مشاهده نسخه کامل
: Rollback Rx | نرم افزاری قدرتمند جهت بازگرداندن سیستم به گذشته
Soshiant
25-06-2006, 13:33
سلام :biggrin:
یک برنامه عالی که هیچ جا پیدا نمیکنید :tongue:
کرک این نرم افزار فکر نمیکنم هیچ جا پیدا بشه برای همین من از سودای عزیز خواستم تا کرکش کنند که کرک فعلا در دست امتحانه
به زودی کرکش هم میاد ;)
توضیح
یک نرم افزار هست که با وجود قدرت خیلی زیادش اصلا معروف نیست و من ساعت ها دنبال کرک براش گشتم ولی نبود با این که ورژن 7 برنامه هست از هیچ ورژنش کرکی نبود
کار این برنامه این هست که میتونه در فقط 3 ثانیه ( درست گفتم 3 ثانیه ) از کل ویندوز اسنپ شات (یک چیزی شبیه به ایمیجی که برنامه هایی مثل نورتون گوست یا آکرونیس میگیرند . کارش همونه ولی با ایمیج فرق داره) تهیه کنه و در موقع خراب شدن ویندوز اون در فقط چند ثانیه به حالت اول برگردونه
حتی میتونه 60000 اسنپشات مختلف ذخیره کنه وفقط 0.007% از فضای هارد اشغال میکنه
با این برنامه دیگه نیاز به برنامه های ایمیج گیری از هارد نیست که پس از گرفتن زمان زیادی وقت ایمیج های حجیم درست کنند
امکان جستجو در تمام اسنپ شات هارو هم داره هم به صورت دستی و هم این که میشه گفت تا نام یا فرمت خاصی در اون اسنپ شات پیدا کنه
کامپیوتر های مولتی بوت هم پشتیبانی میکنه و روی همه ویندوز ها هم نصب میشه
قبل از بالا امدن کامپیوتر و حتی قبل از بوت منیجر ها هم بالا میاد و میشه کامپیوترو به هر زمان که لازم بود به عقب برگردونه
امکانات زیاد دیگری هم داره مثلا میتونه ویندوز را منجمد کنه یا برای خودش پسورد بذاره یا چندین کاربر برای خودش تعریف کنه یا وقتی کامپیوترو به زمان عقب برمیگردونید چند فولدر خاص را استثنا قرار بده و اونو به حالت قبل بر نگردونه و یا طبق زمان بندی شما اسنپشات بگیره و کار های دیگه :blink:
صفحه دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
mirmohammadi
25-06-2006, 14:00
حتی میتونه 60000 اسنپشات مختلف ذخیره کنه وفقط 0.007% از فضای هارد اشغال میکنه
دستت درد نكنه اين جور كه تو معرفي كردي بايد خيلي توپ باشه
ولي 0.007% از فضاي چه هاردي(چه اندازه اي)؟
در ضمن مطمئن هستس كه ويندوز رو خراب نمي كنه؟
ممنون مي شم اگر جواب بدي
Soshiant
25-06-2006, 14:15
سلام
روی ویندوزم نصبه و تا حالا مشکلی نداشتم
واقعا هم با همین سرعت کار میکنه اون 0.07% هم که سایت سازندش ادعا کرده فکر کنم منظورش این بوده که خود برنامه این مقدار از فضای هارد را میگیره و نه اسنپ شات ها
هالا که میخاید دانلود کنید بذارید عیبش هم بگم
تنها عیبش اینه که بعد از گرفتن یا پاک کردن چند اسنپ شات برنامه باید اسنپشات هاشو دیفرگ کنه که برای اون هم برای هر اسنپشات چند ثانیه طول میکشه این برای تعداد کمی اسنپشات مهم نیست ولی اگر 60000 اسنپشات باشه فکر میکنم خیلی بشه
ولی اگر تعداد اسنپشات هاتون کم باشه مثلا 10 یا 20 تا دیگه مشکلی نیست
حالا خودتون دانلود کنید میفهمید چی میگم
واقعا ارزش دانلودشو داره
این هم مقایسه این برنامه با نورتون گو بک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mirmohammadi
25-06-2006, 14:21
خيلي ممنون دوست عزيز به خاطر توضيحان سريعت
ولي كاش يه چيز ديگه هم مي گفتي چون لينكي كه دادي سه تا فايل توش داره من سه تاش رو گرفتم اما بگو اصليش كدوم هست
باتشكر
خداحافظ
nightmare
25-06-2006, 14:32
ممنون HolySooshiant عزیز
اگه کرک درست شد ممنون میشم تو همین تاپیک قرار بدی.
تا بعد...
