مشاهده نسخه کامل
: نحوه بالارفتن رنکینگ در گوگل چگونه است؟
Dash_Mosi
31-12-2007, 10:54
سلام ... یه سایت دارم که با جوملا طراحی شده ... حالا میخوام بر اساس یک سری از کلمات کلیدی در گوگل زود بالا بیاد
نه اینکه صفحه 167 باشه !
چه راههایی واسه این کار هست؟
مثلا اگه بخوام با گوگل همکاری داشته باشم چقدر باید هزینه کنم از چه طریقی؟ که گوگل سایت منو اولین سایت قرار بده
مثلا یکی از مواردی که باعث افزایش ریکینگ میشه رو میدونم که باید در صفحه اون کلمات کلیدی باشه ..
بقیش رو نمیدونم
ممنون میشم از راهنماییتون ... مرسی
Meisam Khan
31-12-2007, 12:55
تبادل لينك با سايت هاي ديگه مخصوصا سايتهايي كه Rank اون ها بالا باشه.
موفق باشيد.
Dash_Mosi
01-01-2008, 08:43
آره اینم فکر خوبیه... غیر این چی؟ میدونم راههای زیادی داره ...
amir abbas
01-01-2008, 11:26
شما باید یه سریم وارد رو تو سایتت رعایت کنی
مثل این موارد هست
1- باید سعی کنید با نصب ماژول های اضافه، پسوند صفحات سایتت رو به Html تغییر بدی
2- سعی کنی با ماژول های اضافه برای سایت خودت سایت مپ گوگل درست کنی
3- با سایت های مرتبط با خودت که رنک های بالاتر دارند تبادل لینک کنی
4- آدرس های سایتت رو عوض نکنی و همیشه همینطوری که هست نگهش داری. اگر فردا تصمیمت عوض بشه و دومینت رو تغییر بدی ، تمامی رنک هایی که تا حالا به دست آورده بودی همش از بین میره
Dash_Mosi
01-01-2008, 11:43
از کجا میشه فهمید ریکینگ سایتها بالاس؟ مثلا جای خاصی داره که بریم آدرسش رو وارد کنیم ومثلا بگه ریک این سایت 3 میلیون هست ... یا یه همچین چیزی؟
Meisam Khan
01-01-2008, 12:19
سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشكل شما رو حل مي كنه.
البته اگه درست نوشته باشم.
amir abbas
01-01-2008, 12:21
رنک صفحات با واحد میلیون محاسبه نمیشه
رنک هر صفحه یه عددی بین صفر تا ده هستش
شما اگر Google Toolbar رو روی Ie خودتون نصب کنید میتونید با ورود به هر صفحه ، رنک اون صفحه رو توی تولبار ببینید
Dash_Mosi
02-01-2008, 08:29
ow....بابا پروفشناااااال !!!!
مرسی ... بازم اگه چیزی به نظرتون رسید دریغ نفرمایید... مرسی اگین
M.R.S.F.T
02-01-2008, 08:34
با تشکر از دوستان
مرسی
Dash Ashki
02-01-2008, 09:06
برای چک کردن رنک میتونید از این لینک کمک بگیرید ;)
.
یه سری تکنیکها هست واسه بالا بردن رنکینگ و همچنین واسه اینکه سرچ انجین ها بهتر اسپایدرت کنن که به مجموعه این تکنیکا میگن SEO. فکر کنم مواردی که امیر عباس گفته هم جزو همین مقولست. این بحث خودش یه تخصصه و نمیشه با یکی دو تا پست و سوال و جواب تو فروم یادش گرفت(من خودم درست حسابی بلد نیستم). اینجا رو بخونی توضیحات اولیه رو داده:
اگه بیشتر میخوای بدونی برو لینک زیر ودرباره SEO سرچ کن, دید کلی و خوبی بهت میده. یه مقدار هم میتونی چیزای پایه ایش رو یاد بگیری.
