ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست نرم افزار Gps

mehdi.pisode
02-01-2008, 00:39
با سلام آیا نرم افزاری gps هست که به صورت جاوا باشه لطفا راهنمایی کنید

Noob Saibot
02-01-2008, 13:07
با سلام به شما.
من معنی سئوال شما رو نمی فهمم. تا اونجایی که میدونم GPRS یک امکان سخت افزاریست و ربطی به برنامه نداره. شما باید ببینی که گوشی شما این امکان رو ساپورت میکنه یا نه؟ در صورت ساپورت کردن گوشی، شما میتوانید به وسیله امکانات بر روی خط یا سیم کارت خودتون از این فرصت استفاده کنی. برای GPRS همراه اول باید به امور مشترکین مراجعه و درخواست فعال سازی سیستم دیتا را بکنی تا برای شما فعال شود. در مورد ایرانسل هم که با تکمیل کردن ثبت نام و وارد کردن این کد: #6*3*140* و زدن دکمه Ok و یا Call برای شما 2 SMS میاد که با ذخیره کردن SMS ها در گوشی GPRS شما فعال میشود. موفق باشی.

mehdi.pisode
02-01-2008, 18:14
منظور من سیستم موقعیت یاب جهانی بود

meha
02-01-2008, 18:22
با سلام به شما.
من معنی سئوال شما رو نمی فهمم. تا اونجایی که میدونم GPRS یک امکان سخت افزاریست و ربطی به برنامه نداره. شما باید ببینی که گوشی شما این امکان رو ساپورت میکنه یا نه؟ در صورت ساپورت کردن گوشی، شما میتوانید به وسیله امکانات بر روی خط یا سیم کارت خودتون از این فرصت استفاده کنی. برای GPRS همراه اول باید به امور مشترکین مراجعه و درخواست فعال سازی سیستم دیتا را بکنی تا برای شما فعال شود. در مورد ایرانسل هم که با تکمیل کردن ثبت نام و وارد کردن این کد: #6*3*140* و زدن دکمه Ok و یا Call برای شما 2 SMS میاد که با ذخیره کردن SMS ها در گوشی GPRS شما فعال میشود. موفق باشی.
منظور ایشون gps بود نه gprs این دوتا شایداز لحاظ نوشتاری به هم شبیه هستند ولی از زمین تا آسمان با هم فرق دارند!

mehdi.pisode
03-01-2008, 13:16
منظورم gps بود

Wisdom
03-01-2008, 14:28
فعلاً تا جایی که میدونم فقط N95 نوکیا این قابلیت رو داره
Gps نرم افزار نداره
اگر هم باشه یک نقشه مصور هست و شما باید یک Gps داشته باشید و به رایانه خودتون وصل کنید که با استفاده از موقیت شما محل فعلی شما رو روی نقشه نشون بده

meha
03-01-2008, 15:12
فعلاً تا جایی که میدونم فقط N95 نوکیا این قابلیت رو داره
Gps نرم افزار نداره
اگر هم باشه یک نقشه مصور هست و شما باید یک Gps داشته باشید و به رایانه خودتون وصل کنید که با استفاده از موقیت شما محل فعلی شما رو روی نقشه نشون بده

نه خیر کی گفته فقط n95 این قابلیت را داره n95 8gb داره همه گوشیهای htc داره و n82 داره!

mehdi.pisode
06-01-2008, 18:50
قیمت این دستگاهها چنده اصلا تو ایران میشه یافت

vahooli
06-01-2008, 22:21
Gps موبایل وقتی به دردتون تو ایران می خوره که دستگاه Gps جدا داشته باشید وگرنه Gps گوشی باید از طریق سرویس Gps اپراتور ها ساپرت شه که تو ایران نیست.

meha
06-01-2008, 22:25
اید از طریق سرویس Gps اپراتور ها ساپرت شه
منطورتون gprs هست؟!!ایرانسل که داره در ضمن با گوشی htc تونستم با gps کار کنم!

navazi
06-01-2008, 23:35
دوست عزیز نرم افزارهای مختلفی برای gps وجود دارند که بهترین انها tom tom مباشد ولی برای استفاده از این نرم افزار شما احتیاج به نقشه ای دارید که با ماهواره ساپورت شود ایران توسط ماهواره ساپورت نمیشود بنابر این شما از امکانات gps محروم میباشید برای سلامتی رهبر مسلمین ایت الله خامنه ای همگی صلوات

mehdi.pisode
07-01-2008, 00:23
قیمت دستگاههای gps چنده

HamedPC
07-01-2008, 02:21
من خودم نقشه برداری دارم می خونم به خاطر همین تو قیمت هستم

بستگی داره تو چی بخوای و برای چه کاری از 150 هزار تومان من دیدم شروع بشه پارسال ولی اگه یه چیز خوب و مناسب بخوای 300 تومان هست .