PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش کار با Outlook 2007 از آفیس و میخوام "آموزش کار با اون نه تنظیم ایمیل

MEHDI.MD
30-12-2007, 17:51
سلام من آموزش کار با Outlook 2007 از آفیس و میخوام "آموزش کار با اون نه تنظیم ایمیل" کسی میتونه کمکم کنه؟

javad2625
31-12-2007, 01:00
سلام من آموزش کار با Outlook 2007 از آفیس و میخوام "آموزش کار با اون نه تنظیم ایمیل" کسی میتونه کمکم کنه؟
چرا ميخواي از آتلوك استفاده كني؟
به نظر من اگه براي ارسال و دريافت ايميل ميخواي، آتلوك اكسپرس راحت تره. اگر هم براي ثبت قرارها و يادداشت ها، به نظر من به دليل نداشتن تقويم شمسي، تقويم آتلوك چندان كارايي نداره. اما اگه سوال خاصي داريد شايد بتونيم جواب بديم.

آيا كسي توي اين تالار هست كه از آتلوك استفاده كنه؟

MEHDI.MD
01-01-2008, 19:01
چرا ميخواي از آتلوك استفاده كني؟
به نظر من اگه براي ارسال و دريافت ايميل ميخواي، آتلوك اكسپرس راحت تره. اگر هم براي ثبت قرارها و يادداشت ها، به نظر من به دليل نداشتن تقويم شمسي، تقويم آتلوك چندان كارايي نداره. اما اگه سوال خاصي داريد شايد بتونيم جواب بديم.

آيا كسي توي اين تالار هست كه از آتلوك استفاده كنه؟

ممنون از لطفت
بخاطر این از outlook استفاده میکنم که چون با ویندوز همخوانی دارد و دیگر لازم نیست از کرک استفاده کنم چون از ویندوز قابل آپدیت استفاده میکنم و دیگر اینکه آنتی ویروس من ESET SMART SECUTIY (NOD32 هست و با هم کاملا همخوانی دارند و از نظر سرعت هم مشکلی ندارد.

***من میخواستم برای هر میلی که دارم filter بگذارم یعنی محتویات هر میلیم داخل پوشه ای که به نام همون میل درست کردم بره البته در tools>account settings>change Folder این کار را کردم ولی بصورت کامل انجام نمیشه یعنی بعضی ها جابجا و اشتباه میریه داخل پوشه دیگری!
1 - من باید چه کار کنم که این اشتباه صورت نگیره؟
2 - و دیگه اینکه میخواستم بدونم که outlook 2007 تم دیگری هم داره یا نه؟

javad2625
01-01-2008, 21:57
ممنون از لطفت
بخاطر این از outlook استفاده میکنم که چون با ویندوز همخوانی دارد و دیگر لازم نیست از کرک استفاده کنم چون از ویندوز قابل آپدیت استفاده میکنم و دیگر اینکه آنتی ویروس من ESET SMART SECUTIY (NOD32 هست و با هم کاملا همخوانی دارند و از نظر سرعت هم مشکلی ندارد.

***من میخواستم برای هر میلی که دارم filter بگذارم یعنی محتویات هر میلیم داخل پوشه ای که به نام همون میل درست کردم بره البته در tools>account settings>change Folder این کار را کردم ولی بصورت کامل انجام نمیشه یعنی بعضی ها جابجا و اشتباه میریه داخل پوشه دیگری!
1 - من باید چه کار کنم که این اشتباه صورت نگیره؟
2 - و دیگه اینکه میخواستم بدونم که outlook 2007 تم دیگری هم داره یا نه؟
در مورد سوال اول، من جواب رو توي 2003 ميگم، چون براي دسترسي به 2007 بايد سيستم رو ريستارت كنم و به ويندوز ديگه برم، اگه شما توي 2007 پيدا نكرديد بگيد تا برم اونجا پيدا كنم:
براي اين كه ايميل هاي دريافتي از فرستنده (هاي) خاص به پوشه اي معين بره، از گزينه Tools> Rules Wizard> New قسمت Move New Messages From Somewone رو انتخاب كرده و مراحل ويزارد رو طي مي كنيم تا اين كار انجام بشه.