Dash_Mosi
05-01-2008, 08:25
یه سری تکنیکها هست واسه بالا بردن رنکینگ و همچنین واسه اینکه سرچ انجین ها بهتر اسپایدرت کنن که به مجموعه این تکنیکا میگن SEO. فکر کنم مواردی که امیر عباس گفته هم جزو همین مقولست. این بحث خودش یه تخصصه و نمیشه با یکی دو تا پست و سوال و جواب تو فروم یادش گرفت(من خودم درست حسابی بلد نیستم). اینجا رو بخونی توضیحات اولیه رو داده:
اگه بیشتر میخوای بدونی برو لینک زیر ودرباره SEO سرچ کن, دید کلی و خوبی بهت میده. یه مقدار هم میتونی چیزای پایه ایش رو یاد بگیری.
چرا اگه همه بچه ها همت کنن میشه یاد داد و یاد گرفت !
اما :
مطلب فوق العاده ای بود...
حالا چطوری میشه یه سرچ انجین خفن داشت؟ برنامه ای واسه دانلود هست ؟
واقعا مرسی ... راه حل اصولی و خفنی رو گفتی که عمرا به ذهنم نمیرسید ! مرسی دوست من
my friend
05-01-2008, 12:33
1- باید سعی کنید با نصب ماژول های اضافه، پسوند صفحات سایتت رو به Html تغییر بدی
ولله من آخرش نفهمیدم این مورد چه تاثیری میتونه داشته باشه؟!
هر مطلبی که برای seo نوشته میشه این مورد هم ذکر میشه ، اما هنوز نفهیمیدم که دلیلش چیه...
هرچند استفاده از این روش ، در امنیت + زیبایی آدرس صفحات میتونه تاثیر گذار باشه.
بگذریم:46:
مهمترین مسائلی که میشه در مورد seo عنوان کرد ، در زیر لیست میکنم (تمامی اینها نظر شخصی من هست و ممکنه اشتباه باشه ، اینها اگه برای کاربر و رتبه سایت فایده نداشته باشه ، حداقلش اینه که لطمه ای هم نمیزنه! )
1. استفاده صحیح و به جا از متاتگ ها ، بطوری که هر صفحه سایت keywords, description مخصوص خودش و متناسب با متن داخل صفحه داشته باشه...
2. حداقل استفاده از کدهای html و استفاده بجا از css بشه و از js استفاده کم و در حد نیاز بشه...
3. صفحات و کدها تماما استاندارد باشه و خطایی نداشته باشه...
4. سعی نکنیم تقلب کنیم... مثلا اونها رو تو لایه های مخفی و یا با رنگ پس زمینه و سایز کوچک قرار ندهیم...
5. برای لینک دادن ، از مشخصه(خصیصه) title استفاده بهینه کنیم.
6. هر صفحه فقط یک آدرس مشخص داشته باشه ، در صورتی که وب سایت چند آدرس مختلف داره و یا از cms های مختلف استفاده میکنید ، سعی کنید با استفاده از ترفندهای مختلف ، مثل استفاده از htaccess به این مهم دست پیدا کنید:
(برای توضیح از quote استفاده کردم تا مطلب به هم نریزه...)
شما سایت p30world رو ببینید... برای همین صفحه (همین تاپیک) چند تا آدرس مختلف داره؟؟؟
با هم بشماریم:
گوگل به هرکدوم از این صفحات پیج رنک جداگانه میده... در حالی که تمامی آدرس ها به یک صفحه منتهی میشن! بهتر نیست با استفاده از ترفند های مختلف - مثل استفاده از htaccess و mod rewrite - کاری کنیم که فقط یکی از آدرسها مطلب رو نشون بده و بقیه آدرس ها کاربر رو redirect کنند؟ آیا استفاده از این ترفند تاثیر مثبت داره و باعث میشه رنک بالاتر بره ، یا تاثیر منفی یا خنثی داره؟
مسلما جواب مثبت هست!
7. در آخر ، سعی کنیم برای صفحات فارسی ، هم در html و هم در هدری که از سرور ارسال میشه ، charset را روی utf-8 ست کنیم...
