مشاهده نسخه کامل
: 2D Soccer Simulation --- هوش مصنوعی -- Closed
Moh3en_DDD
29-12-2007, 12:11
سلام -- >
این رشته یکی از رشته های رباتیک هست که یک سرور قدرتمند زمین بازی را می سازه و کامپیوتر های دیگه به عنوان یک بازیکن به سرور وصل میشند و بازی می کنند ...
تمام قوانین فوتبال هم درون آن وجود دارد .. مثل : خطا , آفساید , کرنر , کاشته , باد و حتا درجه حرارت زمین ..
من این تاپیک را زدم که با هم بشنیم روی هوش مصنوعی بازی کن ها فکر کنیم ! مثلا بگیم دروازه بان برای دفاع از دروازه باید چی کار بکنه و چی کار نکنه ...
دسترسی هایی که داریم :
موقعیت بازی کن های حریف و خود , موقعیت توپ , موقعیت دروازه و کلا هر چیزی که در فوتبال واقعی در دسترس هست .
||| - >
توی این مقوله فقط بحث سر برنامه نویسی محض است و تا اجرا شدن برنامه در سرور هیچ محیط گرافیکی وجود نداره ....
قوانینی که در تاپیک باید رعایت کنیم :
چون این مسئله یک بحث کاملا جدی هست ( چون هر ساله مسابقات استانی و کشوری و جهانی برای این کار در نظر گرفته شده است ) لطفا شوخی نکنید تا این تاپیک یک منبع بشه برای کسانی که می خواند توی این رشته پا بزارند ... !
الگوریتم را نمی خواد به زبان C بگید و فقط کافیه فارسی توضیح بدید ...
برای هر بازی کنی که می خواهید الگوریتمی بگید نوعش را مشخص کنید ! مثلا دروازه بان یا دفاع ..
Moh3en_DDD
29-12-2007, 12:19
الگوریتم پیشنهادی دروازه بان برای گرفتن توپ :
اگر توپ به طرف دروازه می آمد دو تا خط از توپ به دو سر تیرک دروازه رسم کن و دروازه بان روی نیمساز بین این دو خط حرکت کند و اگر توپ از 2 متری اش رد شد اونا بگیر ...
Moh3en_DDD
29-12-2007, 12:19
شما هم هرچی دارید بزارید ...
Omid_Sadeghvand
29-12-2007, 12:56
یعنی هرچی برای ساخت یه هوش مصنوعی بازیکن ها به ذهنمون میاد بگیم؟
به هر روشی میخواد باشه؟
هر چند مدت هم که کاپ میزارن و هدف اون مسابقات هم اینه که تو سال 2050 رباتها بتونن با انسانها فوتبال بازی کنن و انسانها را ببرند
Moh3en_DDD
30-12-2007, 11:05
یعنی هرچی برای ساخت یه هوش مصنوعی بازیکن ها به ذهنمون میاد بگیم؟
به هر روشی میخواد باشه؟
آره ! به هر روشی هم خواستید بگید :10:
Moh3en_DDD
31-12-2007, 18:37
توضیحات بیشتر :
مثلا این هم یک نوع بازیش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکره که ایران هم رتبه های نسبتا خوبی در جهان کسب کرده که مثلا در یکی از سال ها تیم اسپادانای دبیرستان شهید اژه ای اصفهان رتبه ی 1 در جهان را کسب کرد و رفع کنکور کرد :21: . در سال 2001 هم دبیرستان علامه حلی تهران رتبه 3 در جهان را کسب کرد . و در سال 2004 دانشگاه های ایران هم رتبه های خوبی مثلا 6 و 4 را کسب کردند ...
mohsen_3
31-12-2007, 18:50
اين چيه ؟
fifa08 رو با اين ساختن ؟!!
عجب گرافيكي !
ولي چرا تاپيك موقت
Omid_Sadeghvand
01-01-2008, 11:10
من هم میتونم بازی این شکلی بسازم ولی باید زیاد روش تمرکز بشه.
Moh3en_DDD
01-01-2008, 20:03
من که محیط گرافیکیش را نمی سازم ! یعنی هیچ کس نمیسازه ! فقط ما با برنامه نویسی کار داریم و اصلا کاری به گرافیک نداریم ! بعد اطلاعات را که می فرستیم به سرور خودش زمین مسابقه و بازیکن ها را می سازه !!
حالا هر کسی خواست این فایل های سرور را که محیط گرافیکی میسازه را بهش بدم با آموزش کامل ! ولی باید لینکوس حتما داشته باشید ...
tizhoosh4com
02-01-2008, 16:51
تاپیک خیلی جالب راه انداختی محسن جان می تونه مرجع خوبی برامون بشه !
من هم میتونم بازی این شکلی بسازم ولی باید زیاد روش تمرکز بشه.
اصلا بحث سر ساخت چنین چیزی نیست !!!
اگر توپ به طرف دروازه می آمد دو تا خط از توپ به دو سر تیرک دروازه رسم کن و دروازه بان روی نیمساز بین این دو خط حرکت کند و اگر توپ از 2 متری اش رد شد اونا بگیر ...
