ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جناب آقای بابک تفرشی کیه؟؟

Farshadd
28-12-2007, 21:22
ما اسم این آقای محترم رو همه جا مشاهده میکنیم.

اگه ممکنه بگید کیه؟ چیکارس؟؟ اهل کجاس؟ و در کل کامل معرفیش کنید.
باتشکر.

bb
28-12-2007, 21:32
سلام
اینجا رو بخون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad24
29-12-2007, 00:13
سلام

ایشان یکی از فعال ترین و شاخص ترین چهره های نجومی (آماتوری و نه آکادمیک) کشور هستند. عضو تحریریه ی مجله ی نجوم هستند و جزو معدود عکاسان حرفه ای آسمان شب هستند.
تقریبا میشه گفت بسیاری از فعالیت های نجومی کشور با محوریت ایشان یا با همکاری و حضور ایشان انجام میشه.
با ارتباطات مناسبی که با خارج از کشور برقرار کردند، مثل ژورنال های خارجی و دوستان ژورنالیست شون در دیگر کشورها، تقریبا در جامعه ی نجومی دنیا هم چهره ی شناخته شده ای هستند.

Farshadd
29-12-2007, 12:07
سعید بازم گل کاشتی.

دستتون درد نکنه.

aslanaslan
30-12-2007, 11:12
نام کامل: بابک امین تفرشی
وضعیت: متاهل
شغل: عضو تحریریه مجله نجوم و هر کاری که به نجوم مربوط بشه!
علاقه مندی ها: نجوم!
در ضمن خیلی خوب انگلیسی بلد هستن... تو کنام قبلی، مترجم آقای زایب بودن.

Meisam Khan
30-12-2007, 12:52
حالا چي شده اين سوال رو پرسيدي.

Babak
30-12-2007, 13:06
ايشون با 28 سال سن تا آخرين شماره منتشر شده ( شهريور سال جاري ) سردبير مجله نجوم بودند ( سومين سر دبير پس از دكتر توفيق حيدر زاده و دكتر منصور وصالي )
همچنين عضو هيئت دبيران انجمن نجوم ايران_شاخه آماتوري هستند .

مرتضی nvcd
30-12-2007, 18:43
راستی بابک جان شما نمی دونی اگه موقع ثبت نام توی انجمن اماتوری مشکلی پیش اومده به کی باید مراجعه کرد؟..

من یه دوسالی می شه که خواستم ثبت نام کنم.... ولی موقع فرستادن ایمیل مشکل پیدا شد...

بعد از اون هم بی خیال شدم... راستش به هر کی هم ایمیل زدم کسی جواب نداد.

الان نمی دونم چیکار باید بکنم.

Farshadd
30-12-2007, 19:04
ايشون با 28 سال سن تا آخرين شماره منتشر شده ( شهريور سال جاري ) سردبير مجله نجوم بودند ( سومين سر دبير پس از دكتر توفيق حيدر زاده و دكتر منصور وصالي )
همچنين عضو هيئت دبيران انجمن نجوم ايران_شاخه آماتوري هستند .

ینی الان دیگه نیستن؟؟

aslanaslan
30-12-2007, 19:26
ینی الان دیگه نیستن؟؟
چرا نیستن؟!

Babak
30-12-2007, 21:36
نه از شماره جدید که همین دیروز منتشر شد آقای محسن ایرجی سردبیر شدند . آقای تفرشی چند ماه قبل کناره گیری کردن .

مرتضی جان انجمن آماتوری ؟ یا شاخه آماتوری انجمن نجوم ؟
انجمن آماتوری من ارتباطی ندارم اما شاخه آماتوری مستقیم با شمارش تماس بگیر با مسول دفترش خانم بیات صحبت کن .

مرتضی nvcd
31-12-2007, 02:58
مرتضی جان انجمن آماتوری ؟ یا شاخه آماتوری انجمن نجوم ؟
انجمن آماتوری من ارتباطی ندارم اما شاخه آماتوری مستقیم با شمارش تماس بگیر با مسول دفترش خانم بیات صحبت کن .

نه همون شاخه اماتوری انجمن نجوم....

خانم بیات هم نتونستن برام کاری بکنن.![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aslanaslan
03-01-2008, 18:29
نه همون شاخه اماتوری انجمن نجوم....

خانم بیات هم نتونستن برام کاری بکنن.![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هیچ کدومشون نیستم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی نمی شه که بشم... امکانات تبریز خیلی زیاده!

مرتضی nvcd
04-01-2008, 08:15
من هیچ کدومشون نیستم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی نمی شه که بشم... امکانات تبریز خیلی زیاده!

یعنی چی که نیستی؟؟!!!

Mohammad Hosseyn
04-01-2008, 11:56
نه از شماره جدید که همین دیروز منتشر شد آقای محسن ایرجی سردبیر شدند . آقای تفرشی چند ماه قبل کناره گیری کردن .

با سلام ... به نظر می رسه قضیه یه جورایی مربوط به همون نامه ای میشه که آقای تفرشی نوشته بودند و از مشکلات می گفتن ... یه اتفاقاتی اون موقع افتاد که بعد از اون آقای تفرشی خیلی کم پیدا شدن ، تو آسمان شب هم خیلی کم من ایشون رو دیدم و تو این برنامه ی شب یلدا ی آسمان شب هم یه جوریایی انگار ناراضی بودن ...
به هر حال ایشون خدمت های زیادی به نجوم آماتوری کشور کردند ... امیدوارم که همچنان از وجودشون بهره مند بشیم .

موفق باشید .