Soshiant
25-06-2006, 14:38
mirmohammadi جان 3 تا ورژن از برنامه هست
اگر هر 3تا را دانلود کردی اون 20 مگابایتی اینستال کن که کامل تره
ولی من نمیدونم کرک قرار برای کدوم ساخته بشه
nightmare جان هر وقت کامل شد حتما این جا هم قرار میگیره ممنون از توجه شما
Soshiant
25-06-2006, 15:04
سلام دوستان کرکش هم اومد
ساخت سودای عزیز
Download Appz + Fix ( Special Thanx to UnREal Rce / Soda ) ( 10.64 MB ) :
در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم قرار گرفت
nightmare
25-06-2006, 15:18
از هر دوی شما فوق العاده ممنونم.
nightmare
25-06-2006, 16:46
HolySooshiant یا Soda عزیز...
من برنامه رو گرفتم و فایل های کرک رو در محل نصب کپی کردم . اما وقتی برنامه رو اجرا می کنم این ارور رو می ده :
مشکل از کجاست ؟ آیا فایل کرک مشکل داره؟
ممنون میشم کمک کنید.
mehdi_vsgh
25-06-2006, 19:02
دستت درد نکنه اما دو نکته:
1- فایل کرک از روی سایت حذف شده
2- این کرک برای کدوم فایل هستش چون وقتی وارد سایت میشیم 3 فایل برای دانلود گذاشته شده!
Soshiant
25-06-2006, 21:21
سلام
من به خاطر اين نرم افزار يا شايد هم كرك هردو ويندوزمو از دست دادم چون تا قبا از كرك كردن مشكلي نبود
كرك هم اولش بدون عيب كار ميكرد
همش هم ميخاد درايو هامو چك كنه حتي بعد از عوض كردن ويندوز
شايد هم سخت افزاري باشه
فكر كنم فعلا نگيريدش بهتر باشه
كرك هم بايد بعد از نصب برنامه و حتما قبل از اولين رياستارت كپي كنيد وگرنه كپي نميشه
فايلي كه دادم كه از راپيدشر هست هنوز هم هست و كرك و برنامه با هم هستند
دوست عزیز فکر کنم شما یک جای کار رو اشتباه کردید . منظورم در نحوۀ تنظیم کردن این برنامه هست. وگرنه من الان 1 روزه که
نصبش کردم و مشکلی هم ندارم . تقریبا با اکثر تنظیماتی که داشت ور رفتم تا ببینم مشکلی داره یا نه... حتی براش پسورد تعیین
کردم و دوباره همون پسورد رو دوباره عوض کردم.
البته این رو بگم که من در هنگام نصبش از قسمت Demo استفاده نکردم . بلکه از سریالی که در داخل یکی از فایل های تکست به نام
pid هست استفاده کردم و نرم فزار رو بصورت کامل نصب کردم و بعد از رستارت کردن سیستم و غیر فعال کردن پروسه های این برنامه
از پچ برای اکتیو کردنش استفاده نمودم.
تا حالا هم نزدیک به 10 تا Snapshots گرفتم و مشکلی نداشته . اما Restore نکردم تا ببینم آیا این قسمت هم بدون عیب کار
میکنه یا نه. امیدوارم که در برگردوندن سیستم به حالت تعیین شده هم مشکلی نداشته باشه .
لازم میدونم اینجا از سودای عزیز بابت پچ این برنامه تشکر بکنم. امیدوارم AVG هم متوجه زحمات سودا جان بشه . ;)
mehdi_vsgh
26-06-2006, 17:39
کرک دانلود نمیشه میشه یکی دوباره برام آپلودش کنه !!!!!!!!!!
nightmare
26-06-2006, 17:42
cracki جان من هم طبق چیزی که شما گفتین عمل کردم ، همه چیز کاملا درست پیش رفت و هیچ مشکلی نبود . اما بعد از چند دقیقه من هم دقیقا به مشکل Holysooshiant برخوردم.
هر برنامه ای رو که اجرا می کنم ویندوز با پیغام های مختلف میگه فایل اون برنامه Corrupt شده و برنامه اجرا نمیشه ، دست آخر هم ویندوز یهو ریستارت میشه.
هر کاری کردم درست نشد . فکر می کنم باید ویندوز دوباره نصب کنم. همهش پیغام Check Disk میآد که فایل ها Corrupt شدن و باید اونا رو چک کرد.
کاملا مطمئن هستم که بعد از نصب این برنامه این اتفاق افتاد . چون نه برنامه یی نصب کرده بودم نه کار خاصی توی ویندوز انجام داده بودم.
به هر حال من هم به دوستان پیشنهاد می کنم فعلا برنامه رو نگیرن.
تا بعد....
borzou_one
26-06-2006, 19:39
سلام دوستان
من اين برنامه را گرفتم البته اوني كه سودا خان كرك كرده بود ونصب كردم وتا الان بدون مشكل هست وپيغام خاصي نميده مگر همون اول كه ويندوز بالا مياد فكر كنم اتوماتيك يه اسنپ شات ميگيره .در مورد كرك كردن هم بايد بگم وقتي برنامه را نصب كرديد بدون اينكه سيستم را رياستارت كنيد اون كرك سودا را در محل نصب برنامه كپي كنيد وبعد سيستم را رياستارت كنيد.
