ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست برنامه

dim_dam
28-12-2007, 14:46
سلام خدمت اساتید محترم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانشجوی مهندسی آب هستم . استاد مون یه پرژه برای بدست آوردن پرفیل سطح ایستابی داده باید برنامه یه ماتریس n.n رو بنویسم . اما متاسفانه در رشته برنامه نویسی تخصصی ندارم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی استاد اسرار داره که تو یه هفته یه برنامه یاد بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دوستان خواهش می کنم که برای راه افتادن کارم برنامه رو برام بزارن .در ضمن شما پیشنهاد می کنید چه برنامه ای رو یا د بگیرم با توجه به زشته تحصیلی .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از روش( بالا مثلثی) باشه که خیلی عالی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sherlockholmz
30-12-2007, 08:15
سلام خدمت اساتید محترم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانشجوی مهندسی آب هستم . استاد مون یه پرژه برای بدست آوردن پرفیل سطح ایستابی داده باید برنامه یه ماتریس n.n رو بنویسم . اما متاسفانه در رشته برنامه نویسی تخصصی ندارم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی استاد اسرار داره که تو یه هفته یه برنامه یاد بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دوستان خواهش می کنم که برای راه افتادن کارم برنامه رو برام بزارن .در ضمن شما پیشنهاد می کنید چه برنامه ای رو یا د بگیرم با توجه به زشته تحصیلی .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از روش( بالا مثلثی) باشه که خیلی عالی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام،
متوجه نشدم،يعني چه كه برنامه يك ماتريس n*n را بنويسي؟
آيا فقط يك ماتريس را مي خواهي پر كني يا مثلا" دترمينانش را مي خواهي يامعكوسش يا...؟
لطفا"دقيقتر توضيح بده

becareful
06-01-2008, 11:15
سلام من هم نفهمیدم شما برنامتون اصلا میخواد چه کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم بیشتر توضیح بدین شاید فرجی شد اما راجع به اینکه چه زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرین به نظر من بهتره C, C++ رو یاد بگیرین
چون اینا زبانهای پایه ای هستن اگه اینا رو یاد بگیرین خوبه
اما اگه زبون آسونتری رو میخواین و کارتون با زبون مطلب Matlab راه میافته بهتره اینو یاد بگیرین چون زبون خیلی آسونیه

reza_senior
06-01-2008, 16:42
سلام
من 4 برنامه می خوام اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم
1. برنامه ساعت گرافیکی عقربه دار که قابل اجرا در کامپایر ++c باشه .
2.برنامه SQRT به ازای هر عدد قابل اجرا در کامپایلر ++c باشد.
3.برنامه sin که به ازای هر درجه داده شده قابل اجرا در کامپایلر ++c باشد .
4.برنامه فاکتوریل که به ازای هر عدد قابل اجرا در کامپایلر ++c باشد .

sherlockholmz
09-01-2008, 09:01
سلام

4.برنامه فاکتوریل که به ازای هر عدد قابل اجرا در کامپایلر ++c باشد .

برنامه فوق در C(قابل اجرا در ++C):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بديهي است كه هر برنامه ائي محدوده خاصي دارد ،اين برنامه هم تا حدود !200 را محاسبه مي كند.

sherlockholmz
09-01-2008, 09:06
3.برنامه sin که به ازای هر درجه داده شده قابل اجرا در کامپایلر ++c باشد .

برنامه محاسبه sin x (برحسب راديان):

sherlockholmz
09-01-2008, 09:22
2.برنامه SQRT به ازای هر عدد قابل اجرا در کامپایلر ++c باشد.

محاسبه ريشه دوم: