ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بعضي از فايلهاي Setup درون سي دي اجرا نميشن !!!

McLarenF1
17-10-2005, 13:33
سلام دوستان.
من يك سي دي رو كه براي JB TEAM بود با كلون سي دي رايت كردم. سي دي بدون هيچ مشكلي رايت شد ، اما وقتي وارد سي دي رام ميشم ، بعضي از برنامه هاي اون فايل Setup اش ( آيكنش ) به شكل مربع آبي و سفيد ( آيكن برنامه هاي Dos ) در اومده و هر چي روشون كليك ميكنم برنامه نصب نميشه !!! نه پيغام خطايي ظاهر ميشه و نه پيغامي نشون ميده !!!
اين كه گفتم بعضي از برنامه هاش اينجوريه به خاطره اينه كه بعضي از برنامه ها بدون هيچ مشكلي نصب ميشن و بيشترشون اينجوري شدن .
ضمنا قفل اين سي دي هم بايد از نوع حجمي بوده باشه چون حجم اين برنامه ها رو كه ميگيرم خيلي زياد نشون ميده ( همونايي كه نصب نميشن ) اما اونايي كه نصب ميشن حجم درستي دارن.
حالا من ميخوام بدونم كه آيا هيچ راهي وجود نداره كه من بتونم از تمام برنامه هاي اين سي دي استفاده كنم ؟؟؟
خواهش ميكنم اگر كسي بلده من رو راهنمايي كنه ، خيلي به اين برنامه ها نياز دارم.
با تشكر.

Amir_P30
17-10-2005, 15:30
خوب اين احتمالا بد رايت شده
فايل هاي ديتا اون برنامه ها كد شده هستند و شما نميتوانيد اونا رو اجرا كنيد

McLarenF1
17-10-2005, 17:00
سلام آقا امير.
اما مگه ميشه چند تا برنامه خاص فقط در سي دي اجرا بشن و بقيه نشن؟؟؟
تا اونجايي كه من مطلع هستم اين قبيل قفلهاي حجمي كل سي دي رو به اين شكل در مياره ،اما اين اينجوري نيست آخه !!!
من فكر كنم هر چي باشه زير سر يك پوشه اي به نام //jb\\ درون سي دي باشه ، چون اين پوشه خيلي مشكوكه !!!
اما يعني آيا واقعا هيچ راهي نيست كه بشه اين برنامه ها يك جوري درست كرد و بشه ازشون استفاده كرد؟
آقا شما در مورد اين قفل اطلاعاتي داريد ؟ ( يعني همين قفلهاي حجمي )
البته ببخشيد ، چون ميدونم يك تاپيك مربوط به قفلهي وجود داره ، اما اون اينقدر شلوغ شده كه گشتن دنبال اين نوع قفل خاص درون اون مثل گشتن به دنبال سوزني در انبار كاهه !!! ( البته براي من ، چون سرعت اينترنتم خيلي نا ميزانه و خيلي اذيتم ميكنه ، براي همين نميتونم زياد آنلاين باشم و دنبالش بگردم )
ميخواستم خواهش كنم اگر براتون امكان داره و در اين باره در يكي از صفحات اون قسمت بحث شده ، لطفا آدرس مستقيم اون صفحه رو به من بدين تا ديگه مجبور نباشم دنبالش بگردم.
راستي اگر از دوستان كسي در مورد نام خارجي اين قبيل قفلهاي حجمي هم اطلاعاتي بده ممنون ميشم.
باز هم از توجه شما ممنونم.
با تشكر.

M.R.M
17-10-2005, 23:37
سلام دوست عزيز.
بيان دوست عزيزم امير كاملا صحيح ميباشد ، اما من راهي را به شما پيشنهاد ميكنم كه ممكن است در رفع مشكل شما مفيد باشد ، البته توجه داشته باشيد كه اين روش هميشه موثر نميباشد اما در بسياري از موارد ميتوانيد از اين روش در مورد قفلهاي حجمي استفاده نماييد.
شما بايد از برنامه IsoBuster استفاده نماييد ، به اين شكل كه با كمك اين برنامه فايلهاي مورد نياز خود را ( كه حجمي در حدود 2 گيبابايت خواهند داشت ) در يك درايو داراي فضاي مناسب ذخيره ( Extract ) نماييد. اين كار را با راست كليك كردن بر روي فايل مورد نظر و انتخاب گزينه Extraxt انجام دهيد.
زياد نگران نباشيد چون تمام 2 گيگابايت بر روي هارد شما نخواهد آمد ! در بين عمليات Extract فايل ( كه البته ممكن است كمي به طول بيانجامد ) شما با يك پيغام خطا از سوي برنامه مواجه خواهيد شد كه شامل سه گزينه ميباشد ، شما بايد گزينه Quit را انتخاب نماييد. به اين ترتيب عمليات Extract متوقف ميشود.
پس از اين كار به محلي كه فايل خود را Extract كرده ايد برويد. در آنجا با فايلي در حدود 300 يا 400 مگابايت مواجه خواهيد شد !
ابتدا اين فايل را اجرا نماييد ، اگر مشكلتان همچنان باقي بود بايد مراحل زير را انجام دهيد :
يك برنامه PE Rebuilder را مانند LordPE و يا PERebuilder از اينترنت دانلود نماييد و سپس فايل EXE خود را به وسيله آنها Rebuild نماييد. اين عمليات ممكن است مدت زمان زيادي به طول بيانجامد ( البته با توجه به سرعت سيستم شما ) ، بنابراين تا اتمام عمليات PE Rebuild منتظر بمانيد.
اگر با پيغام خطايي از طرف برنامه Rebuild مواجه نشديدو عمليات با موفقيت به پايان رسيد ، ميتوانيد با خيال آسوده به فايل نصب برنامه خود ( Setup ) مراجعه كرده و بدون هيچ مشكلي آز آن استفاده نماييد. حال اگر حجم آن را ببينيد خواهيد ديد كه به مقدار واقعي خود بازگشته است.
باز هم تاكيد ميكنم كه اين روش ممكن است در بسياري از موارد جواب مثبت ندهد ، اما در حال حاضر بهترين روش پيشنهادي ميباشد .
اميدوارم مشكلتان برطرف شود.
شاد و پيروز و موفق باشيد.