ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو تا سوال

mrmmnb
31-12-2007, 22:48
وقتی اکسپلورر ویندوز بعضی وقتا قاط میزنه (ویا عمدا ببندیمش) وبازش کنیم بعضی از ایکون های برنامه های در حال اجرای کنار ساعت ویندوز مخفی میشن در حالی که در حال اجرا هستند و دیگه ایکنوش در اون قسمت نیست ونمیشه بهشون دسترسی داشت تا پنجرشون رو باز کرد حالا سوالم اینکه بجز راه حل بستن برنامه و اجرای دوبارش چه راه حلی دارید تا به برنامه دسترسی پیدا کنیم؟
دوم اینکه چطور میشه اولویت قرار گیری مای کامپیوتر ومای دایکیومنت رو روی دسکتاب عوض کرد یعنی اوی مای کامپیوتر باشه بعدش مای دایکیومنت؟(البته من یه ویندوز نصب کردم برعکس هست میخوام درستش کنم برا همین میپرسم اوی مای کامپیوتر هست منم بهش عادت ندارم میخوام درستش کنم)

M.R.S.F.T
31-12-2007, 22:51
در مورد سوال دوم با عمل Drag&Drop میتونین این کار رو انجام بدین !

و در مورد سوال اول هم اینکه نرم افزارهای بهینه ساز ویندوز را نصب کنید تا با مشکلاتی از این قبیل مواجه نشوید

مانند Tuneup Utilities + System Mechanic + ....

موفق باشید

mrmmnb
31-12-2007, 23:30
خودم این چیزا سرم میشه Tuneup Utilities اونم اخرین نسخش روی سیستمم نصب هست ربطی به اون نداره گاهی اوقات که کار سنگین با سیستم بکنی اینطور میشه واکسپلوررت بسته میشه یا به دلایل دیگه که ربطی به این چیزی که شما گفتید نداره
در مورد سوال دوم هم حرف شما درست ولی من میخوام جوری بشه که وقتی ایکون های روی دسکتاب رو به ترتیب نام هم خواستی مرتب کنی اون اول باشه راه که داره میدونم ولی من بلد نیستم