ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نتیجه جدیدترین تست سخت افزاری مبل های Gsm

Apachi
29-12-2007, 17:27
سایت JBECNHMARK مطرح ترین سایت در مورد تست و بنچ مارک سخت افزاری مبایل که اکنون اکثر سازنده ها اون رو قبول دارن لیست جدید قدرتمند ترین مبایل های دنیا را به روز کرد
5 مبایل برتر دنیا از نظر کاربرد های نرم افزاری مثل سرعت دانلود از اینترنت و هسته سه بعدی برای پردازش های گرافیکی و پردازش سنگین محاسباتی

Nokia N95
Nokia N93
Motorola ROKR Z6
Nokia E90
Motorola RAZR2 V8

برای اطلاعات بیشتر سری به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنید.

corey
29-12-2007, 17:55
iphone نوکیاe90 گوشی های htc چی شدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا اینا همش سر کاریه

Apachi
30-12-2007, 03:00
دوست خوبم حواستون هست
iphone سیستم عامل مخصوص خودشو داره که هنوز کسی نتونسته نحوه برنامه نویسی برای قالب اون سیستم عامل کشف کنه و قرار نبود تا 6 ماه دوم سال 2008 با بازار جهانی غیر از امریکا بره و تمامی گوشی های ایفونی که در جاهای دیگه دنیا هستش شامل پشتیبانی و خدمات پس از فروش اپل نمیشه بعد چه جوری بیان تحت او سیستم عامل ناشناخته برنامه تست نرم افزاری بنویسن؟؟/
E90 نوکیا هم به خاطر قیمت بسیار بالاش $908.28 عملا تولید بسیار محدودی داره و هرگز برای کسی ابهامی ایجاد نمی کنه این چارت برای مبایل های داغ و جا افتادهه در بازار هستش. HTC باز پلت فورم خودشه داره شما تا حالا نرم افزاری دیدی که بروی چند برند مختلف نصب بشه برروی HTC هم نصب بشه این چارت فقط نشان میده اگه فلان برنامه که تو N95 اجر میشه با سرعت 50 FPS توی N70 با سرعت خیلی پایین تری اجرا میشه پس اگه میخوایید گیم بازی کنید فلان گوش مناسب تره یا برای اینترنت چه گوشیه وگرنه سری UX سونی هم نوتبوک هستند هم مبایل آیا درسته بگیم چون 100 گیگ هارد داره و مثل یک PC هستش پس برای مبایل بهترین انتخابه؟؟؟

perjixen
30-12-2007, 10:53
یه مقدار قبول این مطلب سخته!
ولی جالبه n95 با این همه هنگ تو این لیست هست! درضمن گوشی سونی از گوشی های تو این لیست فکر کنم بهتر باشن!

Sasan Info
30-12-2007, 11:34
وا نظر سنجی که نمیگه سونی اریکسون خوبه
شما هنوز میخواین بگین سونی اریکسون خوبه

perjixen
30-12-2007, 13:34
اشتباه نشه! من که خودم از سونی یا گوشی های چ.... سر مستم! (هیچی نگفتم ! گیر ندین سونی چ... ! سامسونگ ک... !)
میگیم اگه قرار به سرعت کارکرده ، گوشیهای سونی بهتر از اون لیست هست!