يه نظر ديگه هم دارم من الان حدود يك سال هست كه با نورتون گوشت كار ميكنم واز سيستم ايميج ميگيرم الان تو اين يك سال ويندوزما عوض نكردم به نظر من كار نورتون گوشت تو اين زمينه خيلي بهتر هست.
موفق باشيد
arash_irani
26-06-2006, 22:05
سلام دوستان
من اين برنامه را گرفتم البته اوني كه سودا خان كرك كرده بود ونصب كردم وتا الان بدون مشكل هست وپيغام خاصي نميده مگر همون اول كه ويندوز بالا مياد فكر كنم اتوماتيك يه اسنپ شات ميگيره .در مورد كرك كردن هم بايد بگم وقتي برنامه را نصب كرديد بدون اينكه سيستم را رياستارت كنيد اون كرك سودا را در محل نصب برنامه كپي كنيد وبعد سيستم را رياستارت كنيد.
يه نظر ديگه هم دارم من الان حدود يك سال هست كه با نورتون گوشت كار ميكنم واز سيستم ايميج ميگيرم الان تو اين يك سال ويندوزما عوض نكردم به نظر من كار نورتون گوشت تو اين زمينه خيلي بهتر هست.
موفق باشيد
سلام برزو جان
كاملا با نورتون گوست موافقم منم از نسخه قديمي تا حالا رو دارم البته تحت داس رو ميگم كه نسخه جديدي كه من دارم 8.03 هستش و سرعتش فوقالعاده خوبه
موفق باشيد
يا حق
borzou_one
26-06-2006, 22:15
arash_iraniجان سلام دوباره
ممنون كه نظرتونا فرموديد يه نكته خواستم بگم واون اينكه من الان دارم از نسخه 9 تحت ويندوز نورتون گوشت استفاده ميكنم وسرعت اون هم خيلي خوب هست حدود 8 دقيقه از سيستم ايميج ميگيره وهمين مدت زمان هم دوباره اونا ري استور ميكنه.
موفق باشيد
Dash Ashki
26-06-2006, 22:53
ممنون از HolySooshiant عزیز
پس فعلا برنامه رو دانلود نکنیم بهتره؟
.................................................
borzou_one دوست عزیز میشه از آخرین ورژن نورتن گوست یه لینک بدی
Merci
Soshiant
27-06-2006, 11:21
Cracki عزیز من هم 10 روز به صورت demo با برنامه کار کردم و مشکلی نبود و هر دوتا ویندوزم کار میکرد اسنپشات های زیادی هم گرفتم و با موفقیت هم ری استور شد و اگر درست کار نمیکرد که اصلا از سودا نمیخاستم کرکش کنند تقریبا از هم تنظیماتش هم استفاده کردم
بعد برای کرک کردن ان-اینستال کردم و قبل از بالا اومدن ویندوز کلی فایل که فکر کنم مال خودش بود در چک دیسک ویندوز پاک شد
توی کرک سودا هم من پچ ندیدم فقط 3 تا فایل اصلی برنامه که توسط سودا کرک شده بود قبل از ریاستارت برنامه جایگزین کردم و بعد از ری استارت با هر سریالی که بدید رجیستر میشه
ولی حالا وقتی به اون یکی ویندوزم رفتم باز پیام چک دیسک داد و شروع به پاک کردن برنامه هایی که اسمشون مثل همون قبلی ها بود به اضافه بعضی از عکس ها و فایل های من
بعد هم بعد از صفحه wellcome ناگهان ری استارت میشد
این ویندوزمو که از دست دادم گفتم شاید اگر رول بک ان اینستال کنم درست بشه و لی وقتی ان اینستالش کردم هیچ کدوم از ویندوز هام بالا نیومدن
من هم دباره ویندوز نصب کردم ولی دیدم باز هم میخاد 2تا درایو اصلی من که تمام فایل های مهم من مثل موزیک ها دانلود ها و ستاپ ها و عکس های من اون جا هستند میخاد چک کنه و هر بار هم که اجازه میدادم ولی با این حال بعد از هر ریاستارت میخاست چک کنه
وقتی توی این درایو هام هم رفتم دیدم خیلی از فایل هام خراب شده و اصلا اجرا نمیشه بقیه فایل هام هم خونده میشد و کپی میشدن ولی delete نمیشدن و قابل تغییر نبودن و پیام میداد که فایل یا درایو شما خراب شده و قابل دسترسی نیست و از چک دیسک استفاده کنید که استفاده کردم ولی به دردی نخورد
مجبور شدم اطلاعاتمو توی یک درایو دیگه کپی کنم بعد اون 2تا درایومو به صورت کامل فرمت کنم تا درست بشن
خیلی چیز ها از دست دادم
یک چیز که برام عجیب بود روش کرک کردن شما و اون عکسی بود که گذاشتید چون روش ما که فکر کنم فرق میکرد تازه بعد از نصب کرک و رجیستر کردن هم توی اون قسمت که شما عکسشو گذاشتید قبلش یک دکمه اکتیو بود که بعد از کرک خاکستری و غیر فعال میشد ولی توی عکس شما صلا نیست
