مشاهده نسخه کامل
: مشورت درباره iaudio یا sony
roger waters
29-12-2007, 21:47
دوستان سلام. میخوام یه mp3 پلیر بگیرم دوتا مارک نظرمو جلب کرده سونی سری nw-e000 و iaudio7 یا iaudio u3.
ملاک هام باطری خوب و ضبط دای قوی و کیفیت صدا و هدفون خوبه. شنیدم سونی ضبط صدا نداره که کمی زد تو ذوقم چون بیشتر دوست داشتم سونی بگیرم اما ضبط صدا هم نیاز دارم. البته قبلآ mp3 داشتم والانم دارم اما داره خراب میشه مارکش transcend که خیلیم خوبه اما این بار میخوام برم دنبال یه مارک بهتر. فقط نگید کرتیو بگیرم که خوشم ازش نمیاد. به نظر شما چی بگیرم؟
ایا واقعآ سونی سری e ضبط صدا نداره؟ توی سایتش که چیزی دربارش نگفته بود.
ممنون میشم کمک کنید. در پناه خدا. یا علی.
اول از همه خوش اومدی.
دوم از همه اگر creative نخوای عملا انتخابهای خوبی رو از دست میدی که البته یه چیز کاملا سلیقه ای هست. به هر حال creative مدلهای خیلی مناسبی برای ویژگیهایی که گفتی داره!
در مورد sony و cowon (iaudio بستگی به خیلی مسائل داره. در مورد ضبط صدا شاید iaudio بهتر باشه و در مورد باطری sony. هر دو صدای بسیار قابل قبولی ارائه میدن.
البته تا اساتید دیگه چی بگن!
راستی مقدار بودجه ای رو که میخوای بزاری رو نگفتی؟
در صورت حذف creative (که از نظر کیفیت صدا ، احتمالا بهتر از همه ایناس) گزینه هات محدود میشه ... اما با توجه به اینکه ضبط صدا واسه ات مهمه ، شاید بشه یه کاری اش کرد (چون اگه creatiev توی یه زمینه ، از رقبا شکست بخوره ، همین ضبط صداس)
بطور مشابه (یعنی همونطور که شما علاقه ای به مانور دادن روی creative نداری) ، نیازی به مانور دادن روی سونی نیست .. بله ، سونی مارک خیلی خوبیه و اینا ... ولی در زمینه mp3 player نمی تونه به پای رقبای اصلی اش ، یعنی همین creative و iaudio و iriver برسه ... هم از نظر کیفیت و هم از نظر امکانات و هم از نظر راحتی استفاده ...
بودجه شما چقدره ؟ ... چون گزینه هایی که الان گفتی خیلی با هم فاصله دارن ... سری e00 زیر 100 تومنه .. u3 حدود 150 تومنه ... i7 هم که بالای 200 باید باشه ... بهرحال از نظر ضبط صدا ، iauido و iriver عملکرد خوبی دارن ... تصویر واسه ات مهمه یا نه ؟
وانگهی ، سری NWD از سونی ضبط صدا داره ... هرچند کیفیت ضبط صداش در بهترین حالت متوسطه ... (یه چیزی شبیه creative) ... (فکر کنم اسم کاملش NWD-B باشه )
roger waters
31-12-2007, 08:55
از کمکتون متشکرم من سونی مدل nwd-e015 مورد نظرم بود بودجم حدود 100 تا حداکثر 150 تومنه. u3 یک گیگ الان 100 تومنه البته از i7 هم خوشم اومده که 4 گیگش نمیدونم چنده برای من تصویر مهم نیست. باطری و کیفیت دستگاه و کیفیت صدا و باطری مهمه.
برو دنبال همون U3 ، مدل 2 گیگش ... راستی از کجا قیمت گرفتی که یک گیگش 100 تومن شده ؟ ... تا اونجا که من می دونم 1 گیگش باید نزدیک 130 و 2 گیگش باید نزدیک 170 باشه ...
Yp-t9 از سامسونگ هم وضع خوبی داره ...2 گیگش 150 تومنه ... کیفیت صدا و ضبط خیلی خوبی داره ...
roger waters
10-01-2008, 13:38
در مورد قیمت اشتباه کردم البته الان کمی ارزونتر شده. اما حالا مشکل انتخاب بین u3 و i7 که سخته! نظر شما چیه؟ از پایتخت که قیمت گرفتم i7 4 گیگ رو میداد 170 البته به نظرن پایتخت نسبت به بازار رضا کمی گرون میده
دوتاشون در یه سطحن و به سلیقه خودت بستگی داره ... i7 باتری بهتری داره (60 ساعت!) ... در عوض به نظر میاد که u3 یه مقدار صدای بلندتر و بهتری داشته باشه ... ضمنا کنترل و دکمه های u3 هم بهتر به نظر میان ... ولی i7 قدری شیک تره ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.