2- در مورد تم هاي آفيس، تا اونجا كه مي دونم، فقط 2 تا تم داره، يكي آبي يكي نقره اي كه هر دو هم شبيه هم هستند و هر دو هم همينطور كه مي بينيد طراحيشون در نگاه اول، كمي بد جلوه مي كنه. ولي يه كم بگذره چشمتون عادت مي كنه. حالا مشكل شما با اين تم چي هست؟ تضاد رنگ كافي نداره؟

MEHDI.MD
02-01-2008, 03:57
در مورد سوال اول، من جواب رو توي 2003 ميگم، چون براي دسترسي به 2007 بايد سيستم رو ريستارت كنم و به ويندوز ديگه برم، اگه شما توي 2007 پيدا نكرديد بگيد تا برم اونجا پيدا كنم:
براي اين كه ايميل هاي دريافتي از فرستنده (هاي) خاص به پوشه اي معين بره، از گزينه Tools> Rules Wizard> New قسمت Move New Messages From Somewone رو انتخاب كرده و مراحل ويزارد رو طي مي كنيم تا اين كار انجام بشه.

2- در مورد تم هاي آفيس، تا اونجا كه مي دونم، فقط 2 تا تم داره، يكي آبي يكي نقره اي كه هر دو هم شبيه هم هستند و هر دو هم همينطور كه مي بينيد طراحيشون در نگاه اول، كمي بد جلوه مي كنه. ولي يه كم بگذره چشمتون عادت مي كنه. حالا مشكل شما با اين تم چي هست؟ تضاد رنگ كافي نداره؟

تقریبا درست گفتی ولی گزینهای زیادی هست که گیج کننده هستن و من نمیدانم در مراحل بعدی باید چه کار کنم!
التبه ببخشید که تو زحمت میافتی

javad2625
02-01-2008, 19:15
تقریبا درست گفتی ولی گزینهای زیادی هست که گیج کننده هستن و من نمیدانم در مراحل بعدی باید چه کار کنم!
التبه ببخشید که تو زحمت میافتی
بعد از انتخاب گزينه Move New Message From Someone دكمه Next رو بزنيد. بعد توي كادر Description قسمت People OR distribution list رو انتخاب كرده و نام فرد يا گروه دلخواه رو از دفترچه آدرس ها انتخاب كنيد. بعد هم روي Specified كليك كرده و نام پوشه دلخواه رو انتخاب كنيد.

الآن واضحه؟

MEHDI.MD
03-01-2008, 17:44
بعد از انتخاب گزينه Move New Message From Someone دكمه Next رو بزنيد. بعد توي كادر Description قسمت People OR distribution list رو انتخاب كرده و نام فرد يا گروه دلخواه رو از دفترچه آدرس ها انتخاب كنيد. بعد هم روي Specified كليك كرده و نام پوشه دلخواه رو انتخاب كنيد.

الآن واضحه؟

بازم شرمنده
من همینجا گیر کردم.
ببین من 2 تا ایمیل از GMAIL و 2 تا از YAHOO دارم حالا میخوام هر کدام ایمیلهاش بره تو پوشه خودش .
اگه بتونی کامل برام تا آخر توضیح بدی ممنونت میشم، چون من خودم اومدم این مراحل را برم ولی تو انتخاب گزینه ها گیج شدم
مثلا چه کار کنم ایمیلهایی که به ایکس از جی میل من زده میشه بره تو پوشه ایکسی که ساختم و بقیه هم همینطور یعنی هر یکی از ایمیلهام مجزا برن تو پوشه خودشون.
شرمند تو کار با OUTLOOK ناشی هستم.

javad2625
03-01-2008, 23:40
بازم شرمنده
من همینجا گیر کردم.
ببین من 2 تا ایمیل از GMAIL و 2 تا از YAHOO دارم حالا میخوام هر کدام ایمیلهاش بره تو پوشه خودش .
اگه بتونی کامل برام تا آخر توضیح بدی ممنونت میشم، چون من خودم اومدم این مراحل را برم ولی تو انتخاب گزینه ها گیج شدم
مثلا چه کار کنم ایمیلهایی که به ایکس از جی میل من زده میشه بره تو پوشه ایکسی که ساختم و بقیه هم همینطور یعنی هر یکی از ایمیلهام مجزا برن تو پوشه خودشون.
شرمند تو کار با OUTLOOK ناشی هستم.
عزيزم من هم گيج شدم.
نفهميدم شما ميخوايد ايميل هايي رو كه دريافت مي كنيد دسته بندي كنيد، يا ايميل هايي كه ارسال مي كنيد؟
اگه ميخوايد ارسالي ها رو دسته بندي كنيد، ميخوايد اونها رو بر حسب اكانت دسته بندي كنيد يا بر حسب دريافت كننده؟

اگه ميخوايد بر اساس اكانت دسته بندي بشه، در همون ويزارد از گزينه Assign Categories to sent messages استفاده كنيد اگه ميخوايد بر حسب دريافت كننده دسته بندي بشه، از Move Messages I send to someone استفاده كنيد. حالا بگو كدومش هست تا كامل تر بگم.