البته مطمئن نیستم
فعلا هم دارم فایل هامو که سال ها در هم و بر هم بودن مرتب میکنم تا یک بکاپ کامل ازشون بگیرم تا دباره برنامه را امتحان کنم
فکر کنم تا چند روز دیگه تموم بشه
الان روی ویندوزم هیچی ندارم حتا انتی ویروس و فقط منجمدش کردم تا ویروسی نشم
nightmare جان کجای کاری فکر کنم مثل من کلی از فایل هاتو از دست بدی
borzou_one جان کار این برنامه هیچ ربطی به نورتون گست نداره بلکه شبیه به نورتون گوبک هست که توی اولین پستم هم یک لینک مقایسه این 2 برنامرو دادم
اخرین ورژن نورتون گست هم فکر کنم 10 باشه
نورتون گست مثل اکرونیس ترو ایمیج هست ولی اکرونیس خیلی بهتره امکانات بیشتری داره و سرعتش هم 2 برابر بیشتره
ولی این برنامه اگر بدون مشکل کار میکرد از هر 2تای این ها بهتر و بسیار سریع تربود
این برنامه اصلا ایمیج نمیگیره اسنپشات میگیره و شما در چند ثانیه میتونید هر حالتی که خاستید ایجاد کنید
یعنی انگار 60000 ویندوز با هم داشته باشید
قدرت بازیابی هم داره مثلا اگر ویندوزتون کرش کرد و شما اونو به یک زمان قبل بردید میتونید فایل های جدید از دسترفتتونو بازیابی کنید
به طور کل ایده برنامه فوق العاده هست ولی شاید بهتر باشه منتظر بمونیم تا توی ورژن های دیگه اشکالاتش برطرف بشه
لطفا اگر کسی با این برنامه مشکلی داره مشخصات هارش هم بگه هارد من ساتا هست و همه درایو هام هم NTFS هستند
این هم بگم که این برنامه از FAT 16, FAT 32 ,NTFS پشتیبانی میکنه ولی از NTFS فشرده پشتیبانی نمیکنه (این یکی هم فکر کنم یک جایی همچین چیزی توی هلپش نوشته بود)
داداشی اگر روی کامپیوترت چیز خیلی مهمی نداری ازمیش بکنی بد نیست ولی اگر مهمه فعلا بی خیال :tongue:
HolySooshiant جان
مگه شما از هاردت ایمیج نداشتی ؟
اگر داشتی مگه نمیشد ایمیج را رستور کرد .
من سالهاست که از تر ایمیج اکرونیس استفاده میکنم . همیشه قبل از اینستال 2 / 3 برنامه جدید یک ایمیج جدید هم میگیرم
تا دو سه روز بعد مطمئن بشم چیزی را این برنامه های جدید خراب نکردن و اگر اگر احساس کنم مشکلی پیش آمده فورا ایمیج رستور میکنم .
با این داستانی که شما راجع به این برنامه تعریف کردی و با توجه به اینکه شما حتما ایمیج هم داشتی پس بهتره فعلا امتخانش نکنیم .
چون لابد در صورت مشکل پیش امدن ایمیج ها هم خراب میشن و ایمیج رستور هم نمیشه کرد .
اینطوریه واقعا؟؟؟؟
ضمنا من لینک این برنامه را در تاپیکی دیگر دیدم و دانلود کردم اما اینستال نکردم . و خوب شد که این تاپیک را هم خواندم .
دوستان واقعا نمیدونم مشکلی که این برنامه در سیستم شما بوجود آورده از کجا میتونه باشه. من بعد از خوندن صحبت های
HolySooshiant تا حالا 3 دفعه سیستمم رو Restore کردم و هیچ مشکلی نداشتم . تازه عمل Restore میتونم بگم فقط با یک بار رستارت
کردن سیستم انجام شد . یعنی فقط در زمانی که برای یک رستارت معمولی هر سیستم لازم است Restore هم همونقدر زمان
گرفت.
برای اینکه مطمئن بشم آیا بعد از آنستال کردن برنامه مشکلی برای فایل های سیستم بوجود میاد یا نه یک بار هم برنامه رو آنیستال
کردم و بعد از رستارت شدن سیستم تقریبا هر فایلی رو که به نظرم میرسید چک کردم تا ببینم مشکلی بوجد اومده یا نه از فایلهای
صوتی و تصویری گرفته تا فایل های فشرده شده Rar و EXE اما باز هم هیچ مشکلی نبود . بعد که دیدم مشکلی وجود نداره
دوباره برنامه رو نصب کردم . البته با همون روشی که قبلا گفتم یعنی برای نصبش از سریال استفاده کردم تا بصورت DEMO
نصب نشه و بعد توسط Patch اکتیوش کردم. البته من بعد از نصب برنامه سیستم رو رستارت میکنم و بعد از بالا اومدن سیستم
خود برنامه درخواست میکنه که اکتو بشه . من اونو Cancel میکنم و تمامی پروسه هاش رو غیر فعال میکنم بعد پچ رو در محلی
که برنامه نصب شده کپی میکنم و اونجا اجراش میکنم. بعد از پچ کردنش هم حتما رستارت میکنم .
