ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خراب شدن MP3 Player Marshal MF-06

aic1394
30-12-2007, 20:16
من یه Player Marshal مدل MF-06 دارم وقتی روشنش می کنم می نویسه Joy With Pursue و هیچ کاری دیگه ای نمیشه انجام داد، حتی خاموش هم نمی شه و وقتی باطری رو درمیارم خاموش میشه.
آهنگ هم پخش نمیشه!

لطفا کمکم کنید

saedy
30-12-2007, 22:52
مشکل این مدلهای متفرقه همینه!

اگر امکانش هست و دسترسی به frimwar داری دوباره نصبش کن.
با FAT یه بار فرمتش کن.

seymour
31-12-2007, 12:11
اتفاقا مارشال مارک متفرقه ای حساب نمیشه به اون صورت ... در حد زی سایبر و حتی بهتر از اونه ... گارانتی خوبی هم داره ...

همین مدله ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جالبه که واسه اکثر مدلهاش firmware داره ، ولی واسه این مدل نداره (شاید بخاطر اینکه تکنولوژی این یکی از همه ساده تر بوده و نیازی بهش نداشته) ... در اینصورت فقط فرمت می مونه ... با Fat امتحان کن ...

الان توی گارانتیه ؟ ... اصلا گارانتی داره ؟ ...

saedy
31-12-2007, 21:53
آقا جون خودت تو یکی از پستها گفتی متفرقه است؟!

seymour
01-01-2008, 12:13
آیا من توی پست بالایی گفتم " فوق العاده معتبره " ؟ ... آیا گفتم " اصلا متفرقه نیست" ؟ ... صرفا اون چیزی که تجربه نشون داده رو گفتم ...

ضمنا لینک اون پست رو بده ؛ چون کنجکاو شدم ببینم قضیه چی بوده ...

saedy
01-01-2008, 15:17
من قصد جسارت نداشتم, بنده هر چی تو این زمینه بلدم از شما و دوستان دیگه یاد گرفتم.
ولی ارز نوشته های این پستها این برداشتم بود که نباید پشتیبانی خوبی داشته باشه.

باز هم معذرت می خوام!

seymour
02-01-2008, 12:10
مشکلی نیست ، دوست من ...

کلا سه مفهوم " پشتیبانی ضعیف/قوی - گارانتی - متفرقه بودن/نبودن " سه تا مفهوم هستن که کاملا برهم منطبق نیستن ...

مثلا همونطور که توی اون پستی که از من لینک دادی گفتم ، پشتیبانی مارکی مثل مارشال خیلی جالب نیست ، اما همونطور که توی پست بالایی گفتم گارانتی اش خوبه و خیلی هم متفرقه نیست ... در مقابل ، آپیاد پشتیبانی فوق العاده داره ، اما گارانتی جالبی نداره ... و ...