چرا نیمساز ؟ نمیساز چه خصوصیتی داره که در اینجا میشه ازش استفاده کرد ؟
میشه تو این تاپیک در مورد برنامه نویسی تیم هم صحبت کرد یا فقط باید بحث در مورد هوش مصنوعی باشه ؟
Moh3en_DDD
02-01-2008, 21:49
تاپیک خیلی جالب راه انداختی محسن جان می تونه مرجع خوبی برامون بشه !
اصلا بحث سر ساخت چنین چیزی نیست !!!
چرا نیمساز ؟ نمیساز چه خصوصیتی داره که در اینجا میشه ازش استفاده کرد ؟
میشه تو این تاپیک در مورد برنامه نویسی تیم هم صحبت کرد یا فقط باید بحث در مورد هوش مصنوعی باشه ؟
بهیه ! تویی ؟ :31:
چند تا User داری تو ؟
چرا نیمساز ؟ نمیساز چه خصوصیتی داره که در اینجا میشه ازش استفاده کرد ؟ چون ما که نمی دونیم بازیکن توپ را می خواد به کجا شکیک کنه . . . پس باید دقیقا وسط ترین نقطه ای که وجود داره بیاستیم ... وسط ترین نقطه هم نقطه های روی نیمساز هستند ...
میشه تو این تاپیک در مورد برنامه نویسی تیم هم صحبت کرد یا فقط باید بحث در مورد هوش مصنوعی باشه ؟جفتش یکیه ... منظور من برنامه نویسیه هوش مصنوعی تیم است . ..
اگه بهیه هستی بگو تا برات تابع های Basic Player را 30 تاش را ترجمه کردم ... بهت بدم ..
tizhoosh4com
03-01-2008, 19:34
آره خودمم ! اون تابع ها را هم اگه بدی خیلی ممنون میشم.
چون ما که نمی دونیم بازیکن توپ را می خواد به کجا شکیک کنه . . . پس باید دقیقا وسط ترین نقطه ای که وجود داره بیاستیم ... وسط ترین نقطه هم نقطه های روی نیمساز هستند ...
خوب حالا یه سوال دیگه:
ببین فرض کن دروازبان به خاطر حرکتی که مهاجم حریف کرده و موقیعتی که توپ داشته به فرض تا نقطه ای خاص از محوطه ی جریمه حرکت کرده حال مهاجم حریف پاس میده به یکی دیگه از مهاجمم هاشون ، حالا ما باید به دربازوان بگیم بره یه راست به سمت توپ یا بره به سمت نزدیک ترین نقطه ی اون نیمساز یا بره .... من دقت کردم بیشترین گلها روی این حرکت می خوریم یعنی وقتی توپ پاس داده میشه به یکی دیگه از بازیکن ها دیگه گل خوردنمون صد در صد هست.
یه مشکل دیگه ای که من دارم باهاش اینه که به الگوریتم صحیحی برای چرخش زاویه دید بازیکن نتونستم برسم. یعنی ما چطور زاویه دید بازیکن را تغییر بدیم تا بتونیم بیشترین اطلاعات را از محیط اطراف بدست بیاریم مثل : مکان دقیق بازیکنهای نزدیک تیم خودی و حریف ، مکان دقیق توپ ، ....
چقدر سوال پرسیدم !!
خردی !!! تاحالا وقت کردی تیم بنویسی ؟ اگه نوشتی منم یکی نوشتم بیا یه تست بزنیم ببینیم چند چند میشند !!!
Moh3en_DDD
03-01-2008, 20:23
آره خودمم ! اون تابع ها را هم اگه بدی خیلی ممنون میشم.
خوب حالا یه سوال دیگه:
ببین فرض کن دروازبان به خاطر حرکتی که مهاجم حریف کرده و موقیعتی که توپ داشته به فرض تا نقطه ای خاص از محوطه ی جریمه حرکت کرده حال مهاجم حریف پاس میده به یکی دیگه از مهاجمم هاشون ، حالا ما باید به دربازوان بگیم بره یه راست به سمت توپ یا بره به سمت نزدیک ترین نقطه ی اون نیمساز یا بره .... من دقت کردم بیشترین گلها روی این حرکت می خوریم یعنی وقتی توپ پاس داده میشه به یکی دیگه از بازیکن ها دیگه گل خوردنمون صد در صد هست.
یه مشکل دیگه ای که من دارم باهاش اینه که به الگوریتم صحیحی برای چرخش زاویه دید بازیکن نتونستم برسم. یعنی ما چطور زاویه دید بازیکن را تغییر بدیم تا بتونیم بیشترین اطلاعات را از محیط اطراف بدست بیاریم مثل : مکان دقیق بازیکنهای نزدیک تیم خودی و حریف ، مکان دقیق توپ ، ....
چقدر سوال پرسیدم !!
خردی !!! تاحالا وقت کردی تیم بنویسی ؟ اگه نوشتی منم یکی نوشتم بیا یه تست بزنیم ببینیم چند چند میشند !!!