پچی که من ازش استفاده میکنم اینی هست که در زیر میتونید عکسش رو ببینید.البته من فکر کردم که این همون پچی هست که
توسط سودا جان درست شده اما بعد که دقت کردم دیدم این پچ فرق میکنه و با توضیحاتی که بعدا دادید متوجه شدم که کرک شما
با این پچی که من استفاده کردم فرق میکنه.
در داخل خود این پچ نوشته شده که برنامه رو بصورت دمو نصب کنید و قبل از رستارت کردن سیستم پچ رو اجرا کنید و یا در حالت
Safe Mode فایل rollbacktray.exe رو پچ کنید. اما همونطور که در بالا توضیح دادم من دقیقا بر عکس عمل کردم یعنی هم برنامه
را بصورت کامل نصب کردم البته توسط سریال های زیر.
Professional Version
SN=HDSYSD-306529-ED3FA3-7B3F00-2FC060-9D941F
[Standard]
SN=HDSYSE-9EFD7E-BA0696-FBBF00-573EA9-F26513
و هم اینکه بعد از رستارت و در حالت معمولی پچ رو اجرا کردم . البته من چون از کرکی که توسط سودا جان ساخته شده استفاده
نکردم نمیتونم نظری در موردش بدم اما اگر مشتاق بودید که از پچی که من استفاده کردم استفاده کنید اونو براتون آپلود کردم و
شما میتونید از لینک پایین دانلودش کنید.
البته نوع درایو های من NTFS است با رم 1 گیگ و حجم 250 گیگ . اما فکر نکنم مشکل از نوع سیستم باشه چون در توضیحاتی
که خود این برنامه داده تقریبا روی هر سیستمی با مشخصات زیر قابل نصب است.
Win 98,Me,2000 and XP
هیچ جایی هم ندیدم حرفی از رم و یا مشخصات دیگه سیستم زده بشه فقط گفته شده بر روی همه سیستم های عاملی که در
بالا نام بردم قابل نصب است.
اما مشکلی که من با این برنامه دارم اینه که در تنظیماتش ندیدم که اگر کسی بخود درایوی رو برای زیر نظر داشتن توسط این برنامه
اضافه بکنه چه کاری بغیر از نصب دوبارۀ برنامه میتونه انجام بده. بطور مثال زمانی که من این برنامه رو نصب کردم تعیین کردم که
Snapshot ها رو فقط از درایو C بگیره و درایو های دیگه رو از تیک در آوردم . بعد از نصب برنامه الان اگر من بخوام مثلا درایو E رو به
تنظمات این برنامه اضافه بکنم چیزی وجود نداره . مگر اینکه برنامه رو آنیستال کنم و دوباره از اول نصب کنم.
مشکل دیگه اینکه زمانی که برای این برنامه پسورد گذاشته میشه اسم از قبل تعیین شده و نمیشه اونو تغییر داد. مثلا
اگر کسی بخواد از این برنامه استفاده کنه هم باید اسم رو تایپ کنه هم پسورد رو تا بتونه وارد تنظیمات برنامه بشه . در اینجا
اسم رو میشه طوری تنظیم کرد که نشون نده و بصورت مخفی باشه اما نمیشه تغییرش داد.
بغیر از این دو مشکل بالا که گفتم مشکل دیگه ای با این برنامه ندارم . و امیدوارم که کسی هم که نصب میکنه دچار مشکلی
نشه.
موفق باشید.
mehdi_vsgh
27-06-2006, 21:13
هورا بالاخره تونستم دانلودش کنم!!!!!!!!!!!
حالا یه سوال اگه ویندوزمون را ازدست دادیم چطوری میتوان اونرا دوباره برگرداند؟؟
borzou_one
27-06-2006, 22:39
ممنون از HolySooshiant عزیز
پس فعلا برنامه رو دانلود نکنیم بهتره؟
.................................................
