PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستگاه Divx player(ممنون می شوم کمک کنید)

mohpooria
30-12-2007, 16:53
سلام دوستان من یک دستپاه می خواستم که بتواند این فرمت رو پخش کند و فرمت های تصویر رایج دیگر را هم
من یک DVD player دارم ولی این کار را انجام نمی دهد

حالا شما با ذکر قیمت و کارایی چند نوع معرفی کنید اگر هم کارت حافظه و flash memory بخورد که دیگر عالی می شود.

ممنون

becareful
31-12-2007, 16:49
سلام دوستان من یک دستپاه می خواستم که بتواند این فرمت رو پخش کند و فرمت های تصویر رایج دیگر را هم
من یک DVD player دارم ولی این کار را انجام نمی دهد

حالا شما با ذکر قیمت و کارایی چند نوع معرفی کنید اگر هم کارت حافظه و flash memory بخورد که دیگر عالی می شود.

ممنون
creative zen vision M و creative zen و cliod فرمت divx رو پخش میکنن چند تا دستگاه دیگه هم هستن که پخش کنن ولی اینا بهترن اگه اسلات حافظه میخای داشته باشه که باید zen رو برداری اگه ظرفیت زیاد مثل 40 گیگ رو میخای باید zen vission M رو برداری .

mohpooria
01-01-2008, 13:46
ممنون
من برای پخش خانگی می خواهم
نه قابل حمل

ولی ممنون که جواب داید

becareful
02-01-2008, 16:21
ببخشید من فکر کردم پرتابل میخای... به نظر من ارزش نداره یه همچین دستگاهی بخری و هزینه اضافی بکنی. مگه Dvd کیفیتش بده؟ توی کامپیوتر هم میتونی Divx نگاه کنی . فیلم ها و کارتون ها هم که اکثرا Dvd هست و جدیدا هم Hd Dvd میشن چرا Hd Dvd پلیر نمیخری؟ Hd Dvd پلیر هم فرمت های دیگه رو پخش میکنه فکر کنم یه مدل هم هست مال سامسونگ که دیو ایکس هم پخش کنه. ولی در کل به نظر من ارزش خرید ندارن.

Benygh
02-01-2008, 16:33
حق با دوستمونه چون با هزینهای کمتر میهش اینکارارو با کامپیوتر کرد ولی اگر اهل کامپیوتر نیستید که بهتره همون HD Player رو بخرید که عالیه البته به شرطی که LCD TV با پشتیبانی Full Hd یا HD Ready رو داشته باشید ...

mohpooria
02-01-2008, 18:08
اهل کامپیوتر که من معتادم
نه هزینه اضافی نیست
حالا قیمت چه جوری است
من آخه شنیدم که بعضی DVD Player ها divx هم پخش می کنه گفتم خوب می توانم dvd پلیرم رو بدم یکی از اون ها را بگیرم.
HD هم تلویزیونمان ساپورت نمی کنه اگر هم ساپورت نکنه فایده ای نداره

becareful
02-01-2008, 21:23
Hd Dvd با Hd Lcd فکر کنم فرق داشته باشه یعنی خیلی وقته توی ذهنم این سواله چون Hd Dvd تکنولوژی جدید برای ذخیره ی بیشتر اطلاعات هست (البته من Blueray دوست داشتم) خوب نباید ربطی به Hd توی تلویزیون داشته باشه چون یه نوع کیفیت تصویر توی رزولوشن هست. 95% فکر کنم ربطی به هم نداشته باشم چون Lite One هم وقتی Blueray درایو خوش رو برای کامپیوتر بیرون داد و همه ی فرمت های Dvdrw به علاوه ی Blueray رو میخوند و رایت میکرد خوب پس چطوری برای کامپیوتر زده بود؟؟ پس نتیجه میگیریم ربطی به هم ندارن و توی مانیتور ها اون فرمت میتونسته توسط درایو خونده شه و توی مانیتور نشون داده بشه چون لایت آن که الکی درایو بلو ری بیرون نمیده که!

09139618477
16-01-2008, 19:40
سلام
من خارج از بحث ها در نظر دارم مدل P4848k سامسونگ را بخرم
نظرتون در باره این مدل چیه
مدل مشابه از دیگر برند ها هم وجود دارد؟