این هم چند تا مقاله و مطلب ، مرتبط با موضوع: (مطالب هیچکدوم رو نخوندم و در مورد درستیشون هم نظری ندارم و فقط معرفی میکنم!)
این آخری تابع header در php رو معرفی کرده و مثالهایی برایش آورده که میتونیم با استفاده ازش ، charset رو روی سرور تنظیم کنیم و با http header بفرستیمش...
موفق باشید:20:
Mohsen khan
05-01-2008, 16:33
من هم با نظر مسعود موافقم
نام صفحه با html ربطي نداره
انقدر صفخات مختلف با پسوندهاي جورواجور هست
شايد يك زماني اين بوده
ولي الان موتور ها پيشرفته شدند
و همه جور صفحه اي را ساپورت مي كنند
Dash_Mosi
06-01-2008, 08:17
بحث داره جالب میشه ... منم یه مورد اضافه میکنم ..اونم اینکه وقتی یه صفحه ای با یه آدرس خاص درست کردیم دیگه پاکش نکنیم تا از گوگل حذف نشه ...
Mohsen khan
06-01-2008, 19:43
بحث داره جالب میشه ... منم یه مورد اضافه میکنم ..اونم اینکه وقتی یه صفحه ای با یه آدرس خاص درست کردیم دیگه پاکش نکنیم تا از گوگل حذف نشه ...
البته اگر حذف بشه و صفحه ارور 404 و ريدايركت به صفحه اصلي را بزاريد مشكلي نيست
بحث جالبیه, پیشنهاد میکنم هر کی هر مقدار میدونه بگه تا بقیه استفاده کنن.
یکی از ساده ترین راه ها که مسعود هم بهش اشاره کرد استفاده از Keyword های مناسب برای فهموندن محتوای هر صفحه به سرچ انجین هاست. درسته سادست ولی واسه درست انجام دادنش باید ریزه کاریاش رعایت بشه!
واسه اینکار بهتره اول به واژه هایی که به طور خلاصه صفحه مون رو تعریف میکنن فکر کنیم و چند تا واژه در بیاریم.
یکی دو تا ابزار من میشناسم که میشه ازشون کمک گرفت(اگه کسی ابزار دیگه ای رو هم میدونه بگه لطفا). اول لینک زیر رو امتحان کنین و Keyword ها رو بهش بدین, تعداد دفعاتی که اون Keyword تو ماه اخیر سرچ شده رو نشون میده و میشه فهمید چقدر اون واژه بین مردم معموله. واژه های بدرد بخور مرتبط رو هم پیشنهاد میکنه. من Developer رو سرچ کردم, فهمیدم 13153 بار تو ماه اخیر سرچ شده این کلمه و کلی آمار بدرد بخور دیگه. مثلا اینکه java developer 16837 مرتبه سرچ شده و کلی Keyword پیشنهادی دیگه! این جوری راحت میشه فهمید از چه کلماتی استفاده کنیم که بیشتر بین مردم واسه سرچ کردن یه موضوع خاص رواج داره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبسته به سلیقه یا شاید نوع مخاطب سایت میشه دو جور تصمیم گرفت:
یا اینکه واژه های زیادی رو انتخاب کنیم, که وسعت بیشتری رو در بر بگیریم. یعنی تعداد کلمات سرچ بیشتری به صفحه مورد نظرمون ارتباط داده بشه. اونجوری با کلمات سرچ بیشتری دیده میشیم ولی نه در سطر اول و صفحه(حتی صفحه های) اول جستجو. (مثلا تو نتایج جستجوی 1000 نفر میایم ولی 100 بار کلیک میشیم)
جور دیگش اینه که بخوایم تخصصی تر فکر کنیم و فقط در صورتی که چند تا کلمه خاص سرچ شد, صفحه ما هم معرفی بشه. در اون صورت کمتر دیده میشیم ولی وقتی دیده میشیم تاپ تریم یعنی تو صفحه اول یا شایدم جزو دو سه تای اول نتایج جستجو. (مثلا تو نتایج جستجوی 100 نفر میایم و 90 بار کلیک میشیم.)