borzou_one دوست عزیز میشه از آخرین ورژن نورتن گوست یه لینک بدی
Merci
سلام دوست من بفرمائيد :
Norton Ghost 10.0 System Requirements:
- Windows® XP Home, XP Pro, 2000 Pro SP2 or later
- Pentium 233 MHz or higher processor
- 256 MB of RAM
- 85 MB of available hard disk space
- Microsoft .NET Framework
- Microsoft® Internet Explorer 5.0 or later
- DVD or CD drive
يا:
Symantec Norton Ghost™ 10.0 Full Bootable CD (Iso)
Code:
Download:
fix:
موفق باشيد
Soshiant
28-06-2006, 00:16
Cracki جان ممنون از زحمتی که کشیدی ولی میشه بگی این پچ جدید از کجا پیدا کردی
این مال سودا نیست
من هم گفتم که قبل از کرک مشکلی نداشتم
من خیلی علاقه به امتحان کردن این جور برنامه ها دارم بعد از چند روز که از از کل فایل هام بک اپ گرفتم دباره با پچ شما امتحان میکنم و خیلی ممنونم
من یک مشکل دیگه هم با این برنامه داشتم اون هم قبلا گفتم یعنی این که اگر چند تا اسنپ شات بگیرید یا دیلیت کنید برنامه نیاز به دیفرگ کردن داره که روی کامپیوتر من حدود 6 ثانیه برای هر اسنپشات میشه یعنی اگر 60000 اسنپشات بگیرم باید یک یا دو روز طول بکشه تا دیفرگ بکنه
مشکل بعدیم این بود که از توی ویندوز که تنظیمش میکردم بعد از هر ریاستارت کارشو خوب انجام میداد ولی وقتی قبل از بالا اومدن ویندوز میرفتم توی تنظیماتش و میخاستم کاری بکنم در اکثر مواقع هنگ میکرد و ناچار میشدم ریاستارت کنم و دباره سعی کنم
راستی شما چند وقت هست که از این برنامه استفاده میکنید
چون اگر این جا اشنا شدیه بودید که باید از کرک سودا استفاده میکردید
ممنون از توجه شما
Dash Ashki
28-06-2006, 18:39
سلام دوست من بفرمائيد :
Norton Ghost 10.0 System Requirements:
- Windows® XP Home, XP Pro, 2000 Pro SP2 or later
- Pentium 233 MHz or higher processor
- 256 MB of RAM
- 85 MB of available hard disk space
- Microsoft .NET Framework
- Microsoft® Internet Explorer 5.0 or later
- DVD or CD drive
يا:
Symantec Norton Ghost™ 10.0 Full Bootable CD (Iso)
Code:
Download:
fix:
موفق باشيد
سلام
ممنون برزو جان
لینکی که دادی دیگه کار نمیکنه...و اکانت پریم میخواد
در ضمن فکرشو نمیکردم حجمش اینقدر زیاد باشه
یه قسمتش 50مگ...4 تا 200مگ
با این دیال آپ که نمیشد دانلود کرد
به هر حال ممنونم دوست عزیز از زحمت شما ;)
mehdi_vsgh
28-06-2006, 19:41
من دانلودش کردم و از کرک سودا استفاده کردم و هیچ مشکلی تا حالا ندارم (الان حدود 1 روزه که رو کامپیوترم نصبه و حدود 10 اسنپ شات باهاش گرفتم)
برنامه خیلی باحالیه یعنی دیگه نیازی به نصب ویندوز ندارم اگه ویندوزم خراب شد میتونم اونرا به حالت قبل برگردونم اونم در چند ثانیه!!!!؟؟؟؟
HolySooshiant من این پچ رو از یکی از سایت های وارز دانلود کردم. یعنی هم ستاپ و هم پچ داخل یک فایل بود.
الان کلا حدود 5 یا 6 روز میشه که ازش استفاده میکنم. شما لازم نیست که با این برنامه 60000 تا سنپشات بگیرید. کافیه تنظیم کنید
که بصورت اتوماتیک هر هفته براتون یک سنپشات جدید بگیره و سنپشات های قدیمی تر از 3 ماه رو اتوماتیک پاک کنه.
با این حساب میشه گفت شما کلا 3 ماه سنپشات دارید و در هر ماه هم 4 تا چون قرار بود هر هفته یکی بگیره. پس میشه 12 تا
سنپشات.
بنظر من با این روش هم سنپشات هاتون زیاد نمیشه و هم اینکه دیگه فکر نکنم اگر روزی سیستمتون هم خراب بشه 3 ماه صبر
کنید بعد اونو به حالت قبل برگردونید. من خودم هر وقت سیستمم دچار مشکلی بشه اگر همون لحظه درستش نکنم حتما همون
روز درستش میکنم و اونو حداکثر به 2 یا 3 روز قبل بر میگردونم. چون در غیر این صورت خیلی از برنامه ها و فایل های دانلودی من
از بین میره.
در ضمن بعضی از دوستان Rollback رو با نرم افزار Acronis True Image مقایسه کرده بودند. در حالی که بنظر من این دو خیلی
با هم فرق دارند و نمیشه اونا رو مقایسه کرد. برنامه هایی رو میشه مقایسه کرد که کارشون یکی باشه. مثلا IDM رو میشه
با FlashGet مقایسه کرد چون هر دو دانلود منیجر هستند . اما RollBack و True Image با هم فرق دارند. هر چند که هر دو برنامه
برای انجام یک عمل مورد استفاده قرار میگیرند اما در کل با هم فرق دارند.
