بودم ) كل تاپيك رو حذف ميكردم .

لطفا رعايت كنيد . حذف پست ها يك اخطار بود . توجه نكرديد به اخطار .

هر دو اين پست ها در اولين فرصت حذف ميشن .