ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با این ویروس و این اخطار چیکار کنم ؟

Rock_Star
29-12-2007, 13:47
با سلام
تو عکس ضمیمه همه چی هست لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
ویروس win32autorun.bz

Rock_Star
29-12-2007, 14:01
انگار نمیشه اینجا عکس گذاشت/:13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

azorbet
29-12-2007, 14:52
خب بزن Delete.
این msconfig جعلیه.آدرس اصلی اون هم اینه:C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\binaries

Rock_Star
29-12-2007, 20:51
حتما؟؟
باز نزنه msconfig رو پاک کنه و فاتحه ویندوزم بعد از یک سال و نیم خونده بشه . آخه حیفم میاد این همه نگهش داشتم حالا عوضش کنم.

DrXoX
29-12-2007, 21:54
سلام

بزن delete ببین پاک میشه یا نه ! چون من Nod32 v2.6 که داشتم بعضی از ویروس ها رو نمی تونست پاک کنه

اگر پاک شد که ......

ولی اگر پاک نشد بهتره Nod32 V3 رو نصب کنی و آپدیت کنی بعد سیستم رو با اون اسکن کنی یکی دیگه از دلایل برای استفاده از V3 اینه که اون Nod ی که شما داری فقط آنتی ویروس هستش ولی V3 هم آنتی ویروسه ، هم آنتی اسپای ، هم فایروال و هم آنتی اسپم

همین الان هم ممکنه سیستم شما چندین Spyware یا تروجان داشته باشه

موفق باشید

djsystem
30-12-2007, 17:04
خب بزن Delete.
این msconfig جعلیه.آدرس اصلی اون هم اینه:C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\binaries
صد در صد درسته

حتما؟؟
باز نزنه msconfig رو پاک کنه و فاتحه ویندوزم بعد از یک سال و نیم خونده بشه . آخه حیفم میاد این همه نگهش داشتم حالا عوضش کنم.
اره بزن

Rock_Star
30-12-2007, 21:41
سلام
ممنونم از همگی این مشکلم بر طرف شد
حالا یه مشکل دیگه دارم اول که وینوز بالا میاد یه ok میاد و مینویسه در مسیر temp نمیتونه فایل service.exe رو پیدا کنه دقیقا الان یادو نمیاد service بود یا svchost یا server ولی به احتمال زیاد همون اولی بود.
سوال بعد اینه که چرا سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و نمیتونم باز کنم موقعی که میزنم مینویسه
Internet Explorer cannot display the webpage
انگار که آدرس رو اشتباه زدم ولی با ف/ی/ل/ت/ر شکن باز میشه

اگه هم میشه لینک اون nod جدیدی که دوستمون گفت رو هم به من بدین البته با کرک و توضیحات و اینکه nod قبلی رو باید آن اینستال کنم یا نیازی نیست خودش آپدیت میشه ؟
ممنون میشم

EHSANRF
30-12-2007, 21:59
دوست عزیز حدس میزنم شما چند پی سی دارین و همه رو هم شبکه کردین!

ضمناً از ایمیج یک ویندوز هم برای همه استفاده می کنین ! درسته ؟

برای اینکه مشکل ip تون هم حل بشه اسم کامپیوترتون رو عوض کنین.

فکر کنم این رو درست کنین NOD هم درست بشه! دی:

Rock_Star
30-12-2007, 22:27
من همین یکیشو هم به زور دارم .
شاید از adsl باشه ؟
میشه لینک جدیدترین و بهترین nod رو واسم بزاین؟
اون سوالایی که تو پست 7 پرسیدم رو هم جواب بدین.
ممنونم

Kolubive
30-12-2007, 22:30
سلام ...

حتما این تنظیمات رو روش پیدا کن و از ورژن 3 این انتی ویروس فعلا استفاده نکن

بهترین تنظیمات برای انتی ویروس Nod32 V2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با پیاده کردن این تنظیمات دیگه با همچنین پیغامهایی مواجه نخواهی شد

موفق باشی .