اما هر دو برنامه رو میشه گفت از بهترین نرم افزار ها هستند و حتی میشه با روشی از هر دوی آنها استفاده کرد.
alireza_naeemy
31-08-2006, 02:24
سلام
ای کاش میگفتی برگردانی کل سیستم در 60000 حالت قبل در فلان ثانیه
اخه این همه فایل این همه موزیک این همه فیلم بر اثر یک Restore پاک شد
نمیدونم چی بگم اخه
اشتباهم این بود که Snapshot نگرفتم در چند روز
اگر کسی راه حلی داره حتما بگم ممنونش میشم
موفق باشید
divoonejoon
05-09-2006, 00:25
من از روشي كه كركي گفت استفاده كردم و به هيچ مشكلي بر نخوردم واقعا برنامه جالبيه و خيلي از Restore ويندوز بهتره
خيلي ممنون دوست عزيز
من هم بر روي ويندوز ايکس پي بدون هيچ مشکلي نصبش کردم واقعا برنامه عالي و بي نظيري ميباشد.
Mahdi Hero
23-02-2007, 12:26
RollBack Rx Pro 7.2.1 نرم افزاری برای بازگرداني سيستم و اطلاعات اطلاعات هارد به وضعيت چند هفته قبل
[RollBack Rx Pro 7.2.1 نرم افزاری برای بازگرداني سيستم و اطلاعات اطلاعات هارد به وضعيت چند هفته قبل
سيستم شما هميشه و در هر زمان نمي تواند كارايي بالاترين كارايي خود را از لحاظ نرم افزاري داشته باشد و طبيعتا در صورت مواجه با مشكلات كاربر مايل است كه سيستم به وضعيت خوب چند وقت پيش خود بازگردد . سيستم عامل ويندوز از ويندوز Me به بعد با خود بخشي به نام Windows Restore دارا بوده است كه قابليت بازگرداندن سيستم تا حد امكان به آخرين وضعيت خوب قبلي ذخيره شده مي بود . ولي اين بخش نيز مانند باقي بخش هاي سيستم عامل ويندوز به طور تخصصي و به عنوان بهترين براي اين كار نيست .
RollBack Rx نام نرم افزار بسيار قدرتمندي از سري محصولات شركت Horizon DataSys Inc است كه ابزاري عالي براي بازگرداني سيستم و اطلاعات آن به زمان قبل تر است و بسياري از مشكلات پيش آمده مرتبط با ويروسها و ايراد هاي سيستم را مي تواند حل كند . بنابراين تمامي عمليات تعميري و بازگرداني اطلاعات شما از اين پس مي تواند تنها طي چند ثانيه و چند كليك موس صورت گيرد !
ويژگي هاي كليدي نرم افزار RollBack Rx Pro 7.2.1 :
- مصرف بسيار كم و تنها 0.07 % از فضاي هارد ديسك .
- قابليت ساخت 60,000 Snapshot يا Restore Point .
- خلق هر Restore Point تنها طي 3 ثانیه و بدون نياز به عمليات Restart براي كامل كردن آن .
- مجهز به امكانات مختلفي براي ساخت Restore Point دلخواه خود .
- بازيابي اطلاعات صدمه ديده و يا پاك شده از هركدام يك از اين Restore Point هاي خلق شده به سرعت و آساني .
- بازگرداني سيستم كاملا صدمه ديده ي شما به حالت خوب ذخيره سازي Restore Point به طور كامل .
- داراي ابزارهاي مختلف نظراتي و كنترلي هارد ديسك .
و ......
لينك دانلود :
سلام.لطفا اين نرم افزار را براي دانلود (مجددا) بگذاريد.ممنون ميشم.با سپاس
عزيز دل دستت درد نکنه . Dl شد فقط مي مونه تست کردنش .
سلام.لطفا اين نرم افزار را براي دانلود (مجددا) بگذاريد.ممنون ميشم.با سپاس سلام.پيدا كردم.ممنون.
mehdi_vsgh
09-07-2007, 14:39
ببینم جناب رایانه شما قبلا تو کار احضار روح نبودین........
ببینم جناب رایانه شما قبلا تو کار احضار روح نبودین........
چه طور عزيز؟
mehdi_vsgh
09-07-2007, 20:20
برای اینکه تاپیک برای 17 قرن پیش را اوردی بالا....
برای اینکه تاپیک برای 17 قرن پیش را اوردی بالا....
حالا ديگه.ما اينيم ديگه.
حالا آقا مهدي ؛ اين نرم افزاره ؛ بدرد بخور هست يا نه؟ هنوز باهاش كار ميكني؟ با تشكر
mehdi_vsgh
10-07-2007, 09:27
سلام مجدد
1- اولا ازت عاجزانه خواهش میکنم که دیگه اینکارو نکن......(چون ما بچههای اینجا یکم به این موضوع حساسیم)
2- قبلا باهاش کار میکردم...برنامه جالبی هست....اما یه سری مشکل داره
من هاردم 40 گیگ هستش!! بعد از یه مدتی که روی سیستمم نصب بود....یه دفعه(به طرز خارق العادهای) کل هاردم پر میشد.....