:31:
ببین فرض کن دروازبان به خاطر حرکتی که مهاجم حریف کرده و موقیعتی که توپ داشته به فرض تا نقطه ای خاص از محوطه ی جریمه حرکت کرده حال مهاجم حریف پاس میده به یکی دیگه از مهاجمم هاشون ، حالا ما باید به دربازوان بگیم بره یه راست به سمت توپ یا بره به سمت نزدیک ترین نقطه ی اون نیمساز یا بره .... من دقت کردم بیشترین گلها روی این حرکت می خوریم یعنی وقتی توپ پاس داده میشه به یکی دیگه از بازیکن ها دیگه گل خوردنمون صد در صد هست.توی فوتبال حقیقی هم همینطوری هست ! یعنی موقعیت های تک به تک را اگر بازیکن پاس بده به یک بازی کن دیگه صد در صد گل میخوریم ! ولی اینکه این دو تا بازیکن برنامه نویسی شده باشند که در موقعیت های تک به تک یکی از بازی کن ها پا به پای Agent حرکت کنه و Agent هم بهش پاس بده خودش خیلی سخته ....
ولی چند تا روش برای ضد این کار وجود داره که بازیکن های دفاع نقش اونا به عهده میگیرند .. یعنی استفاده از تابع زیر است :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که وردوی هاش به صورت زیر هست :
obj : ابجکت حریف که می خواهیم از آن دفاع کنیم .
double : یک عدد اعشاری که میگه ما در چند متری بازی کن حریف بیاستیم .
mark type : این تابع سه نوع مدل داره که به شرح زیر است :
MARKGOAL :
این نوع میگوید که بازی کن ما روی خط بین توپ و بازیکن و در فاصله ی double (ورودی دوم ) قرار بگیرد تا توپ نتوانت به بازیکن حریف برسد .
MARKBALL:
این نوع می گوید که بازی کن ما روی خط بین وسط دروازه و بازی کن حریف بیاستد در فاصله ی Double ..
MARKBISECTOR :
این نوع میگوید که بازیکن ما روی نیمساز بین توپ - بازیکن حریف - وسط دروازه بیاستد.
حالا با استفاده از این تابع ها میتونیم وسط بین دو بازی کن بیاستیم تا نتونند به هم پاس بدند ..
یه مشکل دیگه ای که من دارم باهاش اینه که به الگوریتم صحیحی برای چرخش زاویه دید بازیکن نتونستم برسم. یعنی ما چطور زاویه دید بازیکن را تغییر بدیم تا بتونیم بیشترین اطلاعات را از محیط اطراف بدست بیاریم مثل : مکان دقیق بازیکنهای نزدیک تیم خودی و حریف ، مکان دقیق توپ ، ....این تابع ها همش توی World Model هست ...
چند تا پر کاربرد ترین تابع هاش را میگم :
این تابع دنبال توپ میگرده و وقتی پیداش کرد زاویه بدن را در راستای مختصات توپ میکنه ...
این تابع مختصات Obj را برمی گرداند ... obj میتواند توپ باشد , بازیکن باشد یا هر چیز دیگری ...
مثلا برای گرفتن مختصات توپ باید بنویسی :
getGlobalPost(OBJECT_BALL);
این تابع مختصات نزدیک ترین آبجکت را برمی گرداند ... ورودی های زیادی داره ... خودت برو از تو word model بخون ...
نه هنوز !! حالش را نداشتم ... ولی دیگه امیدی نداریم ... رد شدیم رفت ... کاشی امید های واهی میداد :D
tizhoosh4com
04-01-2008, 11:28
که وردوی هاش به صورت زیر هست :
obj : ابجکت حریف که می خواهیم از آن دفاع کنیم .
double : یک عدد اعشاری که میگه ما در چند متری بازی کن حریف بیاستیم .
mark type : این تابع سه نوع مدل داره که به شرح زیر است :
MARKGOAL :
این نوع میگوید که بازی کن ما روی خط بین توپ و بازیکن و در فاصله ی double (ورودی دوم ) قرار بگیرد تا توپ نتوانت به بازیکن حریف برسد .
MARKBALL:
این نوع می گوید که بازی کن ما روی خط بین وسط دروازه و بازی کن حریف بیاستد در فاصله ی Double ..
MARKBISECTOR :
این نوع میگوید که بازیکن ما روی نیمساز بین توپ - بازیکن حریف - وسط دروازه بیاستد.
حالا با استفاده از این تابع ها میتونیم وسط بین دو بازی کن بیاستیم تا نتونند به هم پاس بدند ..
دستت درد نکنه این قسمت خیلی بدردم خورد.
این تابع ها همش توی World Model هست ...
درسته ولی مثلا همین searchball یه مشکل داره.
من وقتی از این searchball برای دروازبان استفاده کردم خوب می تونست توپ را دنبال کنه اما در بعضی از موقیعت ها توپ را گم می کرد و دیگه تا 5 ، 6 ثانیه توپ را نمی تونست پیدا کنه!
چطور میشه از دستور :
WM->setAgentViweAngle استفاده کرد.
من هرکاری کردم نتونستم کاری کنم که مثلا زاویه دید بازیکن Wide یا Narrow بشه.
این تابع ها همش توی World Model هست ...
کد:
searchBallاین تابع دنبال توپ میگرده و وقتی پیداش کرد زاویه بدن را در راستای مختصات توپ میکنه ...
کد:
getGlobalpos(obj)این تابع مختصات Obj را برمی گرداند ... obj میتواند توپ باشد , بازیکن باشد یا هر چیز دیگری ...