هر کدوم تو شرایط مختلف مزایای خودشونو دارن. امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم!
واسه اینکه بتونیم کلمات کلیدی بیشتری رو پیدا کنیم که با کلمات کلیدی انتخابی خودمون مرتبط باشن و مناسب هم باشن از یه ابزار دیگه که واسه گوگله هم میشه استفاده کرد. این یکی خیلی با حاله, اگه استفاده نکردین حتما تستش کنین. توجه کنین که این ابزار فقط واسه پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب و مرتبط با کلمات کلیدی مد نظر خودتونه.
این گوگل خیلی باحاله! کسی پیدا میشه که دوسش نداشته باشه!؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بعد از اینکه گوگل کلمات مرتبط رو پیدا کرد, میتونین اونایی که به نظرتون مناسب ترن رو دوباره تو لینک اولی که دادم تست کنین تا ببینین کاربرا اون کلمه رو چند بار سرچ کردن, اینجوری میتونین بهترین کلمات رو واسه صفحه تون انتخاب کنین.
بهتره از کلمه کلیدی اصلی دو بار تو title استفاده کنیم, اما نه یه جور تابلو. مثلا یه جمله تعریف کنیم که هم کوتاه باشه هم مفهومی و هم اینکه با یه ترکیب خوب دو بار کلید اصلی( همون موضوع اصلی صفحه) رو توش جا بدیم.
مثلا اگه صفحه در مورد طراحی وب باشه میشه اینجوری نوشت:
XX Web Designers---We are the one you can trust as your 'Any Day At Any Time' Web Designers
البته بدون غلط املایی و انشایی, نه مثل من:31:
amir abbas
08-01-2008, 00:11
ولله من آخرش نفهمیدم این مورد چه تاثیری میتونه داشته باشه؟!
هر مطلبی که برای seo نوشته میشه این مورد هم ذکر میشه ، اما هنوز نفهیمیدم که دلیلش چیه...
هرچند استفاده از این روش ، در امنیت + زیبایی آدرس صفحات میتونه تاثیر گذار باشه.
اینو خود گوگل خواسته
If you decide to use dynamic pages (i.e., the URL contains a "?" character), be aware that not every search engine spider crawls dynamic pages as well as static pages. It helps to keep the parameters short and the number of them few.
گوگل تو صفحه webmaster guidelines
میگه اگر صفحات قراره داینامیک باشه سعی کنید که توش از ؟ یا & یا هر چیز دیگه ای به همراه اعداد طولانی استفاده نکنید. و گفته صفحاتی با این خصوصیات به نسبت صفحات استاتیک search engine friendly نیستند.
در ضمن منظور از HTML کردن پسوند صفحات این نیست که فقط پسوند HTML بشه. شما اصلا میتونی پسوند نذاری. الان صفحه اول سایت خودم اصلا پسوند نداره. تمامی صفحاتی هم که با فریم ورک ruby on rails هم نوشته میشن اصلا پسوند ندارند. شما اگر بتونی اون علامت های ? و اعداد و حذف کنی و کلمات کلیدی رو تو آدرس صفحه قرار بدی این تاثیر گذاره.
مثلا به جای این آدرس
اگر باشه
خیلی بهتره
my friend
08-01-2008, 11:58
ممنون امیر عباس،
بالاخره فهمیدم فلسفه این حرف از کجا نشات میگیره!!! (بعد چند سال؟!؟!)
همونطور که اونجا نوشته ؛ "not every search engine spider crawls dynamic pages as well as static pages" ... یعنی درصد کمی اینطوری هستن و بقیه فرقی بین صفحات استاتیک و دینامیک نمیگذارند!
