ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آيا برنامه باز است؟

romixery
30-12-2007, 18:31
سلام بر دوستان عزيزم
فرض كنيد من يه برنامه رو كه با دلفي نوشتم باز مي كنم. حالا دوبار مي خوام اون رو باز كنم.(در حالي كه اولي هنوز بازه) مي خوام در اين حالت يه پيغام بده كه (برنامه در حال حاضر باز است). ميخواستم ببينم دلفي كدي براي اينكه بفهميم برنامه در حال حاضر در حال اجراست داره يا نه؟
با خودم گفتم كه يه فايل رو بسازه و مثلا متغير داخل اون رو تغيير بده تا مشخص بشه برنامه بازه يا نه و بعد كه برنامه بسته شد دوباره متغير رو به حالت اول در بياره. ولي در اين حالت يه مشكلي هست. اگه برنامه در حال اجرا باشه و كامپيوتر هنگ كنه و مجبور بشيم Reset كنيم اونوقت اون متغير هيچ وقت به حال اول بر نمي گرده و هر وقت كه بخوايم برنامه رو اجرا كنيم ميگه كه برنامه بازه؟ درست مي گم يا نه؟
موفق باشين
باي:10:

مرد مباح
30-12-2007, 20:20
يك راحت اينه كه قبل از Create توي Task Manager > Process چك كني كه ببيني اين برنامت توش هست يا نه.
ولي يك راه ساده هم داره و اونم استفاده از كامپوننت AppControl هست كه يكي از كاراش همينه.

Mavix
30-12-2007, 20:41
سلام علیکم

با فرض اینکه کد پروژه شما این جوری باشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا اونو به این شکل بنویس :

قسمت های پر رنگ قسمت های اضافه شده هستند.

delphianddotnet
31-12-2007, 09:49
همینو من با یه مقاله تو این فروم پست کردم و توضیح دادم. کافی بود قبلش سرچ میکردی

romixery
31-12-2007, 13:08
سلام بر دوستان عزيزم
Mavix جان كد شما اجرا نميشه. توي خط زير ارور Undecelared ميده. فكر كنم بايد قبلش يه Unit ديگه use كنيم.
خط ارور:

حالا شما:

همینو من با یه مقاله تو این فروم پست کردم و توضیح دادم. کافی بود قبلش سرچ میکردی
من جستجو كرده بودم و به نتيجه اي نرسيده بودم. اگه ميشه آدرسشو بده تا منم فيض ببرم.
و در نهايت مرد مباح عزيز:
اگه شما كامپوننت AppControl رو دارين اگه ميشه برام آپلود كنيد. (البته اگه براتون مقدوره)
بازم ممنون از همه دوستان عزيزم كه در اين بحث شركت كردن.

مرد مباح
31-12-2007, 14:06
رومكسي جان.
توي بخشهاي همين انجمن معرفي شده و فكر كنم خود دوستمون Soldier جان در بخشي كه مرتب كرده اسمش رو آورده باشه.

Mavix
31-12-2007, 18:51
با سلام

romixery جان شرمنده . تو قسمت یونیتی که باید اضافه شه : Windows

(دوستان بهتره دیگه کمی ترقی کنیم. بعضی از سایت ها (فروم ها) اصلا تاپیک های بی مورد ندارن ... ممنونم.)

romixery
31-12-2007, 21:45
سلام
ببخشيد اگه اين تاپيك بي مورد بود و بنده ترقي نكردم!!!! تا حالا با CreateMutex كار نكرده بودم تا بفهمم توي چه يونيتيه.:13:
ولي با اين حال از زحماتي كه كشيدين ممنونم.:11:

مرد مباح عزيزم:
جديداً توي تاپيك ها ديدم كامپوننت APPControl رو نانفورس جان عزيزم معرفي كردن. بازم از همه دوستانم ممنونم.
موفق باشين

delphianddotnet
01-01-2008, 11:49
سلام
اینم ادرسش