MEHDI.MD
05-01-2008, 17:29
عزيزم من هم گيج شدم.
نفهميدم شما ميخوايد ايميل هايي رو كه دريافت مي كنيد دسته بندي كنيد، يا ايميل هايي كه ارسال مي كنيد؟
اگه ميخوايد ارسالي ها رو دسته بندي كنيد، ميخوايد اونها رو بر حسب اكانت دسته بندي كنيد يا بر حسب دريافت كننده؟

اگه ميخوايد بر اساس اكانت دسته بندي بشه، در همون ويزارد از گزينه Assign Categories to sent messages استفاده كنيد اگه ميخوايد بر حسب دريافت كننده دسته بندي بشه، از Move Messages I send to someone استفاده كنيد. حالا بگو كدومش هست تا كامل تر بگم.

تو زحمت انداختمت، کار کردن با آدم ناشی این حرفهارو هم داره دیگه .
ببخشید
کامل بهت توضیح بدم من چهار تا ایمیل account دارم و بنام هر کدوم در Outlook تو فولدر inbox یک پوشه درست کردم حالا میخوام ایمیلهای دریافتیم از هر account داخل پوشه خودش بره .
فقط اون توضیحی که اول دادی در این مورد و میخوام قدم به قدم کامل تا آخر به من توضیح بدی چون تو انتخاب گزینه ها من گیج شدم و کامل سر در نمیارم؟
بازم شرمنده

javad2625
06-01-2008, 00:59
تو زحمت انداختمت، کار کردن با آدم ناشی این حرفهارو هم داره دیگه .
ببخشید
کامل بهت توضیح بدم من چهار تا ایمیل account دارم و بنام هر کدوم در Outlook تو فولدر inbox یک پوشه درست کردم حالا میخوام ایمیلهای دریافتیم از هر account داخل پوشه خودش بره .
فقط اون توضیحی که اول دادی در این مورد و میخوام قدم به قدم کامل تا آخر به من توضیح بدی چون تو انتخاب گزینه ها من گیج شدم و کامل سر در نمیارم؟
بازم شرمنده

اي واي شما بايد منو ببخشيد. شما داري از 2007 حرف مي زني، من دارم توي 2003 توضيح ميدم.
متاسفانه به دلايلي، تا چند روز آينده نمي تونم ويندوز رو ريستارت كرده و 2007 رو بيارم. لطفاً دوستان ديگه توضيح بدن.

javad2625
07-01-2008, 17:09
دوباره سلام
بالاخره تونستم به آتلوك 2007 دسترسي پيدا كنم. راه حل 2007 هم درست مشابه 2003 هست. شما، اگه 4 تا اكانت داشته باشيد، بايد مراحل زير رو 4 بار طي كرده و هر بار به جاي Account Name نام اكانت مورد نظر و به جاي Folder Name نام پوشه دلخواه رو انتخاب كنيد:

Tools> Rules and Alerts> New Rule> Check Messages When they Arrice> Next> Through the Spcified Account> Edit the Rule desctiption: Specified> [Select Account Name]> OK> Next> Move to the Spcified folder> Edit the rule description: Specified> [Select folder name]> OK> Finish

باز هم اگه مشكلي داشتيد بگيد.

MEHDI.MD
08-01-2008, 23:05
دوباره سلام
بالاخره تونستم به آتلوك 2007 دسترسي پيدا كنم. راه حل 2007 هم درست مشابه 2003 هست. شما، اگه 4 تا اكانت داشته باشيد، بايد مراحل زير رو 4 بار طي كرده و هر بار به جاي Account Name نام اكانت مورد نظر و به جاي Folder Name نام پوشه دلخواه رو انتخاب كنيد:

Tools> Rules and Alerts> New Rule> Check Messages When they Arrice> Next> Through the Spcified Account> Edit the Rule desctiption: Specified> [Select Account Name]> OK> Next> Move to the Spcified folder> Edit the rule description: Specified> [Select folder name]> OK> Finish

باز هم اگه مشكلي داشتيد بگيد.

دستت درد نکنه از راهنماییت کامل انجامش دادم.
فقط بعضی از ایمیلها تو پوشه INBOX میمونه و داخل پوشه خودش که تنظیم کردم نمیره!
علت این چیه؟

javad2625
09-01-2008, 00:29
دستت درد نکنه از راهنماییت کامل انجامش دادم.
فقط بعضی از ایمیلها تو پوشه Inbox میمونه و داخل پوشه خودش که تنظیم کردم نمیره!
علت این چیه؟
خوب، بايد ببينيد اون «بعضي ايميل ها» چه ويژگي مشابهي با هم دارند. مثلاً اگه همه شون از يه اكانت مشترك هستند، ممكنه قانون مربوط به اون اكانت رو درست تنظيم نكرده باشيد. اگه از اكانت هاي مختلف هستند، ببينيد آيا فرستنده مشابه دارند يا نه؟

خلاصه يا شما يه جاي كار رو اشتباه كرديد يا آتلوك مشكل داره.