مثلا برای گرفتن مختصات توپ باید بنویسی :
نقل قول:
getGlobalPost(OBJECT_BALL);
کد:
getClosetInSetToاین تابع مختصات نزدیک ترین آبجکت را برمی گرداند ... ورودی های زیادی داره ... خودت برو از تو word model بخون ...
به نظر من باید بیشتر روی این کار کنیم که چطور خودمون از این توابع درست کنیم مثلا چطور یه چیز شبیه همون BestPass بنویسیم به طوری که نزدیکترین بازیکنی که بازیکنان حریف کمتر احاطه کرده باشندش (!) را پیدا کنیم .
تا با استفاده از این تابع به بازیکنی که دربهترین شرایط قرار داره پاس بدیم.
Moh3en_DDD
04-01-2008, 13:37
چطور میشه از دستور :
WM->setAgentViweAngle استفاده کرد.
من هرکاری کردم نتونستم کاری کنم که مثلا زاویه دید بازیکن Wide یا Narrow بشه.
برای این کار باید از دستور زیر استفاده کنی :
که ورودی هاش میتونه اینا باشه :
VA_NARROW, VA_NORMAL, VA_WIDE or VA_ILLEGAL
درسته ولی مثلا همین searchball یه مشکل داره.
من وقتی از این searchball برای دروازبان استفاده کردم خوب می تونست توپ را دنبال کنه اما در بعضی از موقیعت ها توپ را گم می کرد و دیگه تا 5 ، 6 ثانیه توپ را نمی تونست پیدا کنه!
فکر کنم مشکلش اینکه بعضی وقت ها توپ از زاویه دید دروازه بان خارج میشه و بعضی وقت ها هم یک بازی کن جلوی دید دروازه بان را میگیره و نمی زاره دروازه بان توپ را ببینه .. البته مطمئن نیستم .
Moh3en_DDD
05-01-2008, 14:33
این آموزش را بخونی 50 % مشکلاتت حل میشه !!
اگه پسورد خواست اینا بزن :
Moh3en_DDD
tizhoosh4com
06-01-2008, 10:57
محسن جان دستت درد نکنه خیلی حال داد ! :d
میگم من هنوز نتونستم از این دستور WM->SetViweAngle استفاده کنم یعنی توی PlayerTeames.cpp که ازش استفاده کردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم. وقت کردی یه نگاه بنداز ببین چطوریا باید ازش استفاده کرد.
من یکی از دوستام یه سی دی داره که توش سورس کدهایی که سالهای پیش بچه های علامه حلی و بقیه تیمها و چند تا تیم خارجی ساختند را داره به زبان ++c هست
اگه لازم دارین بهم بگین تا ازش بگیرم و چندتاشو یه جا آپ کنم
Moh3en_DDD
06-01-2008, 20:19
من یکی از دوستام یه سی دی داره که توش سورس کدهایی که سالهای پیش بچه های علامه حلی و بقیه تیمها و چند تا تیم خارجی ساختند را داره به زبان ++c هست
اگه لازم دارین بهم بگین تا ازش بگیرم و چندتاشو یه جا آپ کنم
دقیقا Soruce هاش هست یا binary هاش هست ؟ اگه سورس هاشه حتما این کارا بکن :40::27:
میگم من هنوز نتونستم از این دستور WM->SetViweAngle استفاده کنم یعنی توی PlayerTeames.cpp که ازش استفاده کردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم. وقت کردی یه نگاه بنداز ببین چطوریا باید ازش استفاده کرد.
فعلا لینوکسم خرابه ... نمیتونم امتحان کنم ... ولی باید همین دستور باشه ...
mashaheeer
09-01-2008, 07:39
7 اسفند مسابقات دانش آموزيش انجام ميشه.استان ما ميخواهد تيم بفرسته و 8 نفر رو انتخاب كرده.ولي اطلاعات اون چناني ندادن.تازه دارن c++رو درس ميدن.:13:.لطفا ميشه درباره نوع برنامه نويسيش بيشتر توضيح بديد.براي نوشتن كدهاش برنامه خاصي ميخاد؟
من شنيدم اين بازين ها از دو تا كامپيوتر و يه سرور تشكيل شده.به طرفين مسابقه سرس برنامه رو ميدن كه توش يه سري اشكالات هست.طرفين بايد اون اشكالات رو برطرف كنند.
Moh3en_DDD
09-01-2008, 10:07
7 اسفند مسابقات دانش آموزيش انجام ميشه.استان ما ميخواهد تيم بفرسته و 8 نفر رو انتخاب كرده.ولي اطلاعات اون چناني ندادن.تازه دارن c++رو درس ميدن.:13:.لطفا ميشه درباره نوع برنامه نويسيش بيشتر توضيح بديد.براي نوشتن كدهاش برنامه خاصي ميخاد؟
من شنيدم اين بازين ها از دو تا كامپيوتر و يه سرور تشكيل شده.به طرفين مسابقه سرس برنامه رو ميدن كه توش يه سري اشكالات هست.طرفين بايد اون اشكالات رو برطرف كنند.
میشه بگید دقیقا کدوم استان هستید ؟
من شنيدم اين بازين ها از دو تا كامپيوتر و يه سرور تشكيل شده
معلوم نیست .. شاید تا 12 تا هم برسه تعداد کامپیوتر ها ..