گوگل و یاهو از جمله سرچ انجین هایی هستند که بین این دو تا فرقی نمیگذارند! (از نتایج جستجوشون میشه این نکته رو فهمید.) همینطور میتونیم بگیم که بیش از 95% از جستجو ها توسط این دو سرچ انجین انجام میشه! و بقیه سرچ انجین ها هم "اکثرا" فرقی بین این صفحات نمیگذارند... پس این نکته ، یعنی Search Engine Friendly کردن آدرس صفحات تفاوت قابل ملاحظه ای تو تعداد بازدیدکنندگان نداره!
پس میتونیم بگیم که این کار بستگی به سلیقه طراح سایت داره نه SEO!
بهرحال ، من همیشه سعی کردم که آدرس صفحات رو بوسیله htaccess مخفی نگه دارم! نه بحواطر SEO ، بلکه بخاطر سلیقه ی شخصی و یه جورایی امنیتی!
بخاطر دادن آدرس صفحه webmaster guidelines گوگل هم ممنونم... صفحه خوبی هستش و به همه توصیه میکنم این صفحه رو ببینند!
حالا که بحث seo هست, اینم به عنوان یه خبر بگم:
گوگل متن فایلهای فلش رو هم میخونه. پس optimize کردن اونا هم میتونه به بالا رفتن رنک کمک کنه! اینم لینک کل خبر:
Dash_Mosi
09-01-2008, 09:20
چه جور فایل فلشی رو میخونه؟ بعضی ها مثل من متن رو داخل خود فلش تایپ میکنن
بعضی ها هم با یه اسکریپت از خارج از فلش به داخل وارد میکنند... حالا کدومش رو میخونه؟
Dash_Mosi
09-01-2008, 09:34
بحث جالبیه, پیشنهاد میکنم هر کی هر مقدار میدونه بگه تا بقیه استفاده کنن.
یکی از ساده ترین راه ها که مسعود هم بهش اشاره کرد استفاده از Keyword های مناسب برای فهموندن محتوای هر صفحه به سرچ انجین هاست. درسته سادست ولی واسه درست انجام دادنش باید ریزه کاریاش رعایت بشه!
واسه اینکار بهتره اول به واژه هایی که به طور خلاصه صفحه مون رو تعریف میکنن فکر کنیم و چند تا واژه در بیاریم.
یکی دو تا ابزار من میشناسم که میشه ازشون کمک گرفت(اگه کسی ابزار دیگه ای رو هم میدونه بگه لطفا). اول لینک زیر رو امتحان کنین و Keyword ها رو بهش بدین, تعداد دفعاتی که اون Keyword تو ماه اخیر سرچ شده رو نشون میده و میشه فهمید چقدر اون واژه بین مردم معموله. واژه های بدرد بخور مرتبط رو هم پیشنهاد میکنه. من Developer رو سرچ کردم, فهمیدم 13153 بار تو ماه اخیر سرچ شده این کلمه و کلی آمار بدرد بخور دیگه. مثلا اینکه java developer 16837 مرتبه سرچ شده و کلی Keyword پیشنهادی دیگه! این جوری راحت میشه فهمید از چه کلماتی استفاده کنیم که بیشتر بین مردم واسه سرچ کردن یه موضوع خاص رواج داره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبسته به سلیقه یا شاید نوع مخاطب سایت میشه دو جور تصمیم گرفت:
یا اینکه واژه های زیادی رو انتخاب کنیم, که وسعت بیشتری رو در بر بگیریم. یعنی تعداد کلمات سرچ بیشتری به صفحه مورد نظرمون ارتباط داده بشه. اونجوری با کلمات سرچ بیشتری دیده میشیم ولی نه در سطر اول و صفحه(حتی صفحه های) اول جستجو. (مثلا تو نتایج جستجوی 1000 نفر میایم ولی 100 بار کلیک میشیم)
جور دیگش اینه که بخوایم تخصصی تر فکر کنیم و فقط در صورتی که چند تا کلمه خاص سرچ شد, صفحه ما هم معرفی بشه. در اون صورت کمتر دیده میشیم ولی وقتی دیده میشیم تاپ تریم یعنی تو صفحه اول یا شایدم جزو دو سه تای اول نتایج جستجو. (مثلا تو نتایج جستجوی 100 نفر میایم و 90 بار کلیک میشیم.)