DrXoX
30-12-2007, 22:52
سلام
ممنونم از همگی این مشکلم بر طرف شد
حالا یه مشکل دیگه دارم اول که وینوز بالا میاد یه ok میاد و مینویسه در مسیر temp نمیتونه فایل service.exe رو پیدا کنه دقیقا الان یادو نمیاد service بود یا svchost یا server ولی به احتمال زیاد همون اولی بود.
سوال بعد اینه که چرا سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و نمیتونم باز کنم موقعی که میزنم مینویسه
Internet Explorer cannot display the webpage
انگار که آدرس رو اشتباه زدم ولی با ف/ی/ل/ت/ر شکن باز میشه

اگه هم میشه لینک اون nod جدیدی که دوستمون گفت رو هم به من بدین البته با کرک و توضیحات و اینکه nod قبلی رو باید آن اینستال کنم یا نیازی نیست خودش آپدیت میشه ؟
ممنون میشم

سلام

برای مشکل اول شما یک Sfc /ScanNow انجام بدین ، اگر درست نشد ویندوز رو Repair کنید

البته بهتره اول نود32 ورژن 3 رو دانلود کنید و سیستم رو اسکن کنید شاید از تروجان یا Spyware باشه که این

مشکلات پیش اومده

نود 32 ورژن 3 بر خلاف اون دوستمون که گفت استفاده نکن ،آنتی ویروس خیلی خوبیه و توصیه هم میشه استفاده کنید ، تو انجمن آنتی ویروس لینکش هست می تونید دانلود کنید

در موردسایت هم باید بگم که درسته و بدون شیلتر شکن هم باز میشه

ولی بهترین راه برای این که از شر تمام این مشکلات خلاص بشی ریختن یک ویندوز جدید هستش و این که قبل

از رفتن به اینترنت حتما باید یک آنتی ویروس ، آنتی اسپای ، و فایروال قوی روی سیستم داشته باشی

موفق باشید

Rock_Star
30-12-2007, 22:54
چرا نصبش نکنم ؟
آخه من نه فایروال دارم نه آنتی اسپای و نه آنتی تروجان و اون nod که دوستمون معرفی کرد همه اینها رو داشت.
میشه بگین چرا اون سایتی که گفتم باز نمیشه ؟
خیلی واسم مهمه .

Rock_Star
30-12-2007, 22:59
ممنونم که دوستان اینقد زود جواب میدن.
منم میدونم که اون سایت هیچ مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا تو سیستم من باز نمیشه اعصابمو خورد کرده.

Kolubive
30-12-2007, 23:02
سلام

برای من که مشکل ایجاد کرد ...

دلایل من :

1- ورژن 2.7.30 این انتی ویروس از نظر تنظیمات خیلی پایداره ... و تنظیمات دوست عزیزمون کرکی (که لینکش رو گذاشتم ) خیلی خوب روش جواب میده در صورتی که ورژن 3 به کاربر در اجرای تنظیمات قدرت مانور نمیده و شما خیلی جاها رو نمیتونی پارامترهاشو تغییر بدی !

2- این شرکت اولین باره که فایروال رو در کنار انتی ویروس ارائه میده ( از ورژن 3 به بعد ) در صورتی که شما با استفاده از ورژن 2.7.30 _اگه اشتباه نکنم _ بعلاوه ی یک فایروال قوی مانند Outpost یا Zonealarm میتونی حداکثر امنیت رو واسه سیستمت پیدا کنی بعلاوه ی یه انتی اسپای ور مانند spy sweeper یا spyware doctor .

البته این دلایل منه و تصمیم نهایی با خودته ... کلا الان بحث سر اپدیت نگه داشتن این محصولات هستش ...

mojtaba_tanha
31-12-2007, 09:25
ممنونم که دوستان اینقد زود جواب میدن.
منم میدونم که اون سایت هیچ مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا تو سیستم من باز نمیشه اعصابمو خورد کرده.

احتمالا مشكل ازاشتراكته اين اعدادو تو explorer وارد كن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ببين جواب ميده؟

Rock_Star
31-12-2007, 10:26
با آی پی هم باز نشد .

Kolubive
31-12-2007, 10:28
تا حالا چقدر خسارت بالا آوردی؟

هیچی ؟

Rock_Star
31-12-2007, 14:03
تا حالا چقدر خسارت بالا آوردی؟

هیچی ؟

منظورتونو متوجه نمیشم .
:31:

Kolubive
31-12-2007, 20:22
این ویروس هیچ صدمه ای به سیستم وارد نکرده ؟!

SR72
08-01-2008, 09:14
میتونی ویروس رو پاک کنی ...
با این آنتی ویروس ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]