لطفا ميشه درباره نوع برنامه نويسيش بيشتر توضيح بديد.براي نوشتن كدهاش برنامه خاصي ميخاد؟
باید این کد ها را در لینوکس نوشت ... برنامه خاصی هم نمی خواد ...
به طرفين مسابقه سرس برنامه رو ميدن كه توش يه سري اشكالات هست.طرفين بايد اون اشكالات رو برطرف كنند
اصلا این طور نیست ...
تیم ها هر کدومشون سورس های مختلفی آماده می کنند برا خودشون ... ولی برای این کار می تونند از یک سورس به نام trilearn استفاده کرد ... سورس عادی ترایلن استراتژی خاصی نداره و وقتی که توپ دست بازیکن ها میرسه می کشند زیر توپ ... ولی شما باید استراتژی های خاصی بهشون بدید ...
می تونید هم اصلا از این سورس استفاده نکنید و خودتون کامل برنامه را بنویسید ...
tizhoosh4com
09-01-2008, 12:22
اسفند مسابقات دانش آموزيش انجام ميشه
اتفاقا مدرسه ما هم می خواست تو این مسابقات شرکت کنه. از 23 شهریور کارمون را شروع کردیم. و همون طور که محسن هم می دونه خیلی روش وقت گذاشتیم. اما اصلا نزاشتند در مسابقات انتخابی شرکت کنیم !
Moh3en_DDD
09-01-2008, 12:24
اتفاقا مدرسه ما هم می خواست تو این مسابقات شرکت کنه. از 23 شهریور کارمون را شروع کردیم. و همون طور که محسن هم می دونه خیلی روش وقت گذاشتیم. اما اصلا نزاشتند در مسابقات انتخابی شرکت کنیم !
:31::31::31::31::31::31::31:
khanghodrat
21-01-2008, 15:04
سلام
دوستان من میخوام شبیه سازی رو امتحان کنم....یه مشکل دارم
نصب کتابخانه boost وقتی تمام میشه میخوام سرور و بقیه رو نصب کنم...اونو نمیتونه پیدا کنه!
یه نکته اینکه فایل هارو همون جایی که هست نصب میکنه نه در فایل سیستم...
با تشکر
ببخشید اقا محسن یک سوال خصوصی داشتم شما تو کدوم مدرسه هستید ؟
در ضمن به نظر من اگه سرور رو بذارید ممنون می شیم
و بزرگترین مشکل ما تیم اقای صالحه و رکوعی ( و ... که من اسمشون رو یادم نیست چون یک بار از تالار افتخارات بیشتر اسمشون رو نخوندم) هست که هر سال تو حلی نت اول می شند ( این همون تیمی هست که سوم جهان شد )
و به نظر من اگر سه بعدی کار کنیم بهتره چون هم جای پیشرفتش بیشتره و هم باحاتره( چون الان اگه ما دو بعدی کار کنیم عمرا به تیم بالا نمی رسیم چون اونها هم علاف نیستند چه برسه به جهانی ) و جالبی 3 بعدی تو ضریب خطای بیشتره در ضمن من برنامه نویسیم خوبه به 8 تا زبون ولی همشون رو متوسط بلدم و پاسکال و دلفی رو خوب در نتیجه اگه توضیح بیشتر بدین ممنون می شم
در ضمن بگم که با اینکه زیاد کار نکردم ولی تو اینجور مسابقات الگوریتم از برنامه نویسی خیلی مهمتره چون شما هر برنامه ای رو با استفاده از الگوریتم می نویسید در نتیجه خیلی نگران برنامه نویسی نباشید چون الگوریتم واقعا مهم تره
Moh3en_DDD
21-01-2008, 20:57
سلام
دوستان من میخوام شبیه سازی رو امتحان کنم....یه مشکل دارم
نصب کتابخانه boost وقتی تمام میشه میخوام سرور و بقیه رو نصب کنم...اونو نمیتونه پیدا کنه!
یه نکته اینکه فایل هارو همون جایی که هست نصب میکنه نه در فایل سیستم...
با تشکر
سرور و اینا که پکیج نیستند بخواهید توی نصب لینوکس نصب کنید ...
پکیج های مورد نظر فدورا یا هر لینوکس دیگه ای را علامت بزنید و بعد توی خود لینکوس باید اون ها را نصب کنید ...
در ضمن به نظر من اگه سرور رو بذارید ممنون می شیم
این هم فایل های سرور و مانیتور و ... به همراه آموزش نصب :
و به نظر من اگر سه بعدی کار کنیم بهتره چون هم جای پیشرفتش بیشتره و هم باحاتره
تو سه بعدی باید برای هر مفصلیش برنامه بنویسی .. دوست داری ؟
lا دو نوع سه بعدی داریم اونی شما می گی خیلی جدیده من اون نوع قدیمی رو میگم که تو حلی نت استفاده می شه
Moh3en_DDD
22-01-2008, 17:37
lا دو نوع سه بعدی داریم اونی شما می گی خیلی جدیده من اون نوع قدیمی رو میگم که تو حلی نت استفاده می شه
مطمئنی ؟
فکر کنم اون نوع سه بعدی را میگی که مثل 2D هست ولی 3d هست :31::31:
در واقع اون 2D هست ولی یک سرور و یک مانیتور برای 3D نصب می کنند ... با 2D هیچ فرقی نداره ..
khanghodrat
22-01-2008, 23:29
محسن جان برای اجرا کردن شبیه سازی نیازی به کتابخانه بوست هست دیگه؟
من وقتی configure ,make install میکنم خوب باید پیش فرض بره یه usr/local/... ولی بعد از تمام شدن اونجا ذخیره نمیشه؟!!