هر کدوم تو شرایط مختلف مزایای خودشونو دارن. امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم!
واسه اینکه بتونیم کلمات کلیدی بیشتری رو پیدا کنیم که با کلمات کلیدی انتخابی خودمون مرتبط باشن و مناسب هم باشن از یه ابزار دیگه که واسه گوگله هم میشه استفاده کرد. این یکی خیلی با حاله, اگه استفاده نکردین حتما تستش کنین. توجه کنین که این ابزار فقط واسه پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب و مرتبط با کلمات کلیدی مد نظر خودتونه.
این گوگل خیلی باحاله! کسی پیدا میشه که دوسش نداشته باشه!؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بعد از اینکه گوگل کلمات مرتبط رو پیدا کرد, میتونین اونایی که به نظرتون مناسب ترن رو دوباره تو لینک اولی که دادم تست کنین تا ببینین کاربرا اون کلمه رو چند بار سرچ کردن, اینجوری میتونین بهترین کلمات رو واسه صفحه تون انتخاب کنین.
بهتره از کلمه کلیدی اصلی دو بار تو title استفاده کنیم, اما نه یه جور تابلو. مثلا یه جمله تعریف کنیم که هم کوتاه باشه هم مفهومی و هم اینکه با یه ترکیب خوب دو بار کلید اصلی( همون موضوع اصلی صفحه) رو توش جا بدیم.
مثلا اگه صفحه در مورد طراحی وب باشه میشه اینجوری نوشت:
XX Web Designers---We are the one you can trust as your 'Any Day At Any Time' Web Designers
البته بدون غلط املایی و انشایی, نه مثل من:31:
کاملا موافقم... خیلی عالی بود....!
چه جور فایل فلشی رو میخونه؟ بعضی ها مثل من متن رو داخل خود فلش تایپ میکنن
بعضی ها هم با یه اسکریپت از خارج از فلش به داخل وارد میکنند... حالا کدومش رو میخونه؟
من نمیدونم:41: , چون فلش کار نیستم. ولی تو اون لینکی که دادم شاید بتونی پیدا کنی جواب سوالت رو:10:
Dash_Mosi
10-01-2008, 08:35
منتظر نظر الباقی دوستان هم هستیم .... ! اساتید بشتابید
rezadigital
12-01-2008, 05:48
با اجازه دوستان منم منم یه پست درج کنم
از همه بهتر وکامل تر ابزار های سایت وگوگل هست که ویژگی های زیادی داره
می تونید ایندکس سایت رو دقیقا معلوم کنید و کلمات ورودی دسته بندی سایت ساخت سایت مپ لینک ها و غیره البته ابتدا باید بعد ثبت سایت در گوگل یک تگ رو توی صفحه اصلی کپی کنید
سایت بعدی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نمایش لینکها خطاهالینک مشکل در تنظیمات سایت و کد نمایش pagerankدرسایت خودتون را داره
البته برای بالا رفتن pagerankبهتره توی سایت dmoz.comثبت نام کنید
rezadigital
12-01-2008, 05:53
نکته بعدی اینه که از برنامه هایی که ادعا میکنند همزمان سایت شما رو در تعداد زیادی موتورجستجو ثبت استفاده کنید یادتون باشه ریسک استفاده از این برنامه ها خیلی زیاده چون سر گوگل رو نمیشه کلاه گذاشت
Dash_Mosi
12-01-2008, 08:28
با اجازه دوستان منم منم یه پست درج کنم
از همه بهتر وکامل تر ابزار های سایت وگوگل هست که ویژگی های زیادی داره
می تونید ایندکس سایت رو دقیقا معلوم کنید و کلمات ورودی دسته بندی سایت ساخت سایت مپ لینک ها و غیره البته ابتدا باید بعد ثبت سایت در گوگل یک تگ رو توی صفحه اصلی کپی کنید
سایت بعدی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نمایش لینکها خطاهالینک مشکل در تنظیمات سایت و کد نمایش pagerankدرسایت خودتون را داره
البته برای بالا رفتن pagerankبهتره توی سایت dmoz.comثبت نام کنید
من این رو متوجه نشدم .. یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
Dash_Mosi
14-01-2008, 10:08
دوستان این تاپیک خیلی مهمه! نزارین پایین بره !!
