مشاهده نسخه کامل
: خراب شدن MP3 Player Marshal MF-06
من یه Player Marshal مدل MF-06 دارم وقتی روشنش می کنم می نویسه Joy With Pursue و هیچ کاری دیگه ای نمیشه انجام داد، حتی خاموش هم نمی شه و وقتی باطری رو درمیارم خاموش میشه.
آهنگ هم پخش نمیشه!
لطفا کمکم کنید
مشکل این مدلهای متفرقه همینه!
اگر امکانش هست و دسترسی به frimwar داری دوباره نصبش کن.
با FAT یه بار فرمتش کن.
اتفاقا مارشال مارک متفرقه ای حساب نمیشه به اون صورت ... در حد زی سایبر و حتی بهتر از اونه ... گارانتی خوبی هم داره ...
همین مدله ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه که واسه اکثر مدلهاش firmware داره ، ولی واسه این مدل نداره (شاید بخاطر اینکه تکنولوژی این یکی از همه ساده تر بوده و نیازی بهش نداشته) ... در اینصورت فقط فرمت می مونه ... با Fat امتحان کن ...
الان توی گارانتیه ؟ ... اصلا گارانتی داره ؟ ...
آقا جون خودت تو یکی از پستها گفتی متفرقه است؟!
آیا من توی پست بالایی گفتم " فوق العاده معتبره " ؟ ... آیا گفتم " اصلا متفرقه نیست" ؟ ... صرفا اون چیزی که تجربه نشون داده رو گفتم ...
ضمنا لینک اون پست رو بده ؛ چون کنجکاو شدم ببینم قضیه چی بوده ...
من قصد جسارت نداشتم, بنده هر چی تو این زمینه بلدم از شما و دوستان دیگه یاد گرفتم.
ولی ارز نوشته های این پستها این برداشتم بود که نباید پشتیبانی خوبی داشته باشه.
باز هم معذرت می خوام!
مشکلی نیست ، دوست من ...
کلا سه مفهوم " پشتیبانی ضعیف/قوی - گارانتی - متفرقه بودن/نبودن " سه تا مفهوم هستن که کاملا برهم منطبق نیستن ...
مثلا همونطور که توی اون پستی که از من لینک دادی گفتم ، پشتیبانی مارکی مثل مارشال خیلی جالب نیست ، اما همونطور که توی پست بالایی گفتم گارانتی اش خوبه و خیلی هم متفرقه نیست ... در مقابل ، آپیاد پشتیبانی فوق العاده داره ، اما گارانتی جالبی نداره ... و ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.