مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای تعمیر S1 Mp3 Player
BLACK-BLACK
31-12-2007, 12:45
من یک عدد s1 mp3 Player دارم مدلش ATJ-2051h هستش . یه مشکلی عجیبی داشت که ظرفیتش نصف شده بود(از 256 به 128 رسیده بود)از یکی که لیسانس سخت افزار داشت پرسیدم که چه طوری درستش کنم؟'گفت برو Frimware رو اپدیت کن.اقا مای حالو هم گوش کردیم رفتیم Frimware اونو از اینترنت گرفتیم.ولی نمیدونم چرابهش نخورد ووسط اپدیت کردن ارور داد ودیگه دستگاه روشن نشد فریم ویر هم برای همون مدل بودا ولی نمیدونم چرا اینطوری شد.البته روشن میشه ولی سالم نیست هر دفعه که روشن میشه چه چیزیشه حالا یه دونه فریم ویر دیگه براش پیدا کردم وروش امتحان کردم که تا اخرشم داشت میرفت وهمه چیزشم درست میشد ونوشته هاشم پیداشد ولی یهو دوباره Error داد الان که وصلش میکنم درایوش ذخیره ایش میاد ولی وقتی میخای از داخل ویندوز بری داخلش میزنه "Drive is not Formatted" وقتی هم میخواهی فرمتش کنی میگه "The disk is Write-Protected" وقتی هم داخل برنامه مخصوصش میری میگه"the device is busy" ترو خدا کمکم کنید اگه میشه فریم ویر درستشو برام پیدا کنین
اگه توضیح بیشتری خواستید، بگید تا توضیح بدم
خداییش اسم این یکی مدل رو تا حالا نشنیده بودم؟!
دوتا firmware هست ... چک کن این دوتا رو (یا شاید هم همونایی باشه که چک کردی)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و حواست باشه که firmware ی که استفاده می کنی باید دقیقا ما خود دستگاهت باشه ، وگرنه به مشکل حسابی می خوری ...
اگه این راه هم جواب نداد ... احتمالا قضیه عمیق تر از اونه که بتونی کاری بکنی و در حد سخت افزاریه ... باید ببری نمایندگی (اگه داره) و تعمیر ...
راستی ، روی یه PC دیگه هم تستش کن ... یعنی همین مراحل فرمت و نصب firmware رو ...
BLACK-BLACK
04-01-2008, 08:26
اگه firmware رو اشتباهی اپدیت کنی خوشبختانه یه حالتی به نام Recovery Mode دارد که راحت میشه از اون طریق فریم ویر رو پاک کرد وفریم ویر صحیح رو روش ریخت از اون نظر مشکلی نیست من حالا Bord ID ش رو هم میذارم که بتونین نتایج بهتری رو ارایه بدید
نمایندگی هم نداره از مشهد گرفتم
اگه کسی باشه که دقیقا همین مدلو داشته باشه ازش ممنون میشم که فریم ویر دستگاهشو یه کپی از روش بگیره (Back UP) وبرای من بفرسته
بسیار خب ... ولی خیلی امیدوار نباش که کسی همین مدل رو داشته باشه ... با اون فایل ها به نتیجه ای نرسیدی ؟
من به درخواست دوستمون گشت دیگه ای زدم ... به نتیجه نرسیدم ... ولی شاید این نکات ضرر نداشته بشن :
1. مطلب بسیار خوب در زمینه همین مدلهای متفرقه ... کاملا ساختار و معنای شماره مدلها رو توضیح داده ... که مثلا HY27UH081G2M به چه معناست و ...
2 . ظاهرا اون firmware ای که باید دنبالش باشی ، یه همچین اسمی داره : LSD_5101_04 SDK:V35.37
3. یکی دو نفر بودن که فایل های رو آپلود کردن ، اما لینک فایل ها کار نمی کنه ...
نتیجه اینکه می تونی با این دو نفر تماس بگیری ، ببینی چی میشه ...
پی نوشت : اون فایل های پست قبلی به دردت نخورد .. نه؟
BLACK-BLACK
25-01-2008, 12:18
نه هر دوتارو میزنه Invaild Frimware
یعنی برای این مدل نیست
پس همون راه دوم رو امتحان کن ... (تماس ای.میل) ... ممکنه به نظر احمقانه بیاد ، ولی من خیلی دفعات پیش اومده که در موارد مختلف از طریق ای.میل جواب گرفتم ، از آپلود آهنگ و فیلم کمیاب گرفته تا نرم افزارهای این تیپی ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.