یه راهنمایی بکن تو حتما این کارو کردی...
Moh3en_DDD
23-01-2008, 15:09
محسن جان برای اجرا کردن شبیه سازی نیازی به کتابخانه بوست هست دیگه؟
من وقتی configure ,make install میکنم خوب باید پیش فرض بره یه usr/local/... ولی بعد از تمام شدن اونجا ذخیره نمیشه؟!!
یه راهنمایی بکن تو حتما این کارو کردی...
سلام ... چرا بره اونجا ؟ اصلا چی کار کردی ؟ اصلا چی کار میخوای بکنی :31:
برای نصب تیم ها ؟ یا سرور و مانیتور و بیس ؟
دقیقا Soruce هاش هست یا binary هاش هست ؟ اگه سورس هاشه حتما این کارا بکن :40::27:
.
سلام اقا محسن
ببخشید من زیا اینورا نمیومدم پستتون را ندیدم اگه بهم پ خ میزدین زودتر جواب میدادم
فکر کنم سورس بود یه فایل پاور پوینت اموزش هم داشت
به محض اینکه ببینمش ازش میگیرم و براتون میزارم
khanghodrat
23-01-2008, 22:10
سلام ... چرا بره اونجا ؟ اصلا چی کار کردی ؟ اصلا چی کار میخوای بکنی :31:
برای نصب تیم ها ؟ یا سرور و مانیتور و بیس ؟
سلام:31:
میگم مگه شما سرور و بیس و غیره رو نصب نکردی؟اخه اونا به یه فایل کتابخانه ای به اسم بوست نیاز دارن!
شاید لینوکسی که شما استفاده میکنی نمی خواد...
خلاصه واسه من که می خواد ولی چند بار نصبش کردم...اخه 2-3 ساعت نصبش طول میکشه...
Moh3en_DDD
23-01-2008, 22:21
میگم مگه شما سرور و بیس و غیره رو نصب نکردی؟اخه اونا به یه فایل کتابخانه ای به اسم بوست نیاز دارن!
شاید لینوکسی که شما استفاده میکنی نمی خواد...
خلاصه واسه من که می خواد ولی چند بار نصبش کردم...اخه 2-3 ساعت نصبش طول میکشه...
مشکلت دقیقا چیه :31: ؟
نصب سرور ؟ کتابخونه ؟ بیس ؟ مانیتور ؟
سلام اقا محسن
ببخشید من زیا اینورا نمیومدم پستتون را ندیدم اگه بهم پ خ میزدین زودتر جواب میدادم
فکر کنم سورس بود یه فایل پاور پوینت اموزش هم داشت
به محض اینکه ببینمش ازش میگیرم و براتون میزارم
حتما ازش بگید .... اگه نداد با زور بگیر :D
khanghodrat
24-01-2008, 11:52
مشکلم دقیقا نصب کتابخانه هست...
djelyas2006
25-01-2008, 17:08
سلام بچه ها یک خبر از مسابقات دانش آموزی این رشته:
بنا به گزارش آموزش و پرورش استان تهران کلیه دانش آموزانی که امسال برای اولین بار در مسابقات شبیه سازی فوتبال دو بعدی شرکت خواهند کرد کد های خود را برای پذیرش باید حد آکثر تا 20 همین ماه به تهران ارسال کنند
در ضمن برای شرکت در مسابقات اسفند ماه باید حد اقل 20% از کد ها را تغییر دهند
منبع: آموزش و پرورش
Moh3en_DDD
27-01-2008, 21:34
سلام بچه ها یک خبر از مسابقات دانش آموزی این رشته:
بنا به گزارش آموزش و پرورش استان تهران کلیه دانش آموزانی که امسال برای اولین بار در مسابقات شبیه سازی فوتبال دو بعدی شرکت خواهند کرد کد های خود را برای پذیرش باید حد آکثر تا 20 همین ماه به تهران ارسال کنند
در ضمن برای شرکت در مسابقات اسفند ماه باید حد اقل 20% از کد ها را تغییر دهند
منبع: آموزش و پرورش
برگزاري مسابقات استاني ربوكاب دانش آموزي
به گزارش روابط عمومي سازمان آموزش و پرورش به نقل از معاونت نظري و مهارتي در خصوص برگزاري پنجمين دوره ليگ استاني ربوكاب دانش آموزي ،تاريخ ثبت نام و تحويل (سورس) نهايي و ارايه توضيحات استراتژي جهت تيم دانش آموزي دختر 6 بهمن و دانش آمورزي پسر 7 بهمن 86 اعلام شده است و محل ثبت نام ، پژوهشكده فن آوري اطلاعات و ارتباطات سازمان آموزش و پرورش شهرتهران مي باشد.