دوستان این تاپیک خیلی مهمه! نزارین پایین بره !!
مهم بودنش که مهمه, خیلی هم مهمه. ولی وقتی کسی اینجا علاقه نداره به این بحث چیکارش میشه کرد. حالا هی من و شما و n بیایم مطلب جدید پست کنیم. یا کسی نمیخونه یا نظر نمیدن, در نتیجه تاپیک, میشه تاپیک غیر فعال و استاتیک. منم دوست دارم ادامه پیدا کنه 4 تا چیز جدیدتر یاد بگیرم.
DaRiOuShJh
14-01-2008, 16:15
نم نم سرم خلوت تر بشه و اگه دوستان همکاری کنن یه تاپیکه لیست هم درست میکنیم که لیسته تاپیک هایه به درد بخور رو بزاریمش تو
فقط مثله اون یکی تاپیک ها نشه
Dash_Mosi
15-01-2008, 08:18
موافقم..................
tabriz-info
15-01-2008, 10:55
یک روش هم من میگم با اینکه خودم با این روشها مخالفم
بان فارسی به علت ازدیاد کلمات بیگانه دارای مشکلات فراوان بخصوص املائی برای متکلمانش میباشد اما اگر کمی هوشیار باشیم میتوانیم از این مشکلات به نفع خودمان استفاده کنیم.
افراد زیادی هستند که مشکل املائی دارن و به خصوص کلمات وارداتی را با املائی غلط مینویسند. اگر شما در وبلاگ یا سایتتان از این کلمات به شکل غلط استفاده کنید میتوانید در موتور های جستجو بالاتر از سایت هایی که رتبه رنکینگشان بالاتر از وبلاگ شماست قرار بگیرید. مثلا اگر شما کلمه (نوکیا) را به صورت (نکیا) در وبلاگتان به کار ببرید وشخصی این کلمه را به شکل نا صحیح آن به کار ببرد سایت شمارا در صفحات اول و بالاتر از سایت هایی که نوکیا را به شکل صحیح آن به کار برده اند خواهد دید. و امکان این که وارد وب سایت شما شود بیشتر است. البته با این روش تنها افرادی که املای ضعیفی دارند وارد سایت شما نمیشوند بلکه برخی خواهران و برادران عرب زبان هم روی لینک سایت شما کلیک خواهند کرد.
توجه کنید که لزومی ندارد که همه کلمات به این شکل را به صورت غلط بنویسید اگر فقط در دو سه مورد این کار رو انجام دهید کفایت میکند. در غیر اینصورت نه تنها بازدید سایتتان افزایش نمیابد بلکه تعداد زیادی بازدیدکننده که این کلمات را به شکل صحیح به کار میبرند رو هم از دست خواهید داد.
این روش تنها یکی از روش ها و جالب ترین اون ها است که میتونید بازدید هایتان را افزایش دهید اگر از همه این روش ها یکجا استفاده کنید شاهد افزایش قابل توجه بازدیدهایتان خواهید بود.
برخی دیگر از کلماتی که امکان دارد به شکل نا صحیح جست و جو شوند عبارتنند از:
بلوتوث = بلوتوث . سونی اریکسون = سنی اریکسن . سامسونگ = سامسنگ و ...
____
Dash_Mosi
15-01-2008, 11:22
یک روش هم من میگم با اینکه خودم با این روشها مخالفم
بان فارسی به علت ازدیاد کلمات بیگانه دارای مشکلات فراوان بخصوص املائی برای متکلمانش میباشد اما اگر کمی هوشیار باشیم میتوانیم از این مشکلات به نفع خودمان استفاده کنیم.