MEHDI.MD
11-01-2008, 13:04
خوب، بايد ببينيد اون «بعضي ايميل ها» چه ويژگي مشابهي با هم دارند. مثلاً اگه همه شون از يه اكانت مشترك هستند، ممكنه قانون مربوط به اون اكانت رو درست تنظيم نكرده باشيد. اگه از اكانت هاي مختلف هستند، ببينيد آيا فرستنده مشابه دارند يا نه؟

خلاصه يا شما يه جاي كار رو اشتباه كرديد يا آتلوك مشكل داره.

واقعا ممنون از لطفت انشاء الله که بتونم جبران کنم.
اگه کاری داشتی که از دست من بر بیاد در خدمتم.

shoan
25-09-2008, 07:33
من قبل outlook 2003 داشتم و حالا outlook 2007 نصب کردم ایمیلهای قبلیمو نمیدونم چطوری برگردونم

mehdi_vsgh
25-09-2008, 22:09
سلام....
در برنامه اتلوک 2003 چطور میشه تنظیم کرد که در یک ساعت خاص

1. شروع به دریافت/ارسال ایمیلها کند
2. ایمیلهارا به طور کامل(ویا فقط متنها) را دانلود کند

یه توضیحی بدم در بارهی مورد 2 برخی ایمیلها حاوی فایلهای ضمیمه ویا تصاویر هستن...
میخوام بدونم آیا راهی داره که بشه در اون زمان تنظیم شده تمام ایمیلهارا به طور کامل(به همراه ضمیمه‌ها و عکسا) دانلود کنه؟؟؟

همچنین ایمیلهارا بدون عکس و یا ضمیمه‌ها دانلود کنه

فاطمه وطن دوست
08-03-2009, 10:55
سلام

شروع به دریافت/ارسال ایمیلها کند.

منم دنبال این مطلب هستم میشه زودتر پاسخ بدید ؟

javad2625
09-03-2009, 22:42
من قبل outlook 2003 داشتم و حالا outlook 2007 نصب کردم ایمیلهای قبلیمو نمیدونم چطوری برگردونم
منظور از این که ایمیلهام رو برگردونم چیه؟ آیا Outlook 2003 استفاده می کردید یا Outlook Express؟ آیا آتلوک 2003 را به 2007 آپگرید کردید یا 2003 را پاک کردید و 2007 نصب کردید؟ اگر آپگرید کرده باشید به نظرم باید به طور خودکار، ایمیل ها به 2007 منتقل می شدند، اما اگر پاک کرده باشید، فکر نمی کنم راهی برای برگشت آنها باشد.
ضمناً به همه دوستان توصیه می کنم در قسمت: Tools> Accounts> Properties> Advanced
گزینه Leave a aopy on server را فعال بگذارند که در صورت مشکلدار شدن آتلوک، ایمیل هایشان از دست نرود.

javad2625
09-03-2009, 22:46
سلام

شروع به دریافت/ارسال ایمیلها کند.

منم دنبال این مطلب هستم میشه زودتر پاسخ بدید ؟
من الآن نسخه 2003 ندارم و متاسفانه نمیتونم کمکی کنم. اما تا آنجا که یادم هست گزینه ای برای تعیین ساعت ارسال و دریافت ایمیل نداریم، فقط در قسمت تنظیمات Send/Receive میتونیم تنظیم کنیم که هر چند دقیقه یک بار ارسال و دریافت انجام شود.

Ali_vavan2009
05-05-2009, 12:17
با عرض سلام و خسته نباشد
من متاسفانه نه با outlook ویندوز و نه با آفیس نمی تونم به ایمیلم وصل بشم در ویندوز با پیغام
Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'mail.yahoo.com', Server: 'mail.yahoo.com', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F
و در آفیس در Configuring قسمت log on to server .... با پیغام Enter Network Password مواجعه می شم که هر چی یوزر نیم و پسورد رو می زنم بعد از یه مدتی با هم این پیغام رو می ده می شه بگید که کجای کار من اشکال داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Hammer
02-06-2009, 13:34
با عرض سلام و خسته نباشد
من متاسفانه نه با outlook ویندوز و نه با آفیس نمی تونم به ایمیلم وصل بشم در ویندوز با پیغام
Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'mail.yahoo.com', Server: 'mail.yahoo.com', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F
و در آفیس در Configuring قسمت log on to server .... با پیغام Enter Network Password مواجعه می شم که هر چی یوزر نیم و پسورد رو می زنم بعد از یه مدتی با هم این پیغام رو می ده می شه بگید که کجای کار من اشکال داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز من اگه می خواهی به یاهو وصل بشی بهتره بدونی که ایمیلهای مجانی یاهو رو با Outlook نمیشه استفاده کرد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