گفتني است زمان برگزاري ليگ استاني ويژه دانش آموز دختر روزهاي شنبه و يكشنبه 13 و 14 بهمن ماه از ساعت 8 الي 12 و 13 الي 19 و دانش آموز پسر روزهاي دوشنبه و سه شنبه 15 و 16 بهمن ماه از ساعت 8 الي 12 و 13 الي 17 و مكان برگزاري مسابقات ، تالار فرهنگ واقع در خيابان حافظ پايين تر از خيابان انقلاب ابتداي پل حافظ مي باشد
khanghodrat
29-01-2008, 13:44
مشکلم دقیقا نصب کتابخانه هست...
محسن جان منتظرما...:31:
Moh3en_DDD
29-01-2008, 15:53
محسن جان منتظرما...:31:
اولا من اصلا منظورتون را نفهمیدم ... خوب تیکش را بزنید باید نصب بشه دیگه :D
دوما اصلا مشخص نکردید یوبونتو . فدورا . سوزه ( یا سوزی ) ...
سوما سوالات مربوط به لینوکس را در انجمن خود لینوکس مطرح کنید بهتره ..
khanghodrat
29-01-2008, 20:39
متشکرم.:46:
کاشکی از اول اینو میگفتی...
سلام خدمت محسن خان و سایر بر و بچس روبو ساکر
آقا من سی دی را ازش گرفتم
کم کم براتون آپلود میکنم
الان دارم مال تیم توکیو را آپلود میکنم
:10:
خب اولیش آپلود شد
احتمالا مال تیم توکیو ژاپن باشه
امیدوارم به دردتون بخوره
اینم دومیش
Moh3en_DDD
30-01-2008, 00:09
سلام ... توکیو و اینا توی اینترنت هست ...ماله علامه را بزار :d
khanghodrat
30-01-2008, 22:07
سلام بر دوستان عزیز مخصوصا اقا محسن
میگم این شبیه سازی 7 تا خان داره که من تونستم 5 تاشو برم
یعنی مشکلم حل شد ولی یه مشکل جدید این که این مانیتور درست نمیشه...منظورم rcssmonitor ایجاد نمیشه...
چی کار کنم؟
سلام ... توکیو و اینا توی اینترنت هست ...ماله علامه را بزار :d
باشه الان اگه خارجی ها را بی خیال شیم
میمونه 2 تا مرصاد و طوفان (باینری ) که حجمشون زیاده منم با 64 به روز میتونم آپلود کنم
راستی شبیه ساز سرور را دارین؟ تو اینا فایل robocup_server2d.tar هم هست که اگه اشتباه نکنم سروره اونم میخواین؟
راستی محسن خان گفتم که زیاد اینورانمیام بهم پ خ بدین زودتر می فهمم
بگو کدومهاشو میخوای تا آپ کنم:46:
khanghodrat
03-02-2008, 20:02
سلام
میگن سوال بالایمو جواب ندادین حالا این یکی لااقل جواب بدین...
این یو وی ای هست (تری لیرن)
وقتی ./start.sh رو اجرا میکنم
این ارور رو میده:
-bash:./start.sh:/bin/tcsh:bad interpreter:no such file or directory
khanghodrat
03-02-2008, 20:03
اینم دومیش
واسه اینم این اررو رو میده:
Moh3en_DDD
04-02-2008, 18:36
سلام
میگن سوال بالایمو جواب ندادین حالا این یکی لااقل جواب بدین...
این یو وی ای هست (تری لیرن)
وقتی ./start.sh رو اجرا میکنم
این ارور رو میده:
install کردی ؟
configure کردی ؟
قبل از استارت اول configure کن بعد بزن gmake -k و بعد استارت کن ...
khanghodrat
05-02-2008, 19:17
install کردی ؟
configure کردی ؟
قبل از استارت اول configure کن بعد بزن gmake -k و بعد استارت کن ...
اول configure میکنم
بعد make میکنم
بعد استارت
----------------------------
این که شما گفتی gmake -k رو هم زدم ولی ارور داد
میگم نکنه مشکل از لینوکسه ..من از لینوکس اوبونتو استفاده میکنم...
Moh3en_DDD
05-02-2008, 19:37
مطمئنی اصلا توی دایرکتوری خود ترایلن این کار ها را کردی ؟
توی scr نباید بکنی ها ...
khanghodrat
05-02-2008, 22:55
اره تو دایرکتوری اصلی این کارو میکنم ولی ....
مشکل از لینوکس انگار نه؟
khanghodrat
09-02-2008, 22:07
من بازم اومدم:20:
مشکل از لینوکس بود یه سوزی 10 گرفتم نصب کردم اصلا مشکلی نداشت هیچ اون فایل های کتابخانه ای رو هم خودش داشت:5:
حالا یه سوال
من تری لیرن رو اجرا کردم حالا مشکل اینجاست اون فایلی که تو اموزش گفته شدهmaindecsgin.cpp یه همچین چیزی وجود نداره:18:
:11:
Moh3en_DDD
10-02-2008, 00:55
من بازم اومدم:20:
مشکل از لینوکس بود یه سوزی 10 گرفتم نصب کردم اصلا مشکلی نداشت هیچ اون فایل های کتابخانه ای رو هم خودش داشت:5:
حالا یه سوال
من تری لیرن رو اجرا کردم حالا مشکل اینجاست اون فایلی که تو اموزش گفته شدهmaindecsgin.cpp یه همچین چیزی وجود نداره:18:
منم پیداشون نکردم :31:
چیز زیاد مهمی نیست .. توی همون player team بنویسی خیلی بهتره ..