افراد زیادی هستند که مشکل املائی دارن و به خصوص کلمات وارداتی را با املائی غلط مینویسند. اگر شما در وبلاگ یا سایتتان از این کلمات به شکل غلط استفاده کنید میتوانید در موتور های جستجو بالاتر از سایت هایی که رتبه رنکینگشان بالاتر از وبلاگ شماست قرار بگیرید. مثلا اگر شما کلمه (نوکیا) را به صورت (نکیا) در وبلاگتان به کار ببرید وشخصی این کلمه را به شکل نا صحیح آن به کار ببرد سایت شمارا در صفحات اول و بالاتر از سایت هایی که نوکیا را به شکل صحیح آن به کار برده اند خواهد دید. و امکان این که وارد وب سایت شما شود بیشتر است. البته با این روش تنها افرادی که املای ضعیفی دارند وارد سایت شما نمیشوند بلکه برخی خواهران و برادران عرب زبان هم روی لینک سایت شما کلیک خواهند کرد.
توجه کنید که لزومی ندارد که همه کلمات به این شکل را به صورت غلط بنویسید اگر فقط در دو سه مورد این کار رو انجام دهید کفایت میکند. در غیر اینصورت نه تنها بازدید سایتتان افزایش نمیابد بلکه تعداد زیادی بازدیدکننده که این کلمات را به شکل صحیح به کار میبرند رو هم از دست خواهید داد.
این روش تنها یکی از روش ها و جالب ترین اون ها است که میتونید بازدید هایتان را افزایش دهید اگر از همه این روش ها یکجا استفاده کنید شاهد افزایش قابل توجه بازدیدهایتان خواهید بود.
برخی دیگر از کلماتی که امکان دارد به شکل نا صحیح جست و جو شوند عبارتنند از:
بلوتوث = بلوتوث . سونی اریکسون = سنی اریکسن . سامسونگ = سامسنگ و ...
____
چرا با این روشها مخالفی؟:13:
چرا با این روشها مخالفی؟:13:
منم کاملا با این جور کارا مخالفم. غلط املایی واسه بالا رفتن رنک سایت خیلی ایرانی بازیه, قصد توهین ندارما ولی امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید. دو دره بازی حتی اگه به ارزش بالا رفتن رنک سایتم باشه اصلا بهم حال نمیده.
به جای این کارا میشه از روشهای اصولی که خود موتورهای جستجو مثل گوگل(لینک از پست امیرعباس):
و همچنین خیلی از متخصصین seo پیشنهاد میدن و چند موردش هم توسط بچه ها تو همین تاپیک گفته شده(و امیوارم بازم گفته بشه) استفاده کنیم.
هدف از این جور تاپیکها اینه که با تکنیکهایی آشنا بشیم که تو سطوح حرفه ایه طراحی وب بکار گرفته میشه تا بازدیدکننده بیشتری جلب سایتمون بشن, نه اینکه بییندمون رو با فریب جذب کنیم. ضمن اینکه اگه کلمات رو به صورت معمول و جا افتادشون ننویسیم اعتبار سایتمون پیش کسایی که یه چیزی بارشونه و میدونن که مثلا "نوکیا" بهتر از "نکیا" تو ایران جا افتاده, پایین میاد و به عنوان سایت بیسوادها مارکمون میکنن.
Dash_Mosi
16-01-2008, 11:52
خب منم مخالف غلط املایی هستم ...فکر کردم با کل روشهای ارائه شده مخالفی
خوب پس یک روش بهتر باید پیدا کنیم
siavosh1
08-04-2008, 22:34
یه برنامه که بتونه میزان استفاده ماهیانه کلمات رو بگه میخوام .. توی تاپیک یه لینک بود ولی لینکش مشکل داشت.. اگه لینک سالم دارید بذارید
alibabayan20
15-01-2011, 20:05
حالا نمی شد یه نرم افزار بزارین اینجا
ما که در به در دنبال بالا بردن رنکینگ وبمون هستیم :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.