یه چیز عجیبی که من تو این برنامه دیدم اینه که حتی با عوض کردن ویندوزت این برنامه پاک نمیشه(با فرمت درایوی که ویندوز داخلش نصبه) برای پاک کردن این برنامه فقط و فقط از خود برنامه کمک بگیری
راستش دیگه توضیح بیشتری به نظرم نمیرسه
(حالا خدایش میشه بگی چطوری این تاپیکو پیدا کردی؟)
behrooz-m
01-01-2008, 07:59
با سلام
نسخه جديد Rollback_Rx_Pro_Version8-1 به همراه کرک خودم تستش کردم درست هم کار مي کنه
بهترين نرم افزار با سرعت بسيار بالا براي برگرداندن ويندوز به حالت سالم
فقط کافيه بعد از نصب ويندوز و نرم افزارها اين نرم افزار رو نصب کرده و يک snapshot از اون بگيرد حجم زيادي هم اشغال نمي کنه وقتي ويندوزتون ويروسي يا خراب شد اون رو برگردونيد در عرض 3 تا 5 ثانيه به همين راحتي
Rollback Rx Professional 8.1.0 Build 2693111823
Unforgiven
20-12-2008, 17:35
Rollback Rx Professional 8.1.0 Build 2693111823
Size : 56 MB
Rollback Rx v9.0 build 2694141964
omid-p30
01-10-2009, 14:47
این ورژن اخر خیلی خوب کار میکنه. خود برنامه هم که حرف نداره. فرشته نجات هست بعد از خرابیها
Mr.Vahid
01-11-2009, 16:35
Rollback Rx 9.0 Build 2694416400
satttanism
22-11-2009, 21:48
Rollback Rx v9.1 Build 2694553610 | 7.66 MB
سوالی داشتم وقتی خود ویندوز بالا نمیاد به درد می خوره ؟ میتونه ویندوز رو برگردونه یا نه ؟
با توصیفی که خوندم فکر نمیکنم این برنامه تا اونجایی کار میکنه که حداقل ویندوز بیاد بالا
omid-p30
02-12-2009, 10:54
سوالی داشتم وقتی خود ویندوز بالا نمیاد به درد می خوره ؟ میتونه ویندوز رو برگردونه یا نه ؟
با توصیفی که خوندم فکر نمیکنم این برنامه تا اونجایی کار میکنه که حداقل ویندوز بیاد بالا
همیشه قبل از موقع بالا اومدن ویندوز ، چند ثانیه یک صفحه با تصویر برنامه نشون داده میشه که میگه اگر کلید home رو بزنید وارد محیط برنامه میشید که اونجا میتونید سیستم رو برگردونید به مواقع سیو شده قبلی. البته ویندوزم تا حالا مشکل بالا نیومدن پیدا نکرده تا حالا که امتحانش کنم.
اين برنامه فقط درايو ويندوز را بر مي گردونه يا همه درايو ها يعني اگه در درايوي تعدادي فايل باشه و حذف بشه اين برنامه ميتونه به حالت قبلي همه فايلها را بر گردونه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
omid-p30
04-12-2009, 10:22
اين برنامه فقط درايو ويندوز را بر مي گردونه يا همه درايو ها يعني اگه در درايوي تعدادي فايل باشه و حذف بشه اين برنامه ميتونه به حالت قبلي همه فايلها را بر گردونه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موقع نصب میشه انتخاب کرد که همه درایو ها انتخاب بشند یا نه.
بله موقع restore ، سیستم کلهم برمیگرده به زمانی که برای بازگشت به اون لحظه انتخاب کردیم. چه به لحاظ فایل ها چه تنظیمات ویندوز یا کلیه برنامه ها. در کل دقیقا مثل ماشین زمان میمونه.
omid-p30
04-12-2009, 11:11
این تاپیک مخصوص دانلود هست و راحت نمیشه اینجا بحث کرد.
یک تاپیک مخصوص این برنامه در انجمن بحث های نرمافزاری درست کردم تا اونجا سوال و جواب پرسیده بشه.
و کسانی که اغلب با ویندوزشون مشکل دارند هم با این برنامه آشنا بشند و یک تاپیک بحث و بررسی پر رونق تر درباره این برنامه داشته باشیم :
Dreamland
27-10-2010, 15:47
Rollback Rx Pro 9.1 Build 2695536650
برنامه رو که می خوام بنصبم،میگه روی درایو فشرده شده(compressed drive) نصب نمیشه در صورتی که من تازه ویندوز عوض کردم و از نوع فشرده شده هم نیست، رو بقیه درایوها هم جواب نمیده
راه حل؟؟؟
popowoody
27-11-2010, 15:42
RollBack Rx Professional 9.1 Build 2695569418
Size : 9.5 MB
Rollback Rx Professional v9.1 Build 2696116236 8.78 MB
Dreamland
19-04-2011, 14:55
Rollback Rx 9.1 Build 2696116236
Rollback Rx Professional 9.1 Build 2695569418 (+ RUS) | 9.07 MB
Dreamland
19-07-2011, 21:59
Rollback Rx Professional 9.1 Build 2696359952 | 8.3 MB
[B]RollBack Rx 10.0 Build 2698096657 | 32.88 Mb
babelirani
11-02-2013, 12:01
RollBack Rx 10.0 Build 2698100748 | 13.4 Mb
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.