Mehrdad-bx
15-02-2008, 15:10
سلام به همه فعالان عرصه هوش مصنوعی و شبیه سازی فوتبال! تاپیک فوق العاده ای دارین، من هم برنامه نویسی میکنم و علاقه زیادی به شبیه سازی فوتبال دارم،امسال هم قراره علاوه بر مسابقه برنامه نویسی در قسمت soccer simulation هم شرکت کنم، قراره با ویرایش کد تیم مرصاد شرکت کنیم. نکات مفیدی را توضیح دادین و میشه ازش به عنوان مرجع استفاده کرد ولی از الگوریتم حمله و گل زدن خبری نیست!
راستی ببخشید آقا محسن میشه بپرسم کدوم مدرسه درس میخونین؟
Moh3en_DDD
15-02-2008, 23:33
راستی ببخشید آقا محسن میشه بپرسم کدوم مدرسه درس میخونین؟
inodet
Mehrdad-bx
17-02-2008, 11:16
فضولی نباشه، تو کدوم شهره ،مریخ که نیست؟!!!
آخه منم تو مدرسه nodet تهران (علامه حلی) هستم.
Mehrdad-bx
17-02-2008, 21:11
حالا یه سوال
منم یه لینوکس یوبونتو(اوبونتو یا هر چیزی) داشتم از این مشکلا و دردسرها زیاد داشت، یه سوزی 10 گرفتم خودمو راحت کردم! کلا یوبونتو با شبیه سازی فوتبال حال نمیکنه.
Mehrdad-bx
17-02-2008, 21:24
و بزرگترین مشکل ما تیم اقای صالحه و رکوعی ( و ... که من اسمشون رو یادم نیست چون یک بار از تالار افتخارات بیشتر اسمشون رو نخوندم) هست که هر سال تو حلی نت اول می شند ( این همون تیمی هست که سوم جهان شد )
رکوعی و صالحه؟! مصطفی رکوعی و محمد صالحه رو که نمیگین، آخه ما دو تا معلم کامپیوتر به این نام ها داشتیم،(و البته آقای رکوعی داریم!). چیزی در این باره نگفته بودند، فقط بحث های مختصری در رابطه آموزش شبیه سازی فوتبال داشتند.به ما هم گفته بودند تو حلی نت مال دبیرستان علامه حلی شرکت کنیم و کد تیم مرصاد رو به ما دادند. 1 سال همسایه آقای رکوعی بودیم! اگه اینارو میدونستم ولش نمیکردم!
Moh3en_DDD
12-03-2008, 00:20
سلام خدمت همگی ..
من توی این مدتی که نبودم یک تیم درست کردم در حد تیم ملی ( البته نه تیم ملی ایران ) . البته روی تیم اصلا کار نکردم ولی روی پاس هایی که می دند در حد 56 تا خط کار کردم که بهترین پاس ها را به هم بدند ...
فقط دنبال باینری یک تیم هستم که در سطح مسابقات ایران باشه ( نه جهانی ) ... کسی ایرانیش را داره ؟ (مثلا ماله علامه حلی یا دانشگاه قزوین ؟ )
mohi joon
16-03-2008, 12:21
سلام خدمت همگی ..
من توی این مدتی که نبودم یک تیم درست کردم در حد تیم ملی ( البته نه تیم ملی ایران ) . البته روی تیم اصلا کار نکردم ولی روی پاس هایی که می دند در حد 56 تا خط کار کردم که بهترین پاس ها را به هم بدند ...
فقط دنبال باینری یک تیم هستم که در سطح مسابقات ایران باشه ( نه جهانی ) ... کسی ایرانیش را داره ؟ (مثلا ماله علامه حلی یا دانشگاه قزوین ؟ )
سلام
من پروژه پایان دوره ام «شبیه سازی سه بعدی فوتبال » هست . می شه در این مورد کمکم کنید؟
Moh3en_DDD
16-03-2008, 18:56
سلام
من پروژه پایان دوره ام «شبیه سازی سه بعدی فوتبال » هست . می شه در این مورد کمکم کنید؟
سه بعدی خطر ناکه حسن :31: ... چرا توی همین دو بعدی کار نمی کنی ؟
khanghodrat
16-03-2008, 22:37
محسن جان یخ انجمن رو شکستی ..ما اومدیم باز!
میگم یه سوال این مسابقات در مقطع دانشجویی و یا ازاد برگزار میشه؟الان اینجوری
کلا چه جوریاست؟
Moh3en_DDD
28-03-2008, 13:47
محسن جان یخ انجمن رو شکستی ..ما اومدیم باز!
میگم یه سوال این مسابقات در مقطع دانشجویی و یا ازاد برگزار میشه؟الان اینجوری
کلا چه جوریاست؟
در همه ی ضمینه ها برگزار می شه ... مثلا همین iran open 2008 هم در مقطع دانش جویی هست و هم دانش آموزی ...
Moh3en_DDD
09-04-2008, 23:38
In topic Far'i bood Va yek topic asli inShalla ba Amoozesh haye Khfan dar Ayande khahim dasht ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.