adel86
02-06-2009, 17:09
سلام به دوستان اندیشمند/اینجانب با اینترنت پر سرعت 96 و داشتن جیمیل نمیدانم چگونه با اوت لولک2007 استفاده کنم.لطفا من را راهنمایی کنید.اگر هم که با ایمیلم مکاتبه کنید که خیلی خیلی ممنون میشوم.aale.goob@gmail.com (میشوم.aale.goob@gmail.com)

javad2625
05-06-2009, 05:48
دوست عزیز
راهنمایی استفاده از آتلوک 2003 و 2007 را در تاپیک Microsoft Outook گذاشته ام.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمناً این که گفتید: لطفاً با ایمیلم تماس بگیرید.
به نظر می رسه شما اطلاع ندارید که می توانید با اشتراک خودکار در تاپیک ها، همیشه تاپیک هایی را که در آنها پست می زنید در قسمت «اشتراک ها» ی خودتان مشاهده کنید. با این کار، دیگر نیازی به ایمیل نخواهد بود و معمولاً دوستان تالار، پاسخ ها را در همینجا مطرح می کنند که برای بقیه هم قابل استفاده باشد. کافی است در تنظیمات خود، حالت پیشفرض اشتراک ها را «اشتراک بدون ایمیل» بگذارید تا هر وقت در هر تاپیکی پست می گذارید، خود به خود در آن تاپیک مشترک شوید.

hidubai
18-07-2009, 22:24
با سلام
من از Microsoft Office Outlook 2007 استفاده می کنم.به علت اینکه شغلم ایجاب می کنه و در گروپها عضو هستم روزانه حداقل 1000 ایمیل دریافت میکنم.چه روش یا برنامه ای سراغ دارید که تمام آدرسهای ایمیل(شامل ایمیل فرستنده ها - موجود در متن ایمیل-و بعضی وقتا ایمیلای موجود در cc که بعضی از کاربرا نمی دونن) را ذخیره کنم.
با تشکر فراوان

fathallah
21-12-2009, 07:01
چگونه از اوت لوك2007 استفاده كنم

ENTEZAR
17-08-2010, 08:06
سلام
آیا کسی فایل آموزش فارسی کار با Outlook را برای یادگیری قسمت تقویم و قرار ها و اینها داره؟

ممنون

soheilsaghian
17-10-2010, 21:38
با سلام
من می‌خواهم زمانی‌ که یک نامه را پاک می‌کنم از inbox - gmail هم پاک شود.
در قسمت تنظیمات این گزینه را پیدا کردم و گزینه را تیک در کردم :

Remove frome server when remove from 'Delete Item

اما باز هم بعد از پاک کردن نامه از صندوق پیام و از Delete Item از سایت gmail پاک نشد !!!

من از Microsoft Office Outlook 2003 استفاده می‌کنم.

soheilsaghian
20-10-2010, 19:10
با سلام
من می‌خواهم زمانی‌ که یک نامه را پاک می‌کنم از gmail inbox هم پاک شود.
در قسمت تنظیمات این گزینه را پیدا کردم و گزینه را تیک در کردم:

Delete from server when delete from Delete Items

اما باز هم بعد از پاک کردن نامه از صندوق پیام و از Delete Items از سایت gmail پاک نشد !!

من از برنامه Microsoft Office Outlook 2003 استفاده می‌کنم

من هم مشکلsoheilsaghian جان رو دارم. میخوام هر وقت توی outlook یه ایمیل رو پاک میکنم از توی صندوق پستیم هم پاک بشه و دیگه نیازی نباشه برم تو Gmail.com خودم پاکش کنم. نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟؟ :10:

با سلام
دوستان پیش کسوت لطفا راهنمایی‌ کنند، چگونه ایمیل را می‌توان از سرور پاک کرد ؟

hraeissi
25-10-2010, 14:49
:10:

با سلام
دوستان پیش کسوت لطفا راهنمایی‌ کنند، چگونه ایمیل را می‌توان از سرور پاک کرد ؟

پاسختان را در تاپیک دیگر دادم