ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه ویروس عجیب - تور خدا کمکم کنید

persianastronomy
29-12-2007, 15:16
من از یکی از دوستای احمقم یه سی دی گرفتم ریختم تو سیستم . بعد از این کار تو همه ی درایوها و فایل هام یه new folder اومده که نه پاک میشه و و قتی هم روش کلیک می کنی My Document ویندوزم میاد . باید چی کار کرد ... حتی وقتی این سی دی رو می ریزی تو گوشی هم این مشکل تکرار میشه .:13:

لطفا راهنماییم کنید ... ممنون . :11:

mehdidll
29-12-2007, 15:23
سلام دوست عزیز
برای از بین بردن این ویروس میتونید از تاپیک زیر کمک بگیرید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sinaset
29-12-2007, 15:31
سلام دوست من اول از همه باید بگم که این ویروس رو متاسفانه منم این ویروس رو دارم و چند تا از دوستایی دیگرمن هم این ویروس رو هم دارند مال یک از دوستان من درست شد باید پارتیشن رو پاک کنی از دوبار بزنی
و اولشم انتی ویرسی nod 32 یا کاسپرسپایی رو نصب کنی تا ویروس راهایی یابی البته این روشی که گفتم برای همیشه از دست این ویروسی راهایی میابی ولی در صورتی که دوباره اون سی دی رو نیاری
ولی اما اگه نمی خوای هاردتو رو پاک کنی باید انتی ویروس نصب کنی و ویروس رو پاک کنی من الان حدود 5 یا 6 ماه که این مشکل رو دارم هی پاکش می کنم ولی بعد از چند مدت دوباره میاید (وقتی میایم تو اینترنت)
تنها راهش این که پارتیش ها رو بهم بزنی و از دوباره پارتیشن بندی کنی چون یکی از دوستان من این کاررو کرد و کامپیوترش درست شد ویرسه خیلی کنیه :11::46::10:

bloodrayne
29-12-2007, 17:36
این ویروس خیلی مسخره هست و با یه آنتی ویروس راحت از دستش خلاص میشی و این ویروس خود کار اجرا نمیشه و باید روش کلیک کرد به احتمال زیاد دوست قبلیمون هم همین کار میکنه {خنده یاهویی } و در ضمن اونقدر بیخطر هست که بایه آنتی ویروس خوب من کسپر اسکای استفاده می کنم من سی دی های آلوده دوستام رو براشون پاک میکردم و میدادم و حالا این ویروس به صورت وینرار پسورد خورده تو آرشیو من نگه داری میشه

mohsen_sir
29-12-2007, 17:44
ويروسش خيلي قوي نيست 100% آنتي ويروس نداري!

persianastronomy
29-12-2007, 20:58
از همتون ممنون .... فکر کنم همون Kill New Folder.exe که یکی از دوستان معرفی کردن مفید باشه . :11:

KILLER_PANT
30-12-2007, 00:06
من سال پیش که این ویروس رو گرفتم نفهمیدم ویروس با یه روش ابتکاری برش داشتم
Task Maneger میدونی که کار نمیگنه..تا بزنی بسته میشه. ولی 3 ثانیه شاید باز بشه!
Ctrl+alt+delete میزدم سری میرفتم فایل مربود به اونو پاک میکردم (اسمشم یادم رفته اولش Win... داشت)
بعد یه سرچ زدم New Folder تمام Exe ها رو پاک کردم از Pc
بعد گزینه Win... زو از Msconfig برداشتم!
مال دوستامم این مشکلو داشت با همین روش مشکلشون حل شد!
جالب نبود؟:d